Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bondscoach steunt Ronaldo: ‘Ik vertrouw hem voor honderd procent’

Laatste update:

De Portugese bondscoach Fernando Santos heeft zondag op een persconferentie op weg naar het duel met Mexico op de Confederations Cup zijn steun uitgesproken richting zijn aanvoerder Cristiano Ronaldo. Vrijdag kwam naar buiten dat hij bij Real Madrid heeft aangegeven te willen vertrekken en sindsdien gaat het rondom de nationale ploeg van de EK-winnaar niet meer om de Confederations Cup, maar om de eventuele aanstaande transfer van Ronaldo.

Ronaldo wordt er in Spanje van verdacht de belastingdienst voor een bedrag van 14,7 miljoen euro te hebben opgelicht in de periode tussen 2011 en 2014. Hij moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. De aanvaller zou zich onvoldoende gesteund voelen door zijn werkgever en daarnaast zou hij door de aanklacht volledig klaar zijn met Spanje. Waar Ronaldo zwijgt over de hele situatie, kreeg de bondscoach op de persconferentie louter vragen over zijn sterspeler.

“Ik ken Cristiano al vele jaren. Ik heb met hem gewerkt toen hij achttien was en nu weer. Ik durf mijn hand in het vuur te steken voor hem; voor zijn karakter en zijn integriteit als mens en als sporter”, tekent Voetbal International op uit de mond van Santos. “Dat is wat ik erover te zeggen heb. Ik vertrouw hem voor de volle honderd procent.”

Meer wilde Santos niet kwijt over Ronaldo. “We zijn hier voor de Confederations Cup. Jullie hebben vast allemaal vragen over Ronaldo, maar daar ga ik niet meer op antwoorden”, aldus de bondscoach, die werd aangevuld oor doelman Rui Patricio: “Hij richt zich volledig op dit toernooi, is gefocust en wil het team helpen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik begrijp de gang van zaken niet. Probeert deze verdachte compassie te kweken door nu een gerucht naar buiten te brengen? 14 mio is niet niks en de wetten zn duidelijk. Probleem ligt echter niet bij ronaldo, want die kan alleen tegen een bal trappen. Probleem ligt in de aard van zuid europa. Spanje haalt jarenlang begrotingsnorm niet. Elke snelweg of verlaten vliegveld ia dooe eu mogelijk gemaakt. Spanje kampt met corruptie en toepassing van wetten volgens een klasse justitieysteem. Ik ben er heilig van overtuigd dat dit slechts top van een ijsberg is. De Spaanse clubs zn geen zuivere koffie en hun boekhouden slaat op alles. Ronaldo, loop niet weg voor je daden.

18 juni 2017 om 12:14

Heeft eerder te maken met Jorge Mendes. Ronaldo is niet de eerste vam zijn cliënten die verdacht wordt van belastingsproblemen

18 juni 2017 om 13:10

Er is eigenlijk niks mis met belasting ontwijking, zolang het niet onduiken is. Je kan er volgens mij ook niet voor worden gestraft, alleen op je vingers word je getikt. Heel veel bekende grootheden doen het bijvoorbeeld in de muziekindustrie.

Het zou best kunnen dat Ronaldo dit ook doet, maar dan zie je ook hoe de media daarop toehapt door dingen over Ronaldo te gaan verzinnen zoals: ''bronnen melden dat Ronaldo tegen zijn teamgenoten van Portugal heeft gezegd dat hij weg wilt'' ''er is geen weg meer terug'' even serieus.....

18 juni 2017 om 18:43

Er is heel erg veel mis met belastingontwijking. Ook zeker de rol die NL daarin speelt door de zgn brievenbusfirma's mogelijk te maken waardoor wij wat poen binnenharken, maar dus daadwerkelijke belastingen ontweken worden. Ik kan er geen respect voor opbrengen.

Ronaldo wist dondersgoed waarmee hij bezig was. Toen hij in 2009 naar Real kwam was de Beckham wet nog van kracht, dat was een wet waar spelers 6 jaar maar 24 procent belasting betalen in plaats van 52 procent. Die wet werd in 2010 denk ik opgeheven en dat is denk ik de logische reden waardoor Ronaldo zijn geld naar de Maagdeneilanden stuurde. Er is een maar in dit hele verhaal: wat als Ronaldo boven de 24 maanden krijgt? Dan moet hij daadwerkelijk de gevangenis in, vorig jaar werd iemand die 28 miljoen fraudeerde veroordeeld 5 jaar gevangenisstraf. Cristiano R. Ik vind het verschrikkelijk en hopelijk komt het niet zover.

Blablabla, ronaldo blijft.
Ken je zien aan ze instagram account,
Stond eerst geen madrid nu staat er madrid.
Ook de foto met vinger voor ze mond zo van.
Keep talking bullshit.

18 juni 2017 om 13:12

Daar moet je niet eens naar kijken. De media is puur aan het speculeren zoals ze elke zomer doen. Er worden grote aanname's gedaan door nieuwssites, er worden dingen verzonnen en zo gaat het ieder jaar.

18 juni 2017 om 15:35

Ik snap niet dat mensen erin trappen, dit is echt al 5+ jaar het zelfde liedje. Telkens met een kleine twist. Mensen hier zijn zo naïeve ze geloven echt alles joh haha

Hij zal het zelf niet bedacht hebben, maar zijn gevolg. Desondanks ben je zelf verantwoordelijk en zal hij dus net als Messi op de blaren moeten zitten. Verwacht dat als hij schuldig wordt bevonden hij een zelfde straf krijgt als Messi. Dus een hoeveelheid maanden gevangenisstraf die hij kan afkopen.

On-topic.
De woorden van de bondscoach is een beetje kontkruiperij. Bang dat hij zijn sterspeler krenkt.

De reden van al dit gezeik is gewoon Jorge Mendes. Die kerel wil gewoon meer geld en Ronaldo heeft nooit gezegd dat hij weg wil.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren