Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blind waarschuwt spelers: 'Laat scoren kan ook'

Laatste update:

De missie voor de spelers van het Nederlands elftal is kraakhelder: winnen van IJsland. De koploper van Groep A zal echter genoegen nemen met een punt en heeft er dus geen enkel belang bij om er een leuke wedstrijd van te maken. De eilandbewoners zullen zich normaliter beperken tot tegenhouden en hopen op een goede tegenaanval. “Het risico bestaat dat we onszelf voorbijlopen”, zei bondscoach Danny Blind in een vooruitblik.

/

Omdat alleen de winst telt, moet Oranje namelijk scoren. Blind drukt zijn spelers echter op het hart om de rust te bewaren. “Je kunt ook in de laatste fase van de wedstrijd een doelpunt maken, al zie ik natuurlijk liever dat het eerder gebeurt. Het is zaak IJsland met een hoog tempo kapot te spelen. Spelers mogen daarbij hun taak niet vergeten.”

Van een walk-over zal absoluut geen sprake zijn, zo bleek vorig jaar in het uitduel. Toen verloor Nederland met 2-0. “De spelers van IJsland spelen allang niet meer allemaal op het eiland. Ze zijn overal in Europa actief. Misschien niet bij de allergrootste clubs, maar de feiten liegen niet. Ze hebben uit zes duels vijftien punten gepakt. Dat zegt genoeg.”

Oranje kan donderdagavond rekenen op de steun van zo’n 48.000 fans, terwijl uit IJsland 3.000 supporters zullen afreizen naar de Amsterdam ArenA. Dat is zo’n één procent van de gehele bevolking van dat land. Het stadion van Ajax is uitverkocht.

Wat gaat Oranje doen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopen op een heerlijke wedstrijd met vele kansen. En natuurlijk die van Oranje er maar in gaan

Met robben in vorm en en huntelaar ipv Van persie moet t zeker goed komen.

Als depay maar niet gaat denken dat hij al de man is en steeds maar blijft schieten op goal ipv voorzetten geven. Want die vorige wedstrijd was hij waardeloos.

2 september 2015 om 16:11

Van Persie is anders ook lekker bezig op t moment hoor! Huntelaar niet echt,,

2 september 2015 om 16:24

@benvanarnhem34

Dat is in mijn ogen bijna altijd, maar als het om het Nederlands elftal gaat presteerde van Persie vaak onder de maat.
We gaan het zien!

2 september 2015 om 16:40

Dost scoort tegenwoordig meer dan huntelaar!

2 september 2015 om 19:04

Ik vind van persie sowieso beter en bij fenerbache doet hij het idd goed!

2 september 2015 om 16:29

Ik denk dat je meer hebt aan Luuk de jong met depay en robben op de flanken. Daarnaast zijn depay en de jong op elkaar ingespeeld.

2 september 2015 om 18:58

@psvtje5 ,
Die twee die jij noemt Luuk en Depay die spelen wel op de flanken maar,
trekken altijd met hun actie naar binnen. En Luuk moet het hebben van
voorzetten een bal aan nemen in de zestien luk niet erg.

2 september 2015 om 16:43

@ Barqa,

Inderdaad... waardeloze paas van Memphis op Fellaini....

2 september 2015 om 17:37

In de vorige interland bedoeld hij...

3 september 2015 om 07:57

@danny. Depay doet het geweldig, maar staat toch niet bekend om zijn geweldige aanvoer vanaf de flank. Hij moet het hebben van een actie naar binnen. Daarom was de linker flank bij PSV ook zo geweldig: Willems kon er telkens overheen en gaf de ene na de andere assist. Depay was dodelijk voor de goal en met zijn schoten van afstand.

2 september 2015 om 17:02

Huntelaar moet het vooral van voorzetten vanaf de flanken hebben. Met Depay en Robben heb je twee flankspelers die 99 van de 100 keer naar binnen trekken voor eigen succes. Dan zou ik liever een meer voetballende spits zoals van Persie neerzetten.

2 september 2015 om 17:34

Ik vind Huntelaar in het Nederlands elftal een meer voetballende spits dan Van Persie. Van Persie wil altijd met zijn neus naar het doel staan en altijd de steekbal achter de verdediging krijgen. Tegen team dat op de achterlijn staat, is dat gewoon niet mogelijk. De combinatie met een middenvelder aangaan, zodat deze kan scoren doet n Huntelaar veel vaker.

3 september 2015 om 11:30

Huntelaar een voetballende spits. Gekker kan je het niet maken.
Huntelaar staat te wachten op voorzetten waar hij overigens uitstekend in is maar voetballend is Huntelaar verre van sterk.

Af en toe vergeet ik wel eens hoe weinig mensen er in Ijsland wonen, er pas 1 procent van de bevolking in het uitvak van de Arena....

Blind zegt dit goed, de spelers moeten zich niet druk gaan maken als er in de 60e minuut nog niet is gescoord. Gewoon rustig de druk op Ijsland opbouwen. Rustig beginnen dus, kijken hoe het elftal staat en wennen aan de medespelers. Een vroeg doelpunt zou heel goed zijn, dan zal je meer ruimte krijgen, maar uiteindelijk is de 1-0 net zoveel waard in de 80e minuut als de 5e.

2 september 2015 om 16:13

10% van IJsland past dan in de gehele ArenA.

2 september 2015 om 16:22

De Arena heeft volgens mij rond de 53.000 zitplaatsen. Als IJsland 300.000 bewoners heeft (want 1% zou 3000 zijn) dan kan de Arena gevuld worden met zelfs 18% van de bevolking van IJsland...

2 september 2015 om 17:39

Interessant!

3 september 2015 om 10:57

Ik dacht dat Ijsland rond de 500.000 inwoners had...

Nooit vertrouwen gehad in Blind, maar toch moet ik toegeven dat ik het nu zie zitten.
Of het nu volledig door hem komt of puur door de verandering waarin de negatieve spiraal doorbroken kan worden weet ik niet.

De tegenstander stuk spelen door een hoog tempo van het nl elftal is al jaren niet gebeurd. Maar ik hoop jet van harte.

Gewoon het spel maken, dat zal IJsland Nederland ook laten doen, en dan loeren op een snelle uitbraak.
Belangrijk dat je vroeg scoort, en bij wijze van de 3-0 maakt in de tweede helft, dan knakt er mentaal wat, en kan oranje erop klappen, doe je dit niet, dan voorspel ik een hele zware avond.
Je hebt hem nog niet zomaar gewonnen, maar het lijkt me dat van Basten en van Nistelrooy ook wel een aandeel hebben gehad in de selectie.
In die 2 heb ik meer vertrouwen dan blind zelf.

Ik ben het met Gijp eens. Waarom Dost er niet bijhouden voor als het inderdaad totaal niet loopt? Ijsland is wel tevreden met een 0-0 hoor.
Als het heel lang 0-0 blijft, dan gaat 'ie in het laatste kwartier ook niet vallen denk ik. Want ik zie geen plan B in de selectie. Dus Robben en Memphis gaan steeds binnendoor en proberen op goal te schieten. En af en toe komen Van der Wiel en Blind eroverheen. Nouja.. ik vrees dat het niet werkt. Maar misschien laat de keeper een bal los en kan Huntelaar profiteren.

Winnen ten koste van alles. Heb toch wel vertrouwen in Blind, zijn persconferenties zijn tot nu uitstekend en duidelijk.

Bij Hiddink had je het idee dat er een oude demente man achter de microfoon zat.

In verhouding zou Nederland dan met 170.000 supporters afreizen naar een uitwedstrijd, ongelofelijk

Onzin dit. Wij moeten ze gewoon 90 minuten lang dooddrukken, vanaf de eerste minuut vol op de aanval en laten zien wat we in huis hebben. Dit zijn wedstrijden waar je als een oranje leeuw erin moet bijten. In elk opzicht zijn wij de betere tegenover Ijsland. Keuze voor Huntelaar of van Persie is altijd moeilijk. Maar de fitste van de twee speelt gewoon.
Daarnaast is vurnon anita een goede keuze, die jongen is super beweeglijk en fel en kan daarmee de ijslanders het moeilijk genoeg maken op het middenveld.
Sneijder op nr 10 is zoals het hoort

We hebben op elk positie een beter speler. Je kan een keer van Ijsland verliezen, maar absoluut niet twee keer.

Voor het middenveld en onze voorhoede hoeven we ons niet druk te maken, loopt genoeg kwaliteit om het te beslissen. Het meeste zorgen baat me de verdediging, hoe is nederland in staat om nu de afgelopen 10 jaar niet 1 topper te produceren.

3 september 2015 om 01:05

komt wel wat aan hoor met de vrij en van beek. ik maak me eerder zorgen op de aanval in de toekomst. op dit moment heb je alleen depay als jong toptalent maar voor de rest is het niet veel de komende jaren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren