Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Botman maakt uitstekende beurt tegen Kane en solliciteert naar WK-selectie

Laatste update:

Newcastle United heeft zondag de uitstekende reeks een vervolg gegeven. De ploeg van Eddie Howe was al zes duels op rij ongeslagen in competitieverband en voegde daar tegen Tottenham Hotspur een zevende aan toe met een 1-2 overwinning. Sven Botman, die door Louis van Gaal werd opgenomen in de voorlopige WK-selectie van Oranje, begon in de basis bij the Magpies. De stopper speelde een uitstekende partij in het Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham maakte afgelopen woensdag al geen beste beurt tegen Manchester United (2-0 verlies), terwijl Newcastle vier dagen eerder een 0-0 gelijkspel uit het vuur sleepte op Old Trafford. Aanvankelijk leek dat krachtsverschil niet op te gaan in Londen. De op vijf plekken gewijzigde ploeg van Antonio Conte ging namelijk direct op zoek naar de openingstreffer, maar de tandem van Harry Kane-Heung-min Son kreeg de bal maar niet langs Nick Pope. Het was echter aan Tottenhams eigen doelman toe te schrijven dat Newcastle op voorsprong kwam.

Hugo Lloris botste bij een diepe bal van Fabian Schär vol op Callum Wilson, waarop de Franse goalie naar de grond ging. Wilson kon daardoor voor open doel inschieten: 0-1. Lloris schreeuwde nog even om een VAR-check, maar 'de digitale official' oordeelde dat het Lloris' eigen fout was. Ook de linie voor de Franse sluitpost toonde zich niet bijster betrouwbaar. Bij (weliswaar een slechte) uittrap van Lloris liet Ryan Sessegnon zich aftroeven in de lucht, waarop Miguel Almirón kon oppikken. Clement Lenglet stond erbij en keek ernaar hoe de Paraguayaan hem voorbijsnelde en zijn zesde van het seizoen onder Lloris doorschoof.

De verhoudingen op het veld leken daarna compleet omgedraaid. Het was Newcastle dat na rust in de stromende regen op jacht ging naar de derde. Daar leek het een goede kans op te krijgen, nadat Emerson Royal de bal op zijn uitgestoken arm kreeg bij een diepe bal van Sean Longstaff. De VAR wuifde de gebaren van de bezoekers echter weg, net zoals hij dat twee minuten later aan de overkant deed. Kane leek namelijk buitenspel te staan toen hij een voorzet van Son binnenkopte, maar de 1-2 bleef op het scorebord staan. Het was Tottenham dat daarna op jacht ging naar een punt, maar ook met Ivan Perisic en Lucas Moura binnen de lijnen bleven Conte en zijn team met lege handen achter. Daardoor zien the Spurs die derde waren en blijven in de Premier League, nieuwe nummer vier Newcastle tot op twee punten naderen.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Arsenal3525555780
2Manchester City3424735079
3Liverpool3522944175
4Aston Villa3520782167
5Tottenham Hotspur3318691560
6Manchester United3416612154
7Newcastle United34165131953
8West Ham United35131012-949
9Chelsea3313911448
10AFC Bournemouth3513913-848
11Wolverhampton W.3513715-746
12Brighton & Hove Albion34111112-544
13Fulham3512716-443
14Crystal Palace35101015-1240
15Everton3512815-1136
16Brentford359818-835
17Nottingham Forest357919-2026
18Luton Town356722-2925
19Burnley 355921-3224
20Sheffield United353725-6316

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Cherry picking", " Deze gast kraamt regelrechte onzin uit", "Domme troll" etc etc.... Dit waren de onverbiddelijke betichtingen die mij 5 weken geleden werden toegemeten door enkele voetbalzone-leden in de commentsectie van het wedstrijdverslag Tottenham Hotspur - Leicester City. Dit was naar aanleiding van de kritiek die ik, ondanks de goede resultaten van Spurs, heb geuit op de "laffe" speelwijze die door trainer Antonio Conte wordt toepast. Daarbij heb ik voorspeld dat, wanneer er niks veranderend aan de speelwijze, de toekomstige resultaten voor Spurs zich eerder vroeg dan laat zouden gaan verhouden tot het slechte spel.

Nu ben ik als erkend visionair op voetbalgebied natuurlijk wel een stootje gewend, en raak ik al zeker niet meer beduusd van het ongefundeerde, provocerende en tergende gezwets van andere mensen. Het is ten slotte niet de eerste en waarschijnlijk ook niet laatste keer dat ik in discussie raak met een stel kortzichtige clowns die geen enkele vorm van objectieviteit beteugelen.

Dus bij deze mijn eindafrekening aan de heren die mij bovenstaande verwijten hebben toebedeeld;

@MoTheSpur, @J.Vertongen en @ArchieD...

I rest my case...

23 oktober 2022 om 19:33

Stoer hoor, gewoon bagger gespeeld vanavond net als tegen United heb daar geen goed woord voor over.

Wat jij deed was ook cherry picking en het is nogal belangrijk om die teksten er dan bij te pakken i.p.v één zin die je dan nu kunt pakken om je punt te maken. De ironie
Het ging om de argumenten die je toen
gaf daarbij ging ik persoonlijk erop in. Wat je nu doet is heel vreemd en laat zien hoe erg je jezelf laat leiden door emotie en een paar wedstrijdjes.

Je was ook aan het cherry picken toen trouwens hoor, geeft niet als je niet weet wat het betekend.

23 oktober 2022 om 19:40

Wat is het ook met Voetbalzone en leden die altijd achteraf hun gelijk willen bewijzen..

23 oktober 2022 om 19:42

Hoezo cherry picken? Hoe denk jij dat spurs met deze tactiek ooit de PL kan winnen? Spurs moet die Conte eruit gooien. Ze kunnen namelijk veel beter dan wat ze nu laten zien!

23 oktober 2022 om 19:50

@Ctaz: Dit inderdaad. Smatske had nu wellicht gelijk. Hij zal zeker even vaak ergens naast zitten. En niet alleen hij. Wij allen. Alleen als iemand eens gelijk heeft, moet iemand dat maar al te nodig delen met de rest. Bijzonder stukje compensatiegedrag

23 oktober 2022 om 19:57

Ik heb niet gezegd dat wij de PL gingen winnen wtf?! En Conte heeft de PL al gewonnen met zijn tactieken.

Haal nou maar de argumenten erbij waar ik je vond cherry picken want daar gaat het om. Je haalt allemaal oude berichten erbij, haal dan alles erbij.

Conte heeft vorig seizoen bewezen dat wij prima kunnen spelen onder hem, zag er prima uit en wij scoorden bakken met goals. Hij en de spelers moeten het maar op de rit gaan krijgen, voor de top 4 zal het al een gevecht worden want de selectie is niet breed genoeg in kwaliteit. Waar het aan ligt dat het nu twee wedstrijden de ondergrens bereikt? Geen idee. Misschien niet scherp, missende spelers en geen drive en creativiteit naar voren?

Begrijp alleen niet waarom je je gelijk wilt halen eind oktober. Heb daar vorig seizoen ook veel discussies over gehad en dat liep ook allemaal anders. Ik heb er gewoon nog vertrouwen in qua trainer maar dat er heel wat spelers niet goed genoeg zijn dat weet ik al heel lang 😂

23 oktober 2022 om 20:06

@ctaz vergeet niet dat groot gedeelte hier pubers zijn van 12-18 hè. Dan krijg je dit soort fratsen, en dat elk kritisch persoon “haters” zijn, en wat nog meer.

23 oktober 2022 om 20:14

Het gaat mij er totaal niet om mijn gelijk te halen. Waar het om gaat is dat mijn kritiek door jullie word afgewimpeld omdat ik in jullie ogen slechts een bittere arsenal fan ben en het daarom niet relevant is.Verder weet ik niet of jij wel of niet hebt gezegd of gedacht dat Tottenham de PL gaat winnen. Wat ik wel weet is dat bij aanvang van de competitie er een hoop critici waren die Tottenham als de grote uitdager van City bestempelde.En ik denk persoonlijk dat Tottenham die kwaliteiten misschien wel in zich heeft. Maar met het hanteren van de huidige approach gaan ze daar absoluut niet bij in de buurt komen. Dus of Conte moet tactieken opnieuw gaan uitzetten, of het bestuur moet hem eruit trappen. Hoe is dat cherrypicking?

23 oktober 2022 om 21:10

De argumenten die je in de discussies erbij haalde heb ik het over, nu ben je heel algemeen en samenvattend maar in argumenten ga je punten af. Ik was het er niet mee eens toen omdat je waarschijnlijk punten/statistieken had benoemd die dan precies alleen jou gelijk bewezen maar andere dingen werden opzij geschoven. Conte heeft ons hoogstpersoonlijk van bagger naar top4 geloodst en dat in zo’n 5 maanden volgens mij. Vooral vorig seizoen super veel goals en een idee erachter wat werkte, ik begrijp de opvatting van het spel nog steeds maar de kwaliteit in spelers is gewoon niet zo goed. Als het je top4 haalt en het seizoen erop sta je 3de na 11 wedstrijden begrijp ik het gezeik nog niet. Dat er iets moet veranderen na nu echt heel slecht spel en niet werkende tactiek in twee wedstrijden achter elkaar begrijpt iedereen nou ook wel. Ook heb ik je persoonlijk volgens mij geen zure Arsenalfan genoemd maar zei iemand anders dat als reactie in mijn thread.

Ik zei al eerder, door gebrek aan kwaliteit achterin begrijp ik de tactiek om gezamenlijk te verdedigen en snel en scherp aan te vallen. Slecht spel erbij kan als je de punten pakt maar als je beiden doet dan ben ik ook tegen want dan doe je niks. Een zoot spelers moet ophoepelen en geef Conte in januari gerichte gewilde versterkingen en dan komt het goed en maak je stappen. Mensen kunnen nu wel gaan zeiken maar het is nu aan de spelers en de trainer want meer kun je nu niet doen maar hem ontslaan zou super dom zijn. Het ligt niet aan Conte maar aan de club en spelers die moeten beter en met visie versterken en beter gaan spelen.

23 oktober 2022 om 21:29

Het zou handig zijn als je even gericht benoemd welke argumenten dat waren, want ik zeg nu niets anders dan toen. Daarbij komt dat 5 weken geleden mijn gelijk helemaal niet bewezen was aangezien de resultaten van Spurs toen nog goed waren. Het enige wat ik toen heb gedaan is mijn verwachtingen uitgesproken op basis van een analyse op de speelstijl. Als ik dan vervolgens door 3 van jullie op een onvriendelijke wijze word afgepoeierd dan kom ik inderdaad op een net zon kinderachtige wijze mijn gram halen als mijn verwachtingen blijken te kloppen.Jij blijft volhouden dat Spurs kwaliteit mist. In vergelijking met City is dat natuurlijk zeker waar. Ik denk echter dat Spurs met het materiaal dat ze hebben veel beter kunnen.

23 oktober 2022 om 21:41

Welke gram kom je nou eigenlijk halen na 12 wedstrijden in de competitie waarin Tottenham voor nu op de 3de plek staat? Wat is je punt? Tottenham gaat geen kampioen worden als je dat van iemand hebt gehoord hier (niet van mij). Als je punt was dat er twee hele slechte wedstrijden aan kwamen en dat het niet loopt dan heb je gelijk i guess maar dat bewijst toch nog niks met nog zo veel wedstrijden te gaan, een WK tussendoor en een transferwindow tussendoor en alles wat erbij hoort.

Of was je geweldige visie dat Tottenham zou verliezen? Lijkt mij logisch dat Tottenham wedstrijden gaat verliezen toch. Ik ga je stiekem wat verklappen.. Tottenham gaat nog wedstrijden winnen dit seizoen met precies dezelfde tactiek… dat is mijn geweldige toekomstige visie kortzichtige clowns die dat niet zien daar ga ik nooit meer naar luisteren lekker puh!

23 oktober 2022 om 21:49

Nogmaals voor jou dan, mijn punt is; Conte's speelstijl en tactieken zijn achterhaald en werken niet meer. Als dit niet veranderd en Spurs blijft deze approach gebruiken in wedstrijden dan gaan ze de top 4 niet eens halen denk ik.

23 oktober 2022 om 22:14

Oke, jouw punt kom je nu halen bij twee verloren wedstrijden. Kwam je die ook halen nadat Spurs 4de eindigde in het seizoen en Conte het team van bagger naar heel degelijk maakte? Wacht het seizoen nou gewoon af en als het dan zo is dan kom je je gram halen. Dit bewijst toch nog niks?

En geef de man eens tijd, hij wilt nu een project aangaan maar dan moet je hem wel de juiste middelen geven stap voor stap als dat niet gaat gebeuren is hij weg. Hij is er nu een jaar en heeft sowieso krediet na vorig seizoen. Breedte en kwaliteit is niet goed genoeg om prijzen te winnen hoor. Krijgt hij niet de juiste versterkingen om gaten op te vullen die elke fan zien zitten dan weten wij heel goed door wie dat komt.

23 oktober 2022 om 22:39

Jij ziet progressie onder Conte die ik helaas niet zie. De resultaten van de afgelopen jaren bekrachtigen dat ook helemaal niet. Ja misschien dat ene plaatsje ten opzichte van het seizoen vóór Conte's aanstelling. Maar vergeet niet dat in 2018 een 3de plaats werd behaald en 2019 ook gewoon top 4 werd gehaald en een CL finale!Conté is een trainer wiens spelopvattingen niet werken op de lange termijn. Als hij het roer 180 graden wil draaien zal hij systeem moeten aanpassen. Ik vraag me af of hij de geschikte persoon is.

24 oktober 2022 om 10:57

Voor mijn gevoel zie je hier juist echt weinig echte jeugd en is het overgrote deel hier 20+

23 oktober 2022 om 19:42

In mijn bescheiden beleving zijn de opmerkingen van deze man enigzins ongefundeerd en gebaseerd op onderliggende emotie en derhalve niet per definitie als rationeel te interpreteren. Mogelijk dat de inhoud van zijn boodschappen tot de kern gebracht kan worden om deze vervolgens te toetsen aan een maatschappelijk breed georiënteerd ethisch besluitvormingsproces.

23 oktober 2022 om 19:48

Zeg dan niks 🤣

23 oktober 2022 om 19:51

@J. Vertongen volgens jou is mijn kritiek, hoe goed deze ook beargumenteerd is, bij voorbaat nietig puur en alleen omdat ik toevallig een Arsenal fan ben.

23 oktober 2022 om 20:09

Correct, toevallig want je lijkt op de nettere versie van die meneer boven jou. (@Samcro)

23 oktober 2022 om 20:34

Wel mooi dat je gewoon toegeeft niet door clubvoorkeur heen te kunnen kijken, hoe jammer ook.

23 oktober 2022 om 20:51

En dat komt van jou, ironischer kan haast niet.

23 oktober 2022 om 21:10

Heb je een lectuur boek gegeten met het avond eten?

23 oktober 2022 om 21:17

@RemcoRevenber

Verklaar u nader?

Hoogachtend,

23 oktober 2022 om 19:48

Kerel, wat heb jij lange tenen en een minderwaardigheidscomplex. Stel je niet zo aan en wees blij dat ze gewonnen hebben.

23 oktober 2022 om 19:49

Wauw, ik weet niet eens meer wat ik gisteren schreef op Voetbalzone. En nee, dat lag niet aan die 8 pils van gisteren. Ik zou zeggen, praat het uit, schud de handjes en lat ons lekker niet meegenieten

23 oktober 2022 om 21:14

Weet ik nog wel, heb nog nooit zo'n fanatieke Fortuna-fan Feyenoorders zien afbranden haha.

23 oktober 2022 om 22:07

Klopt idd! Ging ook wel erg makkelijk, mede door die pils

23 oktober 2022 om 20:05

Domme trol, wat een onzin kraam je uit met je kersenpik.

23 oktober 2022 om 20:13

Beetje gênant om je gram te gaan halen op deze manier.

23 oktober 2022 om 21:12

Gefeliciteerd, jij krijgt van mij de stempel kinderachtigste gebruiker in de historie van VZ. Dat je überhaupt zo het gevoel hebt je gelijk te moeten halen, en dat je dat dan op zo'n manier weet te doen, bravo. Mijn neefje van 6 is hier nog te volwassen voor.

24 oktober 2022 om 00:24

Wat ben jij een kansloos persoon zeg, echt misselijkmakend.

On topic: wat is dat Spurs het kwijt, niet normaal. Die missen echt een speler a la Eriksen op het middenveld.

24 oktober 2022 om 00:55

Wat ben jij ongelofelijk zielig. Plaatsvervangende schaamte.

Mooie ontwikkeling bij Botman. Knap hoe hij zich steeds weet aan te passen aan een hoger niveau

23 oktober 2022 om 19:33

Hij had het vandaag wel paar keer moeilijk met Kane.

23 oktober 2022 om 19:44

De meesten wel denk ik. Kane is een top 10 spits, maar knap hoe Botman zich staande houdt in de PL. Ik denk dat niemand deze ontwikkeling had verwacht toen hij naar Lille vertrok

23 oktober 2022 om 19:47

Klopt, had het ook niet verwacht. Benieuwd waar ze gaan eindigen.

23 oktober 2022 om 22:23

Die twee seizoenen naast Fonte in de Ligue 1 hebben hem echt goed gedaan. Echt indrukwekkend om te zien hoe snel hij zicht heeft aangepast aan het niveau van de PL. Heeft zich prima staande gehouden tegen City, United en Spurs

Tottenham gewoon weer zwak. Totaal geen offensief kunnen inbrengen. Subtop maximaal dit seizoen.

Botman en Frimpong, lees je mee Louis?

23 oktober 2022 om 20:02

Laat me niet lachen… Blind & Rensch >>>>>Off: dit is een poging omgekeerde psychologie toe te passen op Louis, mocht hij dit lezen.

23 oktober 2022 om 20:19

Ik denk niet dat Louis meeleest. Maar blijf het proberen zou ik zeggen!

Wat is Spurs een bangerig ploegje. Conte ziet ook in dat ie de nodige kwaliteiten mist om te voetballen. Maar ja vandaag zijn ze ook goed geflashed door de Var. Schandalig dat die goal van Wilson werd goedgekeurd.

En Newcastle, niet om aan te horen. Weet je wat zo hypocriet is vooral van de FA. Shirtje prijkt met no room for racism haha maar wel doodleuk toelaten dat de kroonprins van SA deze club overneemt. Wat zijn zulke clubs toch een vloek voor het voetbal zeg. Echt sneu dat men dit niet wil inzien en het zogenaamd geweldig vind dat zo'n club opeens zomaar opklimt omdat het opeens unlimited geld heeft. Vorig seizoen, midden in het seizoen overname. Winter opeens 100 mil gespendeerd om uit de degradatiezone te komen. Dat is bijna comp. vervalsing tegenover de andere clubs die ook streden onderin maar ja, het boeit men weinig.

23 oktober 2022 om 19:41

Als je weigert dat zo'n kroonprins die club overneemt op basis van zijn afkomst, dan kun je die tekst sowieso niet op dat shirt zetten.

23 oktober 2022 om 19:51

Hoezo moet (of zou) dit iets met afkomst te maken hebben?

23 oktober 2022 om 19:59

Sociofan, Omdat hij uit een land komt waar problemen zijn misschien, zoals je zelf zegt.

23 oktober 2022 om 20:11

Ik weet wat ie bedoeld. Als je iemand zou weigeren alleen vanwege afkomst dan is zo'n tekst natuurlijk dik hypocriet. Maar mijn verhaal heeft ook niks met afkomst te maken, het is irrelevant. Ik probeer alleen de hypocrisie van de FA (in dit geval) bloot te stellen. Maar ja, ze komen langs met een bag of chips he, dan is opeens alles mogelijk. En daarnaast is mijn kritiek dat zulke overnames het eco voetbal systeem compleet verwoesten.

Matig en slappe wedstrijd. Wel dat gillet en bril mag kopen. En tottenjam onterecjte goal tegen 1-0 maar moesten ook penalty tegenlrijgen. Maar was drama verdiende niks

23 oktober 2022 om 20:10

Vond het ook een overtreding op Lloris hoor maar hoe wij speelden sloeg echt nergens op en het verlies is gewoon terecht. De hoeveelheid paniek achterin is echt om ons te schamen. Conte is gewoon 4de geworden en dat komt door hem, kun je nagaan hoe goed dat was. De halve selectie moet echt weg hoor. Emerson, Dier, Davies, Sessegnon, Sanchez, Doherty, Lloris als je wilt opbouwen… kan niet meer sorry.
Je wint alles thuis tot nu toe en hebt niet verloren thuis sinds april en je mist Kulusevski, Hojbjerg, Romero en Richarlison en je kunt er gelijk niks van meer dat hoort niet.

Het WK en Januari kunnen niet snel genoeg komen want er moet doorgeselecteerd worden door Conte zelf. Dat mensen voor zijn ontslag roepen slaat naar mijn mening nergens op je mag in je handjes knijpen dat je zo’n toptrainer hebt die al zo veel heeft gewonnen en bewezen. Gaat het dit jaar niks worden met hem dan weet je weer aan wie het ligt, geen smoesjes meer van de ENIC en Levy lovers.

Ongelofelijk dat Ajax een briljant uit de eigen jeugd destijds zo makkelijk heeft laten gaan en hem nooit een echte kans heeft gegeven om zich te bewijzen in Ajax 1. Botman is veel beter dan miljoenenaankoop Bassey en zal de absolute top halen.

23 oktober 2022 om 20:06

Zo makkelijk altijd. Bassey geen Ajax speler imo, maar Botman was toen niet goed genoeg en had betere spelers voor zich. Hij is, omdat ie verkocht was, ook ontzettend gegroeid, want bij Ajax had ie nooit gespeeld met Martinez voor zich. Maar nog steeds is het geen wereldverdediger imo. Heb de wedstrijd vandaag niet gezien, maar heb wel veel andere wedstrijden gezien bij Lille en N-U en hij heeft veel moeite met beweeglijke en behendige spitsen. Een Kane is voor hem 'relatief makkelijk' omdat dat een ander soort spits is. Maar toendertijd was het voor Ajax en voor Botman een goede deal. Blij voor Botman dat t eruit komt, maar dat was niet gebeurd als ie was gebleven. Edit: Botman aan de bal is trouwens ook geen wonder, net als Bassey

23 oktober 2022 om 20:15

Zucht... Botman had het nooit gered bij Ajax. Waarom? Omdat Botman niet met veel ruimte in zijn rug kan spelen. Bij Jong Ajax zag je dit al heel vaak gebeuren. De speelstijl van Ajax lag Botman gewoon niet, dus voor alle partijen beste geweest om afscheid te nemen. Ajax zou er geen plezier van hebben en Botman een achterstand in zijn ontwikkeling. Dus niets ongelofelijk. Het was en is nog steeds terecht.

23 oktober 2022 om 21:58

Gelukkig kan Blind goed met ruimte in zijn rug voetballen

23 oktober 2022 om 22:21

Eddie Howe speelde vandaag toch echt met een hoge lijn in de eerste helft, en dat ging zowel Sven als de rest van de verdediging erg goed af. Geen makkelijke job tegen spelers als Son en Kane, die er een paar keer door heen kwamen. In de tweede helft (en zeker na de tegengoal) zakte ze wat dieper in. Echter moet ik zeggen dat Sven wederom een uitstekende pot speelde. Heel rustig aan de bal, zuivere passing en altijd een oplossing onder druk. De beste man was al van geweldig niveau in Frankrijk, en zet het gewoon even lekker door in de PL. Mooi om te zien.

Newcastle gaat lekker dit seizoen en dat zonder echte grote namen (Isak was de grootste aankoop ) . Vanaf het moment dat Howe het overnam vorig seizoen ongeveer na de winterstop begon het aardig te lopen . Heb Howe altijd wel een goede trainer gevonden die zijn teams ook goed laat voetballen.

Bijlow
Timber.vDijk.Botman.Ake
Frenkie.Koopmijnders
Berghuis
Bergwijn.Memphis.Gakpo

Toch?

24 oktober 2022 om 00:26

Bijlow? Alsjeblieft niet. Dan worden we nog laatste in de poule.

Wat hebben er toch een hoop clubs liggen slapen met betrekking tot Guimaraes en Eddie Howe. Ik denk dat Howe na Klopp en Guardiola de beste trainer van de EPL is. Met nagenoeg dezelfde spelersgroep als zijn voorganger zo presteren is echt heel knap.

Champions League finale 2026-2027:
Newcastle United - Paris Saint Germain

23 oktober 2022 om 21:52

Halve finale:
Newcastle United - Chelsea
PSG - Manchester City

De vier botox bimbo’s van het voetbal.

23 oktober 2022 om 23:01

En dan David Ancelotti (zoon van Carlo, die nu assistent is van zn vader) als trainer van Newcastle United haha, en real barca juve ajax bayern dortmund etc stranden in de 8e finales en europa league in gaan, ik zie het gwn gebeuren haha

mensen laten we t over voetbal hebben lan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren