Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boateng wees Barcelona af: 'Dat doe je tegenwoordig niet meer'

Laatste update:

Barcelona mocht tijdens de winterse transferperiode geen spelers aantrekken en krijgt ook na dit seizoen niet de mogelijkheid om de selectie aan te vullen, maar afgelopen zomer stond het de Catalaanse grootmacht nog vrij om zaken te doen. Barça slaagde er echter niet in om Jérôme Boateng los te weken bij Bayern München, geeft de Duitse verdediger zelf aan.

/

“Ik weet echt niet welk bedrag Barcelona precies voor mij geboden heeft, maar het klopt dat ze een bod hebben uitgebracht”, erkent Boateng in gesprek met BILD. “Als zo’n club belangstelling voor je toont, is dat natuurlijk een enorme eer”, vervolgt de Duits international. De verdediger heeft niettemin geen moment serieus overwogen om naar het Camp Nou te verhuizen.

“Op dat moment was ik bij Bayern al bezig met de voorbereiding op het huidige seizoen. Bovendien moet je tegenwoordig niet meer van Bayern naar Barça gaan, als je de Champions League wilt winnen”, benadrukt Boateng, die sowieso niet van plan is om weg te gaan uit München. “Ik zou het mooi vinden om hier nog lang te blijven en om er, na het winnen van vele prijzen, mijn carrière te beëindigen.”

Denk je dat Jérôme Boateng zijn carrière afsluit bij Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt als een denigrerende opmerking, maar hij bedoelt eigenlijk gewoon te zeggen dat je die kans bij Bayern ook al hebt en dus niet per se meer naar Barca hoeft. Hier staat het alsof hij lijkt te zeggen dat Barca geen kans maakt op de CL. Benieuwd waar de (bewuste?) fout zit, maar ik heb wel een sterk vermoeden.....

4 maart 2015 om 11:01

Ik denk dat jij het verkeerd intepreteerd, laatste jaren was barca de maat in europa en hoorde in mijn optiek ( ondanks de finale plaatsen) niet bij dat zelfde rijtje. Tegenwoordig is dat natuurlijk anders

4 maart 2015 om 11:02

Bedoel dat bayern toen niet in dat rijtje hoorde

4 maart 2015 om 11:19

Nee , waarom niet dan ? Met vijf gewonnen EC1 /CL en ( volgens mij) vier verloren EC1 / CL finales !

4 maart 2015 om 12:42

Bayern hoorde er niet bij? Waar heb je het over.

Bayern:
2008-09: Verliezen in de kwartfinales tegen Barcelona
2009-10: Verliezen de finale tegen Inter
2010-11: Verliezen al in de eerste ronde van Inter
2011-12: Verliezen de finale tegen Chelsea
2012-13: Winnen de finale tegen Dortmund
2013-14: Verliezen in de halve finale tegen Real

Barcelona:
2008-09: Winnen de CL tegen United
2009-10: Verliezen in halve finale tegen Inter
2010-11: Winnen de CL tegen United
2011-12: Verliezen in de halve finale van Chelsea
2012-13: Verliezen in de halve finale van Bayern
2013-14: Verliezen in de kwart-finale van Atletico

4 maart 2015 om 13:11

Ik bedoel, ja bayern is en was altijd een topclub geweest maar was toentertijd niet hetzelfde als barca op.dat moment. Vond ze niet zo denderend net als dat ik chelsea niet denderend vond toen ze de cl wonnen.

4 maart 2015 om 11:02

Daar zit toch geen fout in? Je kan die zin lezen en interpreteren zoals je zelf wil. Jouw interpretatie kan kloppen, maar je kan het evengoed op de denigrerende manier lezen.

4 maart 2015 om 11:14

Helemaal gelijk in en daarnaast heeft Boateng ook gelijk. Bayern is vooral in de breedte en defensie sterker dan Barca en datzelfde geldt ook voor Real Madrid. Als de basiself van Barca in optima forma zijn en met name de aanval en het middenveld dan kunnen we iedereen zoek spelen, maar die andere 2 clubs zijn daar minder van afhankelijk. Alhoewel bij Real wel duidelijk is geworden hoe belangrijk Modric is.

4 maart 2015 om 11:26

Vergeet ramos niet!

4 maart 2015 om 12:36

Wtf, een erg realistische Barça fan! Hulde. Maar, om je even een hart onder de riem te steken, Barça, real, Chelsea en Bayern is voor mij nog steeds het rijtje hoor.

4 maart 2015 om 11:14

ligt gewoon aan de vertaling van het artikel van Bild. Mussen is het duitse woord voor zowel moeten als hoeven. Zijn uitspraak moet gewoon vertaald worden als: "bovendien hoef je tegenwoordig niet meer van Bayern naar Barça gaan, als je de Champions League wilt winnen”

4 maart 2015 om 11:27

My point exactly.

4 maart 2015 om 11:57

Haha ik zat ook al raar te kijken, maar het is dus gewoon een gevalletje "verkeerd" vertaald door VZ (vaak is dit natuurlijk expres voor wat extra sensatie).

Echt een geweldige verdediger geworden, zo compleet als maar kan. Sterk, snel, goed aan de bal, verdedigend geweldig, tactisch, een leider en nog jong. Net Sergio Ramos en Thiago Silva, maar dan groter, sterker en breder. Geweldenaar. Dat bod zal niet lager zijn geweest als 50 miljoen denk ik zomaar.

4 maart 2015 om 11:16

Een waanzinnige crosspass in de voeten. Men spreekt constant over Hummels, maar Boateng is naar mijn mening toch wel de beste Duitse cv . Ik vind hem zelfs de beste cv ter wereld..

4 maart 2015 om 12:00

Pfff dacht dat ik de enige was. Vind boateng op dit moment met afstand de beste cv ter wereld. Met FIFA is het trouwens ook bijna onmogelijk die gozer voorbij te spelen!

4 maart 2015 om 16:13

ook de crosspass, die was ik zelfs nog vergeten! de allerbeste zeker weten, samen met Sergio Ramos dan in mijn ogen. geweldenaren, zitten echt op wereldniveau.

Sportief ook geen stap vooruit, misschien financieel alhoewel bayern ook niet verkeerd betaald natuurlijk.

Goed dat Boateng geen stap achteruit heeft gedaan, Bayern en Real gaan de komende jaren europa domineren

4 maart 2015 om 11:10

Mooi objectief verwoord, real brilletje op?

4 maart 2015 om 11:11

Laat real eerst maar is de bbva domineren, spat er niet echt vanaf de laatste wrdstrijden

4 maart 2015 om 11:20

Heb geen echte voorkeur voor een topclub. Maar je kan Barcelona natuurlijk niet wegzetten als een club waar je het minder hebt. Barcelona zit alleen met het probleem dat ze vast zitten met hun huidige selectie tot volgende jaar zomer. Het kan komend seizoen best lastig voor ze worden, maar daar kan je nu nog niks over zeggen. Kijk eens hoe flitsend ze spelen de laatste tijd. Ze maken op dit moment meer kans om kampioen van de bbva te worden dan Real.

Tja, je zit bij de beste ploeg ter wereld, waarom zou je vertrekken. Kan me alleen bedenken dat je een keer een andere competitie wil, aangezien je in Duitsland toch makkelijk kampioen wordt elke keer.

4 maart 2015 om 11:32

Zucht. De competitie kunnen ze makkelijk winnen maar de CL niet er is genoeg uitdaging in de BuLi en voor Bayern.

4 maart 2015 om 12:50

Tuurlijk is er wel uitdaging, maar echt niet meer zo in de Bundesliga. Boateng is dadelijk ook alweer 3x op rij kampioen geworden en de komende 5 jaar blijven ze daar kampioen worden.

Verkeerd geïnterpreteerd door de media hoogstwaarschijnlijk (zoals gewoonlijk) of verkeerd vertaald, maar zo als het er nu staat kan ik alleen maar: 'word' zeggen, want zo zie ik het ook haha.

Real Madrid en Bayern zijn op dit moment in mijn ogen de betere clubs.

Was voor mij de beste verdediger die Barça deze zomer kon kopen. Jammer dat hij niet gekomen is, maar vind het ook wel leuk dat hij gewoon bij zijn Bayern blijft, een beetje clubliefde is wel goed tegenwoordig.

Om de CL maakt het niet zo veel uit: Bayern, Barça, Madrid, Chelsea.. gaat toch meer om de vorm van de dag denk ik.

De beste verdediger die er nu rondloopt. Heeft alles in huis. Goede inzicht, snelheid, spring- en kopkracht en laat zijn mannetje niet zo snel lopen

Goede verdediger boateng, maar zijn keuze is logisch. Barcelona is natuurlijk top maar er is minder stabiliteit dan bij Bayern munchen. De kans op de champions leageau is bij beide clubs redelijk groot dus daarvoor hoef je bij Bayern niet te vertrekken. Vorig jaar was barca duidelijk minder maar dit jaar zijn ze weer erg gevaarlijk. Ze hanteren meerdere speelstijlen en hebben naar mijn mening de beste voorhoede ter wereld, maar zowel bij Bayern als bij real is er meer balans in de selectie en hebben ze een betere bank. Ik durf echt niet te zeggen welke selectie op dit moment het sterkst is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren