Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bondscoach weigert Ibrahimovic te bellen: ‘De zaak is afgedaan’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic zei vorige week dat hij zeker bij het WK te zien zal zijn, maar het heeft er alle schijn van dat de spits van Los Angeles Galaxy dit niet zal doen in de hoedanigheid van speler van de nationale ploeg van Zweden. Janne Andersson geeft aan dat Ibrahimovic niet hoeft te rekenen op een belletje van de bondscoach.

In gesprek met Kicker geeft de trainer aan dat hij niet van plan is om de aanvaller te contacteren. "Om het duidelijk te formuleren: als je stopt bij de nationale ploeg, zoals Zlatan heeft gedaan na het EK van 2016, en hij was heel erg duidelijk toen hij erover sprak, dan is de zaak afgedaan. Als je de drive verliest om veertig of vijftig dagen bij de nationale ploeg te zitten en liever niets doet of tijd doorbrengt met je familie, dan respecteer ik dat."

"Ik geloof er niet in om mensen te overtuigen. Ik doe liever mijn werk met 250.000 spelers die wél onderdeel ervan willen uitmaken", aldus Andersson, die nooit heeft overwogen om Ibrahimovic te overtuigen: "Zlatan niet, maar niemand die besloten heeft met pensioen te gaan. Maar er is nou eenmaal veel media-aandacht. Ik heb geen problemen met deze vragen, ook niet met wat hij zegt of wat er allemaal geschreven wordt."

"Als hij zijn mening verandert, contact met mij opneemt en zegt: 'Ja, ik wil er onderdeel van uitmaken...'. Dan gaan we met elkaar zitten en bespreken wat dat zou betekenen, hoe we gaan spelen en nog meer van dat soort dingen. Maar dat is allemaal speculeren. Ik weet niet of hij nog in het team past. Maar ik denk er niet over na. Als je er onderdeel van wil uitmaken, moet je me bellen. Zo simpel is het."

Verwacht jij dat Zlatan Ibrahimovic een comeback maakt bij Zweden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi, einde verhaal. Afgesloten en verder gaan. Zijn tijd is geweest.

23 april 2018 om 13:33

Mwa, hij houd de deur wel op een kiertje als je laatste alinea leest. Ben benieuwd..

23 april 2018 om 13:41

Klopt, maar aan de andere kant is zijn ego zo groot dat hij liever niet zelf moet terugkomen op de beslissing. En deze uitspraken zal hij wellicht ook persoonlijker opvatten dan een gemiddeld persoon zou doen. Tijd zal het leren

23 april 2018 om 14:13

Zou naar mijn mening niet fair zijn richting de spelers die gestreden hebben voor deelname. Zlatan kiest ervoor om te stoppen bij de nationale ploeg, dan moet je daar niet op terug komen als ze deelname eenmaal hebben afgedwongen.

23 april 2018 om 15:15

Maar Zlatan belt niet, want Zlatan is god.

on topic: Zou het oneerlijk vinden mocht hij naar het WK gaan. Spelers hebben er alles aan gedaan om zich te kwalificeren, zij zijn de eerste die recht hebben om naar het WK te gaan.

23 april 2018 om 16:43

Hij heeft de deur zelf dicht gedaan, dus als hij weer binnen wilt komen, mag hij hem zelf open doen.

Hij gaat lekker op de tribune zitten kijken.

Top gehandeld. Zlatan is niet groter dan het team (wel bekender in de voetbalwereld wellicht).

23 april 2018 om 14:52

Natuurlijk is Zlatan groter dan het team. Zlatan is volgens hem zelf een voetbalgod en met wat hij voor het internationale voetbal heeft betekend heeft hij ook het recht om zichzelf als een voetbalgod te zien. Ik hoop dat Zlatan mee gaat doen aan het komende WK en topscoorder gaat worden van dat toernooi.

23 april 2018 om 15:26

Messi en Ronaldo dan? Als Zlatan zelfs een God is.

Goed, zlatan koos er zelf voor om te stoppen. Hebben zich geplaatst in een poule met oranje en frankrijk en vervolgens italië verlsagen zonder hem, dus ze kunnen best zonder zlatan

Sterk van Andersson, veel trainers hadden in deze situatie niet zo'n standpunt in durven nemen gezien het feit dat je dan de publieke opinie tegen je kan krijgen omdat Zlatan nog steeds heel populair is.

Er is veel voor te zeggen, je verstoort het groepsproces als je nu opeens een speler bij de selectie haalt die ook nog eens alle ballen gaat opeisen want dat gebeurd met Zlatan, er staat nu echt een team dat voor elkaar strijd. Daarnaast is het wel zo als je met Zlatan het veld op stapt je mentaal een voordeel hebt, hij imponeert nog steeds en houdt wel 2 ban bezig en je weet dat hij altijd kan scoren.

Heb nog steeds het gevoel dat Zlatan met zijn uitspraken helemaal niet bedoelde dat hij als speler aanwezig gaat zijn in Rusland maar in een andere hoedanigheid. Neemt ons gewoon allemaal in de zeik.

Doe goeie ouwe Ibracadabra wat een geweldenaar, zie hem niet als speler naar het wk gaan aangezien hij nog met dat wedkantoor verbonden is. Zal wel gewoon een hype stunt zijn of iets in die richting, sowieso marketing voor iets.

Ik zou Zlatan ook niet meer bellen. Wat is het kracht van deze ploeg? Juist, het team. Ibrahimovic met z'n ego zou dan best weer alle aandacht opeisen. Dat heeft z'n voor en nadelen, maar ik zou het niet doen.

Heel lang kwalificeerde ik de uitspraken van Zlatan voor mezelf als een vorm van humor en kon je erom lachen. Maar nu begint het vervelend en irritant te worden en bovendien onsympathiek naar de spelers en staf die zich langs Nederland en Italië geworsteld hebben.

Zlatan denkt dat hij een reïncarnatie van Jesus Christus zelf is, maar die bondscoach heeft helemaal gelijk natuurlijk..

Deze bondscoach heeft helemaal gelijk, totdat ze er in de eerste ronde kansloos uit gaan dan gaat iedereen roepen dat hij Zlatan had moeten terug vragen. Andersom geld dat natuurlijk ook. Je doet het nooit goed in deze kwestie, alleen je principes houden je overeind. Ik zou ook zo gehandeld hebben.

Hij houdt de deur gewoon op een kiertje. Als (!) Zlaten hem belt zal hij erover nadenken, en uit zijn woorden kan ik opmaken dat hij hem dan waarschijnlijk zal meenemen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren