Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig verdediger van Arsenal en Dortmund wacht op Bayern en slaat bod af

Laatste update:

Sokratis Papastathopoulos hoopt op een transfervrije overstap naar Bayern München, zo maakt Florian Plettenberg, journalist van de Duitse tak van Sky Sport bekend.

Sokratis is sinds zijn vertrek bij Olympiakos transfervrij en heeft een aanbod van Real Betis afgeslagen. De Griekse verdediger wacht op een voorstel van der Rekordmeister.

Eerder deze maand wisten verschillende media in Duitsland te melden dat Bayern overwoog om Jérôme Boateng te contracteren. Die transfervrije overstap ging niet door, omdat de achterban van Bayern zich tegen de komst van Boateng keerde.

Boateng wordt namelijk verdacht van het mishandelen van zijn vriendin. Fans van Bayern dreigden zelfs niet naar de wedstrijd tegen SC Freiburg te komen als de club de onderhandelingen met Boateng doorzette.

Sokratis wordt nu door Sky Sport genoemd als mogelijk alternatief. Plettenberg schrijft er echter wel bij dat er nog geen contact is tussen Bayern en Sokratis.

Bayern heeft echter wel een nieuwe mandekker nodig. Kim Min-jae is nu de enige fitte centrumverdediger. Matthijs de Ligt en Dayot Upamecano zitten in de lappenmand.

Sokratis begon zijn carrière bij AEK Athene. Via Genoa, AC Milan en Werder Bremen kwam hij in 2013 bij Borussia Dortmund terecht. In Dortmund maakte hij zoveel furore dat hij vijf jaar later voor zestien miljoen euro naar Arsenal verkaste. Bij the Gunners wist hij geen al te beste indruk achter te laten. In 2021 vertrok hij transfervrij naar Olympiakos.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geef hem eens ongelijk. Zo'n beperkte en matige verdediger die gewoon kans maakt op een tijdelijk contract bij een grootmacht op zijn oude dag!

17 oktober 2023 om 12:17

Dan kunnen ze net zo goed Beckenbauer opstellen... Bij Arsenal al flink achteruit gegaan en nu transfervrij na een mislukte terugkeer bij Olympiakos. Dit kan je toch net zo goed met jeugd opvullen dan?

17 oktober 2023 om 12:25

Ja, ik snap het ook niet. Een 35-jarige uitgebluste Griek die de snelheid en draaicirkel van een Daf...

Dan zie ik Bayern nog eerder voor Mustafi of die Touré die bij Frankfurt zat gaan. Die zijn ook transfervrij...

17 oktober 2023 om 13:00

Er waren geruchten dat Mustafi naar Bayern kon.

Hij wacht op Bayern, maar er is nog geen contact geweest tussen beide partijen? Dat is vrij apart te noemen..

Ajax sla je slag, heb je gelijk ook een aanvoerder haha.

17 oktober 2023 om 12:28

En sta je zo 18e...

Wat moet Ajax in godsnaam met Sokratis? Idem dito voor Bayern overigens...

Enige transfervrije spelers met kwaliteit die nog beschikbaar zijn, zijn De Gea, Lingard, Xeka, Gbamin, Santi Mina en dan nog twijfelgevallen als Mvilla, Costa, Soriano, Ayew, Horn, Vidal, Boetius, bellarabi en Benassi.

Toch bizar dat Bayern eigenlijk met maar 3 centrale verdedigers het seizoen in ging. De Ligt had al vanaf het begin last van kleine blessures dus dan zou je denken dat ze er nog 1 ging halen in de transferperiode. Zeker toen Pavard vertrok. Nu zitten ze op de blaren en moet je uitkijken naar middelmaat zoals Sokratis. Hebben ze dan niet wat in de jeugd zou je zeggen.

17 oktober 2023 om 13:55

Als je in de jeugd een centrumverdediger hebt rondlopen die basisniveau Bayern aan kan, dan kan de vlag uit, zo' n speler heeft niemand. Verdedigen is ervaringswerk. Als je ziet dat zelfs 24-jarige De Ligt moeite heeft met het niveau, hoe gaat een of ander 18-jarig knulletje het doen? Hier gaan ze gewoon een ervaren rot voor inhuren.

17 oktober 2023 om 18:42

De Ligt heeft absoluut geen moeite met het niveau kom op zeg. Heeft vorig jaar een uitstekend jaar gedraaid. En dit seizoen gaat het wat moeizaam omdat die al vanaf het begin geblesseerd is geweest. En ervaring hebben ze genoeg zou je zeggen met de spelers eromheen zoals Kimmich, Goretzka, Davies en Ulreich zou je zeggen. Ze hadden van tevoren wel kunnen weten dat een seizoen ingaan met 3 centrale verdedigers sowieso erg mager is.

18 oktober 2023 om 09:51

Natuurlijk is het seizoen ingaan met 3 verdedigers niet slim geweest, maar een of ander 17/18-jarig talent erin gooien kan je gewoon niet doen.

17 oktober 2023 om 19:21

Zij hebben met Tarek Buchmann inderdaad een groot verdediger-talent in de jeugd. Die heeft inmiddels een prof-contract gekregen maar hij is op dit moment ook nog geblesseerd.

Dit laat zien dat Bayern slecht is geworden in het technische beleid. Een speler dat bij Arsenal soms zwaar te kort kwam kan nu naar hun toe. Je kan als topclub dit niet maken vind ik. Want je bent 2 blessures verwijdert om zo'n speler minuten te geven. Hebben ze niemand in de jeugd rondlopen die als cv kan spelen totdat het januari is en je daardoor weer wat spelers kan kopen?

17 oktober 2023 om 13:25

Als tijdelijke noodoplossing ja. Je snapt toch zelf wel dat je nu geen aankopen kan doen. Dit wordt gewoon een gevalletje Serdar Tasci. Kent de competitie goed, maar zal nagenoeg alleen maar op de bank zitten. Hooguit een keer spelen tegen Darmstadt of Heidenheim.

17 oktober 2023 om 13:39

Ik zie dat Tasci des tijds werd gehuurd en Sokratis kan je niet huren. Dat wordt minstens een contract voor een jaar. Zo tijdelijk wordt zijn komst niet. En als twee cv's weg vallen dan moet je hem wel minuten geven voor komende periode. Ik vind het een slechte planning. Als topclub moet je altijd minstens 4 cv's hebben en Bayern anticipeerde daar niet op.

Bayern zou volledig gestoord zijn als ze dit deden. Laat dan desnoods Goretzka daar spelen totdat de ziekenboeg weer leeg is ipv deze halve voetballer te halen.

Dan ben je Daley Blind en dan ga je van Bayern naar Girona en dan zit je nu in een situatie dat je daar basis had kunnen staan. Ze staan daar bij Bayern misschien nu maar 3e in Duitsland, maar dat is toch veel beter dan in de basis staan bij de huidige nummer 2 van Spanj- wacht even. Nvm. Goede keuze Daley.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren