Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blije Ihattaren laat zich ondanks geruchten zien met Nederlandse rapper

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Mohamed Ihattaren, die van zich laat horen op Instagram na de geruchten dat zijn contract bij Slavia Praag wordt ontbonden.

De 22-jarige linkspoot tekende afgelopen december een contract tot het einde van dit kalenderjaar met de optie op nog drie jaar bij Slavia Praag, maar de samenwerking wordt dus volgens het Tsjechische iSport.cz. vroegtijdig beëindigd.

Het Instagram-account Reality FBI heeft foto’s in handen waar Ihattaren ogenschijnlijk lachgas gebruikt. De middenvelder zou momenteel in Nederland zitten en zijn activiteit op Instagram lijkt dit te bevestigen. Op zijn Stories is te zien dat hij het naar zijn zin heeft met rapper Emms, van de hiphopformatie Broederliefde.

Het is sterk de vraag of Ihattaren na zijn mislukte dienstverband bij Slavia Praag nog een kans in de voetballerij zal krijgen. Volgens Reality FBI ‘lijkt de zaakwaarnemer van de middenvelder niet langer met hem te werken’.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou dit had toch helemaal niemand aan zien komen? Deze onbegrepen jongen zou toch er volle bak voor gaan ondanks zijn zoveelste kans? Wat triest.

18 maart 2024 om 11:23

Ik hoop dat hij zijn rug genoeg kan rechten om een maatschappelijke carrière te starten en een plaatsje vindt in het amateurvoetbal.
Hij lijkt me eerder een type die straks in het nieuws komt wegens een rol in het criminele circuit.
Inderdaad een in en in trieste saga.

18 maart 2024 om 12:35

Vraag me oprecht af, zal hij zich al een beetje financieel onafhankelijk gespeeld hebben? Toch paar jaar psv, 1 ajax en 2 contract jaren juve? Geen idee hoor maar zou hij, als hij dat ambieert, het zo financieel kunnen uitvieren?

18 maart 2024 om 12:56

Zo'n jongen leeft niet als de doorsnee burger, natuurlijk. Die gaat zo'n leefstijl nooit kunnen bekostigen zonder een carriere als profvoetballer. Of zijn leefstijl moet drastisch veranderen en/of veranderd zijn, of dat geld raakt snel op.

18 maart 2024 om 13:06

@r9neymar

Als ik Capology mag geloven, heeft hij tot nu toe ongeveer $4.000.000 bij elkaar gespeeld. Dat moet voldoende zijn om tot je dood nooit meer te hoeven werken, maar dat zal geen luxeleven zijn. Daarnaast heeft hij waarschijnlijk al een aanzienlijk deel uitgegeven.

Juist daarom ben ik bang dat hij in de criminaliteit terecht komt, het is moeilijk om van enorme welvaart terug te gaan naar een normaal leven en je directe omgeving is verre van normaal. Dan is even snel investeren in een partijtje coke wel erg aanlokkelijk.

18 maart 2024 om 14:12

Ligt er natuurlijk aan hoe die gaat leven. Want als die in luxe wil blijven leven is dat bij lange na niet genoeg natuurlijk. Als je een normaal leven leidt zoals de meeste mensen dan kan dat prima. Maar ja met Ihattaren betwijfel ik dat.

18 maart 2024 om 15:57

Bij Juve had hij een verkapt prestatiecontract en bij Slavia was het een volledig prestatiecontract. Ook Ajax nam hem destijds natuurlijk over van Juve op huurbasis, dus dat salaris kan je niet dubbel tellen. Daarbij heeft hij oa door beslaglegging op zijn huis al een flinke boete gehad en gezien zijn lifestyle ga ik er niet vanuit dat hij veel gespaard heeft.

Het is misschien wat hard, maar ik denk dat hij de 40 niet eens haalt.. en als hij dat doet zit hij hoogstwaarschijnlijk al een paar jaar te kaarten met Promes. Vind overigens wel dat het nu genoeg is met hem te bashen op voetbal forums. Ihattaren is exit uit de voetballerij en heeft echt geen hulp nodig van ons om zijn leven naar de klote te helpen, integendeel zelfs. Misschien dat hij in rust weer enigszins opkrabbelt. Als we hem constant op deze manier blijven uitlichten werken we er allemaal aan mee dat hij nooit vrede vindt. Er zijn zoveel jongeren die aan harde drugs zitten dan lachgas hoor, de helft daarvan is over 4 jaar consultant op de Zuidas.

18 maart 2024 om 17:47

Ik denk dat je het tegen gaat vallen. Groot deel van de voetballers valt binnen 10 jaar na stoppen om omdat hun uitgavenpatroon totaal niet past bij hun veranderend inkomen. Nu schat ik Ihattaren niet in dat ie financieep heel bewust en verstandig is. Deze kerel eindigt vroeg of laat gewoon in de drugscriminaliteit.

18 maart 2024 om 18:03

Hij zit al in het criminele circuit. Dit word uiteindelijk een gevalletje Promes. Je auto vliegt niet zomaar in de fik.

18 maart 2024 om 11:43

Dit is de lange arm van Roger Schmitt. Zelfs vanuit Lissabon maakt hij Ihatarran's carriere nog kapot.

18 maart 2024 om 12:15

Maar niemand krijg hem toch kapot?

18 maart 2024 om 12:24

Zou Japie dan toch gelijk hebben gehad?

18 maart 2024 om 13:00

Tja, je kunt nog zoveel zeggen of willen, maar het ook daadwerkelijk doen en een patroon doorbreken lukt alleen als je ook daadwerkelijk aan jezelf werkt. Je merkt aan alles dat die jongen een flinke lading therapie nodig heeft.

18 maart 2024 om 18:40

De show van Mo haha lach wekkend

stop met aandacht geven aan dit ventje ajb

18 maart 2024 om 11:19

Juist niet, ik maak altijd een bakje verse popcorn en ga na een uur of twee de reacties lezen hier!

Dit zijn de berichten waarvan je nl. weet dat ze gaan komen... Hoe verspil je je talent, zal binnenkort wel in het amateurvoetbal opduiken en over een jaar of 2 er tonnetje rond rondhobbelen...

18 maart 2024 om 11:32

Wat een leven heb je dan.. dezelfde reacties opnieuw weer lezen. Ga lekker hardlopen ofso, de zon schijnt. 😂

18 maart 2024 om 12:10

Waar zegt ie dat ie reacties opnieuw gaat lezen, hij leest reacties zegt hij. Iets wat jij ook doet, anders had je niet gereageerd. Had je niet beter kunnen gaan hardlopen gezien t weer?

18 maart 2024 om 12:25

“ Juist niet, ik maak altijd een bakje verse popcorn en ga na een uur of twee de reacties lezen hier!” Kan je niet lezen? En ik heb er idd om 06:30 al 5km op zitten en net een pittige been workout. Ik lees de reacties terwijl ik nu 6 eiren naar binnen werk 😚

18 maart 2024 om 12:28

Iemand wilt complimenten over dat hij sport 😂

18 maart 2024 om 12:29

Kan jezelf lezen? Hij zegt toch nergens dat ie ze daarvoor al eerder heeft gelezen. Stoer hoor, ik loop elk jaar ongetraind de marathon, krijg ik nu een sticker

18 maart 2024 om 12:50

Misschien kun je vragen of ihattaren de volgende keer met je mee gaat, zal hem goed doen.

18 maart 2024 om 13:23

@barcalover,

Hij zegt "reacties lezen hier".

Hij zegt nergens "opnieuw", "weer", of "nogmaals".

Om 06:30 heb ik mijn ogen nog niet open, ga om kwart voor acht naar mijn werk op de elektrische fiets en ik eet vanavond lekker friet met 2 snacks erbij !

18 maart 2024 om 16:14

"opnieuw weer lezen" je schrijft net zo goed als je leest want ik moet je teleurstellen, ik lees ze nu pas (op 2 na) voor het eerst.. Ik moet ook nog gewoon werken.. Zou je ook eens moeten proberen!

Snap alleen niet waarom je 5km hardlopen noemenswaardig vindt, dat vind je veel of sportief? Hoop overigens wel dat je niet ook de 6 eidooiers opeet? Slecht voor je cholesterol... Maar verder ben je vast een hele stoere jongen hoor!

18 maart 2024 om 17:14

Jij krijgt van mij een sticker! Ik kom
Niet eens zonder hijgen de trap op hahaha en dat ongetraind hè

19 maart 2024 om 13:21

Haha, thanks. Ik plak m op de koelkast

Ieder artikel over deze grap werkt ook als lachgas op mij

Ziet er gezellig uit. Denk dat ze op een ifthar zijn. Ibi ziet er gezond uit

18 maart 2024 om 11:34

Rond en gezond

18 maart 2024 om 11:52

Hahaha

18 maart 2024 om 17:48

Goed gevuld noemen we dat.

VZ stop aub met aandacht voor iemand met zo weinig doorzettingsvermogen.
Zet mensen in de picture die er juist alles voor laten.

18 maart 2024 om 11:29

Of plaats artikelen over voetballers

18 maart 2024 om 12:51

Het stopt pas als er te weinig clicks komen op zijn artikelen en daar ziet het nog niet naar uit.

Mooi man. Lekker lachgas gebruiken maar verder is alles alhamdulillah. Hypocrietje.

18 maart 2024 om 11:43

Goed gezien Ali. Doet me denken aan Pogba, bekeerde zich tot de islam en startte tegelijkertijd zijn criminele carriere.

18 maart 2024 om 12:02

Want jij bent wie precies om te oordelen ?

18 maart 2024 om 12:04

Ali Boembari

18 maart 2024 om 12:51

Idd! Sommigen zijn gelovig tot aan de voordeur, van hun ouderlijk huis

18 maart 2024 om 12:51

@Ali Boembari: waarom is het hypocriet? Ieder mens is zondig, religieus of niet. Als je alleen God mag bedanken als je niets fout doet, zou je nooit God mogen bedanken.

18 maart 2024 om 15:16

Had hij zijn geloof lekker bij zichzelf gehouden had ik er geen moeite mee. Maar wel op de socials tegenover je broeders en zusters de vrome moslim spelen en vervolgens alles behalve dat zijn gaat er bij mij gewoon slecht in. Dat vind ik hypocriet. Hij moet het verder allemaal zelf weten maar aangezien hij dingen post mag ik daar mijn mening over geven.

18 maart 2024 om 15:43

Natuurlijk mag je er je mening over geven. Daar is uiteindelijk een forum als dit ook voor bedoeld. Ik begrijp nu beter waarom je het hypocriet vindt. Ik blijf zelf wel van mening dat je God ook mag danken als je zondige dingen doet.

Ik kan overigens niet goed inschatten in hoeverre hij zich voordoet als een vrome moslim, dus dat vind ik lastig te beoordelen. Ik schat in dat jij daar beter zicht op hebt.

18 maart 2024 om 23:05

Je oordeelt een situatie op basis van vermoedens? Ik ken deze broeders en deze community. Het is gewoon een nette plek waar allerlei mensen bij elkaar komen, ook geïnteresseerde niet moslims die lezingen bijwonen en informatie opdoen. Ik zou zeggen je bent welkom voor een broederschapsavond 24 maart. Als je t echt zelf van dichtbij wilt zien stuur me maar een bericht.

18 maart 2024 om 23:35

Je gaat zonder enige bewijs er vanuit dat er lachgas wordt gebruikt en zonder enige bewijs ben je aan t oordelen over een persoon waar je niks van afweet. Misschien is het handig Ali dat je reflecteert op jezelf en op je eigen tekortkomingen. Wat Ihattaren doet is tussen hem en God. Als mensen als jou zouden moeten oordelen dan zou het paradijs een lege plek zijn.

Zoveel haat op het geloof terwijl het geloof hier niks mee te maken heeft, deze jongen kan voetballen dat weten we maar heeft geen discipline meer en dat kan meerdere oorzaken hebben. Wij zien alles van de buitenkant wij weten niet wat er speelt dus laten we allemaal niet te snel oordelen en vooral het geloof niet.

Tijd om het verlies te nemen en te richten op een nieuw pad in het leven. Met daarboven op ook professionele hulp om de mentale problenen te verhelpen en kijken naar perspectief. Zou ook handig zijn als de media eindelijk stopt met die kerel steeds volgen, zo wordt dat proces alleen maar bemoeilijkt.

Wat zal zijn vader trots op hem zijn daarboven 🙏

Een geboren loser helaas met weinig reflectie, doorzettingsvermogen, mentale weerbaarheid en veerkracht. Geboren met een groot talent, gaat ten onder in vergetelheid.

Dit is gewoon nepnieuws, ik ben ook onderdeel van deze community. Dit is een broederbijeenkomst in Rotterdam Vlaardingen, waarbij moslims en niet-moslims van verschillende rassen bij elkaar komen om islamitische lezingen te volgen en te socializen. Er is dus totaal geen lachgas of wat dan ook hierbij betrokken. Volg niet blind het nieuws zou ik zeggen.

19 maart 2024 om 01:01

Lees je wel? Er staat nergens dat er lachgas gebruikt wordt?

19 maart 2024 om 20:43

Het Instagram-account Reality FBI heeft foto's in handen waar Ihattaren ogenschijnlijk lachgas gebruikt.....

Carrière in de misdaad in de maak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren