Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brama baalt van kritische Twente-fans: 'Sorry, maar dan snap je het niet'

Laatste update:

Wout Brama stond dit seizoen maandenlang buitenspel wegens een hielblessure en zat daardoor vaak op de tribune. Daar merkte hij dat de fans van FC Twente verwend zijn geraakt: een deel van de achterban is volgens Brama wel erg kritisch en snel geïrriteerd. "De sfeer in het stadion is minder geworden en dat helpt de ploeg niet", bromt de middenvelder in Voetbal International.

/

Brama noemt de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade als voorbeeld. Twente speelde volgens de middenvelder misschien wel de beste eerste helft van dit seizoen, maar de supporters begonnen te fluiten toen na een kwartier spelen Nick Marsman voor het eerst werd aangespeeld. Brama: "Sorry, maar dan snap je het niet. Het was nota bene de opdracht van de trainers in de opbouw veel van kant te wisselen, zodat de tegenstander kapot gespeeld kon worden."

Om aan de andere kant van het veld te komen, moet de bal wel eens teruggespeeld worden, merkt Brama op. "Kijk maar eens naar Ajax, zij doen exact hetzelfde", stelt de middenvelder. Ajax kan aankomende zondag voor het vierde jaar op rij kampioen worden, terwijl Twente derde staat en nog maar een kleine kans heeft om nog te stijgen op de ranglijst.

Het publiek van FC Twente is te kritisch

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twente fans hebben het te hoog in hun bol gekregen nadat ze één maal kampioen zijn geworden.
Ze denken gelijk dat ze een topclub zijn in Nederland, maar jongens en meisjes.. laten we even die duitsers back to earth komen en de twente fans laten weten dat zij dat niet zijn en gewoon genoegen moeten nemen met een subtopper club van Nederland en daar horen dus vele malen fouten bij tijdens wedstrijden en enorm veel eigen doelpunten. Zo ik heb mijn woord weer gegeven voor vandaag, een goedenacht allen!

23 april 2014 om 22:31

Grote jongen ben je. Duitsers ook erg orgineel. Ga maar slapen morgen weer vroeg in het busje.

On: Brama heeft hier wel degelijk een punt. De sfeer is minder, en de mensen die uitfluiten moeten lekker thuis blijven.

23 april 2014 om 22:37

ach.. laat hem. Hij weet niet eens dat Duitsland ook op deze aardbol ligt.
22:24 en goedenacht... dat zei ik ook tegen mijn moeder toen ik 13 was.

23 april 2014 om 23:08

Ga er vooral op deze infantiele wijze op in... Stoer zeg, om half elf naar bed toen je 13 was!

On: Ik vraag me af waarom Brama een vergelijking maakt met het opbouwen van Ajax. Als je iets niet zou moeten willen als team, dan is het wel opbouwen zoals Ajax het doet dit seizoen. Wat een tempo zit daarin zeg...

23 april 2014 om 22:35

Zoo, lekker aan het provoceren jochie?

23 april 2014 om 22:43

Sorry , maar een jongetje van 20 zonder opleiding ...... kan ik niks mee en kan ik ook niet
serieus nemen...........duitsers ? waar heb je het in godsnaam over.........

23 april 2014 om 22:52

Dat je dat hier mag zeggen op vz. Als je ook maar een bepaalde bijnaam voor ajacieden roept wordt je gelijk verbannen of krijg je punten in mindering. Beetje moderator verwijdert dit ook.

Met de derde begroting van Nederland mag je het ook hoog in je bol krijgen. En laten we eerlijk zijn dat dit ajax dit jaar kampioen wordt is een blamage en dat mogen vitesse twente feyenoord en psv zich aanrekenen.

23 april 2014 om 23:37

fct1981 ik moet je hier volledig gelijk in geven! zo snel we iets over ajax zeggen wat gewoon een mening en niet als provocerend bedoeld dan krijg je gelijk een ban aan je broek! ma andersom is bijna alles toegestaan, dus moderators doe hier iets aan! want anders dreigt dit echt ajaxzone te worden. of krijg ik nu ook weer een ban aan mijn broek? het is dat deze pagina zo fijn werkt en up to date is

24 april 2014 om 00:11

Sjordypsv... och och hang niet de zielepoot uit.
Ik ben ook meermaals gebanned vanwege naamverbastering...
Het is echt niet alleen niet-ajacieden die de sjaak zijn.
Vooral dat partijdigheid geneuzel vind ik triest.
Misschien moet jij je gewoon gedragen en zulke posts niet plaatsen.

Of denk jij dat meneer hier zonder ban of waarschuwing van af komt?

24 april 2014 om 00:22

Voorlopig staat het er nog steeds op

N.a.v. bekerfinale rellen schreef ik dat ik het vreemd vond dat de knvb niks deed, maar dat ik het ook wel weer begreep omdat Twente een voorwaardelijke straf kreeg vanwege spandoek en Ajax niks
Die reactie werd binnen twee minuten eraf gegooid en deze niet, zie het verschil

24 april 2014 om 02:47

@ yello

Zijn reactie word heus wel verwijdert, moderators doen meer dan alleen maar reacties verbeteren,verwijderen of iemand bannen. Daarnaast is er niet altijd een grote groep moderators online, dus kan het soms een paar dagen duren voordat men eraan toekomt om actie te ondernemen. Een beetje verder kijken dan je neus lang is alstublieft.

23 april 2014 om 23:14

Wat een provocateur. VZ kan je kick geven aub?

23 april 2014 om 23:16

Ja zelfs lichte kritiek op bepaalde clubs mag hier niet
Word binnen twee minuten verwijderd en krijg je waarschuwing of ban
Dit mag dan wel weer blijven staan
Word er niet beter op

23 april 2014 om 23:48

Die kleuters van een moderators liggen waarschijnlijk ook al te pitten. Het wordt steeds triester dat voetbalzone. Een linkje doorgeven, krijg je gelijk strafpunten. Dan mag je zelfs, omdat je daardoor geen niveau hebt, niet reageren op bepaalde discussies. Dan heb ik het nog niet eens gehad over er die kun App wat altijd blijft hangen. Ben lang lid, maar het is niet meer wat het geweest is. Benieuwd hoe lang het duurt voordat dit wordt verwijderd...

24 april 2014 om 00:14

Ligt er aan wat voor linkje, als het iets is om je reactie kracht bij te zetten(onderbouwing dus) of een youtube filmpje dan word deze meestal niet verwijderd.
En je heb er ook gewoon mensen tussen zitten die continue alles reporten zonder dat het nodig is.

Een geintje moet ook prima kunnen.

on-
Fans mogen kritisch zijn, net als jullie... en de meeste mensen op deze aardkloot streeft men naar perfectie.
Tuurlijk is dat niet altijd mogelijk... dat weet ik als geen ander als ajacied want het eeuwige getikt doet soms pijn aan je ogen.

Fluiters moeten lekker weg blijven vind ik, scheld ze desnoods de huid vol... dat hoor je niet op TV, het principe is misschien hetzelfde maar een hoge fluittoon hoor je altijd.

23 april 2014 om 23:49

Wat is Elfsborg voor een club?bestaat die uit sprookjesfiguren, want zo lul je wel dat je in sprookjes geloofd.het is mij toch wat, he.nou, mooie Fin.slaap lekker.

24 april 2014 om 07:36

Tuurlijk jongen Scheer alle Twente fans maar even over 1 kam. Natuurlijk zullen er enkele Twente supporters zijn die t te hoog in de bol hebben maar de meesten zijn realistisch. Ik weet ook wel dat er club zijn die meer prijzen hebben gewonnen dan Twente.en even voor jou Duitsers hebben veel meer prijzen gewonnen dan Nederlanders dus dat kan ik moeilijke een belediging noemen (hoogstens eenn weinig orginele en domme opmerking). En internationaal stelt Twente weing voor . Noe heden te dage stelt geen enkelen Nederlandse club internationaal nog iets voor

24 april 2014 om 09:26

Weet je wat het punt een beetje is, Als wij zeggen dat we 1e worden hebben we het te hoog in ons bol en als we halvewege de competitie 1e staan en zeggen dat we voor de top4 gaan zijn we te laf om te zeggen dat we voor het kampioenschap gaan. Het zijn niet de tukkers die het te hoog in hun bol hebben maar de mensen van buitenaf die het leuk vinden altijd iets aan te merken hebben, Mijn boeit het niet meer, een keurige 3e plaats dit seizoen. Kijkend naar hoe simpel we in verschillende punten hebben laten liggen hadden we zeker hoger kunnen eindigen, helaas. (dit geld natuurlijk voor de andere clubs net zo).

Ik ben het met hem eens. De vergelijking is wel een beetje apart, want Ajax speelt de bal (zeker onder druk) veel vaker terug op de keeper. Ik houd mijn hart altijd vast bij die slome Cillessen.

Wel de lusten van een topclub willen hebben met een uitverkocht stadion, maar niet de lasten als er kritiek komt van diezelfde fans. Dit hoort erbij als je wilt spelen in de top Wout. Overigens is het publiek de afgelopen seizoenen nu ook niet echt verwend met twee 6e plaatsen en verloren play-off wedstrijden.

Ook die verwijzing naar Ajax is niet handig, want als er een ploeg is die zeker dit seizoen saai speelt is het Ajax. Als je dan op dezelfde manier gaat spelen krijg je terecht kritiek, want ook bij Ajax beginnen de fans en media te morren over het abominabele niveau en dat saaie rondspelen zonder tempo of gevaar.

23 april 2014 om 22:40

Als je een kwartier hebt gespeeld, al 3 100% kansen hebt gehad en je publiek begint te fluiten als je de bal een keer terug speelt, kun je het publiek inderdaad verwend noemen.

Niet eens bij terugspeelballen naar de keeper, maar bij elke bal die ook maar een meter terug gaat richting het eigen doel, beginnen ze te fluiten. Als je als Twentefan thuis voor de tv zit te kijken, erger je je daar enorm aan.

Fluiten werkt nou niet echt motiverend, toch?

23 april 2014 om 23:15

Gofcte helemaal met je eens....

23 april 2014 om 23:37

En toch moet Brama zijn mond dicht houden.
Averechts?

24 april 2014 om 12:21

Brama moet niet zeuren. Twente betaalt zich scheel aan salarissen (2e van Nl). Het minste wat je mag verwachten is, dat ze een beetje leuk voetballen. Sterker nog, dat ze gewoon winnen van 'mindere' teams. Woutje is nog een van de best betaalde ook.........doet ie knap, voor een werkertje op het middenveld.

23 april 2014 om 23:06

Dus een uitverkocht stadion kan alleen bij een topclub? Beetje een vreemde redenering hoor. Als RKC dus hun stadion van 7508 toeschouwers vol krijgt, dan zijn ze een topclub?

Het stadion van Twente zit terecht vaak vol, want ze presteren gewoon goed. Twente is echter geen topclub, maar wel een club die incidenteel mee zal doen voor het kampioenschap. Fans moeten niet gaan verwachten dat dit elk jaar zo is, want met de begroting die ze hebben is dat gewoon heel moeilijk/onmogelijk.

23 april 2014 om 23:39

Hahaha, zelden zo'n onzin comment gezien. Je weet dat Twente qua begroting juist wel bij de top hoort? Ze staan bijna gelijk met Psv en Ajax staat boven Twente.

On: Ik zal mn eigen spelers nooit uitfluiten, maar snap het soms wel. De vorige twee seizoenen werd er te vaak angsthazenvoetbal gespeeld zonder creativiteit en snelheid. Sommige supporters willen op deze manier aangeven dat dat anders moet. Brama is echter een type die beter bij het tragere voetbal hoort, en zie hem dus ook liever geen basis staan.

24 april 2014 om 02:54

@ Oenieboy

Het zijn van een topclub word niet afgemeten aan de begroting, zo vind ik Manchester City bijvoorbeeld ook geen topclub. Wellicht ben ik nog van de oude stempel maar die "ere titel" krijg je alleen als je meerdere malen en bijna structureel (internationale) prijzen pakt. Deze ongeschreven definitie werd tot voor kort door iedereen zo geinterpreteerd, alleen in Nederland is tegenwoordig iedereen een topclub als men een paar goede seizoenen heeft gehad.

24 april 2014 om 09:11

Ik heb ook zelden zo'n onzin comment gezien.
Twente qua begroting bij de top? Dit heet creatief boekhouden. Ze staan niet voor niets volgende zomer onder curatele.

24 april 2014 om 16:35

Haha Oenieboy, waar Twente vorig jaar nog een begroting van 50 miljoen had, is dat dit jaar maar 46 miljoen. PSV heeft echter een begroting die 16 miljoen hoger ligt en is dus niet eens binnen bereik. Het klopt dat ze de 3e zijn, maar het gat met Ajax en PSV is natuurlijk behoorlijk.

Als tukker ben ik het deels wel met hem eens, maar Wout moet niet blijven hangen in het verleden. Zolang hij al bij de club zit is er een gigantisch sprong gemaakt in professionaliteit, maar ook in prestaties. Ja, daar worden fans ook wel verwend van. We hebben een budget waarmee je moet spelen om een top 4 en niet zoals vroeger plek 8 of 9. Kritiek mag dan ook best!

Maar.. je moet wel ten aller tijden achter je team staan als supporter, en juist als het even tegen zit. Helaas hebben we nog te veel mooiweersupporters. Geen speler of trainer is erbij gebaat als supporters zich negatief uiten. De twaalfde man heet niet voor niets de twaalfde man...

van alle mensen in het stadion stoor ik mij het meest aan jou Wout Brama.
Bah storende spel vertragende speler.

23 april 2014 om 23:06

Dan heb jij dit jaar een goed jaar gehad, denk ik.

23 april 2014 om 23:42

Ja het is een cultheld alle respect voor hem maar hij houd het in dit dynamische systeem niet meer vol,dan heb ik het zelfs over Brama van voor zijn blessure.
Ik stoorde mij er ook aan dat hij ineens weer meer ging spelen terwijl hij niks toevoegt.
Misschien kan je er een rechtsback van maken want aan zijn inzet ligt het niet en anders gewoon verkopen
Maar sowieso. geen Brama meer in de as van het veld en ik vind ook dat hij de eer aan zichzelf moet houden en de aanbieding van twente naast zich neer moet leggen en lekker naar zijn niveau gaan spelen misschien een degradatie kandidaat in Duitsland of Engeland lekker dicht op het eigen doel veel strijd dan komt hij tot zijn recht.
Als hij om prijzen wil spelen de top van Zweden,noorwegen,polen,denemarken dan is dan het hoogst haalbare voor hem.

Daar heeft hij wat mij betreft gelijk in. Ik erger me er persoonlijk ook kapot aan dat mensen al voor het minste of geringste beginnen te fluiten voor iets wat ze niet zint, terwijl het vaak gewoon de beste optie is. Bijna alleen maar gezever op de tribunes.

Nee Wout
We zitten elke week te kijken naar een ploeg die mooi voetbal laat zien
En verrassend bovenin meedraait
Maar ook een ploeg die nooit vol gas gaat en altijd de rem erop houd
Waardoor toch het gevoel blijft hangen dat er nog wel meer had ingezeten
Zeker na de winterstop heel wat slappe potjes gezien

Het is zeker irritant als je ziet dat je tegen Groningen veel beter bent en toch niet wint omdat je te lang rustig blijft rondtikken
Tegen Feyenoord moest het ook weer in de laatste 10 minuten gebeuren
Speel eens vaker met die passie, dan pak je ook meer punten

Ik ben dit jaar bij een thuiswedstrijd van Twente geweest. Vond het publiek erg vriendelijk en gezellig! Maar dat was misschien een moment opname!. Nou ja, ik snap Brama wel. Hij heeft zelf ook zijn hart bij deze club liggen, Misschien dat hij de kritiek daarom ook wat meer hoort en het zich meer aantrekt

Brama moet niet zo zeuren vind ik.
Het spel van Twente is niet erg mooi de laatste tijd.
De wissels van de trainers is ook niet om aan te zien en veel te laat vaak.
Er mag in mijn ogen wel veel eerder gewisseld worden.
En de te veel terug speel ballen moeten vooruit gespeeld worden.
En ja zo als zo velen een andere spits want Luc is het gewoon niet.
De nieuwe aankopen krijgen in mijn ogen te weinig krediet om te laten zien wat ze kunnen.
Kijk naar bv Corona die mocht elke keer hooguit 10 min voor tijd invallen dan krijg je ook geen zelf vertrouwen om een actie te doen.
Maar nu maar op maken voor volgend seizoen en hopen dat het beter gaat.
En tja wat betreft Brama je was goed voor Twente maar je past niet meer bij het nivo wat er nu gespeeld word.
In jong Twente loopt ook nog genoeg talent rond die ze aankomend seizoen kunnen in passen.

De belichaming van het zielloze voetbal zat vorig jaar ook al op de supporters te zeiken. De sfeer is minder, maar vooral vorig jaar had Woutje zelf daar een groot aandeel in. Je zag het direct tegen ADO thuis. Meneer is na een jaar eindelijk terug, het team speelt direct dra-ma-tisch en hij gaat na afloop afgeven op de support.

"kijk maar eens naar Ajax" - Brama

Het boeit niemand echt een flikker wat ze in Amsterdam doen.

Ik hoop met heel m'n hart dat hij niet bijtekent. Snap ook absoluut niet dat Joop hem dit gare voorstel doet. Leuke speler afgelopen seizoenen, gun hem het beste, maar is nu alleen nog nuttig als slot op de deur. Daar kan je genoeg andere spelers voor vinden. Heeft qua voetbal totaal geen meerwaarde meer.

Ik weet wel waar dit vandaan komt.brama staat er namelijk niet goed op bij een groot deel van de achterban.tijdens de wedstrijd waren een aantal onverlaten die gingen fluiten, maar dat waren er weinig.om dan te zeggen dat het hele stadion ging fluiten, gaat dan ook te ver.lekker makkelijk scoren van Brama.er zitten, ook bij Twente, altijd van die supporters die je eigenlijk toeschouwers moet noemen, die fluiten leuk vinden.dat hou je toch.de andere reden is dat bij de wissel dat Brama erin kwam, je het tempo uit de wedstrijd zag worden gehaald.dat komt natuurlijk door tikkie terug Brama.

Brama moet vooral lekker zijn mond houden. Voor zijn blessure was hij echt al heel lang waardeloos. FCT moet vooral niet zijn contract verlengen. En dat hij een bal terug goed vind snap ik goed, dat is namelijk het enigste dat brama kan. Lekker laten gaan die jongen. Totaal geen boegbeeld voor de club. On: brama geeft als voorbeeld de wedstrijd tegen Roda. Een slechter voorbeeld is er niet. FCT had die wedstrijd minimaal met 6-0 moeten winnen. Doelsaldo kan erg belangrijk voor FCT. Goed spelen deden ze de eerste 20min Max. daarna was het bagger en onwijs saai om naar te kijken. FCT was niet heel goed. Roda was onwijs bagger!! Nog niet eerder een ploeg zo slecht zien spelen in de grolsch veste.

Brama moet welkunnen begrijpen dat als Schilder alleen maar ballen terug speelt terwijl er gewoon mogelijkheden zijn om naar voren te spelen, het publiek het toch liever wat anders ziet. Daarom het gefluit tegen Schilder. Zoals hij meestal speelt, kan ik het volgens mij nog volhouden. En volgens mij begon Schilder het ook nog te snappen ook, want even later ging hij een keer voorwaarts langs de lijn, zette een bal perfect voor, waardoor Borven de 1-0 kon scoren. Schilder heeft dit seizoen echter bijna geen toegevoegde waarde. Koppers is een speler die veel beter bij Fc Twente past. Maar ja, onze tactische onbenullen die de functie van trainer nabootsen zien ook dat niet in. En ik ben het ook helemaal met gfourty eens dat tegen Roda bv Corona gewoon in de rust eens ingebracht moet worden. Met een trainer die ook eens wat meer risico durft te nemen hadden we dit seizoen echt de mogelijkheid gehad om tweede of zelfs als eerste te eindigen. Maar helaas zitten we volgend seizoen ook met Schreuder in onze maag. Terwijl een Verbeek nu juist heel erg goed bij Fc Twente zou passen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren