Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Borussia Dortmund brengt miljoenenaankoop tijdelijk onder bij Celtic

Laatste update:

Jeremy Toljan vervolgt zijn loopbaan voorlopig in Schotland. Borussia Dortmund heeft de rechtsback het komende half jaar bij Celtic gestald, zo maken de clubs wereldkundig. De 24-jarige Toljan kwam dit seizoen geen enkele minuut voor die Borussen in actie en hoopt in Glasgow weer wedstrijdritme op te doen.

Toljan maakte medio 2017 voor een bedrag van zeven miljoen euro de overstap van TSG Hoffenheim naar Dortmund. Hij had dezelfde zomer ook het EK Onder-21 met Duitsland gewonnen en elk toernooiduel gespeeld. Bij zijn nieuwe werkgever stokte de progressie van Toljan echter: hij moest in zijn eerste jaar genoegen nemen met 23 duels, terwijl hij deze voetbaljaargang geen kans van trainer Lucien Favre kreeg.

“We wensen Jeremy veel speeltijd toe”, licht technisch directeur Michael Zorc op de clubsite toe. “We zullen zijn verrichtingen nauwlettend in de gaten houden.” De verdediger, die door zijn ouders Kroatische en Amerikaanse roots heeft, beschikt bij Dortmund nog over een contract tot de zomer van 2022.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima back, Win win situatie, Wie wil er nou niet op Celtic Park spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren