Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bijval voor Van Gaal: ‘Ik denk dat hij nog weleens verrast kan worden’

Laatste update:

In Nederland is her en der met verbazing gereageerd op de oproep van Vincent Janssen voor het Nederlands elftal, na een absentie van bijna vijf jaar. Die verbazing is er allerminst bij Víctor Vucetich, sinds maart de trainer van Monterrey. De oefenmeester van de Mexicaanse werkgever van Janssen snapt wel waarom de bondscoach van Oranje bij de 27-jarige aanvaller is uitgekomen.

"Je moet altijd naar de prestaties kijken van spelers en de prestaties van Vincent Janssen voor ons zijn erg goed geweest", is Vucetich lovend over de Nederlandse spits in een interview met ABC Deportes. "En die prestaties zijn zo goed geweest dat hij daarmee de interesse van Van Gaal heeft gewekt. Ik denk dat Van Gaal hem goed heeft bekeken en tot de conclusie is gekomen dat Vincent van waarde kan zijn voor het nationale elftal. Ik heb zelf niet met Van Gaal gesproken, maar ik ben blij dat hij Janssen heeft opgeroepen. Ik denk dat hij nog weleens verrast kan worden door het niveau dat Vincent kan behalen", aldus de coach van Monterrey.

Naast Nederland was het ook in Mexico voor veel mensen een verrassing dat Janssen werd uitgenodigd door Van Gaal voor de Nations League-wedstrijden. Met 3 doelpunten in 29 wedstrijden wist de aanvaller niet bepaald te overtuigen dit seizoen. Vucetich hecht daar echter niet veel waarde aan. "Ik zie een op en top professional aan het werk die het elftal al heel veel heeft geholpen. Vincent heeft een positieve mindset en in sommige wedstrijden was hij echt de beste speler op het veld. Dat is veel mensen misschien ontgaan, omdat ze puur en alleen naar zijn doelpunten kijken."

In de optiek van Vucetich kan de uitnodiging van Oranje Janssen echt een boost geven voor de komende periode. "Ik geloof zeker dat het hem een mentale opkikker zal geven. Vincent maakte een beetje een terneergeslagen indruk en dat hebben we ook gevoeld. Maar gelukkig hebben zijn medespelers hem erg goed geholpen, waar hij weer heel goed op reageerde", aldus Vucetich, die Janssen feliciteerde na het belletje van Van Gaal. "Ik heb hem met twee dingen gefeliciteerd: zijn bruiloft en de oproep voor het nationale elftal. Daar kijkt hij erg naar uit en het geeft hem ook een bepaalde rust. Het zal Vincent alleen maar goed doen." Janssen sluit door zijn bruiloft dinsdag pas aan bij Oranje, dat in de Nations League nog uitkomt tegen Wales (8 en 14 juni ) en Polen (11 juni).

Vind jij dat Vincent Janssen speeltijd moet krijgen bij Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aah de trainer van Janssen vindt het terecht dat Janssen is opgeroepen… zou wat zijn als zijn eigen trainer openlijk zou zeggen dat ie er geen reet van begrijpt.

5 juni 2022 om 16:13

Nou ja, als supporter van AZ kan ik je verzekeren dat ik geen reet begrijp van diens (of Janssen's) oproep .

Tuurlijk zegt die man dit, die kunnen Vincent deze zomer weer wat makkelijker slijten. Dan ga je hem nu niet afbranden.

is ook logisch dat mensen kijken naar het aantal doelpunten dat een spits maakt.
janssen is nou eenmaal geen spits die het spel maakt, maar misschien meer oorlog maakt en ruimte creeert voor andere. opzich dikke prima, en als van gaal denkt dat het nederlands elftal dat nodig heeft dan is dat ook prima.

we gaan het wel zien wat zijn plannen zijn met janssen, het is sowieso geen basisklant, denk dat velen dat ook wel weten en snappen. maar het is meer van, waarom is hij dan wel opgeroepen als je ook andere type spitsen hebben, met betere statistieken in sterkere competities. maar goed, van gaal weet het allemaal beter natuurlijk

5 juni 2022 om 16:01

Louis weet wat Luuk en Wout kunnen. Dat zijn echte pinchhitters. Janssen is ook iemand die oorlog maakt, maar kan je eventueel ook diep sturen. Ik denk dat Louis wil beoordelen of Janssen dat op een niveau kan waar Louis naar streeft.

5 juni 2022 om 16:15

Weghorst is geen pinch hitter. Daarvoor is hij door de lucht niet goed genoeg, en niet onbaatzuchtig genoeg. Het zit niet in zijn spel om zich iets terug te laten zakken en dan door te koppen. Terugleggen / afleggen zal hij nooit doen. Heeft hij ook het overzicht niet voor. Daarbij heeft hij geen kaats. Hij maakt wel oorlog, maar vooral voor zichzelf. Vind hem als basisspits niet goed genoeg, dus van mij mag Wout er wel uit. Wel zonde want zijn beleving en passie voor Oranje is ongeëvenaard.

5 juni 2022 om 17:00

Je kan wel meer Nederlandse spitsen diep sturen en oorlog laten maken en die hebben waarschijnlijk nog een beter doelgemiddelde ook

5 juni 2022 om 16:20

@oreely, als hij andere nuttige kwaliteiten had, dan speelde hij vast wel meer dan 1500 minuten in zo'n matige competitie als de Mexicaanse. Het aantal goals is niet het enige wat in zijn nadeel spreekt. Assist en minuten zien er ook niet bepaald goed uit.

Zou wel grappig zijn als Janssen in totaal 10 minuten speeltijd krijgt van Van Gaal

5 juni 2022 om 15:58

En er vervolgens 2 in schiet ;-)

5 juni 2022 om 16:09

Dat zou nog grappiger zijn inderdaad. Toch zou ik hem niet meenemen naar het WK en vind ik deze selectie nergens op slaan. Maarja van Gaal heeft er natuurlijk veel meer verstand van dus ja...

Nou ja, het kan gek lopen. Misschien is Janssen wel een Nederlandse Podolski. Wil hem best wel weer eens aan het werk zien. Verwachtingen zijn immens laag dus dan kan het alleen maar meevallen.

Vincent Janssen is een speler die heel veel werk verzet, die sleurt en met zijn rug naar de goal speelt. In wedstrijden tegen Polen en Wales, waarin ik verwacht dat Nederland aan de bal zal domineren, kan hij in dat opzicht van waarde zijn. Ik denk dat Louis dat wil bekijken.

5 juni 2022 om 16:03

Dat maakt hem een mindere versie van Weghorst. Moet Janssen echt naar het trainingskamp komen om dat de bondscoach te laten zien? Dat kunnen we zo toch ook wel zeggen?

5 juni 2022 om 16:09

Als je zo naar voetballers kijkt dan snap ik dat jij geen trainer bent.

5 juni 2022 om 16:15

Leg mij maar eens op basis van jouw jarenlange ervaring als trainer bij een BVO uit waarom ik er naast zit dan, ouwe Amerikaan.

Wat een overdreven gezeur over Janssen. Van gaal wil zo’n type als hem gewoon aan het werk zien. Misschien past hij goed in het plaatje wat van gaal aan het maken is. Net als Wijnaldum. Die heeft zich gewoon niet goed laten zien de vorige keer bij oranje, heel simpel. Dat heeft van gaal heel goed uitgelegd bij de persconferentie. Niet op het veld en blijkbaar daarbuiten als wissel ook geen pretje om erbij te hebben. Nou dikke doei dan. Van gaal maakt gewoon logische keuzes en heeft overal een gedachte bij. Tis geen Frank de boer die voor veel dingen geen aandacht had. Nee van gaal zit overal bovenop en denkt ook bij deze keuzes goed na over wat hij wil en nodig heeft.

5 juni 2022 om 17:04

Oranje is toch geen opvanghuis voor geflopte voetballers? Dat is het hoogst haalbare voor een Nederlandse speler en alleen als je top zou presteren dan zou je opgeroepen moeten worden. Nu worden spelers beloond voor slechte prestaties met een uitverkiezing voor Oranje. Wat voor een signaal geef je dan als als bondscoach? Dat een gebrek aan prestaties niet uitmaakt verder als je Vincent Janssen heet, maar dat een gebrek aan prestaties alleen uitmaakt als je achternaam Wijnaldum of Vd Beek is

5 juni 2022 om 19:01

Wie heeft het over opvanghuis? Deze bondscoach kijkt naar wat hij nodig heeft voor zijn team. Wijnaldum heeft zich in en buiten het veld niet goed laten zien de vorige keer bij Oranje heeft van Gaal duidelijk gemeld. Daar is dus een goede reden voor. En Van Gaal heeft het volste recht om iemand te bekijken waarvan hij het idee heeft he die kan ik misschien wel gebruiken in mijn spel. Prestaties bij clubs is namelijk geen garantie voor prestaties bij Oranje. Daar is Seedorf, om maar even iemand te noemen, het levende voorbeeld van.

5 juni 2022 om 20:39

Als je bij je club presteert speel je je in de kijkerbij een nationaal elftal. Nu moeten we dus allemaal spelers gaan selecteren die niks laten zien bij hun club omdat ze misschien in Oranje wel een succes kunnen worden? Dam wordt je toch geselecteerd op basis van helemaal niks?

6 juni 2022 om 08:07

Als je bij je club presteert speel je je in de kijkerbij een nationaal elftal. Dat is inderdaad vaak een uitgangspunt. Vorm en wedstrijdritme zijn natuurlijk belangrijke beoordelingscriteria voor een bondscoach maar een goede bondscoach staart zich daar niet blind (no pun intended) op. Er zijn zoals Soccerfan_1 terecht op merkt genoeg voorbeelden van spelers die het op niveau goed doen bij hun club maar het bij oranje nooit echt hebben laten zien. Andersom doet bijv. een Bergwijn het in Oranje hartstikke goed maar zit bij zijn club op de bank. Je moet soms creatief zijn omdat je aanbod door nationaliteit beperkt is. Geen één bondscoach selecteert op basis van helemaal niks en zeker Van Gaal niet. Ze zullen bij die weinig spelende spelers specifieke kwaliteiten zien die ze nog missen en in geval willen testen of dat matcht met de overige spelers en in het niveau wat ze nastreven.

Haha ik heb niet het idee dat iemand deze reactie serieus neemt, uiteraard zegt de trainer van Janssen dit.

Pinchitter als kapstok misschien wel ideaal. Wie zal t zeggen..

Met alle respect, maar wat is deze website achterlijk geworden zeg…

- bij populaire headlines is zowel de app als de site niet vooruit te branden. Jezus, hoe moeilijk is het voor een “grote” voetbalsite om je infrastructuur op orde te hebben my god.. en dit is al heel lang een probleem…
- niet mogen reageren op zeg maar bijna niks? Ik reageer/discussier sowieso al amper, maar we mogen vrije meningen geven toch? Als je zoetzappige artikelen plaatst voor de kliks, laat mensen er dan ook op reageren, of zijjn jullie bang voor de negatieve reacties…
- artikelen over bijvoorbeeld weinig voetbal inhoudelijke onderwerpen (die wags met fabiolo). Prima om eenmalig te plaatsen, maar laat hem niet 9000x per week weer omhoog zetten.
- achterlijke reactiesysteem wat stampt uit 1995. Langzaam laden, soms helemaal niet, basis editor en bij posten op drukke momenten geeneens feedback van de submit, waardoor er vaak dubbele posts ontstaan.

Mensen, dit moest ik even kwijt. Verder geniet ik weer van mn dag. Ciao

5 juni 2022 om 19:16

AFCA

hear hear!

De app is echt een drama. Geen notificaties. Soms typ je bericht en dan verzenden dan niets. Weg bericht.

Je kan niemand taggen.

Snap echt niet waarom geen upgrade komt.

Totaal geen rekening houden met de gebruikersgemak. Bizar

5 juni 2022 om 19:20

Misschien is het juist expres zo, om reacties helemaal te elimineren op een gegeven moment.

6 juni 2022 om 00:07

Ik vind de interactie tussen de gebruikers veel leuker dan de nieuwsberichten. Die kunnen mij meestal gestolen worden.
Het moet toch echt beter en overzichtelijker kunnen lijkt mij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren