Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizarre stalkingzaak: model (21) maakt drietal Chelsea-spelers het leven zuur

Laatste update:

Mason Mount, Ben Chilwell en Billy Gilmour zijn het slachtoffer geworden van bizarre stalking van de 'Devil Baby'. Orla Sloan, zoals het 21-jarige model daadwerkelijk heet, bombardeerde de Chelsea-spelers met telefoontjes, sms'jes, WhatsApp-berichten en Instagram-berichten nadat ze met Mount was wezen stappen en de middenvelder hun romance had beëindigd, schrijft de Evening Standard.

Het verhaal kent vele uitersten. Zo gebruikte Sloan verschillende telefoonnummers en social media-accounts om de spelers te blijven achtervolgen. Wat volgde was onder meer een valse bewering dat ze zwanger was geworden van Gilmour, terwijl de twee nooit seks hadden met elkaar. "Pas op voor de duivelse baby, ik kan in een seconde veranderen", stuurde ze het drietal. Woensdag in de rechtbank mocht ze zich verantwoorden.

Gilmour vertelde in de rechtbank onder meer dat de stalking ernstige invloed had op zijn prestaties op het veld. Ook kwam de middenvelder van Brighton & Hove Albion vaak moeilijk in slaap en maakte hij zich zorgen over de schade die zij aanrichtte bij vrienden en familie. Sloan gaf toe Mount te hebben gestalkt van juni tot oktober 2022, Chilwell eind oktober 2022 lastig te hebben gevallen en Gilmour te hebben bestookt tussen 10 september en 28 oktober 2022.

Aanklager Jason Seetal vertelde de rechtbank dat Sloan de spelers, die ten tijde van de stalking allemaal voor Chelsea speelden, ontmoette op een huisfeest dat in november 2020 door Chilwell werd georganiseerd. "Daarna deelde Mount het bed met de vrouw", schrijft de Evening Standard vanuit de rechtszaal. De twee hadden ongeveer zes maanden contact, waarna de middenvelder besloot de relatie te beëindigen.

Seetal beweert dat Mount vervolgens te maken kreeg met een 'bombardement aan berichten'. De dame negeerde het verzoek om hem met rust te laten en maakte 21 (!) telefoonnummers aan om hem te blijven achtervolgen. "Ik koop geen eten meer, dus ik kan meer telefoonnummers kopen", was een van de berichten die ze stuurde. De vrouw onthulde vervolgens haar alter ego door te stellen dat ze een personage was onder de naam 'Devil Baby'.

"Jij en Ben (Chilwell, red.) zullen vernietigd worden. Pas op voor duivelse baby Mason, ik kan in een seconde veranderen." De rechtbank vernam dat Sloan een Instagram-account had aangemaakt onder de naam devilbaby_10, Mount een 'crimineel' noemde, collages van de speler met andere vrouwen postte en probeerde contact te krijgen met zijn collega's, vrienden en familie om zijn imago te beschadigen. Het model riskeert een gevangenisstraf.

Reactie Mount
Mount vreesde serieus voor de vrouw. In een verklaring liet hij weten: "Ze weet ongeveer waar ik woon en waar ik train. Ik ben bang dat ze, als ze geen contact met me kan opnemen, op een dag opduikt op het trainingscentrum." Ook bij Gilmour was de impact enorm. "Ik kon niet slapen en moest af en toe slaaptabletten slikken", aldus de Schots international. "Het had een domino-effect op mijn prestaties. Ik was extreem gestresst en kreeg paniekaanvallen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een vrouw kan een man maken of breken, dat blijkt maar weer eens.

Poeh weet niet of Gilmour een gezin heeft maar een valse beschuldiging dat iemand zwanger van je is kan denk ik voor veel kopzorgen zorgen en een familie uit elkaar scheuren.

25 mei 2023 om 13:12

Je weet toch wel dat de gemiddelde moderne vrouw daar maling aan heeft? alles voor de centjes en aandacht, welkom in de social media wereld.

25 mei 2023 om 13:26

De gemiddelde moderne vrouw? Schei toch uit. Dit soort types zijn nog steeds de uitzondering op de regel. Overigens vind ik hier alles behalve gemiddeld; wel modern.

25 mei 2023 om 16:10

Je laat hier duidelijk zien nog nooit enige relatie van betekenis te hebben gehad.

25 mei 2023 om 18:37

Er zit ergens echt wel een kern van waarheid in hoor, het valt mij ook op dat het social media wereldje waarin dit soort onzin allemaal normaal gevonden wordt de norm aan het worden is.

25 mei 2023 om 19:28

Tegenwoordig met dat social media word je op neer gekeken als je gemiddeld bent. Dat is dus het grootste probleem in de samenleving een grijze muis zijn word als iets slecht gezien en fame en geld zijn de drugs voor velen zeker de jeugd.

We zien nu toch ook weer op tv ex on the beach mensen die puur voor fame zichzelf vernederen? veel van de jonge generatie kijkt daar tegen op, gezonde verstand is niet meer zo gewoon maar word steeds meer zeldzaam.

En daar boven Bongiorno als jij via die weg je gelijk wilt halen in een discussie laat je eigenlijk al meteen zien dat je nergens over te praten hebt.

Tja, op dit niveau ga je nog wel eens de mist in. Alsof je een mooie dure auto koopt en je er toch achter komt dat hij erg op de kosten drukt in zijn verbruik. Kan gebeuren, snel inruilen voor een betrouwbaar alternatief. Uiteraard wel even een flinke rit maken voor het inruilen!

Waarom niet gewoon een nieuw nummer halen??

25 mei 2023 om 12:57

Heb je het artikel wel gelezen? Ze gebruikte ook meerdere social media accounts. Een nieuw nummer alleen was dus geen oplossing.

25 mei 2023 om 13:18

Social media account zet je gewoon notificaties uit. Vaak worden die platformen ook nog eens beheerd door een social media expert.......

25 mei 2023 om 15:57

Ja en die experts sturen natuurlijk ook DM’s naar allerlei vrouwen. Deze jonge gasten beheren gewoon zelf hun Instagram. Enkel de hele grote hebben bedrijven erachter zitten.

Ga gewoon lekker een OF aanmaken en verdien zo je centen, rare types tegenwoordig.

25 mei 2023 om 12:47

Echt he, met al die simps tegenwoordig verdienen zulke types daar echt bergen met goud aan.

25 mei 2023 om 14:09

Eerst even bekend worden en daarna bekend maken dat je een OF start

Regel 1: Never stick your dick in crazy...

25 mei 2023 om 12:44

De bekende NSYDIC-regel.

Blijft toch een gevaar, deze goudzoekers.

25 mei 2023 om 13:07

Amen gekke dames zijn levensgevaarlijk! Wat een bizar verhaal.

25 mei 2023 om 13:11

Als we de How I met Your Mother schaal van Barney er bij pakken, vervalt jouw regel indien de dame in kwestie zeer knap is haha

25 mei 2023 om 13:25

Beetje een vrouwonvriendelijke opmerking vind ik dit @zlatan65

25 mei 2023 om 13:31

Ik had van jou niet anders verwacht.

25 mei 2023 om 13:31

Hoezo? @zlatan65

25 mei 2023 om 15:00

Nu vraag ik me serieus af wat je hier vrouwonvriendelijk aan vindt?

25 mei 2023 om 18:03

Stel je niet aan man Prem. Ze is toch gek of niet soms?

25 mei 2023 om 19:39

Mij mag ze wel stalken.

Knap ding maar zoals dus blijkt compleet gestoord. Achja, je kan niet alles hebben

25 mei 2023 om 12:38

Echt? Vind het maar een barbiepop, maar smaken verschillen gelukkig. Geef mij maar eentje zonder al die make up en opgespoten lippen

De keerzijde van voetballer zijn; dit soort weirdo's. Wat zijn er toch vreemde mensen man, 21 telefoonnummers die hoort in een gesticht joh. Faken van een zwangerschap ook, mijn god. Haar carrière ook meteen klaar mag ik hopen.

25 mei 2023 om 15:07

Welke carrière vraag ik me af? Een online carrière op social media krijgt misschien alleen maar een boost door dit soort shit.

lang verhaal kort, golddigger.
jonge jongens het hoofd op hol maken. met alleen maar het doel om geld te verkrijgen, fame te krijgen d.m.v. social media...

tja, er zijn mensen die hier naar kijken voor hun plezier en er geld aan uit geven.

verdere talenten trouwens, nul komma nul

25 mei 2023 om 14:00

nou volgens mij iets met een tuinslang en golfbal, noem dat maar geen talent. maar inderdaad, puur voor het geld zo dicht mogelijk bij voetballers komen om er zelf beter van te worden. compleet gestoord verder

Ik heb het met afgrijzen zitten lezen toen dit nieuws gisteren bekend werd. Bah, je moet er niet aan denken dat je constant zo over je schouder moet kijken.. Deze vrouw is duidelijk ook hulpbehoevend, hopelijk kan ze die hulp nu krijgen.

25 mei 2023 om 13:07

Zou zomaar kunnen dat deze hele soap bijdraagt aan de belabberde prestaties van Mount dit seizoen. Ik bedoel als je elke ochtend op de training komt met in je achterhoofd dat je door een gek opgewacht kan worden, ik zou dan ook niet voluit aanwezig zijn met m'n hoofd.

En deze persoon is 21? Lekker zelf weten wat je plaatst en hoe je je voorstelt op social media natuurlijk, maar ik kan haar gezicht nieteens zien achter dit masker van zonnebank en make-up en daarnaast de blote voorstelling. Ik heb het idee dat dit soort praktijken in de UK wel relatief vaak voorkomen. Ik kan echt niet snappen dat je hier zo gevoelig voor zou zijn, maar zo zijn er natuurlijk genoeg dingen waar je je niet echt iets bij voor kan stellen als het je zelf nog nooit is overkomen.

Maar kijk ff hoe die plastic pop er uit ziet jongens! Iemand die zo online staat en zo veel aan zichzelf verbouwd heeft moet je toch ook niet aan willen raken

Ooit zelf eens gestalkt door mijn ex... Lag savonds laat bij de buren in de bosjes om te gluren en in de gaten te houden wat ik deed... Via social en mail vele rare verwensingen gehad... En vele andere dingen.. Heb 't zelf als extreem onprettig ervaren!!
Zulke dames dienen gewoon ook hard aangepakt te worden... Zij verliezen alle realiteit uit het oog en worden een gevaar

25 mei 2023 om 13:16

Daarom moet er inderdaad meer gelijkheid komen in de maatschappij. Zowel vrouwen als mannen hebben gewoon shitzooi wat goed moet worden aangepakt

Net haar IG bekeken. Iedereen is tegenwoordig model. Ziet er meer uit als een getraumatiseerd meisje met veel makeup. Ipv gevangenisstraf naar therapie sturen en een ban op alle socials die ze heeft ingezet.

Ach, zulke dingen komt een vrouw gewoon mee weg. Gek dat ze zelfs de moeite nemen om een rechtszaak op poten te zetten.

Dit krijg je als je in aanraking komt met troep.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren