Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boëtius maakt na halfuur in oefenduel ook trainingskamp Feyenoord mee

Laatste update:

Jean-Paul Boëtius gaat met Feyenoord deze week op trainingskamp naar De Lutte, zo maakt de Rotterdamse club maandag officieel wereldkundig. De vleugelaanvaller, die clubloos is en bij zijn oude club zijn conditie voorlopig op pijl houdt, maakt deel uit van de 24-koppige selectie van trainer Arne Slot. Boëtius zelf ziet een derde verbintenis bij Feyenoord wel zitten, zo wist De Telegraaf zondag te melden. Slot zou op voorhand in ieder geval niets uitsluiten.

De inmiddels 28-jarige Boëtius deed zaterdagmiddag een half uur mee tijdens de pijnlijke 0-4 oefennederlaag van Feyenoord tegen Union Sint-Gillis. Eerder gaf de aanvallende middenvelder annex buitenspeler nog aan het liefst bij een club uit de Premier League te tekenen. ''Of dat gaat gebeuren, zien we wel. Maar dat is nog steeds dé droom'', aldus Boëtius tegenover RTV Rijnmond.. Inmiddels is Feyenoord dus ook een optie voor de buitenspeler.

Boëtius maakte in 2012 bij Feyenoord zijn debuut als profvoetballer. Drie jaar later vertrok hij voor twee miljoen naar FC Basel. Na een mislukt avontuur in Zwitserland keerde Boëtius in 2017 terug in De Kuip. Zijn tweede periode bij Feyenoord werd echter geen succes. Toenmalig trainer Giovanni van Bronckhorst zette Boëtius zelfs uit de selectie. Tot dusver speelde Boëtius 136 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij 26 keer scoorde en hetzelfde aantal assists gaf.

De selectie van Feyenoord zal in drie dagen tijd vijf trainingen afwerken in De Lutte, ondanks het feit dat Nederland momenteel te maken heeft met een hittegolf. De oefensessie van maandagavond is achter gesloten deuren. Dinsdag zijn de supporters van Feyenoord wel in staat om de training van de Rotterdammers van dichtbij mee te maken. Mats Wieffer blijft overigens in Rotterdam om verder te herstellen van zijn blessure. Slot kan daarnaast ook niet beschikken over Jorrit Hendrix en Mike Kleijn vanwege lichte klachten. Feyenoord speelt zondag in De Kuip tegen Olympique Lyon, om de oefencampagne drie dagen later af te sluiten op Varkenoord met een wedstrijd tegen NAC Breda.

De volledige Feyenoord-selectie voor het trainingskamp in De Lutte:

Doel: Justin Bijlow, Ofir Marciano, Thijs Jansen, Tein Troost

Verdediging: Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, Marcos Senesi, Gernot Trauner, Denzel Hall, Mimeirhel Benita, Quilindschy Hartman, Sem Valk

Middenveld: Fredrik Aursnes, Orkun Kökçü, Cole Bassett, Mark Diemers, Jens Toornstra, Noah Naujoks

Aanval: Alireza Jahanbakhsh, Danilo, Javairo Dilrosun, Patrik Wälemark, Mohamed Taabouni en Jean-Paul Boëtius.

Feyenoord moet Jean-Paul Boëtius een contract aanbieden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Gaat Feyenoord ook naar De Lutte? Is dit iets wat ze al jaarlijks doen of strijken ze nu ook neer op zelfde adres waar Ajax ook jaarlijks zit?

18 juli 2022 om 15:21

Volgens mij is dit de eerste keer.

Die kan zichzelf dan bewijzen een meerwaarde te zijn voor Feyenoord. Ik ben er nog vrij sceptisch over als ik de berichten mag geloven van volgers.

18 juli 2022 om 15:35

@jk

Onze selectie is vrij smal. De 2 eerdere huwelijken waren niet top.
Maar als je hem kan toevoegen aan de selectie zonder dat je een transfersom hoeft te betalen zou ik het wel doen.
Ik zie hem geen basis spelen als ik eerlijk ben.

18 juli 2022 om 15:44

Toch een jongen die zijn belofte imo nog niet eens een heel klein beetje heeft waar gemaakt. Tot 2 x toe geen doorslaand succes geweest op een aantal hele mooie acties/goals na. Als je selectie straks te smal blijkt en hij wil niet al te veel salaris zou je het nog een keer kunnen proberen met hem. Maar tot die tijd zou ik iedere andere optie eerst uit proberen.

18 juli 2022 om 16:06

Ja ik doelde vooral op basismateriaal dat ik er sceptisch over ben. Voor in de breedte en het feit dat je idd hem goedkoop kan binnenhalen is best prima.

Als hij niet te duur qua salaris is misschien wel, voor de breedte, absoluut niet voor de basis. Er moet sws nog heel veel bij.

18 juli 2022 om 15:39

Gezien zijn premier league ambities zal Boetius op voorhand niet akkoord gaan met een reserverol

18 juli 2022 om 18:51

Niemand krijgt een basisplaats gegarandeerd hoor. Al ben je nog zo'n topper, als je niet presteert word je gepasseerd

Ik weet niet of Feyenoord veel opschiet met een derde periode van Boetius. Altijd een beetje een twijfelgeval geweest die geniale momenten met barslechte momenten afwisselt.

Verder goed om te zien dat Kokcu er weer bij is. Ik ben erg benieuwd naar de keuzes die Slot moet gaan maken op het middenveld. Zal Geertruida een plekje gaan krijgen?

18 juli 2022 om 15:39

Ik denk uiteindelijk dat Geertruida weer op de back eindigt.
Feyenoord zoekt nog een speler voor de positie van Till dus dan heb je Aussnus kokcu en aankoop.

18 juli 2022 om 16:26

Ja dat gevoel heb ik ook. Mocht dat daadwerkelijk het geval zijn dan denk ik wel dat je Pedersen haast wel moet verkopen. Heeft teveel talent (en is ook interesse in) om een jaar op de bank te belanden.

18 juli 2022 om 16:30

Ja aan de ene kant wel aan de andere kant als je mee wil met de beste moet je toch dubbel goed bezetten. Geertruida wordt ook als back uo gebruikt voor centraal,
Dit wil Slot natuurlijk multi spelers

18 juli 2022 om 16:31

Ik denk dat dit afhankelijk is van het wel of niet binnenhalen van een goede 10. Als we een speler als Szymanski kunnen halen, zal Geertruida gewoon rechtsback blijven. Als er geen kwaliteit op 10 binnen wordt gehaald zie ik Slot nog wel met Kokcu, Aursnes en Geertruida op het middenveld spelen.

18 juli 2022 om 16:34

Zo gaat het worden idd.
Al verwacht ik er zeker een middenvelder bij zeker nu Hendrixs weg mag.

Zou hem gewoon een contract aanbieden als ik zo de aanvallers zie. Jahanbaksh is klaar, van Taabouni verwacht ik ook niet veel van en Walemark heeft mij ook nog niet echt weten te overtuigen maar die is er wel pas kort. Dilrosun lijkt mij beter vanaf rechts en dan kan je met Boetieus mooi dat probleem oplossen.

18 juli 2022 om 17:09

Jahanbaksh is volgens mij helemaal niet klaar, dit seizoen doet ie heel de voorbereiding mee en heeft nu niet geen wedstrijden in de benen.
Vorig jaar was het niet best, maar om hem nou al helemaal af te schrijven is iets te voorbarig.

18 juli 2022 om 17:24

Raar argument. Hij heeft vorig seizoen misschien geen ideale voorbereiding gehad. Maar je zou verwachtten dat een speler van 28 zichzelf daar ook nog wel over heen kan zetten na een paar maanden. Geen enkele verbetering gezien gedurende het seizoen.

Wie weet knokt hij zich terug, het blijft ten slotte voetbal en ik heb raardere dingen gezien. Maar ik verwacht niet dat hij nog bij Feyenoord de voetballer kan worden die hij ooit bij AZ was.

18 juli 2022 om 17:49

Hij had de twee seizoenen voor vorig seizoen nog geen 10 wedstrijden gespeeld, totaal geen wedstrijdritme.

Ik zeg niet dat hij dit seizoen daarom de pannen van het dak spelen hoor, maar ik vind het te vroeg im hem at te schrijven.

Is dit de complete selectie van Feyenoord? Pff basiself kan nog, maar de rest is toch wel erg karig hoor... Fey moet echt doorpakken moeten zeker nog 3/4 spelers bij!

18 juli 2022 om 15:25

Moeten nog 2 linksbacks bij, een 10, een spits en eigenlijk nog een CV die eventueel ook op de back posities kan spelen. De linksback positie moet echt topprioriteit zijn anders gaan we Hendrix daar zien.. en dat kan ik echt niet aan.

18 juli 2022 om 15:26

Dan zullen er toch weer mensen weg moeten om een gezonde begroting te houden.

18 juli 2022 om 15:27

Wie zouden er dan weg moeten, we hebben met Dessers, Til, Nelson, Linssen, Sinisterra en Malacia al behoorlijke ruimte gemaakt qua salarishuishouding.

18 juli 2022 om 15:41

Janta is afhankelijk voor hoeveel je inkoop.
Vorig jaar voor zeer weinig ingekocht dus ja eerst maar eens zien.

18 juli 2022 om 16:04

Ik denk zelf dat Senesi nog wel gaat.
Ik zou dan persoonlijk Geertruida centraal zetten en Pedersen RB.

18 juli 2022 om 16:11

Nee er is vorig jaar wegens gebrek aan financiële middelen weinig gekocht en heeft slot jonge spelers overgeheveld naar het 1e van Feyenoord. Nu is er wat meer financiële ruimte gekomen maar nog moet Feyenoord voorzichtig zijn. Ik begrijp dat de supporters ongedurig worden maar Feyenoord voert nu een heel gezond beleid en doen alles nu in kleine stapjes.

18 juli 2022 om 16:17

Ze mogen - kunnen toch 40 procent van de opbrengsten van Malacie en Sinisterra gebruiken?
Dan kom je toch op een potje van 15 miljoen uit, na Dilrosun moet er dus als het goed is nog 10 miljoen zijn.
Met een beetje creativiteit kun je daar best een paar leuke spelers voor halen.

18 juli 2022 om 16:21

Maar Feyenoord is ook nog niet klaar, de transferperiode duurt nog wel even alleen slot had zijn selectie nu al compleet willen zien wat ook begrijpelijk is.

18 juli 2022 om 16:24

In de podcast van FTM werd vermeld dat er iets meer dan 15 miljoen nog te besteden is. Dilrosun was toen al gehaald en valt dus buiten de 15 miljoen.

Overigens lees ik steeds dat het om 40% gaat, maar dat is echt nergens bevestigd. Ik denk namelijk dat dat niet relevant is over alle transfers. Je hebt alleen op dit moment ook te maken met de deelbetalingen van andere clubs (leeds en Manu). Feyenoord kan gewoon (helaas) nog geen risico's nemen.

18 juli 2022 om 17:10

Er hoeft helemaal niemand weg om ruimte te maken, dat was een paar jaar geleden, vóórdat er ong 20 a 25 spelers geloosd werden..

19 juli 2022 om 10:14

Weer mensen weg? Feyenoord heeft juist flink geld ontvangen haba

Ik krijg echt Martin van Geel vibes als we Boetius weer een contract gaan aanbieden. Mijn hemel wat was die slecht bij z'n comeback in 2018, heeft echt geen pepernoot geraakt toen. Zal zich best hebben ontwikkeld sindsdien maar qua beleid straalt het echt alles uit wat ik niet hoop te zien bij Feyenoord: teren op oude bekenden, geen restwaarde. Doe maar niet.

18 juli 2022 om 15:26

Teren op oude bekende valt toch ook wel mee? Dat zou dan nu alleen Boetius zijn. Bij Mainz meer dan prima gevoetbald, als hij voor de breedte wordt gehaald ook gewoon doen. Zal ook geleerd hebben van zijn fouten in zijn 2e periode.

Daarbij, geen restwaarde, dat hoeft ook niet met iedere speler zo te zijn. Zo is Trauner vorig jaar ook gehaald zonder dat idee.

Alsjeblieft geen Boetius, kan het niveau wat wij ambiëren totaal niet aan. Dan krijg je zoveel mooie namen gepresenteerd in de wandelgangen door 1908.nl en dan komen we weer met Boetius.

18 juli 2022 om 15:45

Misschien moeten ze in Rotterdam eens realistisch worden en gewoon accepteren dat dit het plafon is van een subtopclub

18 juli 2022 om 15:58

Vorig jaar nog een Europese finale gehaald, maar laten wij accepteren dat we nooit boven het niveau van Utrecht of Vitesse uit kunnen komen ja. Met zo'n gebrek aan ambitie kom je veel verder ja.

18 juli 2022 om 16:05

@bartsja

=Een basisspeler van de nummer 8 van de Bundesliga halen om hem hier als reserve te gebruiken laat juist zien dat Feyenoord voorbij het plafond van een subtopclub is. Een Twente of AZ zou dat bijvoorbeeld niet kunnen.

18 juli 2022 om 16:28

Waarom hebben wij het niveau van een subtopclub? Ik denk juist dat wij op de goede weg zijn om de potentie die deze mooie club heeft juist uit te breiden. Eindelijk gaan we richting het niveau dat wij met onze nieuwe jeugd accommodatie en de andere manier van werken moeten nastreven. Feyenoord is op de goede weg en met een stabiele basis met Ter Kloese Slot en Arnesen geloof ik in de potentie van onze club

18 juli 2022 om 17:36

Ik zou hem graag bij Twente zien spelen. Daar hebben ze volgens Jans nog een linksbuiten. Denk dat als hij een vaste basisplaats krijgt hij nog leuke dingen kan laten zien. Maar waarschijnlijk hoopt hij zelf op een club die wat meer salaris gaat betalen.

18 juli 2022 om 16:26

Mag toch verwachten dat wij met de scouting die wij hebben een beter alternatief kunnen halen dan JP?

Echt lachwekkend. Feyenoord gaat deze overschatte en arrogante gozer gewoon een contract aanbieden. Kan ook echt alleen bij Feyenoord dat je een speler 3x een kans geeft. Voegt letterlijk niets toe, gebruik dan gewoon een jeugdspeler.

18 juli 2022 om 20:22

Helemaal met je eens Vatros. Hij heeft de vorige keer al aangetoond dat hij vervelend wordt als ie niet speelt dus laten we hier niet nog een keer de handen aan branden.

Geen dermane, milambo en hartjes maar wel naujoks? Dat begrijp ik niet. Ook jongens als slory, t zand en nesto groen hadden mooi mee kunnen haken aan deze trainingskamp. Selectie is zeer smal. Hoop dat hartman zich mag laten zien want hendrix wil je toch niet zien op lb.

18 juli 2022 om 15:29

Er is ook nog een O21, daar moet de focus ook gewoon op de competitie zijn. Deze selectiegrote is natuurlijk niet je van het en wordt gewoon aangevuld zodat ze 11 tegen 11 kunnen spelen. Als we meer aanwinsten hadden gehad, waren deze jeugdspelers er ook niet bij.

18 juli 2022 om 15:41

Heeft Slot uitleg over gegeven. Hij wilt meerdere jonge gasten zien en nu zijn deze jongens aan de beurt. Prima toch? Straks mis je een groeidiamant omdat je denkt dat andere beter zijn terwijl dat niet het geval is.

18 juli 2022 om 16:05

@penn, Wat zeg je nou allemaal precies?

Hartman is gewoon een linksback. Daarbij Kokcu met tikkie breed aanduiden? De speler die een van de meest progressieve spelers is in Europa?

18 juli 2022 om 16:24

Waar komt deze troll ineens vandaan?

18 juli 2022 om 16:27

De schoolvakanties zijn weer begonnen.

18 juli 2022 om 17:13

Ach daar hebben we weer een van de vorige trollen die geband zijn, en het weer opnieuw gaan proberen🤡

Al dat gemekker op Boëties... die speelde bij Mainz gewoon op niveau flink wat wedstrijden, het is niet meer die gozer die hij bij zijn vorige periode was. Wellicht niet goed genoeg voor de basis, maar op meerdere plekken inzetbaar en zodoende prima voor de breedte.

Ik hoop van harte dat hij Jean Paul weer terugkeert bij Feyenoord, maar dan wel als reservespeler. Afgelopen seizoen zagen we duidelijk dat de selectie te smal was, waardoor je bij blessures of wissels er direct enorm op achteruit ging.
In de verloren wedstrijden kwamen we soms aan met wissels als Balde en Hendrix, dan weet je gewoon van te voren al dat het niets meer gaat worden.

18 juli 2022 om 16:19

Ik heb Mainz een aantal keren live gezien dit jaar. Jean Paul hield zich bijzonder makkelijk staande in de Bundesliga. Waarom dan reservespeler in een competitie die lager ingeschaald wordt?? Of zijn dit onderbuikgevoelens vanuit het verleden?

18 juli 2022 om 16:27

Ik schat Feyenoord dan wel weer een stukje hoger in dan Mainz. Dat de BL in zijn geheel sterker is klopt, maar dit is gewoon een stap omhoog.
Verder is het een prima speler, maar brengt hij niets extra en heeft hij geen bijzondere specifieke kwaliteiten. De concurrentie met Dilrosun en hopelijk Szymanski gaat hij niet winnen.

18 juli 2022 om 16:38

Mainz had zich hier ook in de top5 gespeeld, vergis je niet. Loop je niet zo maar over heen

18 juli 2022 om 20:27

Gisteren kwamen we er samen niet uit Repelsteel, maar als je in 33 wedstrijden slechts 54 minuten gemiddeld maakt en in een heel seizoen maar 2 keer scoort en slechts 4 assists geeft dan heb je niet een lekker seizoen. Boetius is een speler zonder enig rendement. Daarnaast is ie in die 33 wedstrijden 14 keer als reserve begonnen (dan hou je 19 wedstrijden over) en daarvan is ie 13 keer vroegtijdig gewisseld. Slechts 6 keer een volledige wedstrijd gespeeld. En ja, ik kijk geregeld naar Mainz. Zo heeft hij als linksbuiten, als aanvallende middenvelder én als rechtsbuiten minuten gemaakt. Beetje opvulling voor wanneer een speler geblesseerd is, niets meer niets minder. Bo Svensson zag hem als een ideale 12de man en wilde verlengen, maar tegen andere condities (als wisselspeler) waarop Boetius zijn conclusies heeft getrokken. Ik zie het er in ieder geval niet in zitten voor bij Feyenoord. Lastig persoon, meerdere keren al aangetoond dat ie vervelend is in een groep en daarnaast een speler zonder enig rendement. Niet aan beginnen dus.

18 juli 2022 om 20:31

In ieder geval de credits dat je grondig onderzoek hebt gedaan Wazza. Toch wilde Mainz graag verlengen. Dat doe je niet als je geen vertrouwen hebt in zijn kunnen toch?

18 juli 2022 om 22:17

Thanx! Maar wat ik al zei Repelsteel, het bestuur en Bo Svensson (hoofdtrainer van Mainz) wilde hem alleen behouden in een minder contract als reserve ipv basisspeler. Daarvoor heeft Boetius uiteindelijk gepast, al hadden ze bij Mainz goede hoop dat ie alsnog zou verlengen tegen lagere condities dan zijn huidig contract. Mainz is een mooie familiaire club waar spelers over het algemeen lang spelen en gekoesterd worden.

18 juli 2022 om 22:25

Dan ben ik weer volledig op de hoogte. Mooi dat mensen onderbouwd wat uitzoeken

18 juli 2022 om 23:36

Toen ik zag wat voor commotie er ontstond in de vorige discussie ben ik het een en ander gaan uitzoeken. Tof hoe je reageert trouwens. Wordt gewaardeerd

Wellicht een goede 12e man (of 13e in Feyenoords geval) die je gratis oppikt. Geen idee van zijn niveau nu. Off: ik dacht dat Cole Bassett naar Fortuna ging? Maar blijkbaar wel met Feyenoord mee naar de Lutte?

18 juli 2022 om 15:42

Bassett is gehaald met een huurconstructie waarna hij voor een vooraf bepaald bedrag definitief kan worden ingelijfd. Hij staat dus nu nog officieel onder contract in de VS, waardoor Feyenoord hem niet kan onderverhuren. Hij blijft dus gewoon in De Kuip.

18 juli 2022 om 16:20

Gewoon een basisspeler voor Feyenoord. Heeft een goede ontwikkeling doorgmaakt en men was dolgraag met hem verder gegaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren