Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz gooit Isaac Babadi bij PSV direct voor de leeuwen tegen Feyenoord

Laatste update:

Peter Bosz heeft zijn opstelling voor de wedstrijd tegen Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal bekendgemaakt. Isaac Babadi maakt daarin zijn officiële basisdebuut voor de Eindhovenaren. Op rechtsback krijgt Jordan Teze de voorkeur boven Shurandy Sambo, waar spits Luuk de Jong de strijd om de basisplek heeft gewonnen van Ricardo Pepi.

Zoals verwacht kiest Bosz voor Walter Benítez tussen de palen. Naast Teze wordt de defensie compleet gemaakt door André Ramalho, Olivier Boscagli en Patrick van Aanholt. De opvallendste naam is Teze als rechtsback, daar de oefenmeester in het met 1-0 gewonnen duel met Nottingham Forest nog koos voor Sambo.

Op het middenveld wordt Babadi direct voor de leeuwen gegooid. De middenvelder maakte een goede indruk in de voorbereiding en wordt daarom beloond met zijn officiële basisdebuut. Naast hem op het middenveld zijn er weinig verrassingen. De door Forest begeerde Ibrahim Sangaré en Joey Veerman vormen samen met Babadi het middenveld.

Voorin is de keuze van Bosz gevallen op De Jong, hoewel ook Pepi gretig oogde in de voorbereiding. De Jong wordt geflankeerd door recordaankoop Noa Lang aan de linkerkant en Johan Bakayoko aan de rechterkant. De Belg was in het laatste oefenduel tegen Forest nog de matchwinner door voor de 1-0 aan te tekenen.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Veerman, Babadi; Bakayoko, De Jong, Lang.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
4 augustus 2023 om 18:55

Als je zag hoe hard die afgelopen seizoen door het ijs ging tegen Paixao dan kun je er alleen maar blij mee zijn als psv'er. Ik kan mij oprecht geen back herinneren die er afgelopen seizoen slechter uit zag tegen ons dan Sambo.

4 augustus 2023 om 19:10

Dat is wel slechts 1 wedstrijd tegen een goede buitenspeler. Hij heeft het goed gedaan bij Sparta.

4 augustus 2023 om 19:29

Gelukkig zijn er nog 32 Eredivisiewedstrijden. Beetje makkelijk om hem helemaal niks te vinden op basis van twee potjes tegen je eigen club.

4 augustus 2023 om 19:18

Wel leuk dat Teze zelf in een interview zei dat hij zich ging focussen op centraal en dat Bosz hem daar ook beter vond. Eerste officiële pot staat hij rechtsback

Wat een matig team zeg..

4 augustus 2023 om 18:55

Valt wel mee toch?

4 augustus 2023 om 18:59

Vind je? Minder dan Feyenoord momenteel lijkt mij, maar dat is geen schande. Het is wel prima

Het seizoen begint weer dus GeenInspiratie is weer van de partij! Toch een leuke opstelling van PSV zo hoor, verdediging oogt wel kwetsbaar overigens. Heel benieuwd hoe Lang zich gaat profileren dit seizoen. Hopelijk vanavond nog even minder goed hehehe

Erg gemiddeld team heeft psv. Verwacht er weinig van dit jaar. De jong is toch ook wel een keertje klaar. Matige defensie en weinig ervaring en creativiteit in de ploeg. Max plek 3 dit jaar.

4 augustus 2023 om 19:54

Joh, er valt nog weinig over te zeggen tot eind augustus…. Er kan nog wat vertrekken en er kan nog wat bij komen…. Ook met deze selectie moet toch wat kunnen….

Poh, net paar maanden 18 en je debuut maken tegen Feyenoord, waar gelijk een prijs op het spel staat. Veel mooiere debuten zijn er niet! Zolang hij niet volledig door het ijs zakt, wordt het lekker slapen voor hem, wat de uitslag ook wordt

Liever pepi met 2 naar binnentrekkende vleugelspitsen die zelf schieten

Die flanken zien er wel ontzettend sterk uit, beste duo van de eredivisie verwacht ik. Hopen op een leuke pot

Easy winst
1-4
2 x pepi 1 ramalho 1 eigen goal

Pffff😏😏😏😏😏😏😏😏

4 augustus 2023 om 19:26

Ik mis de vierde van PSV, Baka dan maar?

Teze en ramalho, dat word weer genieten vanavond.

Onverwacht; Teze boven Sambo, voor de rest wel zoals verwacht. De Jong is de laatste tijd niet wat hij was, maar gaat in deze finale wel weer belangrijk zijn. Let maar op.

Ben nu al klaar met fucking peter.

Teze op RB pffff
Kan je nu al zien peter heeft er geen verstand van kom op pfff

4 augustus 2023 om 18:57

Ja Teze op rechtsback is wel een enorme tegenvaller inderdaad.

4 augustus 2023 om 22:49

Prima gespeeld die Teze

Ik snap niet dat iedereen PSV nu al zo hard de grond in boort. De selectie is niet veel veranderd bij PSV maar bij Feyenoord ook niet. Het is niet zo dat PSV afgelopen seizoen zo hard door Feyenoord vernederd was waardoor ze eigenlijk nu helemaal geen kans maken. Bovendien kwam Feyenoord in de 2e wedstrijd nog eigenlijk best goed weg met een gelijkspel.

Zal wel aan mij liggen

4 augustus 2023 om 19:10

Sterker nog, PSV is de enige ploeg waar Feyenoord niet van wist te winnen afgelopen seizoen.

4 augustus 2023 om 19:30

Omdat psvers zelfkennis hebben en dit team is gewoon ondermaats op heel veel plekken. Het is te genant voor woorden om met Teze aan te komen bijv. Die zal er in staan voor zijn lange ballen maar zeer zelden komen die aan.

4 augustus 2023 om 19:34

@keyboardheld lees de reactie van rockett nog eens een keer goed en probeer dan opnieuw te reageren.

4 augustus 2023 om 20:23

Verklaar je nader. Wat ik zeg is een direct antwoord op zijn vraag. Onderling resultaat heeft daar niks mee te maken...

Prima opstelling maar dan toch weer Teze als back opstellen begrijp ik écht niet. Voor zover ik weet is Mwene fit, heeft Sambo het prima gedaan en Teze heeft vorig seizoen bewezen als back tekort te komen dus wat Bosz dan nu ineens in Teze als back ziet is mij echt een raadsel.

Van mij mag Feyenoord winnen heb de Cruijffschaal wel gezien na 2x op een rij.

4 augustus 2023 om 19:16

Rare redenatie. Omdat we hem 2x op rij winnen moeten we maar verliezen. Rare supporter ben je. Ik wil hem heel graag 3x op rij winnen.

4 augustus 2023 om 19:19

De winnaar van de Cruijffschaal word meestal geen kampioen. Ik wil weer eens kampioen worden. Of ben jij weer tevreden met de Cruijffschaal en een beker?

4 augustus 2023 om 19:50

Dat is wel bijgeloof van de bovenste plank. Wie dit ook wint maakt niet uit, de selectie die er over een maand staat is een veel betere indicator. En zelfs dan is niks zeker, meestal weet je pas na speelronde 10 ongeveer hoe de ploegen ervoor staan.

Feyenoord’s middenveld speelt pas voor de derde keer in deze samenstelling en nog nooit 90 min lang, en PSV’s middenveld is met Veerman en Sangaré echt een klasse of twee creatiever en sneller.

4 augustus 2023 om 20:26

Okee, ik ben om lampen. Deze maar feyenoord en wij de titel

Lekker eerlijke verdeling ook om psv 3000 kaartjes te geven. Jc schaal zou 50/50 moeten zijn

4 augustus 2023 om 19:27

Was dat de jaren daarvoor wel zo dan?

Feyenoord heeft PSV juist veel kaarten dit omdat PSV dat ook bij Feyenoord heeft gedaan

4 augustus 2023 om 19:30

Dat is sinds paar seizoenen geleden verandert. Het was altijd in de Arena, met in principe de optie veel meer supporters mee te nemen. In de praktijk betekende dat vooral veel supporters als Ajax speelde, vn de andere clubs stuk minder. Nu speelt de kampioen thuis in eigen stadion tegen de bekerhouder, en kreeg je als bekerhouder alleen het uitvak. Tenzij natuurlijk ajax en feyenoord tegenalkaar spelen, dan mag de bekerhouder niemand mee nemen 😄

4 augustus 2023 om 19:34

Krijgen zelfs meer dan het uitvak. Net zoals wij dat vieve versa bij jullie kregen

Denk er eerst maar eens over na waarom het geen 50/50 meer kan zijn met al dat wangedrag van zich supporters noemende mensen

Babadi op het middenveld kan toch niet met droge ogen verrassend genoemd worden? Overige middenvelders van PSV zijn Veerman, Sangaré en Til, waarbij die laatste nota bene geblesseerd is. Je zou hooguit nog bijvoorbeeld Anwar El Ghazi of Ismael Saibari kunnen overwegen op het middenveld of in de aanval. In het laatste geval kan dan Lang een linie terug. Kan Pepi eventueel vanaf het middenveld spelen? Of Mwene? PSV komt echt serieus middenvelders tekort, op de site psv.nl worden ook alleen de drie door mij aangehaalde middenvelders genoemd. Als PSV-fan houd ik mijn hart vast voor de voorronde Champions League en de start van de Eredivisie. Mocht er nog iets bijkomen, zoals Vranckx, dan is voor zo'n speler ook nog enige in- en aanpassingstijd nodig. PSV lijkt wederom niet op tijd klaar voor de voorrondes Champions League en dreigt daardoor weer miljoenen mis te lopen. Het schijnt dat Jorrit Hendrix in Eindhoven zijn conditie op peil houdt, we gaan toch geen terugkeer van Hendrix zien? En ik zal de "reaguurders" alhier maar even voor zijn: Keert Mohamed I. terug op het oude nest?

Kunnen we alweer live meepraten?

On: Denk dat Feyenoord wint.

Waarom Sambo wissel? Niets geleerd van vorig seizoen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren