Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizar duel van rampzalig PSV na eerste helft definitief gestaakt

Laatste update:

De wedstrijd tussen Estoril en PSV in de Europa League is donderdag bij een 3-2 stand gestaakt. Door een enorme hoosbui werd het veld onbespeelbaar en daardoor kon de tweede helft niet afgewerkt worden. PSV krijgt zo even de tijd om na te denken over het dramatische spel, want de Eindhovenaren maakten in de eerste helft een rampzalige indruk. Wanneer het duel wordt uitgespeeld is momenteel nog niet duidelijk, maar dat voor PSV de voorbereiding op het competitieduel met Feyenoord (zondag) in de war is geschopt is duidelijk.

/

PSV wist dat het bij een gelijkspel tegen Estoril door was naar de volgende ronde van de Europa League, maar de spelers bakten er in de eerste helft maar weinig van. De Eindhovenaren scoorden in de eerste helft weliswaar twee keer, maar door defensief gestuntel keek men na 45 minuten tegen een bizarre 3-2 achterstand aan. Het bal werd geopend door Memphis Depay, die na een rappe counter binnentikte op aangeven van Luciano Narsingh. Diezelfde Narsingh maakte niet veel later de 1-2 met een diagonaal geplaatst schot.

Tussendoor was Estoril dus op gelijke hoogte gekomen en dat gebeurde door een afstandschot van Tozé: omdat de bal nog werd aangeraakt was keeper Jeroen Zoet kansloos. Zoet, die even daarvoor nog een fantastische redding had verricht, moest vlak na de 1-2 van Narsingh opnieuw de gang naar het net maken. Kuca kreeg van de PSV-defensie alle tijd en ruimte om vrij in te koppen bij een vrije trap. Dat was nog niet alles. Diogo Amado kon ongehinderd de 3-2 binnenglijden en weer was de verdediging van PSV in geen velden of wegen te bekennen.

Trainer Phillip Cocu van PSV zal een donderspeech in petto gehad hebben voor zijn spelers, maar door een gigantische hoosbui kon de wedstrijd niet uitgespeeld worden. De arbitrage kwam nog even het veld op om het veld te keuren, maar dat bleek een kansloze operatie. Vermoedelijk wordt de wedstrijd in de loop van vrijdag uitgespeeld.

Moet de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord (zondag) verschoven worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
27 november 2014 om 22:41

Heb je gezien waar ze voetballen?
De spelers van PSV wouden zo snel mogelijk weg.
Dit zijn van die wedstrijden dat je verliest niet op basis van kwaliteit maar op basis van inzet.

27 november 2014 om 22:49

Inzet is ook een kwaliteit.
Nee psv moet dit gewoon winnen.
En daar hebben ze nog genoeg tijd voor.

27 november 2014 om 23:05

Ik heb de hele wedstrijd niet gezien, maar wat ik zag in 5 minuten was gewoon triest. Eén kapbeweging, Bruma liet zn man gaan en gleed uit, rekik dacht dat hij de man zou afschrikken door heel naar te kijken, maar nee: de aanvaller kwam zonder enige moeite in de 16 meter gebied. Meteen tv uitgezet, dan weet je wel hoe ze gaan spelen.

27 november 2014 om 23:10

Vergeet niet dat PSV al geplaatst is.
En met een Feyenoord in topvorm aankomende weekend moet je niet alles geven.
Deze wedstrijd kan je gewoon zien als een oefenpartijtje.

27 november 2014 om 23:16

Psv al geplaatst? Heb ik iets gemist?

27 november 2014 om 23:18

Psv is helemaal niet geplaatst.

27 november 2014 om 23:30

Dacht dat ze al geplaatst waren? PSV is niet mijn clubje dus ik volg ze niet altijd.
Maar ze hebben waarschijnlijk grote kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde of niet dan?

27 november 2014 om 23:57

Kijk anders even naar de stand. Jezus.

Maar goed ook dat het afgelast is want waar zij mee bezig waren.....

28 november 2014 om 08:43

Het artikel lezen kan geen kwaad...

27 november 2014 om 22:54

Wat gebeurd er met je toto nu

27 november 2014 om 22:55

De toto word geschrapt dus je krijgt je ingezette bedrag terug volgesmij.

27 november 2014 om 23:07

Bij live meepraten las ik dat dat gebeurt als de wedstrijd niet binnen 36 uur is uitgespeeld.

Nou ja een geluk bij een ongeluk voor Psv dit. Ik denk dat dit het beste was dat Psv kon overkomen, wat een niveau zeg. Laten we hopen dat bij de hervatting van deze wedstrijd Psv scherp is en weer 'gewoon' de punten voor het Nederlands voetbal verder gaat sprokkelen. Zou toch lekker zijn dat na Feyenoord ook Psv door is na deze wedstrijd.

27 november 2014 om 22:45

Ik heb PSV nog nooit zo slecht zien spelen, ik weet niet wat er gebeurde maar ze liepen er aan alle kanten langs van Estoril. Ongelooflijk dit. Was trouwens ook een echte klotemat om op te spelen, maar dan nog puur op inzet en agressiviteit achtergekomen. Heel triest.

Mag hopen dat ze niet morgen moeten spelen...

27 november 2014 om 22:50

Wanneer wil je het dan doen? Want ze moeten hoe dan ook in Portugal spelen, en als ze het morgenochtend doen dan hoeven ze volgende week niet nog eens naar Portugal toe. En fysiek is het gewoon mogelijk, kijk eens naar het programma in Engeland in December. De topclubs daar spelen 11 wedstrijden in 35 dagen.

27 november 2014 om 22:54

leuk voor Engeland. PSV speelt in Nederland. Moet je niet met elkaar gaan vergelijken. Fysiek gezien is PSV in het nadeel t.o.v. Feyenoord. Hoe je het went of keert het is zo. Zit eigenlijk maar 1 echte dag rust tussen aangezien je vrijdag nog een wedstrijd moet spelen en ook nog reizen.. Ben benieuwd wat de Knvb gaat doen hieraan.

27 november 2014 om 22:59

Niets. Er zal 48 uur tussen zitten, dus is er geen vuiltje aan de lucht. De Knvb zal het duel misschien wat later laten beginnen, maar het word op zondag gespeeld, reken daar maar op.

En niet vergelijken? Waarom niet? Omdat spelers in de PL niet moe worden? Precies deze houding is waarom Nederland achterloopt, in Nederland spelen enkel jongetjes, in de andere landen spelen mannen. Kijk al eens naar het verschil tussen Nederland en Belgie qua spel. Bij de Belgen is het veel fysieker, in NL word er al gefloten als je naar iemand blaast.

27 november 2014 om 22:59

Het is min of meer competitievervalsing t.o.v. feyenoord. Feyenoord krijgt gewoon een dag meer rust dan (zij hoeven niet te reizen en PSV kan pas morgenmiddag ofzo weer terug dan). Het is gewoon niet eerlijk.

Volgende week spelen lijkt me de enige eerlijke oplossing, maar Uefa/fifa kennende spelen ze morgen...

27 november 2014 om 23:01

Dit is inderdaad een groot fysiek nadeel voor PSV als deze wedstrijd morgen wordt uitgespeeld. In het verleden is al vaker gebleven dat zelfs een wedstrijd op donderdag vaak invloed heeft of de wedstrijd van zondag.

27 november 2014 om 23:05

Life is unfair, deal with it.

PSV heeft deze keer pech, maar ook wel al eens geluk gehad met zulke dingen. Pas als dit vaker gebeurt mag je klagen, eerder niet.

27 november 2014 om 23:08

stravven,

Wanneer dan? Wanneer heeft Psv dan geluk gehad? Ik kan me hierin niets herinneren.

edit,
Waarom geen antwoord?

27 november 2014 om 23:09

Ik moet me ook iedere dag de .. werken 12 uur lang in het ziekenhuis! Persoonlijk vindt ik het allemaal maar slap die voetballers, verdienen zoveel geld laten ze daar dan ook wat voor doen. Wil best een maand ruilen met ze nou geloof me krijgen ze spijt van

27 november 2014 om 23:32

Kan jij wel zeggen, maar er is uit verschillende onderzoeken al gebleken dat er minstens 72 uur tussen wedstrijden moet zitten om een absolute topprestatie neer te zetten. Of jij nu 90% of 100% bij het ziekenhuis presteert zal wat minder uitmaken (vanuitgaande dat je geen chirurg bent).

27 november 2014 om 23:59

@stravven
Clubs in Engeland hebben ook een veel bredere selectie die hierop berekend zijn. Als in Engeland een aantal van die wedstrijden zo op elkaar zit doen er echt een hoop andere spelers mee ten opzichte van de eerder gespeelde wedstrijd.

Ja PSV kan wat jeugspelers de kans geven. Maar qua kwaliteit is dat niet fair aangezien Feyenoord minder die behoefte heeft. Een dag meer rust en ze hoeven niet terug te reizen van een uitwedstrijd wat PSV wel moet.

28 november 2014 om 00:02

Ja, want van een team met Arteta en Flamini word iedereen blij, echt geweldig. Oh wacht.

PSV heeft een kern van zo'n 23 spelers neem ik aan, dus dat zou gewoon moeten kunnen.

En Biggles, ik doe meer dan enkel hier reageren. En wanneer? Hoe moet ik dat weten? Ze zullen vast wel eens voordeel van zoiets gehad hebben. Ik heb niet eens een idee wat PSV afgelopen weekend gedaan heeft, zo weinig intresseert heel die eredivisie mij.

28 november 2014 om 00:49

Je 2e argument slaat nergens op. Omdat ze terug moeten reizen is het niet eerlijk ? Het is toeval dat PSV tegen Feyenoord speelt dit weekend maar beide moeten 3 keer terug reizen vanuit de euro league

28 november 2014 om 00:56

Ik vind dat je een goed punt hebt Stavven! Ook al is hdt niveau in Belgie een iets lager, er wordt daar wel veel mannelijker gevoetbald. Ook valr me op dat daar wel spitsen door komen, en in NL totaal niet.

Aan de andere kant... Het voetbal in NL is attractief en aanvallend, waar het in Belgie pijn aan de ogen doet.

Denk niet dat Belgie, Nederland binnenkort zal passeren (op competitie vlak) ook al mogen ze zoveel buitenlanders goedkoop contracteren als ze willen!

28 november 2014 om 15:13

Je kan wel heel de Premier league groot maken omdat ze 2 wedstrijden in de week spelen maar zoals ik dat eerder heb gezegd moet je dat niet vergelijken in de Eredivisie. Als daar reden toe was was het hier ook wel ingevoerd. In Engeland moet het omdat ze zoveel wedstrijden moeten spelen. Als je dat in de Eredivisie zou doen ben je al in Maart klaar bv. En ja in Nederland spelen enkel jongetjes. Is ook wel te zien aan de leeftijden he . Op die leeftijd houd je het niet vol. In de premier league spelen vaak veel oudere spelers die de ervaring hebben om zoveel wedstrijden te spelen.

Zuur voor Psv, die zondag alweer tegen Feyenoord moet. Helemaal omdat ze nog terug uit Portugal moeten!

27 november 2014 om 22:43

Moeten ze kunnen hebben. Feyenoord speelde ook vandaag, dus die hebben er amper voordeel van. En kijk maar eens naar Liverpool: Gisteren uit in Bulgarije, zaterdag spelen ze en dinsdag spelen ze.

27 november 2014 om 22:51

heb je toch 2x 3 dagen ertussen, en dus 2 volle dagen thuis, mocht deze wedstrijd pas morgen middag/avond gespeeld worden is psv pas ergens zaterdagmiddag terug in eindhoven dat is dan wel weer heel kort.

27 november 2014 om 22:56

Kijk eens tussen kerst en Nieuwjaar: Ze spelen de 26e, nieuwjaar, en dan nog een datum ertussen. Dus nee, geen medelijden. Ze moeten dit gewoon kunnen. Het is niet dat ze dit iedere week moeten, en ze hebben volgens mij een week om uit te rusten.

27 november 2014 om 22:46

Dan wordt de wedstrijd van zondag verplaatst. Er moet 48u tussen zitten. Ik hoop dat de KNVB de pot naar maandag verplaatst. Immers hebben ze in Engeland en Spanje (en de JL), wordt ook op maandag gespeeld.

27 november 2014 om 22:49

Wel balen voor de mensen die kaartjes hebben voor feyenoord psv, maar maandag dan niet zouden kunnen ivm werk. Zoals ik verdomme

27 november 2014 om 22:51

Psv Feyenoord op maandag? Dat zou zo kut zijn. Een topper moet gewoon in het weekend. Anders speel je dadelijk voor een half gevuld stadion.

27 november 2014 om 22:53

Mee eens. Maar je moet iets hè. Stel dat de KNVB de wedstrijd op zondag wil, dan hoeft PSV daar niet mee in te stemmen. Een incidentele wedstrijd op maandag is vervelend, maar het is waarschijnlijk niet anders.

27 november 2014 om 23:00

Als er 48 uur tussen zit heeft PSV niets te zeggen. En reken er maar op dat daar ook door de Uefa rekening mee gehouden word. Dus het zal ergens morgenochtend/middag gespeeld worden.

27 november 2014 om 23:02

Denk dat ze morgen gewoon kwart voor 4 gaan aanvangen, zodat de wedstrijd zondag doorgang kan vinden. Of ze verplaatsen de wedstrijd naar zondagavond, is eventueel ook nog optie.

27 november 2014 om 23:05

16.00 uur ja

27 november 2014 om 23:10

Jaapvogelwacht

Nee, dat gaan ze kwart voor 5 niet redden. Je hebt ook nog zoiets als extra tijd

edit:

Hoor net dat het morgen 17:00 uur wordt.

27 november 2014 om 22:52

Als ze morgen in de 2e helft net zo veel werk verzetten als in de 1e helft hebben ze daar absoluut geen last van hoor, Feijenoord heeft zich helemaal het leplazarus gelopen, PSV heeft tot nu toe nog geen stap verzet. Zelfs van trainen wordt je meer moe...

27 november 2014 om 23:11

Als je zo speelt, kan je ook niet moe worden. Succes zondag psv.

Laat ik voorop stellen dat ik in het belang van Nederland graag zowel PSV als Feyenoord willen zien winnen. Maar pfoeee wat was psv slecht... Memphis7 heeft altijd de eerste reactie (altijd negatief) bij alle Ajaxtopics, maar ik ben benieuwd wat hij hier over te zeggen heeft

27 november 2014 om 22:42

Dat je je laat provoceren door dat soort figuren zeg. Dat soort mensen kent geen objectiviteit

28 november 2014 om 08:30

Hallo

28 november 2014 om 08:42

Wat vond je van dit spel? Waarschijnlijk beter dan dat van Ajax..?

Wat is dit PSV om te huilen defensief gezien. Dan heb je net Feyenoord gezien dat er vol opklapt en mentaal goed er voor staat, en dan heb je een Ajax gezien dat PSG gewoon onder controle kreeg, en dan zie je nu PSV dat totaal geen zin heeft om in de regen zich te willen inzetten, er met de pet naar gooit en zo ongelooflijk zwak en slap en achteloos opereert. Guardado was vreselijk en juist daarin ben ik heel erg teleurgesteld, wellicht de beste speler van PSV dit seizoen.

27 november 2014 om 22:42

Dit komt door het veld, het is onmogelijk dat een ploeg zo'n terugval kan krijgen. Dat PSV op karakter kan winnen hebben we de afgelopen weken wel gezien (ado, Panathinaikos)

27 november 2014 om 22:45

Hmm ik weet het zo net nog niet. Is het niet gewoon zo dat Psv weer in zijn welbekende moeizame deel van het seizoen terecht aan het komen is? Je zegt dat die wedstrijden op karakter gewonnen zijn (ado, panathinaikos, heracles), maar van die ploegen hoor je als Psv zijnde eigenlijk niet zo moeizaam te winnen. Tel daarbij het gelijkspel tegen Groningen op, het vormverlies van Depay momenteel, en ik zie wel een kleine dalende lijn ingezet worden.

Neemt niet weg dat ik hoop dat ze het restant van deze wedstrijd gewoon winnen, is goed voor het Nederlands voetbal.

27 november 2014 om 22:48

Beetje rare redenatie, net alsof PSV volgens 'traditie' elk seizoen een dip krijgt. Vorig jaar was dit in ieder geval niet het geval, toen begon het slecht maar werd het beter naar mate het seizoen vorderde.

27 november 2014 om 22:49

Laat Ajax dan eens hier spelen met hun positiespel, zou ook helemaal niets zijn.

27 november 2014 om 22:52

@footbalfan09, inderdaad; op zo'n veld kun je niets.

27 november 2014 om 22:55

Kom op zeg, lekker het veld de schuld geven, dat veld heeft er niets mee te maken dat er verdedigend helemaal geen stap verzet werd. Dat je er dan aanvallend niet lekker uit komt kan ik nog inkomen, maar dat veld is niet de schuld van het feit dat ze gewoon weggespeeld werden.

27 november 2014 om 22:58

Footballfan

Jammer alleen dat Ajax niks met dit topic te maken heeft.

Bootsjungen

Vorig jaar werd het seizoen toch juist ijzersterk begonnen maar kwam de dip inderdaad een stuk sneller, na een wedstrijd of 5/6? Toen hebben ze tweede seizoenshelft inderdaad weer aardig hersteld. Maar ik vat de uitslagen (met misschien ook een beetje goede hoop voor mijn eigen club ) juist op zo'n manier op dat het steeds net ietsjes moeizamer gaat allemaal bij Psv. Maar goed, Zondag zal wat dat betreft echt graadmeter zijn om te kijken waar ze nu staan.

27 november 2014 om 23:01

@bootsjungen
Jawel, je tegenstander drie keer laten scoren en zelf laten zien dat je niet in staat bent om je aan te passen aan de omstandigheden.
Ik vind de manier waarop PSV zich hier presenteerde vanavond beschamend was.
Je speelt tegen de nr 12!! van de Portugese comp.

27 november 2014 om 22:44

Ik snap je wat een wan prestatie en dat terwijl PSV hoogstwaarschijnlijk de beste Nederlandse ploeg is

27 november 2014 om 22:50

Duidelijk niet. Ik schat een team wat van Sevilla wint toch beter in dan een team wat niet voorbij Estoril komt.

27 november 2014 om 22:54

Dat is jouw mening, gelukkig bewijst de ranglijst het tegendeel.

27 november 2014 om 22:55

PSV heeft een offday in een orkaan en dan wil jij al gelijk concluderen dat PSV niet de beste ploeg van NL is.

27 november 2014 om 23:01

Ja. Een goede ploeg is in staat om ook bij een offday nog een punt eruit te slepen. Ajax speelt vaak belabberd, maar haalt wel punten.

27 november 2014 om 23:04

@stravven, PSV ook, PSV haalt al jaren de meeste punten in Europa.

27 november 2014 om 23:10

Stravven,

Psv heeft nog niet verloren.

27 november 2014 om 23:25

Europa leugue ja, zo kan Ajax het ook. Speel maar eens Champions leaugue

27 november 2014 om 23:30

Observatie: zagen we vorig jaar wel ja, ken je Red Bull salzburg nog. Oow wat zouden jullie toch ver gaan komen.
En voor de rest: de wedstrijd is nog niet gespeeld, ze hebben nog 45 minuten waarin ze nog minimaal een gelijkspel eruit kunnen slepen.

27 november 2014 om 23:31

Begin alsjeblieft niet over Ajax en de neerbuigendheid na de EL. Na vorig jaar gewoon 0,0 recht op

28 november 2014 om 00:04

Nee biggles, maar komop zeg, 3-2 achter tegen een club die niet eens in de top 10 staan in Portugal, dat is gewoon slecht.

28 november 2014 om 02:42

Je kunt denigrerend doen, maar kijk eens naar de loting van Ajax in de CL de afgelopen jaren.

Ik hoor je ook niet praten over de overwinningen op barca, united, city. Het is maar net wat je wil zien he

Niet overmoedig worden nadat je clubje voor t eerst in 10jaar eens overwinterd. Moet er wel bij zeggen dat het een klasse overwinning was vanavond.

28 november 2014 om 07:03

Stravven als je eerder beweert je geen toeter te interesseren voor de eredivisie en deze helemaal niet te volgen, hoe kan jij dan enig benul hebben welk team er beter is? Puur op deze wedstrijd? Ga je zelf ergens anders belachelijk maken.

28 november 2014 om 09:40

Je maakt je wel druk zeg over PSV terwijl je meerdere keren aangeeft dat het je allemaal niet zo veel boeit..

On: So be it. Zondag gewoon knallen tegen Feyenoord in een vol Philips stadion. In eigen huis krijgen we nauwelijks goals tegen. Ik heb er ondanks de erg knappe prestatie van Feyenoord vertrouwen in!

28 november 2014 om 09:42

Ach je weet, de clubs waar Ajax europees tegen moet aantreden zijn vaak toch van een heel andere naam en faam dan een estoril met alle respect. Dus duidelijk appels met peren vergelijken.
PSV speelt tegen clubs waar we bijna nog nooit van gehoord hebben en die wedstrijden worden dan vergeleken met de CL wedstrijden van Ajax.
Daarnaast wat Feyenoord gisteren op de mat legde tegen een gerenommeerd Sevilla vond ik ook al van een andere irde dan de potjes van Psv.

28 november 2014 om 15:57

Ben ook niet overmoedig maar druk alleen wel de feiten erdoorheen. Als je met die arrogantie nog steeds zulke uitspraken doet kom op man..

haha die wilfred met z'n vraag of marcel maier ff kan vragen of die wedstrijd morgen op tijd kan beginnen ivm vi

Ik dacht even dat PSV sterk genoeg was maar zo zie je weer precies het zelfde liedje als andere jaren. Helaas

gaat de match tegen Feyenoord zondag dan niet door?

27 november 2014 om 22:35

Die gaat sowieso door. Psv gaat weinig rust krijgen

27 november 2014 om 22:36

Ligt eraan wanneer de wedstrijd uitgespeeld wordt... er moet 48 uur tussen zitten.

27 november 2014 om 22:39

Was bij NEC - Sparta een paar maanden terug ook niet? Beetje raar als ze dat nu wel doen

27 november 2014 om 22:42

Joentje

Ik denk dan eerder dat deze EL wedstrijd verder verzet wordt dan Psv-Feyenoord. Maar ja denk dat ze het morgen overdag gaan proberen uit te spelen.

27 november 2014 om 22:46

Als ze dan morgen uiterlijk kwart voor 5 klaar zijn is er niets aan de hand. Bovendien: Een schema waarin je veel speelt is voor veel spelers juist fijn. Je houd het geen heel seizoen vol, maar eens een keertje kan het wel. Het is niet dat PSV een speelkalender a la Liverpool heeft.

27 november 2014 om 22:47

Zoals het er nu uitziet wordt de wedstrijdmorgenmiddag, eind van de middag, uitgespeeld. Maar ik hoorde bij RTL dat er 48 uur tussen moet zitten... hoe ze verder gaan oplossen, mogen ze allemaal zelf uitzoeken

27 november 2014 om 22:59

Joentje

Dat wordt dus kwart voor 4 beginnen morgen haha

27 november 2014 om 23:06

Het wordt 17:00 uur morgenmiddag

27 november 2014 om 23:12

Oke dan! Dat gaat de knvb niet leuk vinden

27 november 2014 om 23:16

@inkeajacied, dat gaat de Knvb en een hoop werkende mensen niet leuk vinden.

Wat gebeurt er met deze wedstrijd op me toto? Wie weet het!!??

27 november 2014 om 22:39

Quote gaat naar 1

27 november 2014 om 22:43

Tenzij de wedstrijd binnen 48 uur alsnog uitgespeeld wordt geloof ik.

Defensief is PSV een drama..

De redding van PSV vanavond, want ik denk niet dat het goed was gekomen in de tweede helft.
Ben benieuwd wanneer de wedstrijd wordt uitgespeeld.

Wat heb ik me geschaamd zeg... wat was iedereen (op Zoet na) ongelooflijk slecht. Hopen dat het zondag niet zo gaat anders worden we afgeslacht vrees ik.

Dit slechte spel komt door het veld, dat kan niet anders. Toen het veld nog niet zo slecht was speelde PSV veel sneller, scherper en beter.

27 november 2014 om 22:41

En daar had de tegenstander geen last van denk je?

27 november 2014 om 22:42

De tegenstander speelt alleen met lange en hoge ballen, PSV niet.

27 november 2014 om 22:52

bootsjungen, tegen zo'n zwakke tegenstander mag het veld nooit een excuus zijn. De club uit Eindhoven werd constant onder druk gezet door Estoril en kwam geen moment in de wedstrijd. Deze genante vertoning deed gewoon pijn aan de ogen.

27 november 2014 om 22:57

Ho ho, ik vind zelf ook dat ze tergend slecht speelden!

27 november 2014 om 22:57

Waarom kon Estoril wel snel combinatie voetballen en PSV dronken spelen, dat lag aan de dramatisch instelling van Psv.

27 november 2014 om 22:59

Dat veld kan er vrij weinig aan doen dat er niemand verdedigend iets fatsoenlijks deed...

Man man man, wat een gezwets opeens weer.

Nee PSV was niet best, maar ze kregen na 15 minuten die bal al niet meer rond of mee aan de voet. Je bent dan al snel de mindere van een zwaar opportunistische ploeg als Estoril. En dat deden ze prima want alle voorzetten kwamen door.

Dat ze nu zoals iedereen vindt door de ondergrens zakken zal geen reet uitmaken voor zondag. Dat ze nog een nachtje door moeten in Portugal zijn wel pluspunten voor Feyenoord.

Zal Psv niet eens zo heel slecht uitkomen. Dit was met afstand de slechtste wedstrijd van het jaar. Een defensieve wanorde die niet om aan te gluren was. Tegen Estoril, een miniclubje. Niet één speler die goed speelde. Nu kunnen ze in de tweede helft opnieuw beginnen en hopelijk overwintering veiligstellen. Dat was het doel natuurlijk. Wel lastig met oog op zondag. Maar dan moeten ze sowieso beter spelen dan vandaag anders hoeven ze niet eens aan die wedstrijd te beginnen.

Zal de wedstrijd beginnen vanaf 0-0 of 3-2?

27 november 2014 om 22:45

3-2, zoals bij Galatasaray - Juventus ook vanaf dezelfde stand werd verder gespeeld.

27 november 2014 om 22:48

En zullen ze dan 90 minuten moeten spelen of wordt er gespeeld vanaf het moment dat de wedstrijd gestaakt werd?

27 november 2014 om 22:50

Vanaf het moment dat de wedstrijd werd gestaakt, bij het begin van de 2e helft.

27 november 2014 om 22:52

Dat is in de meeste gevallen zo, gewoon vanaf het moment dat gestaakt is verder spelen. In sommige gevallen niet, maar je kunt Estoril moeilijk de schuld geven van het weer.

PSV schaam je kapot. Doet Feyenoord eindelijk een keer iets positiefs in Europa, verziekt PSV het weer. Hopelijk pakt Feyenoord zondag de volle buit in Eindhoven.

27 november 2014 om 22:56

Psv pakt al jaren de meeste punten in Europa, bovendien zijn we onafgebroken afwezig in Europa sinds 1974.

27 november 2014 om 23:16

Onafgebroken afwezig ook haha! Je bedoelt aanwezig!

27 november 2014 om 23:32

Hahaha nog 45 minuten te spelen en voor hetzelfde geld winnen ze morgen nog of spelen ze gelijk, zijn ze door.

28 november 2014 om 10:21

Je bent in de war met Helmond Sport die zijn als sinds 74 afwezig

28 november 2014 om 11:04

Hahahaha!

@krukkie en Alleztop. Bedankt voor de correctie. slordigheidsfoutje

Hopelijk hervatten ze morgen de wedstrijd zodat ze vermoeider zijn tegen het in vorm verkerende Feyenoord. Dan kan Ajax er weer mooi overheen. Hopelijk wint Psv nog wel tegen Estoril maar ik vrees het ergste. Nu al het derde jaar op rij dat zij schandalig presteren in Europa, begint lachwekkend en pijnlijk te worden.

27 november 2014 om 22:50

Nee Ajax presteert lekker wil je zeggen.Psv heeft 3 punten meer als Ajax gehaald tot nu toe dit seizoen.

27 november 2014 om 22:53

Ze hebben iets sterkere tegenstanders.
Zo druk mij nog licht uit, Estoril nu 12e in de competitie.

27 november 2014 om 22:56

Wie hou je voor de gek man? Ga je Barcelona en PSG nou vergelijken met Estoril?

27 november 2014 om 23:28

Leer tellen Ajax staat maar 2 punten achter. Psv heeft een makkelijk programma gehad dan Ajax.

27 november 2014 om 22:53

mwa schandalig zou ik het niet noemen, alleen deze wedstrijd daarvoor waren het twee overwinningen een lullige verlies en een onterrecht ( maar slecht weggegeven) gelijkspel. als ze hier gewoon zouden kunnen spelen zouden ze echt wel een puntje mee kunnen pakken en dan zijn ze door, anders hebben ze over twee weken tegen dynamo nog.

Gekke Portugezen joh. Met bladblazers en lullige trekkertjes het veld droog maken hahahahaha

27 november 2014 om 22:56

Ik lach me ook kapot

Als het aan de Uefa ligt wordt deze wedstrijd morgen gewoon uitgespeeld volgens mij. Alsof het veld dan wel bespeelbaar is na zo'n stortvloed. Ik hou mijn hart vast zondag op de tribune tegen Feyenoord. Dan moet dat gestuntel in de verdediging echt niet gebeuren.

Niemand hier roemt Estoril om hun aanvalsspel, wat voetbalden zij makkelijk, en dat voor nummer 12 in Portugal; Johan Derksen: "die kunnen er helemaal niks van", zo negatief en denigrerend, walgelijk gewoon; het niveau in Portugal is gewoon heel hoog, volgend jaar wellicht zelfs Italie voorbij en 4e plaats op de UEFA-ranking.

27 november 2014 om 22:50

Ja en daarom hadden ze voorafgaand aan deze wedstrijd drie keer gescoord in vijf wedstrijden? Je kunt lullen als brugman maar dat de nummer twaalf van Portugal de nummer één van de Eredivisie weg speelt kun je met alle goede wil van de wereld niet goed praten.

En in Italië is het niveau nou ook niet bepaald werelds.

27 november 2014 om 22:50

Die Toze en Seba zinn toch zeer sterke spelers hoor. Estoril wordt zwaar onderschat en daar heb ik zelf ook aan mee gedaan.

27 november 2014 om 22:54

Dan moet Portugal het toch nog heel erg goed gaan doen. Bij Italia valt er een jaar van 11.000 punten weg, bij Portugal een van 17.000. En dit seizoen doet Italia het tot nu toe ook beter. Dus nee, Portugal is niet zo goed. Je hebt de top 3, dan Braga, dan twee lichtjaar niets en dan de rest.

27 november 2014 om 22:54

Komt ook omdat PSV slecht speelt, en geen strijd leveren. Dan lijkt het of Estoril goed is. Maar dat ligt aan PSV die er met de pet naar gooien en gene greintje strijdlust tonen.

27 november 2014 om 22:55

estoril was in eindhoven ook echt belachelijk slecht, sloeg echt helemaal nergens op. maar hier blijkt dat ze inderdaad toch wat kunnen, zeker als psv begint met falen.

Moet je opletten dat de wedstrijd dalijk alsnog gespeeld word.

27 november 2014 om 22:57

Nee, morgenmiddag. Waarschijnlijk aan het eind van de middag.

27 november 2014 om 23:34

Ja hoorde het ook al, alleen vreesde ik het ergste toen ik die vent van de uefa en de bladblazers aan zag komen.

Beter dat het gestaakt werd, was echt te gênant voor woorden hoe PSV volledig werd weggespeeld door de Semi Profs uit Portugal. PSV mag zich diep schamen. Arias en Bruma die maakte er een potje van. Depay speelde ook zeer matig, lijkt zijn vorm kwijt te zijn, was voor zijn blessure wel goed, is weinig van overgebleven.

27 november 2014 om 22:55

Ik denk dat ze zo nog doorgaan hoor

Iedereen kan wel zeggen dat psv meer vermoeid is dan zondag. Maar ze spelen nu een helft en kunnen hier al van bijkomen vannacht. Als de wedstrijd morgen vroeg in de middag word afgespeeld zijn ze zaterdagavond al weer fit. Ik denk alleen dat de knvb niet wil dat de wedstrijd zondag dan doorgaat. Ze willen niet partijdig overkomen en willen het woord competitie vervalsing niet bij zichzelf aan doen. Omdat het een topper is maandag ook niet dus word de wedstrijd later in het seizoen gespeeld.

27 november 2014 om 23:10

Ook al kunnen ze nu al van deze helft herstellen en morgen maar 1 helft hoeven spelen. Het gaat wel degelijk in de benen zitten. Voor de wedstrijd is het sowieso te laat. Dat kan bij een van beide clubs nadelig of voordelig uitpakken.
Voor de wedstrijd van zondag heeft het ook zijn effect. Al is het maar omdat iedereen veel later terug is. Of zaterdag pas of morgenavond en dan ook lekker een reis in je benen hebben zitten snel na de wedstrijd.

Het is gewoon balen en lijkt mij erg lastig om te bepalen of je zondag moet gaan spelen. Denk dat het achteraf altijd wel nabesproken zal worden.

Hopelijk gaat PSV-Feyenoord gewoon door, als het verplaatst wordt naar ergens midweeks dan heb ik niks aan mijn kaartjes

Morgenmiddag om 17:00 uur wordt de tweede helft gespeeld.

27 november 2014 om 23:08

Correctie: morgen om 17:00 word de wedstrijd gespeeld.
Dat betekend dus dat de wedstrijd tegen Feyenoord word verplaatst.

27 november 2014 om 23:09

17.00 Nederlandse tijd dus PSV - Feyenoord gaat niet Door helaas.

Het is 17:00 uur trouwens, maar het zou daar tot aan ongeveer de middag blijven regenen. Dat veld is om 17:00 uur dan toch helemaal naar de pleuris?

volgens mij als de wedstrijd binnen 24 wordt uitgespeeld dan blijft je toto staa

Dit wordt dus morgenmiddag om 17.00 verder gespeeld. Maar het wordt waarschijnlijk niet uitgezonden door RTL, of wel?

27 november 2014 om 23:12

Waarom niet? RTL heeft toch gewoon de rechten om die wedstrijd uit te mogen zenden?

27 november 2014 om 23:16

Maar gaan ze dat ook doen. Dat is de vraag.

27 november 2014 om 23:23

Jawel, doen ze wel.

27 november 2014 om 23:26

Okay....thnx!

Zondag geen PSV - Feyenoord dus..

Wat was PSV slecht, zelden zo slecht gezien.

vrijdag om 17:00 uur wordt het duel hervat en dus uitgespeeld met een 3-2 stand voor Estoril en 45 minuten duurt de wedstrijd nog.

Nou geweldig. Morgen aan het werk rond die tijd. Had gesnipperd om die van vanavond te zien en dat bleek enorm zonde. De slechtste eerste helft aller tijden gezien. Het is wel te hopen dat Psv zich weet te herpakken en dat Cocu ingrijpt. Meteen die tweede helft beginnen met Hendrix en Jozefzoon i.p.v. Maher en Narsingh. Ik vind die twee al weken de slechtste bij Psv.

27 november 2014 om 23:24

Als PSV zo speelt als vanavond, zou ik bijzonder blij zijn als ik jouw was, dat je morgen moet werken.

27 november 2014 om 23:27

Haha klopt. Of je nu wil of niet, je gaat toch kijken. Maar dit deed echt pijn aan de ogen.

Ik zeg het niet graag, maar PSV kan er gewoon helemaal geen reet van. Had die wedstrijd maar gewoon weg gegeven. Die pot ga je toch niet meer winnen, waar nog eens bij komt dat dit PSV een aanfluiting is voor het Nederlandse voetbal.

Wat was dit in vredesnaam??? 3-2 ruststand, maar het eigenlijk 6-1 moeten zijn....12 kansen voor een zeer matige ploeg in 45 minuten?????

Ik begin te twijfelen of Cocu de potentie heeft een redelijke coach te worden.

De vergelijking met Engeland is krom. Ten eerste zie eens wat de top teams daar op de bank en zelfs bij de reserves hebben lopen. Sterk genoeg om basis te staan daar in de middenmoot, dus als ze zoveel wedstrijden hebben kunnen ze gewoon roteren, wat daar ook altijd word gedaan.

Gemengde gevoelens hierbij.. aan de ene kant denk ik zondag gewoon laten spelen. Je bent een prof dus dan kan je met 1 dag echte rust je ook wel voorbereiden en anders een uur spelen ipv een hele wedstrijd. Zeker voor de grote lopers in het veld. Aan de andere kant denk ik je speelt zo laat, s'avonds/s' nachts in Nederland en dan heb je zaterdag zo'n luie dag dat je jezelf Zondag bijna niet kan opladen voor een topper.

28 november 2014 om 00:06

Alleen is een middenmoter in Engeland van vergelijkbaar niveau als PSV of Feyenoord. Een Berahino van West Brom zou in NL topscorer zijn denk ik. Een Costa al helemaal, maar dat is niet helemaal eerlijk.

En voor een topper kunnen topsporters zich juist wel opladen. Voor wedstrijden tegen Excelsior is dat lastiger dan voor wedstrijden tegen Feyenoord.

Dacht dat PSV een flinke sprong had gemaakt. Mentaliteit en wedstrijdinstelling sterk waren verbeterd. Maar gisteren heeft men al die krediet in 1 helft naar de kloten gejakkerd. Wat een ongelooflijk zwak stelletje met die Wijnaldum voorop. Ook dit jaar gaat het niet lukken met het kampioenschap. Let maar op!

PSV speelde, in tegenstelling tot de meeste wedstrijden dit seizoen, weer net zo waardeloos als de voorgaande seizoenen. Had het gevoel dat ze het lek boven hadden maar gisteren leek het wel of er nog een paar gaten bij waren gekomen.
Ben benieuwd of er zondag gespeeld gaat worden. Gerbrands had het al, niet letterlijk, over competitie vervalsing als de wedstrijd doorgaat. Mocht de speeldatum gewijzigd worden zou dat zomaar gunstig voor Ajax kunnen uitpakken.
Ze kunnen dan koploper worden en dan zal PSV in de achtervolging moeten wat psychologisch toch even anders is dan voorstaan. Aangezien ik mentaal gezien PSV toch nog iets minder ervaren inschat, zou dit wel eens belangrijk kunnen blijken voor de ranglijst dit seizoen.

Tuurlijk heeft PSV nadeel tegen Feyenoord maar daar moeten ze gewoon mee dealen. Dat is topsport. Een wielrenner krijgt ook wel eens een lekke band op een ongelukkig moment. Dat is ook een vet nadeel tov de anderen die dat niet hebben. Toch gewoon doorgaan en je terugknokken. Geldt voor PSV ook. Gewoon nog harder knokken en dan win je zondag en dan is de overwinning alleen maar mooier!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren