Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jérôme Boateng vindt na flirt met Bayern toch club in Europese topcompetitie

Laatste update:

Jérôme Boateng heeft na zeven maanden zoeken eindelijk weer een club gevonden. De 35-jarige verdediger tekent tot het eind van het seizoen bij Salernitana, de huidige nummer laatst van de Italiaanse competitie. Boateng was clubloos sinds zijn vertrek bij Olympique Lyon en was in november nog dicht bij een terugkeer bij Bayern München. Die viel vanwege weerstand van de fans in het water.

Boateng werd door Bayern gezien als noodverband om de vele blessures die toen speelden op te vangen. Dat hij wordt verdacht van mishandeling maakte een contract echter een no-go voor de Beierse fanschare.

Boateng zou zijn ex-vriendin tijdens een vakantie in 2018 opzettelijk lichamelijk letsel hebben toegebracht. De rechtspoot zelf heeft dat tot op de dag van vandaag stellig ontkend.

De Salernitana-fans hebben minder problemen met de verdenkingen, wellicht vanwege de sportieve zorgen die ze al hebben. Hun club staat kansloos laatste, op vijf punten van nummer negentien Empoli.

Boateng moet er met al zijn ervaring voor zorgen dat de defensie minder van een gatenkaas wordt. Met 44 tegengoals in 22 duels doet niemand het vooralsnog slechter op het hoogste niveau van Italië.

De 76-voudig Duits international is vooral bekend om zijn tijd bij Bayern. Boateng speelde liefst tien seizoenen voor der Rekordmeister, die hem een propvolle prijzenkast opleverden. Hij won er onder meer negen keer de Bundesliga, vijf keer de DFB-Pokal en twee keer de Champions League. Ook werd Boateng wereldkampioen met Duitsland in 2014.

Bij Salernitana gaat hij werken onder hoofdtrainer Filippo Inzaghi, die tot nog toe slechts drie keer won in zestien wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

valt me tegen van de Amsterdammers dat ze niet hebben toegeslagen... 😜

2 februari 2024 om 14:41

Als je kijkt naar de tegenstanders in de eredivisie had je hem er zeker goed bij kunnen hebben. Hato met snelheid en hij als laatste man zou goede combo zijn. Voor europese clubtoernooi is hij te traag helaas. Sinds zijn fopduik in eigen 16 toen Messi hem in de luren legde is het alleen maar minder geworden. Hoop dat hij daar weer aan spelen toekomt. Wat dat betreft dan ook weer mooi als je ziet dat United ondanks dat hij vaak verguisd is wel een speler als Maguire binnenboord houd. Jammer dat bayern zo snel afscheid nam en niet door wou ivm zijn leeftijd, snap wel dat intensiteit in Bundesliga hoger ligt dan hier maar hij is een beetje te makkelijk weggeserveerd.

2 februari 2024 om 17:49

Als ik eerlijk ben had ik hem er graag bijgehad maar dan moet hij wel genoegen willen nemen met een eventuele plaats op de bank. Ajax kan wel wat ervaring gebruiken en dit is een speler die bij dit ajax met al z'n ballerina's best een meerwaarde kan hebben. iig buiten het veld. Dat hij deze stap zet zegt iig dat het in zn koppie wel redelijk goed zit, hij zich niet te groot voelt en ook vrij realistisch in zn schoenen staat

Omgeving, check! Competitie check! Priveleven, check! Enige minpuntje is dat ze redelijk kansloos laatste staan dat maakt voetballen wel saai. Maarja zit liever daar te wonen en te leven en dan tja... voetballen als bijv. bij een Ausburg ofzo.

Boateng kan dus mooi mee naar de Serie B. Hellas Verona, Empoli en Salernitana toch echt wel de zwakste teams in de Serie A. Hellas en Salernitana hebben deze winter ook nog eens hun halve selectie verkocht en er totaal random spelers voor teruggehaald. Gedoemd te mislukken, maar ik laat mij verrassen.

2 februari 2024 om 16:06

Hellas had niet veel keuze helaas. Hebben grote financiële problemen.

FC Bayern heeft het door de druk van de supporters nooit gedurfd om hem weer een contract te geven, en terecht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren