Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bílek tot en met WK van 2014 door bij Tsjechië: 'Signaal van vertrouwen'

Laatste update:

Het EK moet nog beginnen, maar de Tsjechische bond heeft klaarblijkelijk bijzonder veel vertrouwen in bondscoach Michal Bílek. Zondag werd bekend dat de keuzeheer zijn contract, dat liep tot medio 2013, heeft verlengd tot en met het WK van 2014 in Brazilië. Bílek begon eind 2009 aan de klus bij Tsjechië en maakte naam door de nationale ploeg achter Spanje naar de EK-playoffs te leiden.

/

Dankzij twee zeges op Montenegro plaatsten de Tsjechien zich uiteindelijk vrijwel probleemloos voor het toernooi en voorzitter Miroslav Pelta van de Tsjechische voetbalbond ziet dan ook toekomst in Bílek. “Als iemand het goed doet, moet je er ook werk van maken. Dit is dan ook een signaal van vertrouwen richting onze coach, de spelers en het publiek.”

Bílek, die zijn ploeg zaterdag met 2-1 zag winnen van Israël, ziet eveneens toekomst met het huidige Tsjechië. “We hebben een groep met karakter samengesteld en mogelijk gaan we iets groots presteren. Ik was dus bijzonder geïnteresseerd in een langer verblijf. Ik ben blij dat we een nieuw contract overeengekomen zijn.” In Polen en Oekraïne neemt Tsjechië het in de groepsfase op tegen Griekenland, Rusland en Polen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet echt dat Tsjechie de favoriet is van de poule, natuurlijk is het mogelijk om de groepsfase te overleven, ze zitten met Polen, Rusland en Griekenland, dat zijn 4 landen die wel gelijk zijn.

Polen en Rusland hebben kwalitatief de betere selecties.

Polen heeft toch wereldtoppers als lewandowski en Pisczcek en Rusland gevestigde namen als Arshavin en Akinfeev..

Griekenland en Tsjechie zijn wel redelijk gelijkwaardig, maar zie laatstgenoemde hoger eindigen door vedettes Cech en Rosicky

27 mei 2012 om 21:06

Ik vind Lewandowski en Pisczcek toch nog geen wereldtop, al helemaal Pisczcek niet. Goede voetballers, daar niet van. Lewandowski kan wel hiertot uitgroeien.
Vind wel Tsjechie toch wel een land blijft om rekening mee te houden en denk persoonlijk dat ze gaan strijden met Rusland om plek 1 in de groep.

27 mei 2012 om 22:41

Hoezo al helemaal Pizsczek niet als ik vragen mag ? Vind ik zelf een van de beste rechtsbacks ter wereld op het moment. Mensen onderschatten Piszcek, maar die jongen is niets voor niets verkozen tot beste back van de Bundesliga. Komt elke keer op en lijkt niet moe te krijgen. Daarbij is hij fysiek ijzersterk en goed aan de bal. Hij kan ook gewoon geweldige voorzetten geven. Er zijn weinig rechtsbacks die beter zijn dan Piszcek.

Ik denk niet dat Tsjechie de grote favoriet is voor hun poule. Het kan dat ze poule kunnen overleven, want alles kan in voetbal. maar ze zitten in 'n poule met Polen, Rusland en Griekenland.

Rusland vindt ik wel ietsje beter dan Tsjechie, maar Polen en Griekenland vindt ik ongeveer gelijk aan Tsjechie. Polen heeft 'n paar goede spelers met Robert Lewandowski, Ludovic Obraniak, Jakub Blaszczykowski, Lukasz Pisczek en Wojciech Szczesny. Maar Tsjechie heeft ook 'n paar uitstekende spelers met Tomas Rosicky, Milan Baros, Tomas Necid, Petr Cech, Michal Kadlec en Jarosliv Plasil.

Dus deze twee teams zijn ongeveer gelijkwaardig vindt ik.

Matig team, komen niet door de groepsronde.
Met 3 aardige spelers kom je niet ver.

27 mei 2012 om 22:44

Hoeveel aardige spelers had Griekenland in 2004 dan....?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren