Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brazilië plaatst zich voor WK; Neymar mist penalty en scoort schitterend

Laatste update:

De nationale ploeg van Brazilië heeft zich gekwalificeerd voor het WK in Rusland. De ploeg van bondscoach Tite rekende in de nacht van dinsdag op woensdag met 3-0 met Paraguay en doordat Uruguay later met 2-1 van Peru verloor, zijn De Goddelijke Kanaries zeker van een plek bij de eerste vier in de poule.

Tite vierde zijn grote successen als trainer bij Corinthians en dit keer keerde hij voor even terug in de Arena Corinthians, om er na afloop fanatiek toegezongen te worden door de uitzinnige supporters. Toen de keuzeheer aan zijn avontuur begon, stond de nationale ploeg zesde in de groep, en nu is men dus al zeker van deelname aan het eindtoernooi. Brazilië ging tegen Paraguay halverwege met 1-0 aan de leiding door een doelpunt van Philippe Coutinho; de aanvallende middenvelder knalde met zijn linker raak nadat Paulinho de bal met een hakje op de rand van het strafschopgebied had klaargelegd.

Brazilië speelde een eerste helft waarin men relatief weinig creativiteit toonde en waarin men dus ook niet tot veel uitgespeelde kansen kwam. Dat was in de tweede helft wel anders en de thuisploeg had toen ook al na 53 minuten op 2-0 kunnen komen, ware het niet dat Neymar een onterecht vergeven strafschop miste. Neymar maakte het later, na een fantastische rush over de linkerflank, echter goed door er alsnog 2-0 van te maken. Het slotakkoord was aan Marcelo, die met een stift scoorde na opnieuw voorbereidend werk van Paulinho.

Voor wie hem gemist heeft, DIT doelpunt maakte Neymar Jr. vannacht! 💨🔥⚽️

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 29 maart 2017

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Brazilië is echt goed bezig met deze bondscoach.
Wel heel snel geplaatst zeg

Indrukwekkend hoe Braziliã« als een stoomtrein door deze kwalificaties dendert. Ik kende Tite niet als coach, kan er nu ook nog niet veel over zeggen, maar hij heeft blijkbaar de formule gevonden om deze ploeg te laten winnen.

Opvallend hoe een speler als Paulinho zo belangrijk kan zijn voor z'n land, terwijl hij er bij Tottenham niet aan te pas kwam en nu in China voetbalt. Lijkt mij een kwestie van tijd voor die een terugval kent in rendement, anders hebben we met z'n allen de Chinese competitie onderschat.

Braziliã« heeft wel een ongekende keuze in spelers lijkt het, en als Neymar blijft ontwikkelen zouden ze weer eens kandidaat kunnen zijn om in Rusland kampioen te spelen, wat toch ook weer enige tijd geleden is.

29 maart 2017 om 09:35

Als Neymar fit blijft hebben ze een grote kans maar dat was in 2014 ook voordat Neymar het toernooi wet uitgeschopt. Jammer genoeg blijft het te veel afhangen van Neymar maar Firmino , Renato, Fagner , Diego Souza komen gewoon te kort om in het elftal te spellen.

30 maart 2017 om 14:28

Dus de chinese competitie word onderschat omdat paulinho het goed doet bij de nationale ploeg?? Sinds wanneer toont 1 speler de kwaliteit van een hele competitie? Anders is de Eredivisie ook een prima competitie, aangezien guardado de aanvoerder van mexico is om maar een voorbeeldje te noemen

Ik blijf het maar zeggen...mensen onderschatten Braziliã« veelste veel. Ik schat ze de favoriete voor het winnen van de WK.

29 maart 2017 om 09:13

Niemand onderschat Brazilië. Het is het allergrootste voetballand.

Onterechte penalty? Misschien.. Hij raakte inderdaad de bal, maar kwam wel vreemd in en raakte eerst Neymar net onder z'n knie. Vond het redelijk onbesuisd. De afgekeurde goal van Neymar bestaat in elk geval geen twijfel over. Neemt niet weg dat het alle 3 weer echt stuk voor stuk prachtgoals waren. De balans lijkt eindelijk terug en hoewel ik grote twijfels heb over het middenveld, laten ze in Zuid Amerika zien dat ze echt kunnen domineren. Argentinie weggespeeld.. 8 wedstrijden, 8 overwinningen met 24 goals voor en 2 tegen. Ik ben eindelijk weer hoopvol, het is natuurlijk nog maar te bezien hoe je het gaat doen tegen Europese teams, maar dit is in elk geval geen elftal dat legio aan kansen weggeeft en vervolgens hoopt op een bevlieging van Neymar. Marcelo speelt ook echt weer als vanouds, en wanneer Gabriel Jesus terug is heb je voorin weer iemand die makkelijk het net vind (ook al ben ik zelf wel fan van Firmino eigenlijk).

29 maart 2017 om 09:42

Klopt het middenveld is te matig maar Rafinha zou ook nog kunnen en die schat ik een stuk hoger in dan Renato. Paulinho is op de een of andere manier altijd sterk voor Braziliã«. Gabriel Jesus is gewoon onze eerste spits Firmino is geen slechte speler maar heeft het zelfde als Lucas voor Brazilie spelen ze vaker slecht dan goed.

Ik vind het jammer dat Gabigol de verkeerde keuze maakte met Inter en daardoor weer stil staat.
En Ganso speelt niet heel matig bij Sevilla maar ook niet geweldig anders zouden hem ook weer kunnen oproepen want we hebben geen middenvelder wie de ballen zo kan neerleggen of openbreken Coutinho is meer van de dribbel.

29 maart 2017 om 12:00

Kijk je eigenlijk wel eens naar het Braziliaanse elftal? Renato Augusto is hoe gek het ook klinkt, juist een van de belangrijkste pionnen in dit elftal geweest. Hij staat op links half en geeft Marcelo de vrijheid om aan te vallen. Wanneer dat gebeurd zakt hij links in die ruimte om een mogelijk counter op te vangen. Aan de bal is hij op dit moment ook gewoon goed genoeg voor Brazilie. En dat terwijl Rafinha, ondanks zijn talent juist veelste onbetrouwbaar is als middenvelder, viel bij de OS ook echt zwaar door de mand en ging pas draaien toen hij op de bank zat. Ik ben zeker van hem gecharmeerd, maar hij moet echt veel dominanter zijn wil hij met zijn type kwaliteiten op het middenveld komen te spelen.

Firmino is een nuttige speler, maar Gabriel lijkt natuurlijk een redelijk uitzonderlijk talent. Denk dat je met beiden gewoon een goede speler hebt staan, die het alleen totaal anders invullen. Fabingo komt er natuurlijk bij op het middenveld, die is super bezig bij Monaco. Ganso is helaas geen plek voor, te weinig tempo. Denk dat eerder Lucas Lima en Giuliano als aanvallende middenvelders meegenomen zullen worden dan. Daarbij word Coutinho nu ook als soort playmaker gebruikt, net zoals Jadson dat deed bij het Corinthians van Tite. Je kan niet alles hebben, maar een speler als Thiago Alcantara, Verratti, Kroos, Modric.. Dan zou je een ongelovelijk compleet middenveld hebben als aanvulling op de 2 die er nu al staan. Rafinha is daar nog niet in mijn ogen en word misschien ook nooit zo;'n constante speler.. Het zegt in mijn ogen genoeg dat Andre Gomes vaak de voorkeur krijgt namelijk (helaas).

29 maart 2017 om 11:57

Ik heb de wedstrijd niet kunnen kijken maar bedankt voor je langere analyse. Dit team functioneert nog niet perfect, maar het functioneert zeker. Paulinho doet het inderdaad altijd goed bij Brazilië dus die moet je eigenlijk wel opstellen. Voor de rest moet het middenveld iets sterker worden. Zonde dat Thiago niet voor Brazilie gekozen heeft hehe. Maar misschien Rafinha een keer op het middenveld proberen.

29 maart 2017 om 12:02

Thiago zou echt dé ideale speler geweest zijn die nu ontbreekt.. Hopelijk breekt er nog iemand door, het kan snel gaan natuurlijk. Voorheen was Diego Costa ook dé ideale keuze als spits die we niet konden opstellen vanwege zijn keuze voor Spanje. Sinds Gabriel Jesus hoor je daar niemand meer over en ook Firmino is in mijn ogen een uitstekende stand in voor Gabriel die zeker bij de selectie hoort.

Het voordeel dat Brazilie aan Firminio heeft is zijn vecht lust...een stoor zender in de voorhoede..
Paulinho heeft in mijn ogen vriend en vijand verrast...die Fagner op de plaats van Alves heeft het ook niet onaardig gedaan..dus...wordt Vuurwerk met deze nieuwe Team...komt nog bijkijken wanneer Gabriel Jesus zich ravalideert. Verder hoop ik dat Neymar zich niet blesseerd...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren