Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Bondscoach woest om uitgelicht moment met Lewandowski: ‘Beschamend’

Laatste update:

Voorafgaand aan het Nations League-duel tussen Polen en Nederland (1-2) ging het veelvuldig over de verstoorde verstandhouding tussen bondscoach Jerzy Brzeczek en Robert Lewandowski. Veel mensen zagen in de 27e minuut van het treffen in Chorzów een bevestiging hiervan, toen de spits van Bayern München niet leek te luisteren naar aanwijzingen van de keuzeheer. Brzeczek is na afloop echter woest dat het fragment verkeerd geïnterpreteerd en opgeblazen is.

“Het ging erover hoe Mati (Mateusz Klich, red.) in defensief opzicht op het veld moest bewegen. Ik vertelde Lewandowski enkele dingen, die hij moest doorgeven aan Mateusz. Het laat zien hoe makkelijk de boel te manipuleren is. Het is beschamend en respectloos richting mij. Maar tegenwoordig wordt alles uitgelicht”, geeft Brzeczek te kennen. Lewandowski werd in de rust van het duel vervangen door Krzysztof Piatek.

Het gezicht van Robert Lewandowski in discussie met zijn bondscoach... ??????

Geplaatst door voetbalzone op Woensdag 18 november 2020

“Na de laatste wedstrijd tegen Italië (2-0 nederlaag) had Robert wat problemen. Pas na de laatste training gaf hij aan dat hij minimaal 45 minuten kon spelen. We hadden afgesproken dat hij het zou laten weten als er wat gebeurde, daarom deed Piatek al een warming-up voor de wedstrijd. Tijdens de rust gaf Robert aan dat hij nog steeds last had en dat hij geen risico wilde nemen”, zo verklaart de Poolse bondscoach de wissel van Lewandowski. Ondanks de nederlaag sprak Brzeczek van een ‘goede wedstrijd’.

“We hadden er problemen mee wanneer Nederland de ballen achter onze achterste linie legde. Dat hebben we gecorrigeerd, waarna ze niet meer op die manier kansen hebben gecreëerd. Dat we uiteindelijk verliezen door een penalty en een corner, doet pijn. Iedereen weet natuurlijk ook wat Nederland voor team is en hoe ze uit het niets kansen kunnen creëren”, aldus Brzeczek, wiens baan na de nederlaag tegen Oranje verder onder druk komt te staan. “Ik heb voor de wedstrijd met Zbigniew Boniek (voorzitter van de Poolse voetbalbond, red.) gesproken, maar dat ging niet over mijn baan. Ik heb geen Twitter, dat interesseert me verder niet. Het lijkt me dat journalisten niet het lot van een bondscoach bepalen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"het gezicht van Robert Lewandowski in discussie met zijn bondscoach... 😭😂😂"

Wat overdreven weer, ik dacht je krijg z'n gezichtsuitdrukking nog te zien als die zich weer om draait maar nee hoor ook niet. Wij mogen niet provoceren in de reacteis maar VZ doet niet anders zo..

Snap dat Lewandowski ook zich liet wisselen, totaal niet gezien eerste helft. Dan ga je het risico ook niet nemen in zo'n potje.

19 november 2020 om 11:21

Ik weet niet of het te maken heeft met hoe het beeld gecropt is, maar dit moment viel mij gisteren tijdens de wedstrijd ook al op en ik dacht ook gelijk "wow, dit is de bevestiging van de verhalen over dat hij de coach niks vindt". Juist door zijn gezichtsuitdrukking.

19 november 2020 om 13:28

Precies, heel hypocriet. Ze doen ook niets lievers dan met controversiële en subjectieve titels, artikels of pushmeldingen een hele discussie of zelfs relletje uitlokken want lekker veel verkeer... en dan kunnen de mods weer aan de slag om reacties te verwijderen wegens gebrek aan onderbouwing of eindeloze speler/club discussie. Die mods zijn er niet om ons in toom te houden maar om de stront van de redactie op te kuisen lijkt het wel. Kan me voorstellen dat het behoorlijk frustrerend werk is

Ja ik zou als coach ook boos worden als de camera mooi in beeld brengt dat de aanvoerder je niet serieus neemt Haha. Joh niet zeiken Jerzy Brzeczek, vuur is erger

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren