Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Bij Heerenveen trainde ik amper voor mezelf, dat deed maar een enkeling'

Laatste update:

Hakim Ziyech beleefde vorig seizoen zijn doorbraak in het betaalde voetbal en had in de zomer de keuze tussen een transfer naar Feyenoord of naar FC Twente. De middenvelder vertrok naar Enschede en begint het vak van profvoetballer daar naar eigen zeggen steeds beter te verstaan.

/

Ziyech koos voor Twente om een betere voetballer te worden en heeft het gevoel dat hij de goede kant opgaat. In mentaal opzicht is er volgens de technicus al een knop omgegaan; hij praat al veel minder tegen scheidsrechters dan voorheen. Daarnaast heeft Ziyech zich op fysiek vlak ontwikkeld, wat mede dankzij individuele trainingen is gelukt.

Ziyech zit vaak in het krachthonk, vertelt hij aan FC Twente Inside: "Bij Heerenveen trainde ik amper voor mezelf, dat deed maar een enkele speler. Hier werkt iedereen na een training een individueel programma af. Ook daar word je een betere voetballer van. Dat heeft mijn ogen wel geopend", aldus de spelmaker.

Denk je dat Hakim Ziyech bij FC Twente goed genoeg wordt voor nog een stap hogerop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch raar,
Ik meen dat Gouweleeuw iets soortgelijks zei tien hij naar Az ging over het verschil in trainingsopvatting.

18 februari 2015 om 16:30

Erg vreemd dat een profclub als Heerenveen geen persoonlijke trainingsschema's aan hun spelers geeft inderdaad. Zal in de tijd van Gert-Jan Verbeek wel anders zijn geweest...

18 februari 2015 om 16:44

het gaat hier ook om de mentaliteit van de beide jongens, zowel gouweleeuw wat ik persoonlijk niet een heel goede voetballer vind kwam lui over en hetzelfde geld voor Ziyech wat wel een topspeler is. Wat hij ook zegt de knop is bij hem omgegaan..

Bij Heerenveen bieden ze echt wel persoonlijke trainingsschemas aan het is alleen de vraag of de speler er iets mee doet.

18 februari 2015 om 16:53

Dus als ik het goed begrijp heeft Heerenveen (op een enkeling na) alleen maar luie spelers?

18 februari 2015 om 16:55

Volgens mij zijn dit seizoen weel meer spelers bezig met individuele trainingen dan vorig seizoen bij Heerenveen. Maar het is toch je eigen keuze of je extra individueel gaat trainen. Dat is ook eigen verantwoordelijkheid. Maar ik heb verder geen idee of het normaal is dat de clubs dat voor je regelen.

Ach ja en bij Twente voetbalt ook iedereen voor zichzelf en dat is dan weer minder, onder Groener was het een onsamenhangend geheel, maar heb het idee dat het nu niet veel beter is, wat dat betreft heeft Twente geluk dat het algehele niveau in de eredivisie behoorlijk is achteruit gegaan, anders waren ze nog in moeilijkheden gekomen ook.

Het komt alleen nog maar weinig uit bij Ziyech. Vraag me af of hij uiteindelijk wel de goede keuze heeft gemaakt door naar Twente te gaan Bij Feyenoord had hij onder Rutten kunnen trainen die ik toch een stuk hoger aansla dan Schreuder.

18 februari 2015 om 16:57

Als Twente slim is nemen ze volgend seizoen een andere coach dan Schreuder. Niet echt een goede coach, want met dit team moet je toch wel beter spel kunnen laten zien.

18 februari 2015 om 17:01

Volgens mij ligt Schreuder tot 2019 vast
Zal een aardige duit kosten ben ik bang...

18 februari 2015 om 17:22

Nu ben ik echt geen Schreuder fan, maar snap niet zo goed waarom je denkt met dit team beter spel te kunnen laten zien.
2 goede, maar jonge dus wisselvallige talenten Ziyech en Corona, 4 redelijk tot behoorlijke spelers, Mokotjo, Ebecilio, Bjelland en Castaignos, de rest is pure middelmaat of nog minder.
Vraag mij echt af hoe en waarop jij Schreuder beoordeelt? Zie je trainingen van hem, denk je dat hij betere wisselspelers heeft, die hij stiekem achter de hand houd?

Het enige wat meetbaar is, dat is het aankoopbeleid waar hij mede verantwoordelijk voor is, en die is echt bedroevend, hij zit nu een jaar of 5 a 6 in het technisch hart bij Twente en in die 5 a 6 jaar zijn er wat miskopen geweest,javadov, Akram, Bajrami, Kastrati, Plet, Breukers, Mokthar, Koppers, Schilder, Kusk, Börven, Parker, Lachman, zijn zo al een stel namen die mij te binnen schieten en zal er best een stel vergeten zijn.

Staat tegenover datrosales, Ruiz, Tadic, Chadli, Corona, Tapia en Gutiérrez voltreffers waren 'goede scouts in midden/zuid Amerika'

19 februari 2015 om 02:58

Schilder presteert gwn wat slecht, maar ik vond het echt een goede aankoop. Altijd al een leuke speler gevonden!

19 februari 2015 om 03:24

"staat tegenover datrosales, Ruiz, Tadic, Chadli, Corona, Tapia en Gutiérrez voltreffers waren 'goede scouts in midden/zuid Amerika'"

Rosales, Ruiz, Tadic en Chadli zijn toch allemaal gescout in Nederland/belgië? Rosales kwam volgens mij nog mee met de trainer vanuit België..

19 februari 2015 om 10:25

Yep Rosales en Ruiz kwamen uit België, maar Gutiérrez, Tapia en Corona niet, viel mij op 3 spelers gehaald 3 voltreffers, daarentegen zijn de spelers die in Nederland en Scandinavië worden gescout toch wat minder

Laat toch al wel regelmatig mooie dingen zien bij Twente, mooie speler. Had hem graag bij Feyenoord gezien, wat creativiteit kan geen kwaad. Nu is Ziyech daar niet per se voor nodig, want het enige dat hoeft te gebeuren is Toornstra of Vilhena op de plek van Immers te zetten, maar hij had Feyenoord zeker sterker kunnen maken.

18 februari 2015 om 20:06

Ik vind toornstra meer een fysieke speler. En daar had ziyech zeker naast kunnen spelen.

Het is triest met de spelers van Twente gesteld als ze na de training nog extra trainen om als individu betet te worden en je kijkt naar aantal behaalde punten en het spel van veel spelers. Doet Heerenveen toch beter

twente heeft ook niet echt het geluk mee zitten maar het verdedigende spelen nekt ze gewoon want ze hebben geen verdediging waar ze op kunnen vertrouwen. linksback en lachman zijn teslecht. spelen misschien in 10 matches 2 redelijke tot goede wedstrijden. twente kan zeker beter maar zal wel alles moeten omgooien 1st die verdedigende laffe tactiek weg en spelen om middeveld te winnen waar de kracht ligt van twente al is het balen met veel blessures waaronder ster en spelmaker gutierez. persoonlijk zou ik zeggen speel in een 4-1-2-3 opstelling volgend seizoen waarmee je guitirez en ziyech samen kan laten spelen en grote stofzuiger erbij zoals brama dit in verleden was toen twente kampioen werd. gezien 4.1.2.3 der niet bijstaat maak ik opstelling van 4-3-3 ervanuitgaand dat iedereen wel weet wie boxtobox gaat al zal ieder zijn fav opstelling hebben. opstelling is gemaakt ervanuitgaand dat iedereen blijft een seizoen maar iets in deze manier hoort top5 te zijn met goed voetbal

stevens
ter avest
martina
bjelland
jeugd
ziyech
ebecilio
guitirez
bilal
castaignos
corona

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren