Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Blind wilde opgeleefde aanvaller kans geven en Memphis thuislaten’

Laatste update:

Danny Blind voegde Memphis Depay zondagavond toe aan de selectie van het Nederlands elftal, maar de bondscoach had volgens De Telegraaf liever een ander als vervanger van Steven Berghuis willen oproepen: Jeremain Lens.

/

De 28-jarige Lens raakte echter geblesseerd aan de hamstring en moet ongeveer drie weken toekijken. Hij was dit seizoen tot dusverre goed voor vier assists in zes officiële wedstrijden en blonk donderdag nog uit in het Europa League-duel met Feyenoord (1-0 winst).

Lens, die 31 interlands achter zijn naam heeft staan, kwam zaterdag ook al niet in actie in de competitiewedstrijd tegen het Osmanlispor van Adam Maher (1-1). De zes jaar jongere Depay kwam dit seizoen in vijf wedstrijden in actie, maar raakte nog niet direct betrokken bij doelpunten van Manchester United.

Zou jij ook liever Jeremain Lens hebben opgeroepen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als lens zijn spel doortrekt hebben we eindelijk aardige flankspelers. Met promnes en lens moet het wel goed komen. Weet dat promnes nog niet zijn beste spel heeft laten zien. Maar heb wel vertrouwen in hem.

3 oktober 2016 om 07:55

Babel en Quincy Owusu-Abeyie leven ook op bij hun nieuwe clubs en ik kan niet wachten tot Elia weer terug is. Blind kan te maken krijgen met een luxe-probleem. Neem, even serieus, Lens is een aardige speler om erbij te hebben, maar voor de basis komt hij eigenlijk tekort. Laat Blind het dan maar proberen met Depay. Die zit nu in een slechte periode, maar heeft verdomd veel talent. Geef hem in Oranje de kans om zich opnieuw te bewijzen, zoals Blind dat ook bij Berghuis deed na een seizoen waarin hij nauwelijks in actie kwam. Als Berghuis na een seizoen banken die kans krijgt, moet iemand als Depay met meer talent en potentie die kans helemaal krijgen.

3 oktober 2016 om 09:45

Quincy speelt toch voor Ghana?

3 oktober 2016 om 12:32

De spoeling op de flanken is zo dun. Dus spelers als lens zijn zeker welkom. Kan me niet de laatste keer herrinneren dat iemand zijn mannetje voorbij kwam. Het is al erg genoeg dat depay straks in de basis zal staan. Hij heeft geen bal geraakt in een lange tijd, alleen is er gewoon niemand anders.

Dat verklaart veel. Jammer voor hem dat hij op dit moment geblesseerd raakt.

3 oktober 2016 om 08:23

Blind heeft ook nog Fer gebeld, die had ook last van pijntjes, net als Huntelaar. Ook Sneijder werd overwogen, voordat Depay en Siem de Jong aan de selectie werden toegevoegd, maar die kampte eveneens met pijntjes. Dat werd gisteren in Studio Voetbal uit de doeken gedaan. De spoeling voor Oranje is momenteel wel erg dun als er basisklanten afvallen.

Gelukkig lijkt er wel weer een aardige lichting achter te zitten bij o.a. Psv, Feyenoord en Ajax en de talenten, die bij buitenlandse clubs in de hoogste jeugd spelen. Al is het altijd afwachten hoe die zich gaan ontwikkelen. We moeten momenteel geduld opbrengen bij de opbouw van een nieuw Oranje voor de toekomst.

Van Wolfswinkel, Dos Santos, De Roon, Van Persie. Zomaar wat jongens die je had kunnen oproepen.

Blind je faalt gewoon hard in je selectiebeleid!

3 oktober 2016 om 07:47

Serieus meen je deze..... van wolfswinkel ?? Vind dan depay toch echt wel een stapje hoger is dan een van wolfswinkel die jongen speelt niet maar barst nog steeds van het talent. Hoop nog altijd dat het met depay goedkomt want in potentie onze beste buitenspeler ! Voor de rest de jong kan ik ook niet inkomen, geef de roon een keer een kans maar de jong die heb net aan 90 minuten gespeeld pas .

3 oktober 2016 om 08:26

Dus jij ziet v.wolfswinkel boven De Jong, Janssen, Dost, Huntelaar en misschien wel Castaignos?

3 oktober 2016 om 10:20

Sowieso boven de Jong (siem) die heeft nog geen 3 wedstrijden in PSV 1 gespeeld en de laatste jaren sowieso weinig gespeeld. Er zijn genoeg spelers die de selectie meer verdienen dat de Jong.
De selectie van Depay geeft alleen maar het onsamenhangende beleid van Blind goed weer. Van Persie speelt te weinig, Tete en Bazoer hebben geen basisplaats en worden daarom niet opgeroepen volgens Blind. Depay speelt nauwelijks bij United en als hij speelt raakt hij geen knikker maar Depay wordt wel geselecteerd. Belachelijk beleid.

3 oktober 2016 om 08:28

Allemaal jongens die ergens anders spelen dan op de flanken. Ik vraag me af wat bijvoorbeeld de Roon als linksbuiten zou toevoegen.

3 oktober 2016 om 09:04

Allemaal geen linksbuiten spelers...

3 oktober 2016 om 16:11

Ja, dat zijn stuk voor stuk wereldtoppers die wekelijk Champions League duels beslissen....

Schei toch uit met die nonsens, die spelers spelen in de marge of zitten al bijna twee jaar op de bank(van Persie)

Tsja waarom roep je mensen op als je ze eigelijk niet wil?

3 oktober 2016 om 09:02

Gebrek aan beter misschien?

Leuk dat Depay barst van het talent, maar hij presteert al 1½ jaar niet. En toch wordt hij opgeroepen voor het Nederlands Elftal. Geen wonder dat bondscoach Blind bakken met kritiek over zich heen krijgt !

3 oktober 2016 om 10:08

Noem even wat buitenspelers op die Blind dan had moeten nemen nu Lens, Berghuis, Robben en Elia niet beschikbaar zijn. Kom voor de rest ook niet met namen als van Persie, Babel en El Ghazi want ook die krijgen amper speeltijd bij hun clubs. De spoeling is gewoon erg dun en dan kiest de bondscoach uit Babel, El Ghazi, Memphis en van Persie maar uit armoede een naam.

3 oktober 2016 om 10:21

@master D
Als je dan geen buitenspelers hebt, is het niet zo raar dat je kiest voor een systeem zonder buitenspelers en je daarop ook selecteert. Het is natuurlijk absurd dat Depay en Siem de Jong in de selectie worden opgenomen. Wat hebben die de afgelopen maanden nu gespeeld? Je kunt dan beter meer middenvelders/centrale spitsen selecteren die wel regelmatig spelen en in elk geval voor deze twee wedstrijden je systeem aanpassen door bijvoorbeeld met één open vleugel te spelen.

3 oktober 2016 om 10:24

Is het systeem zo heilig dan ?

Als je geen buitenspelers hebt of die niet in vorm zijn, dan ga je over op een team met concept dat bij huidige selectie past.

En als je dan toch met een linksbuiten wilt spelen, kun je beter nog Willems daarvoor gebruiken, dan een Depay die niets maar dan ook niets heeft laten zien het afgelopen seizoen !

3 oktober 2016 om 10:28

Als je 4-4-2 speelt zit je ook nog steeds met spelers die aan de buitenkant moeten spelen, terwijl ze daar nooit spelen. Dan kun je wel roepen dat de bondscoach dan maar centrale middenvelders moet selecteren, maar wie had je er bij willen hebben?

Ook als spits spelen Huntelaar en van Persie niet veel en presteren ze nog minder. Luuk de Jong valt dus geblesseerd af en dan kom je in de categorie Castaignos, Siem de Jong, van Wolfswinkel. Wie je daarvan ook kiest het is niks.

Meer middenvelders selecteren? Ook daar heb je weer dezelfde problemen. Clasie, Bazoer, de Guzman spelen nooit, Anita speelt op een lager niveau, Ramselaar en Fer geblesseerd. Dan kom je uit bij een Marten de Roon, maar die zal ook het verschil niet maken. Het is gewoon armoedig wat er momenteel rondloopt aan keuzes.

3 oktober 2016 om 10:59

Je kan ook 5-3-2 spelen.

Met Karsdorp en Willems heb je aanvallende backs, die het vermogen om op te komen én een voorzet kunnen geven. En dan Van Dijk - Blind - Kongolo in het centrum.

Middenveld Pröpper - Wijnaldum - Sneijder. En voorin Janssen en Dost.

De selectie van Depay en Siem de Jong klopt gewoon niet !

3 oktober 2016 om 11:07

Dat kan inderdaad en ik heb ook niks tegen jouw opstelling hoor. Echter heb je nog steeds reserves nodig. Voor de posities van Janssen en Dost is de spoeling gewoon dun qua vervangers. Voor het middenveld idem. Ik zeg niet dat een Memphis of Siem de Jong moeten spelen of dat het volwaardige internationals zouden moeten zijn. Echter heb je voor de bank ook niks beters, tenzij jij nog wat namen voor mij hebt die ik ben vergeten.

3 oktober 2016 om 11:22

Nu heb ik 2 centrumspitsen erin staan. Dus als er gewisseld moet worden, zul je het op de flanken moeten doen. Dan heb je Promes tot je beschikking. En je kan Willems doorschuiven naar voren.

Voor het middenveld heb je Strootman en Klaassen nog achter de hand. En Blind kan evt doorgeschoven worden.

Maar we hebben in NL echt een serieus spitsenprobleem. Ook bij jong-Oranje. Dus de aanwas komt er nog niet.

Daarom is het vreemd dat Van Persie en Huntelaar keer op keer gepasseerd worden. Vanwege een gebrek aan speeltijd kun je ze geen basisplaats garanderen, maar wel een plaats binnen de selectie. Nu wordt Siem na 1 wedstrijd bij PSv opgeroepen, terwijl die helemaal geen spits is. Slechts een noodverband. Dan kun je Klaassen daarvoor ook gebruiken, die zit al in de selectie en is ook wel eens (mis)bruikt als spits. Heeft niet de goede vorm, maar wel veel speelminuten en verzaakt zijn taken nooit.

Het gaat mij om het signaal. Bij de één is een gebrek aan speelminuten een issue en bij de ander (Depay-Siem) is het geen enkel probleem. Daarom wordt Blind bekritiseerd, hij is niet straight !

Ik vond Lens erg goed in de wedstrijd tegen Feyenoord. Dus snap ik dat Blind bij hem uit kwam. Maar hij viel tijdens de wedstrijd al uit. Ondertussen zou ik ook niet meer weten welke voorhoedespeler hij wel op moet roepen. Toornstra is een middenvelder, kan bij een club op de flanken, maar in Oranje lijkt me dat niet juist. Daarbij snap ik niet dat Blind Tete niet opgeroepen heeft. De enige Nederlandse back die kan verdedigen. Daar krijgt hij spijt van tegen Frankrijk. Daarom vind ik het apart dat Depay met evenveel speeltijd wel opgeroepen wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren