Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz gaat tijdens persconferentie in op inzetbaarheid van Lang tegen Rangers

Laatste update:

Peter Bosz beslist na de afsluitende training van PSV in het Ibrox Stadium van maandagavond pas of Noa Lang in de basis staat tegen Rangers. Dat zegt de oefenmeester op de persconferentie in Schotland. Lang zat wegens een lichte blessure negentig minuten op de bank in de terugwedstrijd tegen Sturm Graz (1-3 winst) en ontbrak in de wedstrijdselectie voor het uitduel met Vitesse (1-3).

Lang trainde de afgelopen dagen één keer individueel en één keer met de groep. Bosz wilde absoluut geen risico nemen met de rechtspoot en deed daarom geen beroep op hem tijdens de gewonnen wedstrijden van vorige week. “Bij mij moet je honderd procent kunnen geven”, zei de trainer van PSV afgelopen zaterdag na het duel in Arnhem. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad gaf zondag aan dat het er ‘goed uitziet’ wat betreft de inzetbaarheid van Lang in Schotland.

Bosz maakt zich niet druk over het feit dat hij maar vijf verdedigers mee heeft genomen naar Glasgow. “Vijf is genoeg, want ik speel met vier. We hebben kunnen zien dat ook andere spelers daar kunnen spelen”, aldus de trainer, die blij is met de komst van Sergiño Dest. “Dit is het juiste moment om een verdedigende versterking erbij te halen, omdat we daarin wat krap zitten. Dit zijn de mooiste wedstrijden om te spelen: hier gaat het om. Je bent als klein jongetje ooit op voetbal gegaan om dit soort wedstrijden te spelen.”

Michael Beale
Michael Beale is niet blij dat zijn ploeg het in de play-offs van de Champions League moet opnemen tegen PSV, zo vertelt de manager op zijn persconferentie. “Ik denk dat we op dit moment waarschijnlijk de sterkste ploeg van deze ronde treffen. We hebben een sterke wedstrijd nodig in Eindhoven, ongeacht wat er dinsdagavond gaat gebeuren.” Beale noemt PSV ‘een aanvallend en uitstekend team’. “Ze hebben goed geïnvesteerd, scouten slim en hebben een fantastische trainer.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Psv stuurt Rangers de Bosz in😜 moet te doen zijn met al die versterkingen. Ik verwacht dat Lang gewoon start in de basis.

Zonder Lang zou psv ook gewoon een goed resultaat moeten kunnen behalen tegen de houthakkers uit Schotland. Ben vooral benieuwd naar de achilleshiel, je zal maar net zien dat Danilo, Lammers en Dessers hun beste wedstrijd van het seizoen tegen PSV spelen

21 augustus 2023 om 18:34

Met drie die hun beste wedstrijd spelen halen ze het niet. De rest zijn niet best.

21 augustus 2023 om 18:44

@pesso psv,
Ik begrijp dat je vertrouwen haalt uit de eerste wedstrijden, maar het is niet zo dat psv dit soort wedstrijden de laatste jaren goed heeft afgesloten.
Bescheidenheid is op zijn plaats, zeker tegen een tegenstander die jullie vorig jaar nog naar de EL stuurde.
De verdediging zag er de laatste wedstrijden niet altijd even betrouwbaar uit, daar kunnen snelle spelers als Danilo en Dessers pijn doen

21 augustus 2023 om 19:10

Kom op zeg Danilo, Dessers en Lammers zijn subtop in Nederland. Ze zouden bij PSV, Feijenoord en Ajax wisselspeler zijn en Dessers en Lammers waarschijnlijk zelfs tribuneklanten. De rest is zelfs nog minder. Als PSV dit niet redt horen ze ook niet in de CL thuis.

21 augustus 2023 om 19:12

@FR010FRDAM. Ik heb zeker de vertrouwen in. Omdat ik nu een betere elftal zie. Die amper in gespeeld is. Ze maken heus wel fouten achter in . Maar dat doen de tegenstanders ook . Geen één club is foutloos. Dus kan dat alleen maar beter worden. Hopelijk is dat zo.

21 augustus 2023 om 19:17

Dessers was nog niet zo lang geleden de grote man bij Feyenoord met belangrijke doelpunten in Nederland en in Europa. Ben het met je eens dat PSV van dit Rangers moet winnen, maar voor Dessers moeten we nog wel oppassen

21 augustus 2023 om 19:04

Die Lammers vond ik altijd een leuke speler. Is technisch erg goed aangelegd en liet wel eens mooie dingen zien. Misschien geen jongen voor de echte top, maar dat kan niet iedereen halen...

21 augustus 2023 om 19:12

Meen je dat? Vind het een trage speler met gebrek aan handelingsnelheid. Zelfs in de subtop vind ik hem niet passen. Deed het aardig bij Heerenveen maar dat is ook echt zijn maximale niveau.

Heb er een hard hoofd in als ik zag hoe de verdediging af en toe schutterden tegen Vitesse. Al scoort PSV wel vrij makkelijk in de meeste duels. Zal spannend genoeg zijn denk ik.

Dit moet gewoon makkelijk te doen zijn over 2 wedstrijden , als ze niet zo gaan blunderen als vorig jaar . Heb er er vertouwen in champions league komt er eindelijk weer naar Eindhoven toe

Ben (nog) niet de grootste fan van Dest maar als je met Sambo en Dest aan de zijkanten speelt en Boscagli en Teze centraal dan staat er toch best een prima verdediging. Van Aanholt en Ramalho zijn de grootste verstoorders achterin de laatste wedstrijden. Hoop wel nog steeds op een goede CV er bij en Ramalho en Obispo in de verkoop.

De wedstrijden tegen Glasgow worden voor mij en vele anderen, niet in de laatste plaats de penningmeester van PSV natuurlijk, een echte billenknijper waarbij vele miljoenen op het spel staan. Ik hoop dat Lang toch minimaal een uur kan spelen in de heenwedstrijd en ik ben zeer benieuwd hoe de verdediging van PSV er uit zal zien. Overigens, die schotse manager Michael Beale heeft klaarblijkelijk niet Vitesse-PSV bekeken maar dat terzijde.

22 augustus 2023 om 00:18

Teze - Ramalho - Boscagli - Sambo. De rest is gekkenwerk. Kan wel zijn dat Dest nog invalt. Maar je gaat niet in zo'n cruciale wedstrijd je hele verdediging overhoop halen, of spelers die nog niet op elkaar ingespeeld zijn basis zetten. Nou is Van Aanholt nog niet echt lekker begonnen, dus als Dest loeifit is en precies in het pulletje past, kan hij misschien daar. Maar Ramalho gaat sowieso spelen. Dat wordt billenknijpen, inderdaad. Laten we gewoon hopen dat hij zijn dag heeft. Hij heeft ook hele sterke wedstrijden gespeeld. Vooral als hij zich in een spits kan vastbijten.

Een mogelijke inzet van Lang kan nog wel eens het verschil gaan maken, alhoewel zijn vervanger Vertessen het afgelopen weekend ook erg goed deed. PSV heeft uitstekend transferbeleid gevoerd en ik zie ze ook doorkomen tegen Glasgow Rangers. Succes!

22 augustus 2023 om 11:18

Ik vind het pas uit stekend transferbeleid als er nog minimaal 1 echte CV bij komt.

Maar ze zijn zeker de goede weg ingeslagen.

Wat is Peter Bosz toch een verademing als trainer. Rustig, humor, bescheiden en vol vertrouwen. Ook een echte people manager die zijn spelers weet te raken.Tactisch sterk en echt een idee over hoe aanvallend voetbal te spelen. Erg blij dat hij weer in Nederland trainer is.

22 augustus 2023 om 11:19

Dit werd in het begin ook geroepen over Rvn.

Ik ben tevreden tot nu, maar we zijn er nog lang niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren