Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brands wil contract van opgebloeide PSV’er verlengen

Laatste update:

Joshua Brenet verlengde in november zijn contract bij PSV en kan zijn arbeidsovereenkomst nu opnieuw laten openbreken in Eindhoven. De 22-jarige multifunctionele verdediger ligt nu nog tot medio 2017 vast bij PSV.

/

In die verbintenis is een optie voor één extra seizoen opgenomen en technisch manager Marcel Brands vertelde zondag in het FOX Sports-programma De Tafel van Kees dat hij die optie sowieso wil lichten.

De international van Jong Oranje speelt sinds zijn zeventiende voor PSV en kwam tot dusverre tot 94 wedstrijden in het eerste elftal. Daarin was Brenet goed voor drie doelpunten en vier assists. Jetro Willems en Luciano Narsingh komen eveneens in aanmerking voor een nieuw contract.

Een verstandige zet van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij mag van mij altijd spelen! Meer inzet dan Willems. En hij wordt telkens maar beter.

25 september 2016 om 11:47

Mee eens. Willems wilt toch zijn contract niet verlengen en brenet speelt goed, want hij verdedigd veel beter dan Willems.

25 september 2016 om 11:52

Brenet heeft zelf gezegd goed genoeg voor Barca te zijn. Zijn jullie t daar mee eens?

Toen hij het zei speelde hij niet zo goed als nu trouwens, dat valt nog t meest op.

25 september 2016 om 11:59

Ik denk dat brenet een perspraatjes doet. Natuurlijk komt hij veelste kort voor barca. 2 jaar geleden was hij zeker niet goed, maar hij kreeg zoveel vertrouwen van cocu dat hij echt voor die kans ging en vervolgens heeft hij terugbetaald.

25 september 2016 om 12:02

Onzin! Hij zei dat ie er van droomde om voor Barca te spelen, hij heeft nooit gezegd dat ie er goed genoeg voor was

25 september 2016 om 20:08

Dude,ooit gehoord van een knipoog?

Joshua doet het prima,en ontzettend gegroeit.

Gaat nog menig mens versteld laten staan.

Gewoon lekker een tijdje met Arias en Brenet spelen. Ben Willems een beetje zat aan het worden. Brenet sowieso onze beste back op dit moment, verdedigend er sterk. Ben benieuwd hoe hij zich in de Champions League staande houdt.

Terecht, prima inzet deze jongen. Is geen show speler, doet gewoon zijn ding.
Zal ook niet klagen als hij ff op de bank zit. De ideale 12de man die gewoon basis waardig presteert.

Haal Willems er maar eens een tijdje uit en speel met Brenet en Arias. Willems loopt nou al maanden te kutten en blijft gewoon ongeconcentreerd bezig. Op zich niet zo'n probleem, maar itt 14/15 voegt hij ook aanvallend niets toe dus zie ik geen reden hem op het veld te houden. Brenet blijft gewoon geconcentreerd en vind ik eerlijk gezegd ook beter dan Arias, voegt ook aanvallend iets toe en zet zijn snelheid functioneel in. Misschien niet fysiek de sterkste, maar loopt toch heel wat aanvallers van de bal. Niet te geloven eigenlijk als je hem eerst bezig zag.

Brenet is misschien een paar jaar geleden te vroeg gebracht waardoor iedereen, ook ik, twijfels kregen.

Twijfels zijn weg. De man doet wat van 'm gevraagd wordt en kan in tegenstelling tot Willems wel verdedigen. En ik hou op zich ook wel van zijn rushes, al willen die nog wel eens spaak lopen.

Willems zou ik graag eens als hangende linksbuiten willen zien.

25 september 2016 om 13:02

Ik weet niet of hij te vroeg gebracht is. Hij begon het eerste seizoen goed en raakte net als de rest van het team in een dipje. Daarna heeft hij nog wel wat ongelukkige momenten gehad maar als hij die kansen niet had gekregen was hij misschien wel nooit doorgebroken. Want door fouten en door te spelen op een hoog niveau kun je jezelf ontwikkelen. En dat heeft hij prima gedaan.

Willems heeft inderdaad een heel best dipje te pakken. Niet alleen bij PSV maar ook bij oranje. Brenet is een prima verdediger en is een basisspeler momenteel in deze vorm. Terecht dus

Dacht lang dat Brenet echt niet goed genoeg was voor Psv, maar hij bewijst dat hard werken loont. Waar Willems het pure talent heeft, maar vooral lui en laconiek is, zie je bij de veel minder talentvollere Brenet dat je met inzet minstens even ver kunt komen.

Brenet heeft zich heel sterk ontwikkeld. Van een blind paard naar een rustige verdediger met een prima drive naar voren. Hij mag van mij ook wel op de plek van Willems spelen. Die is er niet meer met zijn hoofd bij. Zo goed als Brenet gisteren speelde, zo zwak was Willems. En dat al weken lang. Tevens gaat Willems toch niet bijtekenen.

In het geval van Narsingh moet je je verlies maar nemen. Als je het contract nu verlengt, zit je volgend jaar weer met hetzelfde. Narsingh is niet het niveau wat PSV na zou moeten streven. Een transfer vrij vertrek gun ik hem dan weer wel.

Dus: Willems - bespaar je de moeite
Narsingh - mag, maar hoeft niet
Brenet - ja!

Ik moet zeggen dat Brenet mij echt positief heeft verrast. Ik wilde twee jaar geleden maar wat graag van hem af. Maar ik moet toch toegeven dat hij erg sterk terug is gekomen van die mindere periode.

Laat nu zien dat hij wel degelijk goed kan voetballen, zijn rushes naar voren maken mij vrolijker dan de 80 overstapjes die Willems elke wedstrijd maakt.

Hoe raar kan voetbal zijn. Niet al te lang geleden kon hij er niets van en was er maar 1 goede rechtsback in de vorm van tete. Nu is tete vooral wissel en speelt Brenet CL. Maar heeft zich sterk ontwikkeld en ik denk dat er nog steeds veel rek in zit.

Ik vind dat Brenet zich geweldig heeft ontwikkeld. In z'n eerste seizoen kreeg hij de kans in de voorbereiding en liet zien dat hij in potentie alles heeft om een goede rechtsback te worden. Hij kreeg toen de kansen om zich te ontwikkelen en heeft dat uiteindelijk prima gedaan. In de eerste jaren maakte hij nog weleens fouten maar inmiddels vind ik hem 1 van de sterkte verdedigende rechtsbacks van de eredivisie en hij heeft ook nogeens de kwaliteiten om met z'n snelheid mee aan te vallen.

Ik zou hem ook weleens willen zien bij oranje. Tete speelt niet, Janmaat is geblesseerd, VD Wiel kun je wat mij betreft afschrijven en meer keuzes hebben we niet echt. Wat mij betreft kunnen we de volgende interlands dus het best Brenet en Karsdorp (verdient ook een kans) meenemen. (tete zou trouwens ook een prima optie zijn omdat we tegen Frankrijk moeten en hij kan verdedigen.) Ik had eerlijk gezegd een paar jaar geleden niet verwacht dat ik dit ooit zou zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren