Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blessure Robben blijkt toch ernstiger dan verwacht

Laatste update:

Arjen Robben moet het naderende WK voor clubteams in Marokko aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller van Bayern München viel woensdagavond in het bekerduel met FC Augsburg (0-2) geblesseerd uit en leek aanvankelijk ‘alleen’ met een vleeswond te kampen.

/

Robben werd na een kwartier spelen getorpedeerd door doelman Marwin Hitz, die slechts een gele prent kreeg. De aanvaller moest zich laten vervangen en werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij aan zijn flinke vleeswond werd behandeld. Nader onderzoek wees uit dat er een paar banden in de knie zijn beschadigd en dat het bot in de knie is ingedeukt.

“'Hij zal voor de winterstop niet meer spelen”, erkent vader en zaakwaarnemer Hans Robben in gesprek met de NOS. Door de kwetsuur mist Robben het slot van de eerste seizoenshelft van de Bundesliga en het WK voor clubteams van later deze maand.

Arjen Robben is de belangrijkste speler van Bayern München

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oww nee daar gaat ons knock-out fase op het Wk!!!! Ik heb zeer veel vertrouwen in van gaal, met hem als trainer zou Nederland het heel ver kunnen schoppen op het WK hoewel velen denken van niet, maar dan moet hij wel over robben, van persie, strootman,vlaar en eventueel van der vaart en sneijder kunnen beschikken, als een hiervan wegvalt ben ik bang dat zelfs van gaals genialliteit ons niet zal helpen, deze spelers zijn gewoon heel belangrijk in het schakel van nederlands elftal kwa ervaring en kwaliteit, met spelers die bijkomen zoals veltman, Bmi, Lens, Nigel de jong, blind etc. kan Nederland echter wel ver komen, zeker als ze 7 weken met elkaar samen zijn en van gaal een winnend team hiervan kan smeden.

5 december 2013 om 09:48

goeie

5 december 2013 om 09:53

Rare opmerking ,leg eens uit wat je bedoeld

5 december 2013 om 10:04

goeie mening bedoelt ie waarschijnlijk. jouw opmerking vind ik raarder

5 december 2013 om 10:11

Denk eerder dat 'ie bedoelt dat Carribean even wat beter moet lezen. Robben is er namelijk gewoon bij aankomende zomer.

5 december 2013 om 10:47

Ik vraag waarom hij die opmerking geeft is niets raars aan

5 december 2013 om 10:58

De eerste reactie was alleen, daar gaat onze knock-out fase op het wk. Dan heb je of de tekst niet goed gelezen of een slecht gevoel voor het plaatsen van sarcastische opmerkingen

5 december 2013 om 11:01

Hij had waarschijnlijk gelezen: hij is er niet bij op WK en dan over voor clubteams heen gelezen...

5 december 2013 om 11:03

@inkeajacied

Nog nooit van sarcasme gehoord?

'oww nee daar gaat ons knock-out fase op het Wk!!!!' wat ik daar roep is pure sarcasme, ik wilde alleen een punt maken dat we zonder de belangrijkere spelers niet zoveel te zoeken hebben op het WK, dus hoop dat geen van die vier bovengenoemde het moet missen.

5 december 2013 om 11:14

Nog even goed opzoeken wat sarcasme precies is.

5 december 2013 om 12:16

Ja.. En nee dan is het dus geen sarcasme caribbean. Triest dit!

5 december 2013 om 09:48

We missen dick van toorn nu al

5 december 2013 om 09:51

Vlaar?

5 december 2013 om 09:52

Satire maken is zijn hobby

5 december 2013 om 09:54

Jullie onderschatten vlaar koop eens wat verstand, vlaar is samen met van dijk, veltman en BMI beste centrale verdedigers van NL die nu rondlopen beter hebben we niet, hierbij vind ik vlaar nog eens belangrijk omdat hij de ervaring heeft wat een veltman of BMI mist.

5 december 2013 om 10:05

Meestal maak je alleen rare posts caribbean, maar hier heb je wel gelijk. Dat zijn de 4 CVs die mee moeten naar het WK.

5 december 2013 om 10:14

@caribbean

Of jij overschat Vlaar v. Dijk past overigens totaal niet in het Ned. elftal. Die jongen speelt in een competitie waar je alleen maar de bal hoeft weg te rossen als verdediger. In het Nederlands elftal wil je in balbezit spelen en moet je dus spelers hebben die kunnen opbouwen.

5 december 2013 om 10:14

Bmi speelt al anderhalf jaar heel amateuristisch. Hij begon heel hoopvol. Hopelijk pakt hij zijn oude vorm terug

5 december 2013 om 10:42

Maar dat zul je ook nodig hebben, verdedigers moeten niet voetballen, ze proberen dat teveel en vergeten hun voornaamste taak. Deze visie heeft er voor gezorgd dat er bijna geen fysiek sterke verdedigers zijn die hun man uitschakelen. Iedereen wil voetballende verdedigers maar daarvoor moet je kleiner zijn met meer techniek en hierdoor kun je minder bieden op fysiek vlak.

5 december 2013 om 11:45

@inkeajacied

of jij heb er gewoon weinig kijk op?
ik overschat vlaar niet, ik vind vlaar niet heel fantastisch, hij is geen thiago silva maar is een van de beste verdedigers die Nederland nu te bieden heeft, dit zeg ik met name door zijn ervaring en sterk spel bij Aston Villa, en jouw bewering dat van dijk niet in NL zou passen is complete onzin, je doet alsof die jonge totaal niet kan opbouwen ofso, als een de vrij of BMI geselecteerd kan worden waarom geen van dijk? die de vrij kan zo fantastisch opbouwen?

5 december 2013 om 10:00

Robben is er met het Nederlands elftal wel weer bij, als je goed leest moet ie het WK voor CLUBTEAMS aan zich voorbij laten gaan.

5 december 2013 om 10:06

Vlaar???

On:

Robben is alleen geblesseerd tijden het Wk voor clubteams overigens, dus niet voor het grote WK aankomende zomer. Niks om ons druk over te maken dus

5 december 2013 om 10:54

Met Ron Vlaar worden we wereldkampioen?

5 december 2013 om 11:02

Caribbean,maak je niet druk. Robben zal er ( normaal gesproken ) in Brazilie gewoon bij zijn. Verder vind ik jouw reactie helemaal goed en ik kan dan ook niet anders dan het met je eens zijn. Ik denk namelijk ook dat Oranje verder komt dan dat iedereen denkt. Oranje zou wel eens veel mensen kunnen verbazen.

Wat heeft hij veel pech.
Zodra hij in wereldvorm is dan raakt hij geblesseerd.

5 december 2013 om 09:52

Dit seizoen wel lang volgehouden bijna heel jaar fit geweest nu

5 december 2013 om 09:54

Dit keer in ieder geval niet door zijn zwakke gestel maar door het werk van een gek.

....... shit...... Wat heeft die man een hoop pech zeg.. Ongelooflijk. Hoop maar dat hij naar de winterstop vrij snel weer fit is..

Kan twee kanten op. Als hij nu een tijd niet speelt, is hij misschien top fit voor het wk. Van de andere kant, de vorm waarin hij nu steekt moet hij eigenlijk gewoon doortrekken.

5 december 2013 om 09:53

Ja idd! Heb liever dat ie nu geblesseerd raakt dan over 3 maand nu heeft ie nog genoeg tijd om te herstellen en in topvorm te komen

5 december 2013 om 10:30

Tja maar betwijfel of hij deze vorm tot aan het wk kon volhouden. Misschien is dit wel beter, een paar maandjes uit de roulatie waarna hij nog tijd genoeg heeft om weer in topvorm te komen.

Wel spijtig natuurlijk, was wel benieuwd hoeveel hij erin zou schieten als hij een keer een heel seizoen fit zou zijn.

mega jammer dit, was ook wel een onnodige overtreding hij stond al buitenspel en was al gevlagd...

5 december 2013 om 09:54

Dan is het ook onnodig doorgaan van Robben. Maar ik vond het een beetje ongelukkig allemaal. Die keeper ging er wat blind in maarja dat is logisch, hij gooit zich er voor om een doelpunt te voorkomen maar weet op dat moment al dat een botsing zal volgen. Voor hetzelfde geld krijgt die keeper een knietje op zijn hoofd. Dit is pure pech.

5 december 2013 om 09:59

als ie al weet dat een botsing zal volgen en hij heeft het fluitsignaal al gehoord dan is het alsnog dom. Toch?

5 december 2013 om 10:38

Wie zegt dat hij het fluitsignaal al hoorde? Zowel Robben als de keeper gingen namelijk door.

5 december 2013 om 10:51

Hij hoeft niet eens uit te komen , die actie was schandalig had rood moeten krijgen

5 december 2013 om 10:52

als we daarvan uitgaan bedoel ik, het hoeft natuurlijk niet zo te zijn

Als het daarbij blijft zou het voor Nederland wel eens ideaal kunnen zijn. Zowel van Persie als Robben spelen niet het hele slopende seizoen en kunnen wellicht net iets frisser aan de start van het WK staan, maar wel met ritme (en hopelijk vertrouwen...).

Niet dat ik blij ben met een diepe vleeswond in de knie van Robben, even voor de duidelijkheid

5 december 2013 om 09:53

Pff ben ik de enige dir schrok na de eerste woorden van dit artikel?

5 december 2013 om 10:08

@gekke man

Denk het niet, ik moest het ook even twee keer lezen. En de eerste reactie van Caribbean duidt erop dat hij al denkt dat Robben er op het Wk er niet bij is. Gelukkig is het alleen het WK voor clubteams.

5 december 2013 om 09:57

Helemaal mee eens! blessures rond deze tijd zijn voor Oranje ideaal. Je gunt het niemand natuurlijk maar zowel hij als Van Persie zullen stuk fitter zijn aankomend WK en dat is een grote plus!

als een speler een vleeswond heeft dan is het toch duidelijk dat de keeper een rode kaart hoort te krijgen! buiten dat wenst ik Robben veel sterkte! hij was nu echt in topvorm

5 december 2013 om 09:56

Wat een onzin, je moet een kaart niet beoordelen op het kwetsuur maar op de aard van de overtreding opzich. Dit was gewoon een ongelukkige botsing en geen opzet. Die keeper gooide zich er voor om een doelpunt te voorkomen maar draaide zijn gezicht al een beetje weg omdat een botsing onvermijdelijk was. Voor hetzelfde geld is het andersom en krijgt de keeper een knie op zijn gezicht. Dit was gewoon pure pech en geen aanslag op de knie van Robben.

5 december 2013 om 10:24

Wat jij zegt dat is onzin. Heb jij de overtreding wel echt gezien? Het sloeg helemaal nergens op. Benen vooruit en hoofd naar achteren. Als dit geen rood meer is snap ik het niet meer hoor.

5 december 2013 om 10:37

Ja raar denk, jij duikt normaal head-first op een bal als keeper zijnde? Keepers gooien zich er heel vaak voor en draaien dan hun gezicht wat weg. Dat is een natuurlijke reactie.

5 december 2013 om 10:47

Als een keeper voor de bal gaat gaan altijd zijn armen naar voren. Hoe vaak zie jij een penalty omdat de keeper te laat was met zijn benen? Zelden. Hoe vaak zie je een penalty omdat de keeper te laat was met zijn armen? Bijna altijd. Zijn reactie is volledig onnatuurlijk en veel te gevaarlijk. 100% rood!!

5 december 2013 om 13:26

Robbe wordt vol geraakt en nog een keer komt hij niet uit is er niets aan de hand, dit was dus geen pech maar uitkomen met een groot risico

Erg jammer dit. Is in de vorm van zijn leven en dan gebeurd dit weer. En nog door toe doen van een ander

Jezus zeg... Verkeerd ie in zo'n topvorm, krijgt ie hier weer mee te maken. Hield me adem gisteren al in, want een Robben die afgevoerd wordt is nooit een goed teken. Overigens kan hij op deze manier wel tot z'n 60e door.

Dat is balen zeg. Hoop dat die snel herstelt en weer in zo'n voorkomt voor het WK.
Hoe lang is Shaqiri nog geblesseerd? Hopelijk kan hij nog minuten pakken.

Zolang hij maar fit voor het echte WK is. Maar wat een schandaal dat die keeper geen rood kreeg. Dergelijke overtredingen moeten zwaar gestraft worden dus die keeper van Augsburg net zolang schorsen als Robben geblesseerd is.

Robben is maximaal 6 weken geblesseerd en dan gaan mensen hier roepen 'hopelijk heeft hij zijn vorm weer voor het WK terug', astenblief, dat duurt nog 6 maanden voordat het WK begint en Robben verliest echt niet zomaar zijn vorm hoor..

5 december 2013 om 10:31

Het kan toch zijn dat hij na z'n blessure z'n plek aan een ander kwijt is en niet meer of nauwelijks speelt tot het WK. Dan is ie ook niet in vorm.

Robben moet het naderende WK voor clubteams in Marokko aan zich voorbij laten gaan

Ze hebben het helemaal niet over het wk in Brazilië maar een tournooi in Marokko voor Clubteams. Dat begint 17 december

En precies hierom is het belachelijk dat de bond dankzij die gele kaart die keeper kreeg niet meer kan schorsen. Overtreding verdient minimaal vijf wedstrijden schorsingen.

82% denkt dat Robben de belangrijkste speler van Bayern is? Serieus? Hadden jullie dat ook gevonden als hij een Belg was?

5 december 2013 om 10:40

Ik vind 82% mager, hij is op dit moment wellicht de beste ter wereld. Ik snap niet dat je denkt dat een andere speler beter is....zelfs Guradiola heeft aangegeven dat zoals Robben nu speelt hij de beste ter wereld is (dus dan ook van Bayern)

5 december 2013 om 10:50

Dat is een beetje popi-gepraat van bepaalde figuren hier. Om zich van de grote massa af te kunnen zonderen, blijven ze maar roepen dat Robben helemaal niet belangrijk is voor dit Bayern en krijg je weer dat Lahm.ribery etc etc-gelul. En vorig seizoen klopte dat ook deels, maar dit seizoen is Robben zowat ongenaakbaar in de Bundesliga en is er geen enkele medespeler belangrijker dan hij is.

5 december 2013 om 11:59

Precies, daarnaast worden ook de jaren vergeten dat hij zowat alleen Bayern overal doorheen loodste! Het winnende goal maakte in de finale en ga zo nog maar even door. Ik denk zelfs dat Robben wordt ondergewaardeerd door velen. Aangezien hij niet de meest sympathieke houding heeft. Terwijl het een top sporter pur sang is. Hij heeft de winnaarsmentaliteit als geen ander. Nee, dit is een groot gemis voor Bayern.

5 december 2013 om 13:19

Robben beste ter wereld,

Iemand die geen overzicht heeft de beste ter wereld noemen.
Applegreen heeft gelijk, jullie zijn verblind door jullie chauvinisme.

5 december 2013 om 14:26

Ik wil niet lullig overkomen, maar iemand die een Rudi Voller als idool heeft kan niet echt verstand van zaken hebben, maar belangrijker.....het is de tekst van Guardiola....zou die blind zijn van chauvinisme voor een Nederlander...

5 december 2013 om 21:30

hard, zoals hij nu speelt is hij (op Ronaldo en Zlatan na) de beste van de wereld, dat velen dat niet zien snap ik niet, ga is een hele wedstrijd op hem letten, je zult versteld staan.

5 december 2013 om 11:19

Dan was het waarschijnlijk 100%. Omdat hij Nederlands is willen veel hipsters hem haten om origineel te zijn.

5 december 2013 om 12:01

Haha, ik ben serieus bang dat je hier gelijk in hebt! Plus dat er stiekem nog veel pessimisten zijn die altijd negatieve zaken zien in plaats van de goede.

5 december 2013 om 13:42

Applegreen,

Als het een Belg was dan was het wellicht 80%. Tevreden zo?

Dit is gewoon een doelbewuste overtreding geweest.

De beste van de wereld? Hij is nu toevallig in vorm, maar Lahm , Schweinsteiger of neuer zijn veel belangrijker dan Robben.

5 december 2013 om 11:15

Zoals onder van Gaal bij Bayern was hij fenominaal. Dat was power, snelheid, afstandschoten, dribbels. Dat heb ik nog nooit gezien bij een Ronaldo of Messi, toen was hij echt de nr.1 van de wereld. Maar ook nu was Robben weer bijna bij die vorm.
Dar Robben de belangrijkste speler bij Bayern is lijkt me logisch gezien hij ze persoonlijk in de van Gaal periode naar de C.L finale heeft gelootst en vorig seizoen Bayern met zijn dribbelgoal de C.L heeft gewonnen. Schweinsteiger, Neuer, Lahm moeten blij zijn met Robben te kunnen spelen die het verschil kan maken wat een ander niet gegeven is.

5 december 2013 om 11:40

Dit seizoen is het enige seizoen dat robben belangrijk is omdat hij nu niet geblesseerd is.
De afgelopen drie jaar heeft hij er elke keer lang uitgelegen dor blessures en heeft hij mijns inziens niet de belangrijkste rol veroverd

5 december 2013 om 17:40

Robben blijft Robben. heeft 1 of 2 momentjes in de wedstrijd en dat is het dan ook wel. Dat is ook de taak van een buitenspeler, maar wat mij betreft is een Schweinsteiger of een Lahm echt wel wat belangrijker voor het team.

Vindt Robben niet alleen de beste Nederlandse speler van zijn lichting maar denk dat hij zeker in het rijtje Cruijf, van basten, Gullit mag komen staan.
Jammer dat hij steeds bij een absolute topvorm getijsterd wordt door blessures.
Hopelijk kan Robben na zijn herstel weer zo door gaan want een Oranje zonder Robben is 85 minder durf ik wel te stellen gezien hij de enigste speler is die iets kan openbreken zonder afhankelijk te zijn van het team.

Vervelend nieuws voor de streber Robben, die natuurlijk alles wil spelen, en terecht.
Zelf ben ik echter wel behoorlijk blij met dit nieuws Robben heeft nu 1,5 maand rust (met winterstop erbij) en kan eind januari met uitgeruste spieren aan het tweede deel van het seizoen beginnen. Dit betekent meer kans op een fris WK, en dat is toch echt het belangrijkste dit seizoen. Voor mij wel in ieder geval

Dit is wel zuur voor hem. Normaal gesproken heeft hij vaak spierblessures. Nou blijven die een keer uit, wordt hij doormidden gezaagd door zo'n schuimbekkende keeper. Hopelijk revalideert hij snel en wordt dit niet een slepend iets. Vooral in zijn huidige vorm is het jammer dat hij nu weer aan de kant staat.

Aaaah balen joh!! Heb ik eindelijk tickets voor het wk in Marokko en dan moet ik robben missen! Echt balen. Had m graag in mijn prachtige Marokko in actie willen zien.

Kan hij niets aan doen. Op zich is het niet eens een ramp, want dat WK voor clubs stelt niets voor. Bovendien is dat juist heel erg belastend. Nu kan hij rustig revalideren, winterstop houden en vanaf februari weer voetballen. Dit is geen slecht moment voor een blessure.

Ik vind het eigenlijk wel raar dat je haast niks hoort over Robben wat betreft beste speler van het jaar 2013. Ja, het klopt dat die in het begin vorig seizoen weinig in de plannen van Heynckness voorkwam, maar toen eenmaal Kroos geblesseerd uitviel, is daarna Robben niet meer uit de basis verdwenen en heeft die geweldig gespeeld. Die lijn heeft die gewoonweg doorgezet tot en met nu, maar daar hoor je dan jammer genoeg niks over.

Ik vind het echt ongelooflijk dat ze robben nog geen nieuw contract hebben gegeven. Hij is zeker een van de belangrijkste mensen op het veld bij Bayern.

Ergens wel goed dat hij geblesseerd raakt. Die wereldvorm die hij nu etaleert kan hij toch niet vasthouden t/m het wk. Straks kan hij vanaf februari weer rustig opbouwen en er voor zorgen dat als de prijzen worden verdeeld hij weer in deze vorm verkeert!

Hier was ik al bang voor.. Als hij geblesseerd raakt kan het voor Oranje roet in het eten gooien. Met hem in vorm hebben we een van de beste ter wereld in ons team. Hopelijk pakt hij zijn vorm weer moeiteloos op

Waarom speelt hij eigenlijk in een bekerwedstrijd?

De B-selectie van Bayern eindigt zelfs 1ste in de poule van de CL, laat die jongens dan spelen.

Ik was al bang dat de blessure van Robben wel mee zou vallen!

5 december 2013 om 13:39

En nu wil je zeker zeggen dat je opgelucht bent dat het ernstiger is?

5 december 2013 om 13:48

Nee, ik doel op het feit dat ,,als Robben een blessure heeft, het nooit meevalt en vaak langdurig is''. Het ging ook al iets te lang goed.... Hij is nogal blessuregevoelig weet je! Een blessure waar bij de meeste spelers 3 weken voor staat, is bij Robben 3 maand.... Dus, niet lezen wat er niet staat!

5 december 2013 om 14:43

Niet lezen wat er niet staat?

Jij was al bang dat de blessure mee zou vallen. Dat zeg je in jouw reactie. Dus dan bedoel je toch dat je niet hoopte op een lichte blessure?

Lees ik het dan verkeerd of heb jij het verkeerd omschreven?

Mocht je het verkeerd omschreven hebben dan had je dit moeten zeggen:
"ik was al bang dat de blessure van Robben wel Tegen zou vallen!"

Mocht Nederland op het WK iets willen presteren is het natuurlijk gunstig dat Robben niet mee gaat naar Brazilië. Als hij meegaat gaat de ultieme Robbenlover van Gaal hem opstellen en ik vraag me af of Nederland net als in Zuid Afrika weer alle wedstrijden overdreven de scheidsrechter mee gaat hebben.

Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat ze 2 wereld kampioenschappen op rij Nederland gigantische gaan beschermen, maar we hebben gezien dat ze Spanje 2x Europees kampioen hebben gemaakt en 1 maal op een wk de finale in gefloten hebben.

5 december 2013 om 14:03

Alu-hoedje kopen?

Eel grappig dat een Duitser dit zegt terwijl Lampards goal waarbij de bal een meter over de lijn werd afgekeurd tegen jullie

Pfff echt zonde dat hij weer geblesseerd is. In mijn ogen is hij de beste speler van Bayern op dit moment met zijn vorm.

Nee Robben is op dit moment zeker niet de belangrijkste speler van Bayern. Schweinsteiger Lahm Alaba en Dante dat zijn onvervangbare spelers bij Bayern. Deze blessure is nu makkelijk op te vangen je hebt Gotze Shaqiri of Muller die op deze positie kan spelen. Bij alle andere zouden de problemen veel desastreuzer zijn. Overigens zegt dat niks over de kwaliteit van Robben als speler tuurlijk is hij een van de beste rechtsbuitens! Maar nomineren voor de Gouden Bal daarentegen? Ik kan er een aantal opnoemen die het meer verdienen.

5 december 2013 om 18:55

Schweinsteiger is al ongeveer het hele seizoen geblesseerd. De problemen die dat heeft opgeleverd zijn inderdaad desastreus.

5 december 2013 om 19:05

Kijk jij wedstrijden van Bayern? Vertel me dan eens hoeveel ballen ze inleveren vergeleken met de wedstrijden toen Schweinsteiger er wel stond. Ze hebben meer moeite met de opbouw, een Martinez of Kroos kan dat simpelweg niet invullen zoals Schweini dat kan.

5 december 2013 om 20:01

Ook Schweinsteiger had zijn downs zeg!
Kan me vorig seizoen !? ..... was toen echt slecht bezig voor een langere periode

5 december 2013 om 21:38

Volgens mij zeg ik ook nergens dat Schweinsteiger geen meerwaarde is. Jij geeft in je eerste post aan dat de gevolgen als bijvoorbeeld Schweinsteiger wegvalt desastreus zouden zijn. Nou is Schweinsteiger er al vrijwel het hele seizoen niet, maar staat Bayern comfortabel aan kop in de Bundesliga, zijn ze met twee vingers in de neus geplaatst voor de knockoutfase van de CL en hebben ze de kwartfinale van de beker bereikt.

Niemand van dit Bayern is onvervangbaar, Schweinsteiger niet, Robben niet en Ribery niet, maar dat Robben, zeker de laatste tijd, één van de grote uitblinkers is, is overduidelijk. Guardiola geeft zelf ook aan dat hij zeer belangrijk is.

En om je dooddoener te beantwoorden; ja ik kijk wedstrijden van Bayern. Het lijkt me een nogal loze bezigheid om een mening te tikken over iets waar je niet naar kijkt.

Als hij rond het WK maar niet geblesseerd is, en zowel verwacht ik uiteraard een wedstrijd Nederland - Bayern om de Knvb te compenseren.

Zo zonde dit, hij zat net zo lekker in zijn vel. Gelukkig is hij na de winterstop weer terug en is hij er dus als hierna alles goed gaat, gewoon op het WK te bewonderen. Maar zal dit ook in zijn goeie oude vorm zijn? Dat is afwachten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren