Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brandley Kuwas door Marcel Keizer bevrijd uit uitzichtloze situatie

Laatste update:

Brandley Kuwas mag zichzelf voortaan speler van Al-Jazira noemen. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten meldt donderdag namelijk dat de 28-jarige vleugelaanvaller een huurcontract tot het einde van het seizoen heeft getekend. Kuwas moest min of meer vertrekken bij Al-Nasr omdat de club uit Dubai de limiet wat betreft het aantal buitenlandse spelers inmiddels had bereikt.

Al-Nasr versterkte de selectie onlangs met Dostonbek Khamdamow, een vleugelaanvaller uit Oezbekistan. Hierop besloot het bestuur dat er niet langer plaats was voor Kuwas, onlangs een doorlopend contract tot de zomer van 2022. Al-Jazira kwam al snel in actie en wist de buitenspeler op huurbasis binnen te hengelen. Bij Al-Jazira krijgt Kuwas te maken met Marcel Keizer, die sinds oktober 2019 de scepter zwaait als hoofdtrainer. De voormalig coach van onder meer Ajax staat met Al-Jazira momenteel op de fraaie tweede plaats in de competitie.

Kuwas koos medio 2019 voor de lucratieve overstap richting Al-Nasr. De vleugelaanvaller kwam in de afgelopen anderhalf jaar echter slechts tot 31 wedstrijden (5 doelpunten en 10 assists) in het shirt van de club uit Dubai. Kuwas kwam in Nederland uit voor achtereenvolgens FC Volendam, Excelsior en Heracles Almelo, voordat hij met Al-Nasr koos voor zijn eerste buitenlandse avontuur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kuwas was fantastisch bij Heracles dus ik blijf het zonde vinden dat hij naar de zandbak vertrokken is. Aan de andere kant snap ik het ook wel; even je pensioen veilig stellen want als profvoetballer kan er altijd iets gebeuren waardoor je cariere opeens voorbij is.

28 januari 2021 om 13:11

Zeker in het geval van Kuwas kan ik het goed begrijpen. Speelde op 27-jarige leeftijd nog altijd bij Heracles. Met alle respect, maar dan ga je echt nooit meer de stap naar een topcompetitie maken. Hij had wellicht nog een paar jaartjes op zijn piek kunnen presteren, maar het goede is er bij buitenspelers na de 30 wel een keer vanaf. Als je dan in de zandbak elk jaar netto bijna een miljoen kan vangen, had ik het ook wel geweten.

28 januari 2021 om 13:16

Ja klopt. En ik waardeerde het ook wel van 'm dat hij daar ook gewoon eerlijk voor uit kwam.

Mooi om te lezen dat Marcel Keizer nog aan het werk is als trainer, die was ik alweer helemaal vergeten eerlijk gezegd.

Kuwas was een fantastische speler bij Heracles hopelijk zien wij hem nog een x terug in de eredivisie als hij zich financieel onafhankelijk heb gespeeld in de "zandbak"

Kuwas heeft nu tenminste een Nederlandse coach die zijn spel kent, hopelijk word het een gelukkige combi voor die 2!

28 januari 2021 om 12:40

Nu Keizer de naam Ajax op zijn CV heeft staan, zal hij altijd wel ergens een lucratief contract kunnen tekenen. Het feit dat hij ondanks een club in het Midden Oosten coachte dat hij alsnog bij een Portugese topclub terechtkwam zegt volgens mij al genoeg.

Toch wel een gemiste kans voor een Twente, Feyenoord, Groningen lijkt mij.

28 januari 2021 om 14:39

Wat moet Feyenoord in hemelsnaam met Kuwas?

28 januari 2021 om 14:57

Liever Kuwas dan Linssen.
Kan de backup worden voor Sini en/of Berghuis.
Narsingh is verhuurd en Azarkan wordt als het goed is ook verhuurd binnenkort , dan hebben we slechs 1 backup voor 2 posities.

Zonde maar begrijpelijk.
Wat hij daar verdient, krijgt hij nooit en te nimmer in Nederland.
Ik vond hem altijd dermate goed bij Heracles spelen dan ik hem weleens wilde zien bij een niveau als Feyenoord, Az

Die gast is altijd op de brommer

Aha, Kuwas. Die werd nog genoemd bij het Nederlands Elftal, niet bijzonder lang geleden. Gekkigheid was dat toen, Denneboom/meerdink taferelen. Goed dat het er toen niet van kwam.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren