Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bologna maakt einde aan zegereeks De Boer bij Inter

Laatste update:

Frank de Boer was met drie competitiezeges op rij, waaronder een overwinning op koploper Juventus, bezig aan een goede reeks. Zondagmiddag is er echter een einde aan deze serie gekomen, want Internazionale slaagde er in het eigen Giuseppe Meazza niet in te winnen van Bologna. Stefan de Vrij maakte tegen Empoli de volle negentig minuten vol en stapte wel met drie punten van het veld.

/

Internazionale - Bologna 1-1
Internazionale keek na nog geen kwartier spelen al tegen een achterstand aan, toen Geoffrey Kondogbia op het middenveld de bal verspeelde. Bologna counterde daarna razendsnel en kwam uiteindelijk uit bij Mattia Destro, die helemaal vrijstaand afrondde. De thuisploeg ging daarna op jacht naar de gelijkmaker en Antonio Candreva had een dikke vijf minuten voor rust een goede pass op Ivan Perisic in huis. De Kroaat nam de bal in één keer op de pantoffel en volleyde knap raak.

Mauro Icardi leek daarna Inter zelfs nog voor rust aan een voorsprong te helpen, maar hij miste een opgelegde kans. De eerste kans na rust was eveneens voor de Argentijn, die van dichtbij uit mocht halen. Da Costa had echter een geweldige redding in huis en hij hield de bal uit de rechterhoek van zijn goal. De Boer greep in de slotfase in en bracht Éder en Gabriel Barbosa in het veld voor Éver Banega en Candreva. De verse krachten in de aanval kwamen echter ook niet tot gevaar voor het doel en i Nerazzurri kwamen in de slotfase nog goed weg toen Blerim Dzemaili Samir Handanovic bijna verraste.

/

Lazio - Empoli 2-0
Veel kansen vielen er niet te noteren in de eerste helft tussen Lazio en Empoli. Keita Baldé was na een half uur echter bijzonder scherp toen hij een afgeslagen aanval in zijn voeten kreeg en van net binnen de zestien overtuigend raak schoot. Alberto Gilardino deed vlak voor rust bijna wat terug, maar zijn kopbal werd onschadelijk gemaakt door Thomas Strakosha. Keita was ook in de tweede helft de gevaarlijkste man op het veld en een actie van de aanvaller leverde bijna de 2-0 op.

Zijn schot na een knappe solo scheerde echter rakelings over de lat, waardoor de score niet veranderde. Senad Lulic maakte er in de slotfase echter toch nog 2-0 van: de Bosniër sprong het hoogst bij een voorzet en kopte de bal prachtig langs Lukasz Skorupski. Wesley Hoedt en Ricardo Kishna bleven bij de Romeinen de hele wedstrijd op de bank.

Vind jij dat Internazionale meer had verdiend?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inter speelde een goede wedstrijd. Prima voetbal, kansen gecreëerd, druk gezet alleen zat het vandaag wel een beetje tegen. Het was allemaal net niet vandaag, belangrijke passen die net niet goed aankwamen etc. Maar ondanks dat we hier hadden moeten winnen ben ik tevreden met wat ik gezien heb.

Ps. Volgens mij hoeven we geen nieuwe linksback te zoeken, die Belg speelt zo goed.

25 september 2016 om 17:06

miangue speelt zeker goed maar weet wel dat we nog altijd een 2e LB nodig hebben in geval van nood. we speelden verder idd goed. we verspelen hier de winst door kondogbia zijn geklungel jammer genoeg

25 september 2016 om 23:39

Senna is een hele goeie vriend van mij! En wat ben ik blij voor hem dat hij aan spelen toekomt. Speelt sterk af en toe een foutje maar hij is nog in de leer! Ben een feyenoorder maar met deze actie begin ik toch stiekem van Frankie te houden

echt waar man die kondogbia kan helemaal niks. hij is zo ontzettend slungelig en heeft echt geen inzicht lijkt het wel. onnodig gelijkspel door dat geklungel op het middenveld. verder speelde inter wel goed in de 1e helft en hadden we gewoon op voorsprong moeten komen. 2e helft ging het ook wel goed maar de wissel banega-eder vond ik helemaal niks. eder brengt nog niet veel sinds hij bij ons speelt. hopelijk speelt de boer niet meer met kondogbia en haalt hij brozovic terug bij de selectie. het pluspunt is wel dat er nu tenminste een idee achter het spel zit. iets wat er vorig jaar amper was.

forza inter dan maar en op naar Praag!

Bologna heeft eerste held welgeteld één kans gehad en dat dankzij slecht spelende Kondogbia. De Boer wisselde hem al in 30ste minuut en Gnoukouri viel goed in. Inter had qua kansen moeten winnen vandaag maar het mocht niet zo zijn. Veel kansen werden gemist. Met name Candreva had er een moeten maken. Onnnodige puntenverlies al kwam inter op het eind nog goed weg dat Bologna geen 1-2 maakte.

Bologna is aan een goede reeks bezig. Wedstrijd kon alle kanten opgaan. Destro blijft een goede voetballer. Ben blij dat juve kongogbia niet heeft genomen. Maakt veel fouten en voegt niets toe. Goed weekend voor juve. Vanavond kan fiorentina milan op +6 zetten. Roma +5 en inter +4.

Aangezien club rtl (openbare tv in België) dit jaar elke zondagnamiddag een Italiaanse wedstrijd laat zien kan ik het ook beter volgen. Echt wel leuk.

Inter had het betere spel en wel meedogenloos van De Boer om Kondogbia in de eerste helft te wisselen, maar het was wel terecht. Het tegendoelpunt kwam uit rechtstreeks dom balverlies van hem op het middenveld en hij speelde echt belabberd, zijn vervanger deed het wel goed trouwens. Jammer voor Inter, ze hadden zeker de kansen om het af te maken.

Ook was ik blij om Senna Miangue, de jonge Belg, op de linksback bezig te zien. En hij deed het echt wel goed, het was veelbelovend. De linksback is de positie waar we dringend nodig heb en het is leuk om te zien dat De Boer hem de kans gaf. Was verdedigend degelijk en voetballend echt wel goed. Enorm hoopvol.

Dus drie zeges op rij noemen we tegenwoordig al een zegereeks??

25 september 2016 om 17:44

Je geeft het zelf al aan eej. Op rij en reeks

Zo onverdiend dit, voetbalzone vergeet nog te melden dat Inter een 100% kans heeft gemist. En Ranocchia had dus die bal erin moeten kopem en daarnaast heeft Inter zat kans gehad. Het mooie is we vallen steeds aan, visie is naar voren gericht alleen dat laatste pass komt net niet goed aan. Dit hoort bij het proces van wederopbouw en daar hoort zulke uitslagen wel eens bij

Jammer, Bologna is een taaie ploeg en heeft leuke aankopen gedaan. Maar thuis moet je toch wel 3 punten pakken, Erg jammer van Kondogbia

Over het algemeen hebben we een goede wedstrijd gespeeld. Het vertoonde spel laat toch zien dat we op de goede weg zijn ondanks dit puntenverlies.
Gnoukouri speelde zeer sterk als invaller van Kondogbia en Miangue liet ook zien aardig mee te kunnen met het niveau.

Respect voor Frank de Boer dat hij gebruik maakt van de kwaliteiten van de jongelingen binnen de selectie.
We hebben een enorm talentvolle jeugd en daar is door de directie met Frank de Boer een trainer binnenhuis gehaald die dat op waarde schat.

Bologna heeft het verder uitstekend gedaan vandaag. Stonden defensief goed en kwamen er af en toe goed uit. Respect voor Bologna.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren