Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brands ziet mogelijke opvolger Wijnaldum uitblinken in De Kuip

Laatste update:

Een opvallende toeschouwer bij het treffen tussen Feyenoord en Vitesse: Marcel Brands zat in De Kuip en dat zorgt natuurlijk direct voor speculaties. Volgens De Telegraaf is het waarschijnlijk dat de technisch manager Davy Pröpper kwam bekijken; de middenvelder van Vitesse is in beeld als mogelijke opvolger van Georginio Wijnaldum en speelde maandag een ijzersterke wedstrijd.

/

Brands maakte onlangs nog duidelijk dat PSV Pröpper op het moment nog niet nodig heeft, maar verklapte ook dat hij al heeft gesproken met zaakwaarnemer Louis Laros en met Mohamed Allach van Vitesse. Wanneer Wijnaldum vertrekt, lijkt Pröpper de belangrijkste kandidaat om hem op te volgen. Peter Bosz zei voor de wedstrijd al dat hij denkt dat de middenvelder 'zonder problemen' mee kan komen bij de kampioen van Nederland.

Een andere speler die door PSV in de gaten zou worden gehouden is Jean-Paul Boëtius, die nog een contract voor ruim een jaar heeft bij Feyenoord. De gesprekken over een nieuwe verbintenis zijn stilgelegd en een transfer in de zomer lijkt dan ook een realistische optie. Boëtius (die in beeld zou zijn als vervanger van de aan Manchester United verkochte Memphis Depay) begon net als Pröpper in de basis, maar speelde niet gelukkig en werd in de tweede helft gewisseld.

Ik vond Davy Pröpper maandag de beste man op het veld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zat er toch voor Immers?

11 mei 2015 om 23:54

Hoop voor PSV dat dat niet waar is

Als PSV een klapper op de transfermarkt wil maken kunnen ze beter Kazim kopen...

@ontopic Ik hoop niet dat Pröpper komt, dan zie ik liever een middenveld met Hendrikx, Guardado en Maher met daarachter Ritzmaier, Schaars, Vloet en Hiljemark.

11 mei 2015 om 23:31

Kazim speelt veel te smerig voetbal voor Psv. Die spelen niet echt straatvoetbal.

11 mei 2015 om 23:38

Snap je hem niet? Kazim heeft Labyad een klap gegeven dus het zou echt een klapper zijn om hem te halen.

11 mei 2015 om 23:39

Nog mooier dan ironische grappen is onbegrepen ironie, haha.
Ik geloof btw niet dat Hiljemark, Schaars en Ritzmaier PSV beter maken, maar voor de breedte zeer nuttig. Pröpper daarentegen wel.

12 mei 2015 om 07:09

Twee jaar geleden werd door PSV ingezet op eigen jeugd, met als klap op de vuurpijl een kampioenschap en een prachtige transfer van Depay. Als ze nu weer gaan kopen om het kopen dan hebben ze het nog steeds niet begrepen. Spelers als Hendrix, Vloet, Locadia en wellicht ook nog Ritzmaier moeten perspectief zien voor een basisplaats. Als je kijkt naar de selectie die nu over is. Moet er een Links Buiten, een Links Back en 2 Linker Centrale Verdedigers (incl Rekik) gekocht worden. Als Willems verkocht wordt moet er nog een Links Back bij. Middenvelders genoeg

12 mei 2015 om 10:44

Luister eens goos .. Gini is niet te vervangen door geen 1 van die spelers die je daar op noemt of kan het zijn dat je bang bent dat Psv volgend naar weer sterker is ?

12 mei 2015 om 14:41

Als een gelijkwaardige vervanger te koop was, denk je dan niet dat het buitenland deze niet allang zou hebben aangetrokken? Het zal voor PSV een flinke uitdaging zijn om even te sterk te worden als afgelopen jaar. Spelers als Wijnaldum, Depay en Willems, zijn niet zomaar te vervangen. Ik hoop wel dat het lukt, omdat het voor de gehele Nederlandse competitie beter is. Maar je hebt je jeugd opleiding toch niet voor niets.

Geef mij een goede reden waarom PSV Boetius zou kopen. Dan kan je nog beter kenny van der weg linksbuiten zetten

11 mei 2015 om 23:43

Kenny is niet te koop. Maaskant houdt van hem.

Dat Boetius op een lijst van PSV staat moet toch gewoon onzin zijn. Waarom zouden zij een speler die het bij Feijenoord niet red willen? Terwijl zijn nog een categorie betere spelers moeten hebben dan bij Feijenoord rondloopt (wil je de Champions League serieus nemen). Ik verwijs dit naar het land der fabelen.

11 mei 2015 om 23:33

Tja vorig seizoen liet ie hele mooie dingen zien. Dus hij kan t wel. Maar dit seizoen is bijna continu een drama

12 mei 2015 om 00:54

Viel wel mee hoor, Boetius was de helft van het seizoen ook nog geblesseerd. Schaken was beter vorig seizoen zegt genoeg.

12 mei 2015 om 07:12

ik denk, als je die jongen vertrouwen geeft, dat het best nog wel eens goed uit kan pakken. Heeft niet echt een serie wedstrijden op zijn favoriete linksbuitenpositie gespeeld dit seizoen. Voor een leuke prijs is dit zeker geen verkeerde optie. Ook nog eens (alweer) een Nederlander.

12 mei 2015 om 11:04

Maar Narshingh speelt al op rechtsbuiten. dus zal die weer op linksbuiten komen?

Hij heeft alleen niet het scorend vermogen van wijnaldum. Ik ben dus wel bang dat we er in dat opzicht op achteruit gaan. En wanneer Maher verder naar voren gaat spelen vraag ik me ook af of hij de aantallen van wijnaldum gaat halen

11 mei 2015 om 23:37

Daarentegen zet hij wel 4/5 keer per wedstrijd spelers voor de keeper, technisch is Propper ook beter dan Wijnaldum. Als Wijnaldum bij Vitesse zat had hii er ook geen 12 gemaakt hoor. Scheelt natuurlijk wel of je bij de kampioen speelt of bij de nummer 5 denk ik.

Ik zie liever Labyad terug komen dan Boetius. Die gozer kan er namelijk helemaal niks van.

Overigens denk ik dat Propper ipv Hiljemark en Ritzmaier komt aangezien dat hoogstwaarschijnlijk zullen vertrekken.

Voor Wijnaldum zou een sterke jongen aangetrokken worden , daarbij zou ik niet zo aan Propper denken.

12 mei 2015 om 00:07

Ik heb er vandaag een beetje opgelet of hij met wijnaldum is te vergelijken en ik vond hem vandaag in veel duels toch erg sterk en ook zijn lichaam goed gebruikend. Iets wat wijnaldum toch nog net iets beter beheerst. Maar voetballend zag ik hem ook af en toe een oplossing vinden die wijnaldum dan wel op fysiek gewonnen had maar dan teruguit moet. Propper gaf in deze situaties mooie balletjes naar voren. (Vaak op labyad )

Ik vind propper een goede voetballer en hij zou een prima aankoop zijn.

Ik zou Toornstra halen als ik PSV was.

Je zal maar als club 100 miljoen in kas hebben en je zoekt een speler die de lijnen uitzet, creatief is en ook nog kan bikkelen.

Zijn Jonk en de Boer blind of zo ?

12 mei 2015 om 00:53

Gaat Ajax 2-7-1 spelen volgend jaar? Je kan niet na het aantrekken van twee middenvelders die bij elkaar 13 miljoen hebben gekost nog eens 5-6 miljoen aan een middenvelder uitgeven natuurlijk. Al snap ik wel wat Ajax een paar jaar terug in hem zag natuurlijk..

12 mei 2015 om 07:28

En daarom hebben ze toch Gudelj gekocht?
Daar hebben we meer aan dan een Proper die qua spel precies op Klaassen lijkt...
Gudelj is een wat smerigere speler en zet ook de lijnen uit.
Onze huidige middenvelders maken amper overtredingen dus vind ik Gudelj geschikter.
En als je doelt op vd vaart. Die willen ze meer voor zijn creativiteit en ervaring.

Opzich is Propper een aardige speler. Maar persoonlijk zie ik liever Ziyech komen. Ziyech speelt bij een slecht draaiende team echt uitstekend. Bij Psv zal het ondanks de vertrek van een aantal sterkhouders. Nog steeds wel lekker draaien. Ziyech scoort makkelijk en geeft erg veel assists. Zijn techniek en balgevoel zijn echt van een buiten categorie. Bij Propper komt het meer van hard werken en zijn fysieke kracht slim gebruiken. Zie daarom liever een verfijnde voetballer als Ziyech. Hopelijk word dit Psv ( zie opstelling ) van volgend seizoen.

Zoet
Arias
Bruma
Isimat???
Willems
Mah/Hen
Ziyech
Guardado
Berghuis
De Jong
Larsson
12 mei 2015 om 00:36

Nee juist niet, Ziyech is een beetje hetzelfde soort type speler als Maher. Fysiek niet veel in te brengen, maar wel heel technisch. Maher heeft ook een jaar moeten wennen en heeft fysiek voor zijn doen veel stappen gemaakt. Hij gaat schuwt tegenwoordig de duels niet meer en begint steeds beter te ballen. Ik denk dat dit met Ziyech hetzelfde verhaal zou zijn, daarnaast hebben we niet twee van zulk soort types op het middenveld nodig.

Je zag dit jaar dat de balans op het middenveld gewoon goed was, daarom zou ik een zelfde soort type speler als Wijnaldum terughalen. Pröper vind ik daar een prima alternatief voor, heeft meer techniek dan Wijnaldum, is fysiek wel iets minder maar staat zijn mannetje. Ik zie hem graag komen!

12 mei 2015 om 01:09

Fertis, je kan er een mooi verhaal van maken. Maar Maher is te licht bevonden, die is gewoon niet goed genoeg voor Psv helaas.

12 mei 2015 om 07:03

@sulejmanii, vorig jaar wel. Maar die jongen heeft duidelijk stappen gemaakt, is veel feller en werkt zich helemaal de pleuris

12 mei 2015 om 10:47

Maher speelt dit jaar goed hoor of je je kijkt gewoon nooit psv wedstrijden en denkt nog steeds aan vorig jaar.

12 mei 2015 om 11:27

Jij kijkt duidelijk geen wedstrijden van Psv, maar gezien je naam neem ik je dat ook niet kwalijk. Als je dat wel deed, zie dat Maher steeds beter en zelfs dreigender voor de goal wordt. Hij heeft er 7 gescoord dit seizoen, niet slecht als je ziet dat hij in werkelijkheid lang niet zo ver naar voren staat te voetballen als Wijnaldum. Hij is gewoon teruggegaan naar de basis en maakt de meeste meters op het veld, ik heb er nog alle vertrouwen in dat die jongen er nog wel komt!

12 mei 2015 om 18:45

Bootjungen

Dat klopt ook wel, maar vind jij het voldoende? Ik vind een Ziyech nu al bepalender en beter..

12 mei 2015 om 18:45

Tripps

Ik heb bijna alles gezien, van de top 3 wedstrijden. Daar is mijn mening op gebasseerd.

12 mei 2015 om 18:49

Fertis040

Ik heb bijna alle wedstrijden van de top 3 gezien, als ik die wedstrijden niet had gezien had ik geen reactie gegeven. Ik vind het niet genoeg, totaal niet te vergelijken in zijn Az tijd. Ik vind hem helemaal niet bepalend, denk dat Hendrix het nog eerder red als Cvm. Dan dat Maher super belangrijk gaat worden, maar als ik ongelijk krijg zal ik dat zeker toegeven..

12 mei 2015 om 01:05

Inderdaad Maher en Ziyech samen op een middenveld wordt niks. Ik vind Propper eigenlijk al teveel een Maher en te weinig een Wijnaldum type, zie liever een speler met wat meer body en loopvermogen. Of gewoon Guardado naar voren schuiven en Hendrix er achter.

12 mei 2015 om 09:19

JDW17, met alle respect maar Propper doet qua loopvermogen echt niet onder voor Wijnaldum.

12 mei 2015 om 09:30

Ik bedoel een box to box speler als Wijnaldum. Propper komt veel minder vaak in het strafschopgebied dan Wijnaldum. Wijnaldum heeft 10x ofzo meer gescoord.

Propper is in potentie beter dan Wijnaldum, moet PSV zeker halen.
Boetius heeft weer bewezen tekort te komen zeker voor het niveau van Psv.

12 mei 2015 om 08:23

Wijnaldum is 24. Propper 23. Wijnaldum heeft het bij een absolute topclub in nl bewezen. Propper bij subtop. Wijaldum is dus in mijn ogen veel verder dan propper in 1 jaar gaat goed maken in mijn ogen.

Als ik PSV was zou ik Pröpper én Labyad halen. Labyad kan eventueel ook op de rechterflank. Pröpper als vervanger voor Wijnaldum. Offtopic: ipv Memphis gewoon Sam Larsson halen.

12 mei 2015 om 00:34

Propper nee labyad nee ik denk dat ik voor veel psv fans spreek als ik zeg dat ik labyad nooit meer in het mooie psv shirt wil zien spelen. En sam larsson is veel te duur gewoon in het buitenland scouten en corona halen.

12 mei 2015 om 00:55

In het buitenland scouten en corona halen? Beetje tegenstrijdig, haha. Bovendien is Corona ook niet goedkoop..

Ik zou Propper, Affelay de vervangers laten zijn van Depay en Wijnaldum. Affelay is een beetje hetzelfde type als Depay, kan naar binnen komen en gevaarlijk zijn. Boetius of Larsson is een aardig alternatief

12 mei 2015 om 00:51

Je misbruikt Affelay door hem op de flanken te zetten. Te weinig snelheid en handeling te langzaam.

12 mei 2015 om 09:32

Hoe is het mogelijk had mensen de naam van Afellay na 10 jaar nog steeds verkeerd spellen?

ON: Afellay is echt niet te traag hoor, is alleen gewoon een middenvelder. Zou een mooie vervanger zijn van Wijnaldum.

@rombomcu Gelukkig voor PSV dat de supporters niks te vertellen hebben bij het transferbeleid. Daarnaast spreek je jezelf tegen, Corona is vele malen (afkoop en jaarloon) duurder dan Larsson. Labyad kan op middenveld én links zowel rechts op de flanken. Pröpper's twee nadelen zijn wel fysiek en scorend vermogen.

Ik ben er normaal niet zo kapot van om spelers van andere eredivisieclubs te kopen. Maar ik moet toegeven dat Propper, zeker vandaag, me positief heeft verrast. Ik heb zelfs wat punten gezien die ik beter vind dan bij Wijnaldum. Propper is een stuk sterker en zet een paar keer per wedstrijd de spits alleen voor de keeper. Ik zeg psv; Halen!

12 mei 2015 om 01:30

Pröpper heeft me niet positief verwacht. Als je namelijk vaker op hem zou letten zie je dat hij dit zeer regelmatig presteert. Veel mensen hier onderschatten hem vaak, omdat hij 'slechts' bij Vitesse speelt. Veel mensen hier (dat zijn vaak met name PSV-, Ajax- en Feyenoord-fans) zien een speler bij een andere club die dan 3 regelmatig als minder dan ze werkelijk zijn, terwijl een speler van die 3 clubs regelmatig beter wordt ingeschat dan dat ze werkelijk zijn.

12 mei 2015 om 09:21

Helemaal mee eens SuperGhost. Aan de andere kant ook wel logisch aangezien de meeste supporters vooral kijken naar hun eigen spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren