Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Bosz maakt eerste ‘opvallende keuze’ met oog op trainingskamp in Oostenrijk

Laatste update:

Peter Bosz heeft een eerste signaal afgegeven aan enkele van zijn selectiespelers, schrijft het Eindhovens Dagblad. De coach van PSV heeft een aantal spelers teruggestuurd naar het beloftenteam, terwijl hij in anderen juist het vertrouwen heeft uitgesproken. De 59-jarige Apeldoorner begint daarmee langzaam zijn stempel te drukken.

Opvallend is dat Kjell Peersman voorlopig niet hoeft te rekenen op het vertrouwen van Bosz. De negentienjarige doelman zat afgelopen seizoen bij de A-selectie, maar is door de nieuwbakken oefenmeester teruggestuurd naar het beloftenteam. Daar krijgt hij niet te maken met Jason van Duiven. De kleine aanvaller wist namelijk wél een goede indruk te maken op Bosz en mag het in de voorbereiding laten zien.

Van Duiven dient in de spits de concurrentie aan te gaan met Luuk de Jong en Ricardo Pepi. Verwacht wordt dat laatstgenoemde in de loop van de week aansluit, daar zijn werkvergunning nog niet op orde is. Shurandy Sambo, Yorbe Vertessen en Ismael Saibari stromen eveneens later in. Prioriteit op de markt lijkt voorlopig het aantrekken van een defensieve kwaliteitsimpuls te zijn. Onder meer de naam van Davinson Sánchez is gevallen.

PSV reist deze week af naar Oostenrijk voor een tiendaags trainingskamp. Daar oefent de ploeg van Bosz tegen FC Blau-Weiss Linz en FC Augsburg. De nummer twee van afgelopen seizoen eindigt zijn oefencampagne met wedstrijden tegen FC Eindhoven en Nottingham Forest. Op vrijdag 4 augustus staat PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegenover Feyenoord. Een week later vindt de seizoensopening plaats tegen FC Utrecht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opvallende keuze hoor. Wordt denk ik maar 18 keer per voorseizoen gemaakt in de Eredivisie.

Wat ben ik benieuwd naar het spel van PSV aankomend seizoen. Ik denk dat Bosz zeker weet waar hij mee bezig is, maar of zo'n jongen als van Duiven ook daadwerkelijk een kans gaat krijgen na Luuk de Jong en Pepi, ik denk het niet.
Als het daadwerkelijk een goed en groot talent is, maar je heb zulke spelers voor je is het dan niet verstandig om met alle respect een mindere club te gaan spelen en daar lekker minuten te gaan op doen.
Ik ben benieuwd.

11 juli 2023 om 09:30

Hij is erg snel op de eerste meters. In het verleden heeft PSV wel eens met Luuk als aanspeelpunt gespeeld en Malen eromheen in de laatste minuten in een soort 4-2-4 om iets te forceren. Dat kan nu natuurlijk ook. Pepi is net als De Jong toch meer een professionele intikker. Van Duiven brengt wel echt iets anders.

11 juli 2023 om 09:35

Van Duinen heeft bij Jong PSV ook wel eens vanaf de zijkant gespeeld (als Forfana ook mee deed), maar ik heb ook het gevoel dat het voor hem wel eens beter kan zijn om op een iets lager niveau minuten te gaan maken. Daarbij denk ik niet aan de KKD maar aan een verhuur aan een ploeg in de ED. Nadeel daarvan is wel dat je geen grip hebt op de minuten die hij gaat maken. Van de andere kant, als hij goed genoeg is komen die minuten daar dan vanzelf wel.

11 juli 2023 om 14:58

Van Duiven moet een jaar verhuurd worden aan een Heerenveen of Zwolle. Gewoon minuten maken en ervaring opdoen op het hoogste niveau. Dan een volgend seizoen in de spits bij PSV!

Van Duiven haakt makkelijk aan, dat is goed nieuws. Komend seizoen derde spits is super voor hem, Luuk is niet meer de jongste en heeft steeds vaker last van pijntjes, dus dan zal Jason achter Pepi genoeg minuten gaan maken.

Van duiven heb ik het gevoel gaat de xavi van vorig jaar worden voor ons, weinig verwachtingen maar mooie prestaties en met een beetje geluk papi eerste spits Jason 2de en luuk PINCHHITTER
Hopen dat van den blaak ook kan aanhaken en de rol van armando kan over nemen

11 juli 2023 om 10:15

Wat goed is komt snel, maar nu loop je wel erg hard van stapel. Jongen heeft net een seizoen in Jong achter de rug. Leuk talent, maar die gaat echt niet zomaar Luuk de Jong verdringen naar een rol als derde spits.

11 juli 2023 om 11:22

@onsberry
Snap je punt.
Maar ik kijk alles van jong en de gedrevenheid die hij toont en talent die hij bezit moet hij de Jong als 2de spits kunnen vervangen

Ik denk dat Van Duiven nog weleens 1 van de buitenspelers kan worden. Hij is erg snel, doelgericht en heeft een enorme drive. Ik denk dat hij heel goed hangend op de vleugel kan spelen om Pepi of Luuk de Jong heen. Op termijn kan die wellicht eerste spits van PSV worden, nu zou ik hem liever op die manier minuten zien maken dan dat PSV Savio op gaat leiden voor de City groupe...

Sanchez? Wat een armoede. Die was bij Spurs echt heel heel slecht. Waar is de scouting? Mag hopen dat die ook wel een lijstje hebben klaarliggen. Nieuwe jonge slager uit Zuid-Amerika ofzo.

11 juli 2023 om 15:10

als je na de aanstelling van Bosz uitkomt bij een voormalig pupil van hem, dan geloof ik niet zo in die lijstjes. En dat je na het mislopen van die jongen van Zwolle (3 miljoen) uitkomt bij een peperdure speler, dat vind ik ook vreemd. Ik geloof nooit dat er sprake zou zijn geweest om ze beid te halen

Jammer, ik had stiekem gehoopt dat onze Almelose vrind (Van Duiven) een jaartje terug zou komen bij ons.

Ik dacht dat het rampseizoen van Ajax erop zat....

Maar de ene na de andere tik volgt nog altijd loeihard om de oren.

Voor mij is het onbegrijpelijk dat Peter Bosz nu bij PSV zit i.p.v. Ajax... Als ze nu ook nog met namen als Sanchez komen.....

Wordt wakker in Amsterdam: Je verdediging bestaat uit: Sanchez - Rensch - Hato - Wijndal!!!! Of Bassey...

Op Hato na is het zwaar Ajax onwaardig!

We schijnen een data-Duitser te hebben! Data is letterlijk 'gegevensverzameling' ... Waar is die verzameling dan?

11 juli 2023 om 15:25

Wat een paniek om helemaal niets.

Vooral bij een artikel over een paar jeugdspelers die doorschuiven tijdens de voorbereiding. Ik denk dat je hier een aantal stukken kan vinden over Ajax talenten (of die van Feyenoord) die ook zijn doorgeschoven tijdens de voorbereiding. Over 5 of 6 weken krijgen we voor alle top clubs een artikel dat er 1 of 2 van die jongens definitief bij het eerste aansluiten en de rest gaat terug naar de jeugd-jong teams.

Voorlopig is er nog geen enkele verdediger weg bij Ajax. Geen idee waar die van Timber op hangt, maar die is er formeel nog. De roep om Sanchez begrijp ik niet. Die heeft het een jaar goed gedaan bij Ajax, maar de afgelopen jaren steeds minder bij de Spurs. Werd het afgelopen jaar niet voor niets een paar keer uitgefloten door eigen fans.
En de data van Sanchez in combinatie met de namen die je hierboven noemt zouden juist een reden moeten zijn om hem niet te halen. Nog een verdediger toevoegen aan de selectie die niet kan opbouwen maar het vooral moet hebben van zijn fysiek lijkt me niet wat Ajax nodig heeft. Als je Sanchez haalt moet je ook 2 nieuwe backs halen, die wel op kunnen bouwen daar heeft Ajax het geld op dit moment niet voor.

Wat gebeurt er met Joel Drommel dan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren