Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz: ‘Hij moet zelf bepalen of hij klaar is voor die volgende stap’

Laatste update:

Davy Klaassen is als aanvoerder een belangrijke schakel bij Ajax en de middenvelder is met zijn 24 jaar ouder dan een groot deel van zijn ploeggenoten. De laatste tijd wordt hij steeds vaker in verband gebracht met een zomers vertrek uit de Eredivisie, maar trainer Peter Bosz heeft daar nog geen concrete gesprekken met Klaassen over gevoerd.

Denk jij dat Davy Klaassen in de zomer gaat vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat het voor Klaassen het ideale moment is om in het buitenland voor zijn kans te gaan.

Heeft zich bij Ajax voldoende bewezen en kan bij een mooie club zich verder ontwikkelen, heeft een transfer zeker verdient.

Denk dat niveau Ajax top is voor Klaassen en dat is geen straf. Gewoon lekker blijven, belangrijk zijn voor je cluppie en gewaardeerd worden.

21 februari 2017 om 19:51

Altijd die onzin verhalen dat niveau Ajax zijn top is. Waar is dat in vredesnaam op gebaseerd? Laat hem het eerst maar eens een aantal jaren proberen in het buitenland. Kunnen we altijd nog oordelen.

21 februari 2017 om 20:25

Daarom zeg ik ook ik denk. Heb geen glazen bol. Ik gun het Klaassen van harte dat hij het op een hoger niveau goed zal doen maar ik DENK dat hij op zn max zit.

22 februari 2017 om 00:07

Op grond van wat, denk je dat hij bij Ajax op zijn plafon zit? Deze jongen neemt heel Ajax bij de hand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren