Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blind: 'Alleen als het onze ploeg schaadt, kan en moet ik er iets van vinden'

Laatste update:

Marco van Basten zorgde met zijn column in Voetbal International voor de nodige ophef. De voormalig spits én coach van Ajax haalde behoorlijk uit naar zijn oude club en beschreef de revolutie van Johan Cruijff als een ‘Fabeltjeskrant’. Cruijff liet weten dat hij het vreemd vond dat Van Basten in zijn functie als assistent-bondscoach zo kritisch was over een Nederlandse club.

/

Danny Blind heeft geen enkel probleem met de harde teksten van zijn rechterhand. “Ik ben juist blij met een assistent die een mening heeft en helder is, die ergens iets van vindt", zei Blind volgens RTV Noord-Holland. "Het is een slechte zaak als het Nederlands elftal daardoor in het geding komt. Maar dat was in mijn ogen nu niet het geval."

Blind hoorde kort voor publicatie van het kritische relaas van Van Basten. Hij is verder niet van plan om zijn assistent hierover te spreken: "Dat is iets tussen Van Basten en de KNVB. Afgesproken is dat hij die column erbij mag doen. Ik ga verder niet op de inhoud in, ik zit hier voor het Nederlands elftal. Alleen als het onze ploeg schaadt, kan en moet ik daar iets van vinden."

Danny Blind had Marco van Basten op de column moeten aanspreken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verstandige en voorspelbare woorden van de bondscoach

Man man man, hebben ze het nog steeds over die column? Kom op man, concentreer je op de 2 belangrijkste wedstrijden van het seizoen en bemoei je niet met zaken waar je je niets van moet aantrekken. Want dat is zijn taak niet! Man man man, Oranje is echt afgezakt. Lachertje van Europa.

6 oktober 2015 om 12:31

Lachertje van de wereld bedoel je... Van 3e op het wk naar niet mee mogen naar een inmmens groot EK. Nog nooit meer landen als aankomend ek en daar zitten we niet bij... Clowns met een kleutercompetitie. Kunnen elkaar alleen maar afzeiken ipv beste beentje voor zowel in ED als voor het nationale elftal. Niksgunners zijn we geworden die alleen maar kunnen janken als er geen spelers uit eigen team worden opgeroepen. Nederland verdient het niet mee te mogen gaan om even weer vanaf 0 te beginnen en als LAND en eenheid achter het elftal te staan al zie ik dat niet zo snel meer gebeuren met al het gehuil.

Blind brengt zonder column al meer dan voldoende schade aan.........

6 oktober 2015 om 12:35

Clown dat je bent lees eens iets. Los van dat dit al te oud nieuws van twee welen geleden is heeft blind ook geen collum geschreven. Daarnaast hebben de voetballers het af laten weten iig meer dan Blind want die kan de bal niet vanaf zijn dugout in het goal krijgen hoor. Dat wij tegen clown landen niet eens 1 fcking keer kunnen scoren zegt mij meer dan de selectie die wellicht op bepaalde punten beter kon worden ingevuld....

6 oktober 2015 om 12:59

Hij zegt toch juist dat Biind zonder column genoeg te weeg brengt?

On: ik vind het belachelijk dat Blind al voordat hij hoofdcoach was al door heel Nederland gesommeerd werd om op te stappen. Hij kreeg een selectie onder zich die door de handelswijze van Hiddink elk greintje zelfvertrouwen kwijt was geraakt en waar feitelijk geen eer meer mee te behalen was.
Geef die man eens de kans om iets op te bouwen. Het is al bewonderingswaarsig dat hoj de onmogelijke klus aandurfde, waar velen ervoor bedankt hadden.

6 oktober 2015 om 13:08

Ja dat klopt toch niet. Je somt het zelf al mooi op dat iedereen alleen maar gif geeft terwijl de spelers het verpesten... Of Blind aangesteld hd moeten worden zet ik mijn vraagtekens bij maar deze hetze slaat nergens op. Alleen maar schreeuwen terwijl de kleuters op het veld verzaken te voetballen. Dus blind maakt vrij weinig stuk omdat alles al naar de klote was/is.

6 oktober 2015 om 13:09

Wellicht een idee om na te denken als je een reactie leest...er staat namelijk niet dat ik suggereer dat Blind een column heeft geschreven. Wel dat hij met een (veel) betere ploeg totaal niets brengt tegen landen als Ijsland en Turkije.
Zijn inconsequente selctiebeleid en het plaatsen van spelers op posities waar zij bij het eigen elftal geen enkel duel hebben gespeeld dragen mijn inziens zeker bij aan de zeer zwakke prestatie.
Blind is helaas de verkeerde man op het verkeerde moment als bondscoach. De Knvb had hier beter kunnen kiezen voor een man met meer aanzien en een beter inzicht als trainer. Bert van Marwijk had op het moment van aanstelling van Blind heel goed gekund bijvoorbeeld.

Kom op Blind stap is op doe je zelf de eer,en gooi de hand handoek in de ring.laat de nieuwe trainer meteen aan de toekomst werken..

6 oktober 2015 om 12:58

Nieuwe trainer? Alweer? En wie dan?

6 oktober 2015 om 14:56

geen ajaxied,,een buitenlandse trainer,er zijn zo veel trainers nog zonder werk,top trainers.

Als je dit ek mis loopt gaa dan niet weer verder met de oude bekende namen maar geef de jongens van de toekomst de kans, als ik jong oranje kijk zie ik genoeg gasten die met t eerste mee kunnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren