Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

BILD: Tuchel wil zakendoen met Bayern én concurrentiestrijd aangaan

Laatste update:

Thomas Tuchel heeft grootse plannen op transfergebied. BILD onthult woensdag dat de vorige week door Chelsea aangestelde manager pogingen wil gaan ondernemen om David Alaba los te weken bij Bayern München. Daarnaast wil de opvolger van de ontslagen Frank Lampard nog eens twee spelers overhalen om de Bundesliga aankomende zomer in te ruilen voor de Premier League.

Volgens de Duitse boulevardkrant staan ook Alaba's ploeggenoot Niklas Süle en Dayot Upamecano (RB Leipzig) op het verlanglijstje van Tuchel. De Duitse coach moet wat betreft laatstgenoemde verdediger de strijd aan met Bayern, want der Rekordmeister is er veel aan gelegen om Upamecano na afloop van dit seizoen naar München te halen. De Franse centrumverdediger beschikt over een ontsnappingsclausule van naar verluidt 42,5 miljoen euro in zijn tot medio 2023 lopende contract in Leipzig.

Alaba heeft min of meer besloten om Bayern deze zomer transfervrij te verlaten. De clubleiding van de Champions League-winnaar heeft zich al neergelegd bij het naderende vertrek van de multifunctionele verdediger. In de Spaanse media kwamen onlangs verhalen naar buiten dat Alaba reeds tot een akkoord zou zijn gekomen met Real Madrid over een lucratief contract. Een definitieve deal is echter nog niet gesloten met de Oostenrijker, die ook is genoemd als mogelijke aanwinst van Barcelona.

Tuchel wil sowieso een centrumverdediger aantrekken, waardoor Süle in beeld is gekomen bij de voormalig coach van Paris Saint-Germain. In zijn eerste twee duels als manager van Chelsea koos Tuchel overigens voor een systeem met drie verdedigers. Thiago Silva werd tegen Wolverhampton Wanderers (0-0) en Burnley (2-0) geflankeerd door César Azpilicueta en Antonio Rüdiger. De Chelsea-manager heeft voor het centrum van zijn defensie ook nog Andreas Christensen en Kurt Zouma tot zijn beschikking.

Zie jij David Alaba naar Chelsea vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Upamecano, Alaba en Thiago silva zou wel een centrum zijn waar bijna ieder team jaloers op is. En gezien de beperkte gelimiteerde transfersom van upamecano en de transfervrije status van Alaba, is het ook nog een financieel verantwoord.

3 februari 2021 om 10:56

Thiago wordt ondertussen wel weer wat ouder zeg... En volgens mij wilt Alaba heel graag op het middenveld gaan spelen. Zie in Alaba overigens best wel een leuke controlerende middenvelder met zijn trap. Kante en Alaba als controleurs met Haverts ervoor als false 9 of 10 is een lekker middenveld. Verder vind ik Upamecano nou echt een Chelsea verdediger en helemaal niet bij Bayern passen. Snap niet dat Sule daar niet meer speelt ook

3 februari 2021 om 11:36

Waarom past Upa niet bij Bayern? Zeer snel, sterk in de lucht, een goede opbouw, 1 vs 1 zeer moeilijk te kloppen.. kortom een perfecte CV voor een voetballend team die zowel op hoge lijn kan verdedigen als ook iets lager. Süle is nog niet de oude en wisselt goede met slechte momenten af. Als Süle past dan Upa heel zeker..

3 februari 2021 om 12:47

Nee hoor, voor Fifa is dat misschien leuk, maar ik denk dat Juve, Bayern en Liverpool blij zijn met hun basis CV duo dat ze in de selectie hebben.

3 februari 2021 om 13:43

Vandaar ook Bijna ieder team . Je noemt dan ook exact de drie die clubs die veel verder zijn dan Chelsea.

3 februari 2021 om 14:31

Oke dat had ik net niet goed genoeg gelezen en dan had ik mijn mond gehouden! Chelsea heeft leuke aankopen gedaan, maar momenteel is er nog niks laten zien. Ik durf zelfs te stellen dat Arsenal, Tottenham en United verder zijn dan Chelsea. Daar lijkt het toch allemaal wat stabieler te zijn de laatste maanden. Maar goed, ik vind ook dat Chelsea even moet stoppen met kopen en eerst de vorige bus mensen laten landen binnen de club. Maar goed wie ben ik :D

Zouden goede aankopen zijn voor Chelsea maar ik denk niet dat Alaba zit te wachten op die club, het is nog allerminst onzeker of Chelsea wel in de CL uitkomt volgend seizoen. Daarnaast lijkt de Oostenrijker met zijn hoofd al in Madrid te zitten, volgens marca heeft hij zelfs al getekend. Tuchel moet ook wel nieuwe spelers aan de selectie toevoegen, en het liefst spelers die er meteen staan

3 februari 2021 om 10:27

Misschien speelt Chelsea volgend jaar geen CL, maar Alaba krijgt dan nog wel de kans om in de grootste en sterkste competitie ter wereld te spelen.

3 februari 2021 om 10:30

Grootste zeker op financieel gebied, maar sterkste zou ik niet meteen zeggen. De Laliga is ook krachtig maar heeft zeker wat shine verloren toen Cristiano richting de Serie A vertrok

3 februari 2021 om 11:46

Absoluut wel de sterkste. Heel veel teams die niks voor elkaar onder doen. La Liga is enorm afgezakt en heeft totaal geen niveau meer wat ze in de glorie jaren rondom 2016 wel hadden. De PL is La Liga lang en breed voorbij gestreefd.

3 februari 2021 om 11:50

Agh nadat Spaanse teams wat minder werden na 10 jaar dominatie lukte het de Engelse teams vorig jaar Europees niet te presteren daar Franse en Duitse teams de halve finale CL haalden. En dan had je nog Sevilla die in de EL Man U versloeg en de El titel pakte. Agh groot kwa financien maar laten we niet overdrijven.

3 februari 2021 om 11:58

Grapjas, het jaar daarvoor 4 Engelse teams in de finales van de EL en CL. De PL is de aantrekkelijkste competitie ter wereld door het hoge tempo en soms lijkt het dat iedereen van elkaar kan winnen. De PL is de sterkste competitie ter wereld, spelers willen daarheen want daar gebeurd het.

3 februari 2021 om 12:27

Spelers willen daarheen want daar betaalt het bedoel je denk ik hahah, maar zijn beide prachtige competities, Laliga heeft zeker wat shine verloren door het verlies van Cristiano

3 februari 2021 om 10:34

Volgens Sport Bild vandaag wacht Alaba juist op aanbiedingen uit de Premier League.

3 februari 2021 om 11:03

Hij heeft een voor contract getekend bij real Madrid

3 februari 2021 om 11:08

Toch altijd mooi dat de échte insiders hier op Voetbalzone zitten en niet werken voor wereldkranten als Marca of Sport Bild. Met jouw blijkbare contacten zou je toch een enorme waardevolle bron voor zo'n krant moeten vormen..

3 februari 2021 om 11:15

Insite tikker wordt ook wel de Fabrizio romano of Woj van VZ genoemd. On: die heeft helemaal nog nergens getekend. Zou hem graag eens in de PL zien

3 februari 2021 om 11:53

Nu Insite tukker heeft dat wel gewoon van Fabrizio Romano.

Upamecano komt zo goed als zeker naar Bayern. Alaba heeft andere prioriteiten ( Real is zijn droom, barca op 2 & in Engeland geniet City de voorkeur volgens media maar Real is zijn grote doel). Süle indien hij niet verlengd zal hij mss wel verkocht worden aangezien upa-Hernandez sws basis zullen zijn volgend seizoen! Is nog afwachten met sule want ook Manu zal hem willen halen. Sule& Upa hebben dezelfde makelaar en hij gaf al een hint dat Upa naar Bayern( zei ook dat bayern 4 top cv s nodig heeft elk seizoen) zal komen net zoals de Leipzig insider & de bayern verantwoordelijke. Hansi heeft Sule heel graag en wie weet verlengd hij want hij is nog jong maar na zijn kruisband nog niet de oude maar wel top potentie. Denk dat Tuchel gratis Boateng zal halen aangezien hij hem bij PSG wou.

3 februari 2021 om 10:25

Gratis Boateng, nee Chelsea gaat aankomende de zomer voor een topverediger en niet voor Boateng. Zolang Alaba en Upa nergens hebben getekend kunnen ze net zo goed naar Chelsea gaan.

3 februari 2021 om 10:31

Alaba schijnt al getekend te hebben maar wil dit nog niet naar buiten brengen. Upa kan alle kanten op en zal pas in de zomer een beslissing gaan maken denk ik, maar nog wel voor het EK begint

3 februari 2021 om 10:48

Iedereen die afgelopen weekend Upa zijn makelaar in de studio hoorde praten kan daaruit opmaken dat upa zijn volgende bestemming Bayern wordt + uitspraken Bayern bazen gingen ook die richting uit & volgens FT wil Upa enkel naar Bayern en volgens de leipzig insider ook. Zelfde verhaal van sane-hernandez toen zeiden velen hier ook dat die naar club X Of Y zouden gaan maar bayern stond al vast( onderling akkoord met speler). Zelfde verhaal nu, je zal zien. Komende weken maakt Upa zijn nieuwe club bekend. Sule als hij niet verlengd zie ik vertrekken aangezien upa-hernandez duo nr 1 zullen zijn maar wie weet verlengd hij alsnog. Als Real of Bayern je wilt dan zeg je geen nee zeker als je er basisspeler kan worden.

Misschien ook eens tijd om afscheid te nemen van een aantal verdedigers. Christensen, Zouma en Rudiger kunnen er 2 van weg denk ik. Allemaal nooit onomstreden geworden en kun je nog leuk geld voor ontvangen waarschijnlijk. Zouma ben ik zelf nog wel van gecharmeerd dus ik zou Rudiger en Christensen proberen te verkopen. Volgend jaar heb je Sarr, Ampadu en Tomori die weer terugkeren dus dan kun je opnieuw kijken wie er in aanmerking komen. Als je Alaba kunt halen dan zou ik dat meteen doen, maar zo denken meer topclubs erover.

Ah, dus Tuchel krijgt z'n verdedigers wel? Dat zal Frank leuk vinden...

3 februari 2021 om 10:32

Heeft Lampard niet bewust de keuze gemaakt om alleen Chilwell en Thiago Silva te kopen? Want de prioriteiten van Lampard leken met name voorin te liggen met Werner Ziyech en Havertz die een aardige som gekost hebben bij elkaar. En daarnaast, als Lampard komende zomer nog steeds bij Chelsea had gezeten had hij ook zijn verdedigers gekregen, dat was denk ik altijd al het plan van Chelsea om in de zomer de defensie te versterken, met of zonder Lamp

3 februari 2021 om 13:08

Ik moet zeggen dat ik vooral Youri Mulder napraat. Wellicht niet de meest verstandige zet...

Tja Werner en Havertz zijn tot dusver het perfecte voorbeeld waar het niet uit de verf komt. Als ik Upa was zal ik lekker naar Bayern gaan. Bovendien vind ik dit ook geen stap voorwaarts. Red Bull speelt standaard CL en komen dit jaar ook gewoon weer door in een ijzersterke poule. Vorig jaar nog halve finalist. Bij Chelsea staat er elk jaar toch een ander elftal of trainer op de been.

3 februari 2021 om 11:49

De PL is natuurlijk wel de beste en grootste competitie ter wereld, daar kan de Bundesliga bij langer na niet aan tippen. Leipzig had een goed jaar net zoals Ajax dat ook een keer had in de CL en clubs als Lyon en Monaco ook.

3 februari 2021 om 12:05

Dat vind jij. Ik vind de PL misschien ook wel de sterkste, maar zoveel beter dan de Bundesliga is het ook weer niet. Niet voor niks dat alle Duitse ploegen de laatste 16 bereiken, Gladbach en Leipzig zelfs ten koste van United en Inter. Ik vind ook niet dat je Leipzig kan vergelijken met die clubs. Die zijn met een ijzersterk beleid bezig en als ze zo doorgaan zijn de de uitdager van Bayern de aankomende jaren ipv Dortmund. Terwijl een Monaco compleet is leeggekocht daarna en Lyon nu niet eens meer in de CL actief is.

en leipzig heeft stiekem de vervanger van upamecano al klaar staan, konate die gaan ze klaar laten stomen voor volgend seizoen, want die is bijna langer geblesseerd geweest dan fit, hij is ook iets jonger en volgens vele was hij zelfs beter dan upa (imo ook).

3 februari 2021 om 11:14

Ze hebben ook weer zon groot Frans talent gehaald. Mohamed Simakan voor Strasbourg. Maar inderdaad hebben ze ook nog met Konate en Mukiele jongens die prima als cv kunnen spelen. Vooral Konate heeft enorm veel potentie.

Beetje off-topic hoor maar waarom lees ik nooit over interesse in Kimmich van andere topclubs? Hij is op zijn positie toch de allerbeste momenteel, brengt iedere club een stap verder.

3 februari 2021 om 14:19

Inderdaad bijzonder. Kimmich is echt wereldtop. Maar misschien komt het omdat hij echt een Bayern man lijkt te zijn? Idem voor Müller. Heeft nog een lang contract ook en is onbetwist en geliefd. Weinig reden dus om weg te gaan. Het is sowieso wel een patroon bij Bayern hè. Spelers gaan eigenlijk alleen weg om geld in de spaarzame gevallen. Kroos wou een X bedrag verdienen maar Bayern bood dat niet. Idem nu met Alaba.

3 februari 2021 om 14:35

Dat is een vraag voor elke legende van een club aan het einde van de carriã¨re. Ik denk dat Robben dat het beste kan beantwoorden, die heeft Chelsea, Real en Bayern meegemaakt. Als je ergens perfect zit en kans maakt op de grootste prijzen die er zijn, dan zou het alleen zijn om eens een keer wat anders te proberen of een belachelijk salaris op te strijken. Het is niet zo dat er veel teams beter zijn dan Bayern over het algemeen, afgelopen jaar waren ze absoluut de beste. Wanneer is iets goed genoeg

Toch grappig dat Lampard alleen maar aanvallers kreeg en Thiago Silva als pleister voor de problemen achterin en de nieuwe trainer straks lekker mag kiezen uit de meest gewilde cv's van Europa. Al zou je ook kunnen zeggen dat je misschien Havertz niet had moeten halen en met dat geld twee cv's had kunnen kopen, maar goed. Water under the bridge.

3 februari 2021 om 13:52

Chilwells rendement doet je misschien denken aan een aanvaller maar het is toch echt een linksback.

3 februari 2021 om 14:04

Vandaar dat ik ook de nadruk legde op de cv's volgens mij liggen (en lagen) in het centrum ook de meeste problemen.

3 februari 2021 om 15:20

Nou linksback was ook een flink probleem hoor. Geen Chelsea fan wilde Emerson of Alonso meer zien. Mendy is natuurlijk ook een upgrade op die dramatische Kepa. Alleen rechtsback is prima bezet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren