Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz staat versteld van eigen ploeg: ‘Dat is me nog niet eerder gelukt’

Laatste update:

Peter Bosz is aangenaam verrast door de manier waarop de spelers van PSV zijn manier van spelen hebben geïmplementeerd. De coach van PSV wist voor het eerst een prijs te winnen als trainer van een topclub door ten koste van Feyenoord (0-1) de Johan Cruijff Schaal te veroveren. De credits gingen tijdens de persconferentie echter vooral uit naar zijn spelers.

Bosz deelt de complimenten uit aan zijn selectie. "Het is mij nog niet eerder gelukt om mijn visie zo snel over te brengen. Ik vind dat de jongens zich de filosofie heel snel eigen hebben gemaakt. Daar hebben ze hard voor getraind. Vandaag was de sleutel het balbezit. Als je meegaat in het gevecht, krijg je een wedstrijd die op en neer gaat. Dat houd je niet vol."

NOS-verslaggever Arman Avsaroglu vraagt of het iets doet met Bosz dat hij nu zijn eerste prijs heeft gepakt. "Mag ik jou vragen of je mij nu een andere coach vindt? Ik vind dat zo'n onzin. Het is één wedstrijd geweest, die ik niet eens zelf verdiend heb. Dat heeft Ruud van Nistelrooij gedaan door de beker te winnen. Daarom stonden we hier. Dat we die gewonnen hebben tegen een hele goede ploeg is knap."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het balbezit viel mij gister ook op, zeker de eerste helft van het percentage erg hoog.
Uiteindelijk draait het natuurlijk wel om wat je ermee doet (en moet je niets zelf kwetsbaar worden voor counters).

Hopelijk lukt het dinsdag weer!
En komen de aankopen binnenkort erbij.

5 augustus 2023 om 09:18

Viel mij ook op, zeker dat het nagenoeg hetzelfde elftal was als vorig jaar, lang uitgezonderd

Psv met bijna 65% balbezit.. in de Kuip!
Wat moet dat heerlijk zijn geweest voor de PSV fans na al die jaren reactievoetbal!
En nog mooier: het resultaat.

Psv was heer en meester. Bosz heeft Slot volledig afgetroefd!

Gefeliciteerd PSVers

5 augustus 2023 om 09:25

Dankjewel Prem! Al vond in de jaren dat PSV het "reactievoetbal" perfectioneerde ook mooi hoor. Er zijn meerdere manieren om te spelen, which is fine with me..

5 augustus 2023 om 09:46

Slijmjurk

5 augustus 2023 om 10:06

Ajax-Nac, ook genoten van PSV zo te lezen?

5 augustus 2023 om 09:47

Onder Schmidt, en met Gotze, had PSV ook twee jaar lang veel de bal op de helft van de tegenstander.
Vorig jaar had Ruud dat er in no-time weer uit. Nu komt het weer terug. Blij mee.

5 augustus 2023 om 10:56

Heer en meester? Ben jij van de firma Overdrijf?

5 augustus 2023 om 11:07

Dat kwam dat veel spelers van Feyenoord hun niveau niet haalden.

5 augustus 2023 om 11:15

En kwam dan weer (deels) door het goede tactische plan van PSV. Het is nooit óf óf (of het tactische plan of de slechte vorm), maar een combinatie van die twee. PSV heeft uitstekend gespeeld, kon onder de druk van Feyenoord uitspelen en was uiteindelijk gewoon de betere.

PSV was erg goed. Als ik dat vergelijk met het geklooi en het inspiratieloze voetbal van mijn club, is dat echt een wereld van verschil. Ook Feyenoord vond ik niet erg imponeren. PSV is wel duidelijk de favoriet voor de titel.

5 augustus 2023 om 09:27

Nou hansje laat die favorieten rol maar ff zitten maar het begin ziet er in iedergeval goed uit. Transfermarkt duurt nog een maand alles kan keren voor alle 3 de ploegen.

5 augustus 2023 om 09:44

Wij willen die rol niet haha. Zijn vaak niet constant genoeg daar ligt ons probleem.

5 augustus 2023 om 09:42

Veel te voorbarig. Denk dat de meeste PSVers vinden dat de selectie nog lang niet compleet is. Ramalho kan best prima zijn maar is instabiel, Babadi deed het leuk maar kan je nog niet van op aan, Sangare gaat waarschijnlijk nog weg

5 augustus 2023 om 09:56

Ik heb bij ons in de voorbereiding meer ballen vooruit zien gaan met een sneller tempo dan het hele afgelopen seizoen. Dat komt bij ons ook wel goed.

5 augustus 2023 om 11:19

Dan moet je die ballen wel naar de goede kleur spelen en in een sneller tempo fouten maken vind ik niet echt een pre

7 augustus 2023 om 09:23

Maar met een schoolelftal verdediging krijgen we ook veel meer goals tegen. Schiet je netto niks mee op. Elke oefenwedstrijd kansloos verloren

5 augustus 2023 om 11:17

Bij alle topclubs in NL gaan er nog spelers weg en zullen er nog spelers bijkomen. Alvarez en Kudus gaan waarschijnlijk weg bij Ajax en er komen weer spelers bij, bij Feyenoord komt die Kroaat er nog bij en gaan Geertruida en Hartmann mogelijk nog weg, bij PSV komen er nog minstens 3 bij en gaat Sangaré waarschijnlijk nog weg. Laten we de balans opmaken aan het einde van augustus.

Het middenveld Sangare, Veerman en Babadi was gisteren gewoon veel beter dan dat van Feyenoord. Heel simpel.

Daarnaast dom om Pedersen tegen Lang te laten spelen, daar Pedersen niet kan verdedigen.

5 augustus 2023 om 15:10

Ik vond Pedersen helemaal niet zo slecht tegen Lang hoor. Lang is gewoon een hele goede voetballer die er tegen alle verdedigers in de eredivisie wel een paar keer langskomt.

Een wedstrijd D I E op en neer gaat. No way dat Bosz 'een wedstrijd wat' heeft gezegd.

Wat fijn om bij osv en feyenoord twee welbespraakte trainers te zien die duidelijk en eerlijk antwoo4den geven op vragen. Geen spelletjes, rookgordijnen en toneelstukken ...heel fijn.
Ook een top reactie van bosz op het feit dat hij een prijs heeft gewonnen. De pers zoekt en zuigt, maar als je gewoon jezelf blijft win je daar altijd van.

Psv gisteren verdiende winnaar. Psv wilde vooruit voetballen en had meer de wil om te winnen. Feyenoord was passief en laf. Werk aan de winkel voor Slot. Tip: zet stengs gewoon op linksbuiten ...op 10 komt hij niet aan voetballen.

Laten we vooral niet te voorbarig zijn met favoriet voor de titel of in die trant. Feyenoord was niet zo sterk als ik had verwacht en heeft de nodige wisselingen gehad op bepaalde posities. Vond beide teams niet scherp maar dat is altijd in deze fase van het seizoen. Leuke wedstrijd om te zien maar beide teams waren niet scherp of op conditie. Gaat een interessant seizoen worden

Gister een leuke pot gezien met 2 aanvallende ploegen. Alleen maar mooi om te zien en benieuwd hoe PSV zich dit seizoen gaat profileren. Juist tegen de kleintjes loopt het vaak mis

5 augustus 2023 om 15:12

De huidige speelwijze van psv biedt veel meer kansen tegen de kleintjes dan het reactie voetbal. Als je de kleintjes zo onder druk kan zetten als gisteren, krijg je genoeg kansen.

Met alle respect voor Ruud,
Maar ik heb dit in jaren niet gezien, de energie die psv er in legt en de instelling. Hier word je echt blij van. Ik had t gisteren niet eens erg gevonden als we hem verloren, zo blij werd ik er van. Mij beklijft niet het gevoel dat RvN hetzelfde was gelukt.. wie heeft het nog over Xavi? In tegenstelling bij Feyenoord waar iedereen t over Kokcu heeft.. 1 zwaluw maakt nog geen zomer maar t stemt mij zeer positief..

5 augustus 2023 om 14:03

Het voetbal onder Schmidt was ook verzorgd.
Van Nistelrooij had dat er vanaf dag 1 weer uit. Heel bijzonder.

Hopelijk veel meer van dit soort westrijden, waarin we controleren en de bal rond laten gaan.
Scorend vermogen is er nog. De punch op de counter is er nog.

Een kwaliteitsimpuls in de selectie zou nog lekker zijn, maar met Bosz, die meer uit hetzelfde materiaal haalt, zijn we al echt geholpen.

Zonde dat Ajax niet serieus werk van Bosz had gemaakt. Alhoewel hij geen prijzen behaald had, vond ik het voetbal fantastisch en heerlijke Europa League finale

Over aftroeven gesproken heb ik niet gezien Ze hadden veel balbezit maar echte kansen viel ook tegen.Speelde leuk en voldoende om te winnen tegen een ploeg die niet vooruit te branden was Dus in Champions League moeten ze het eerst maar weer laten zien of ze de plaatsing weten te winnen Ik denk dat ze het moeilijk krijgen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren