Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizar gerucht uit Frankrijk: 'PSG gaat voor Ronaldo én Messi'

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft de ambitie om uit te groeien tot de grootste club ter wereld en geld is daarbij geen enkel probleem. Volgens Le Parisien heeft Nasser Al-Khelaifi echter een wel heel erg ambitieus plan: de steenrijke voorzitter van PSG zou volgend jaar zomer zowel Cristiano Ronaldo als Lionel Messi naar het Parc des Princes willen halen.

/

Ronaldo en Messi worden al jarenlang gezien als de twee beste spelers van de wereld en staan bij Real Madrid en Barcelona ook nog eens lijnrecht tegenover elkaar. Al-Khelaifi wil ervoor gaan zorgen dat de twee sterspelers bij elkaar in een team terecht komen, zo wordt beweerd. De vraag is of Ronaldo en Messi daar zelf voor open staan.

De dertigjarige Ronaldo heeft er nu zes jaar bij Real op zitten en in zijn nog driejarige contract staat een gelimiteerde afkoopsom van liefst een miljard euro. De 28-jarige Messi ligt ook nog voor drie jaar vast bij zijn huidige werkgever; de Argentijn is voor een vastgestelde som van 250 miljoen euro op te halen bij Barcelona.

Denk jij dat het plan van Paris Saint-Germain kans tot slagen heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een gelimiteerde som van één miljard.
Deze sport is helemaal het spoor kwijt met dit soort bedragen.

17 augustus 2015 om 20:52

Nee hoor. Real wil hem gewoon niet kwijt. Sport zou pas naar de klote zijn als iemand het daadwerkelijk betaald

17 augustus 2015 om 20:55

Sport is al naar de klote. Totale scheefgroei tussen arm en rijk. Zelfs een degradatie kandidaat uit Engeland kan 20 miljoen bieden op een hans worst

17 augustus 2015 om 21:05

Dat is nou eenmaal marktwerking. De sport zelf is niet naar de klote.. het heeft nou eenmaal zo'n belangrijke plek in de maatschappij ingenomen dat deze bedragen betaald kunnen worden. Heeft puur met de marktwerking te maken. Echter is het wel zo dat rijke eigenaren dit proces zo erg versnellen dat de kloof tussen de top en mindere clubs bizar snel vergroot wordt. Geen beste ontwikkeling imo. FFP moet snel veel strenger worden

17 augustus 2015 om 21:07

Tsja, als mensen bij brentford graag bijna meer willen betalen voor een seizoenskaart dan bij PSV - dan moet je ook kijken naar de achterliggende cultuur. Voetbal is religie in Engeland, daar verkoop je je nier nog als het moet. In Nederland vinden we €300 al veel, en betalen om het op tv te zien? Ho maar.

17 augustus 2015 om 21:09

Inderdaad. Elke barrière is omvergeworpen. Wetten en regels gelden niet meer of worden geïnterpreteerd volgens het 'follow the money'-principe. Nog een paar wedstrijden en het getrek aan Bazoer, riedewald en Klaassen begint ook al weer. De media is hier al voorzichtig op aan het voorsorteren. Zeer ergerlijk dat die jongens haast naar een transfer toegepraat en geschreven worden. Net of het belachelijk zou zijn in Nederland te blijven.

17 augustus 2015 om 21:37

Er is al 100 miljoen betaald voor Bale. Daarmee zijn alle grenzen wel zo'n beetje overschreden. Een miljard voor Ronaldo is natuurlijk nog gekker, maar de gekte was er al.

17 augustus 2015 om 21:50

In Spanje zijn clubs verplicht een gelimiteerde afkoopsom op te nemen in het contract van een speler. Alle topspelers hebben daar dus een belachelijke afkoopsom. Jullie hebben gelijk dat de markt verziekt is, maar op dit punt niet heel relevant.

Psg zal nooit kunnen voldoen aan de gelimiteerde afkoopsom van Ronaldo ivm FFP. Real zal hem echter niet laten gaan voor minder dus dit gerucht kan de prullenbak in

17 augustus 2015 om 22:30

Prijzen zijn in Engeland bij sommige clubs echt niet normaal, veel mensen delen daar een seizoenskaar. Voetbal is voor het volk en moet naar mijn mening betaalbaar blijven. Bayern is daar een goed voorbeeld van waar de kaarten nog goed betaalbaar zijn.

17 augustus 2015 om 23:16

Hahah ja precies, en die hans worst van 20mil zit dan ook nog eens op de bank

18 augustus 2015 om 02:44

De FFP pakt alleen juist de kleinen clubjes aan zoals Vites lol!

18 augustus 2015 om 13:52

@DeKoning inderdaad ik word echt moe van die mensen hier, die meteen zo spastisch doen bij het lezen van een (overduidelijke te) hoge som. 'Dat is ie echt niet waard! Belachelijk bedrag, de markt is verziekt bla bla'. Clausules van een miljard of bijvoorbeeld 50 miljoen vragen voor een redelijke speler die eigenlijk maar 23 miljoen waard is, zegt alleen maar dat ie niet te koop of anders gezegd dat de club hem niet kwijt wilt ... *zucht*. #denkeens na

17 augustus 2015 om 22:30

Zie ik nooit gebeuren... Alleen Ronaldo, of alleen Messi gaat ook niet gebeuren!

18 augustus 2015 om 02:42

Ja hoor Paris St wel. Hoe komen ze aan al dat geld? En zij mogen wel geld van een eigenaar investeren? Waarom geeft die corrupte Platini Vitesse dan wel een FFP beperking en mogen de Franse clubs blijkbaar wel alles kopen wat los en vast zit. Er klopt allemaal geen zak van.

18 augustus 2015 om 08:48

PSG zal nooit de grootste club van de wereld worden, is de competitie waar het in speelt niet groot genoeg voor Messi en Ronaldo zullen nooit in Frankrijk gaan voetballen.
Hij had beter een club in Engeland of Spanje kunnen kopen dan had hij een kans gehad.

Lijkt me een onwerkzame situatie... ronaldo zal nooit goed kunnen samenwerken met iemand van gelijke klasse...

Kansloos. Zou hij zelf ook wel moeten weten. Mag je wel geld hebben maar daar krijg je ook niet alles mee

Wauw, een voorhoede met Ronaldo, Ibrahimovic (mits hij blijft) en Messi, daarachter Di Maria. Ik blijf wel even verder dromen

18 augustus 2015 om 05:11

Ja en daar achter Pogba en Verrati.
Verdediging Ramos en Kompany
Backs Links: Jordi Alba
Rechts: Dani Alves
Keeper: Courtois

Oh het is al tijd om wakker te worden

18 augustus 2015 om 07:00

Thiago Silva Kompany

18 augustus 2015 om 08:53

Ben benieuwd of dat überhaupt zou werken, je hebt er dan twee die het liefst zelf scoren en Messi die geen vervolg krijgt op de één/tweetjes die hij probeert in te zetten ...

Dit gaat sowieso een keer gebeuren.
Vooral met al die rijke investeerders alleen ik denk pas op hun 36ste ofzo.
Iedereen zou dat willen zien geen 1 hater kan dat ontkennen.

18 augustus 2015 om 02:46

Nee het is jammer als alle sterren in een team spelen. Leuker bij verschillende clubs en dan tegen elkaar zoals nu dat zou ik niet willen missen.

Ben ik de enige die gezien de 70 miljoen voor sterling, 250 miljoen voor Messi niet veel vind.

17 augustus 2015 om 21:01

Kijk gezien de situatie in de wereld zijn dit gestoorde bedragen natuurlijk echter de voetballerij is een hele grote markt voor Sterling vind ik het wel een eng bedrag want zo'n jongen kan natuurlijk ook nog dik falen maar 250 miljoen Messi is eigenlijk niet zo raar.

Messi neemt naast een hoop kwaliteiten ook een hoop publicititeit mee en ik denk dat er rondom Messi al een markt van zo'n 150 miljoen per jaar zit niet alleen verbreken ze alle transferecords met Messi waarschijnlijk gaan ze er ook nog winst mee maken. Met Ronaldo en Messi zet je iets op gang waardoor de nieuwe jeugd namelijk Psg als grootste club van de wereld gaat zien zoals de 20'ers dat nu hebben met Manchester, Barca en Madrid.

Zou geweldig zijn spits zlatan linksvoor ronaldo en rechtsvoor messi

Maar bullshit verhaal

dit mag niet eens, tenzij psg Iedereen verkoopt en met 9 jeugd spelers voor minimum salaris gaat opstellen.

door de FFP kunnen messi en ronaldo onmogelijk samen bij 1 club komen

17 augustus 2015 om 22:59

FFP is enorm versoepeld, dus dit mag wel. Ze hebben 4 jaar voordat ze weer winst moeten maken of in een plan van aanpak moeten aantonen gezond te willen gaan worden.

500m voor Messi en 250 voor Ronaldo en het moet lukken denk ik, heeft Real Madrid Ronaldo al die tijd gratis gehad aan transferkosten en is Barcelona na al die jaren in één keer uit de schulden.

17 augustus 2015 om 21:24

250m voor Messi ^^ Maar dan moet Messi het nog wel willen. Maar hoe hij zich het laatste jaar gedraagt zou dat nog wel eens kunnen.
Ronaldo zou ook moeten lukken voor 150m. Die komt nog wel vaak over dat hij van club kan wisselen. Hij is natuurlijk ook al weer in de 30.

Persoonlijk denk ik dat Ronaldo wel een optie is maar Messi zie ik niet ergens anders spelen. Alleen Qatar en in zijn eigen land nog. Ook zie ik het niet zitten met die 2 bij elkaar in het team. Ze spelen toch totaal ander voetbal. Zie je Messi en Ronaldo al een 1 2tje doen? xD

17 augustus 2015 om 21:28

anderssom misschien want messi kan je voor 250 mil al afhalen!

17 augustus 2015 om 22:08

PSG mag niet eens in een keer zoveel geld uitgeven door de FFP dus gaat nooit gebeuren. Of ze moeten hun hele selectie gaan verkopen dan kan het misschien.

Off : Kan de UEFA geen All Star wedstrijd organiseren met de beste spelers van de Europa dat zou echt tof zijn als benefiet iedereen zou Ronaldo en Messi in een team willen zien reken maar dat daar ontzettend veel mensen op afgaan

On : Tja welke club wil Messi en Ronaldo nou niet of ie ze kan halen betwijfel ik dit is meer iets voor de wandelgangen.

Net of de twee beste spelers van de wereld allebei in zo'n matige competitie gaan spelen. Ik sluit Ronaldo nog niet helemaal uit, maar Messi is echt nog te jong om daar af te bouwen.

Dit soort geruchten haat ik zo erg, natuurlijk gaan ze niet voor Ronaldo en Messi want ze hebben genoeg goede aanvallers. Aan Di Maria, Zlatan en Cavani hebben ze genoeg. Miss vertrekt Lavezzi, maar pastore kan als het goed is ook op die positie uit de voeten.

Ik heb de hele krnt nagelezen zowel sport ,voetbal en Psg gedeelte dacht het al sprookjes verhaal.......
maar ja dromen mag ook op deze en door deze site.

Die 2 zouden bijna wekelijks hattricks scoren daar in frankrijk hehe

Nog even en het hele voetbal is geen flikker meer aan, het begint die kant al op te gaan maar als dit soort bedragen straks worden betaalt dan kunnen alle mooie traditionele en niet door olie geld gesponsorde ploegen het wel vergeten.

17 augustus 2015 om 22:10

Inderdaad, ook worden de grote clubs gespaard bij de Ffp. Man City en PSG krijgen voorwaardelijke boetes van 50 miljoen die ze lachend betalen en kleine clubs worden geweerd uit Europa. De Uefa maakt het elk jaar erger.

Ben benieuwd hoe lang psg geld blijft uitgeven

Dat gezeur om die enorme bedragen word ik zo langzamerhand wel een beetje beu. Ieder mens snapt toch zelf wel dat waar veel geld is, er veel voor uitgegeven.

Als ieder willekeurig persoon een inkomstenstijging van 5000000 krijgt gaat deze persoon ook altijd meer uitgeven. Dat is toch logisch.

Als een tv-zender veel kijkers krijgt, gaan de inkomsten van deze zender logischerwijs omhoog. Bedrijven gaan meer betalen want meer kijkers voor het programma betekent meer kijkers voor de reclames. Dus alle tv-zenders willen graag deze populaire sport uitzenden. Dus de hoogste bieder krijgt de rechten.

Hier zorgen wij uiteindelijk allemaal zelf voor. Ik betaal maandelijks een flink bedrag (te flink imo) aan foxsports, net als vele anderen. Als wij daar allemaal mee zouden stoppen, zou dat enorme geld in die wereld ook verdwijnen. Maar ik geef liever een paar tientjes uit zodat ik iedere week 5 tot 10 wedstrijden kan kijken alle samenvattingen, dan dat ik niks te zien krijg en aan het einde van het jaar een weekendje meer weg kan.

Maar Messi en Ronaldo blijven lekker waar ze zitten, dat lijkt me duidelijk.

Als dit gebeurd is PSG de pineut door de Financial Fairplay en ik zie Messi en Ronaldo door hun ego echt niet de hoge verwachtingen waarmaken.

Dat dit soort geruchten ook nog serieus genomen worden vind ik best hilarisch.

Er wordt ook voor het gemak geen bron genoemd of minstens naar een bron gerefereerd.

Dat mensen hier ook nog eens in trappen ook. PSG doet vergeleken met Barca, Madrid en Bayern helemaal geen rare dingen. Of zijn we even voor het gemak vergeten welke club transferrecords steeds maar weer maakt? Madrid maakte een record met Zidane. Toen steeg de marktwaarde van iedere speler. Dat herhaalden ze met Ronaldo 7, toen stegen de waarden in de markt wederom. En toen maakten ze een onwijs groot bedrag over voor Bale die dat totaal niet waard was. Toen stegen de waarden opnieuw. Een speler die 4/5 jaar geleden 20 mil koste kost nu 40+.
Barca heeft er ook een handje van. Neymar, Suarez, Zlatan etc.

En dan maar zeiken over City en Psg. Zo gek doen zij het ook weer niet. Ze geven ook gekke bedragen uit maar vergeleken met de traditionele topclubs doen ze niets raars. Of is het alleen normaal als United en Madrid dat doen? PSG en City hebben nu eenmaal rijke eigenaren gekregen en kunnen nu meedoen met de grote jongens. United is ook in handen van rijke Amerikanen. Dat zijn nu eenmaal de eigenaren en ze hebben geld.

Nee dat zou wel een beetje te gek worden.. volgend seizoen Ronaldo ophalen voor 70m zou goed te doen moeten zijn maar allebij is wel een beetje te overdreven

Heerlijk plan..!!!!!!
Ik zeg doen...heerlijk voorzitters met ambitie ...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren