Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bij Ajax gaan ze wel netter met hun spelers om dan bij Feyenoord’

Laatste update:

Anass Achahbar is dit seizoen op het tweede plan beland bij Feyenoord: trainer Giovanni van Bronckhorst doet nauwelijks een beroep op de diensten van de 22-jarige aanvaller en hij krijgt zo goed als geen speeltijd. Volgens zijn vader Mimoun Achahbar heeft Feyenoord zijn zoon aan het begin van het seizoen een ander beeld voorgeschoteld: hij zou een eerlijke kans krijgen in Rotterdam.

/

“Ik vind het zielig voor mijn kind, het is oneerlijk zoals er met hem wordt omgegaan”, vertelt hij aan supportersblad Hand in Hand. “Ik heb niet veel met Ajax, maar daar gaan ze wel netter met hun spelers om. Ik heb echt respect voor mijn jongen, wat hij allemaal heeft meegemaakt… Hij heeft ook veel te danken aan Feyenoord, dan ga je niet zomaar weg. In de jeugd kreeg ik aanbiedingen van verschillende buitenlandse clubs. We hebben ze allemaal afgeslagen, Anass was trouw aan Feyenoord.”

Volgens de vader van Achahbar noemde Van Bronckhorst de jongeling vorig seizoen nog zijn beste spits. De aanvaller moet het dit seizoen echter doen met zeer beperkte speeltijd; hij kwam tot nu toe pas in vijf wedstrijden in actie in de Eredivisie en maakte slechts honderdtwintig minuten op het hoogste niveau.

Denk je dat Anass Achahbar er goed aan doet te vertrekken bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daar denkt Boilessen anders over.

23 april 2016 om 20:59

die wist wel waar die aan toe was. dus er is eerlijk verteld aan hem hoe en wat. dus ga je netjes met je spelers om. als je goed leest had feyenoord een heel ander verhaal beginvam het seizoen voorgelegd aan hem. en dat zijn ze dus niet nagekomen. dus is het niet netjes

23 april 2016 om 21:09

Inderdaad Bvk,

Na een seizoen vol blessureleed (en laten we eerlijk zijn hij is sinds hij zijn debuut heeft gemaakt heel vaak langdurig eruit geweest) heeft Ajax hem alsnog een mooi aanbod gedaan, maar hij wou per se meer verdienen.

Ajax wou daar niet aan beginnen en gaf aan dat hij dan maar een andere club mocht vinden waar hij wel meer betaald kon krijgen. Ajax heeft hem zelfs geholpen met het vinden van andere clubs die aan zijn eisen konden voldoen, maar hij sloeg ze allemaal af.

Aan Achabar werd verteld dat hij wel een toekomst had bij Feyenoord, dat is totaal anders.

23 april 2016 om 21:38

Hoezo wilde Boilesen meer verdienen? Gek dat je verhalen de wereld in probeert te helpen om een speler zwart te maken. Al bij de eerste onderhandeling werd gezegd dat Boilesen niet wilde verlengen en dat Ajax geen aanbod hoefde te doen. Daarbij gaf ie aan dat hij van mening was dat het goed voor hem was om andere oorden op te zoeken. Een jaar geleden heeft ie extra verduidelijkt dat Spanje hem wel interessant leek en het in hem geinteresseerde Celta wel leuk vond.

Maar volgens jou wilde hij dus alleen meer verdienen. Een conclusie die jij trekt uit helemaal niets.

23 april 2016 om 22:01

Waarom zo boos om niks Nijogeth?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Toch sluit de Deense international, die vanwege ondermaatse prestaties zwaar onder vuur ligt bij Ajax, ook een langer verblijf in Amsterdam niet bij voorbaat uit. "er zal waarschijnlijk binnenkort een datum worden geprikt om te gaan zitten en te praten met Ajax. Dan zullen we de opties bekijken, maar dat er deze zomer iets moet gebeuren is duidelijk."

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

En hier over de salariseisen

Ajax-trainer Frank de Boer begrijpt niets van de salariseisen van Nicolai Boilesen bij een eventueel nieuw contract.

De Amsterdammers deden de Deense linksback eind vorig seizoen een aanbieding om zijn medio 2016 aflopende verbintenis te verlengen, maar Boilesen legde die naast zich neer.

"hij heeft zijn keuze gemaakt en dat is zijn goed recht", zei De Boer vrijdag op de persconferentie.

"maar we weten allemaal wat er hier verdiend wordt, dat weten de spelers van elkaar ongeveer ook wel. Als je super seizoen gedraaid hebt, kun je nog proberen om wat meer te vragen, al doen wij dat niet."

"maar als je zo'n seizoen hebt gedraaid als Boilesen dan denk ik dat je God op je blote knieën mag danken dat we je zo'n aanbieding doen."

23 april 2016 om 22:24

Hij heeft de aanbieding naast zich neergelegd. Dat hoeft toch niet om geld te draaien.

Bij Bakkali was dat ook het geval. Hij wil speelminuten en gaat daarom niet akkoord met het voorstel en PSV brengt de wereld in dat ze er niets van begrijpen omdat het voorstel heel goed was voor een goede speler.

Soms gaat het niet alleen om geld, maar zijn andere dingen belangrijker. Clubs vinden het echter makkelijker om te zeggen dat ze een goed voorstel hebben gedaan, dan dat ze toegeven dat ze een speler geen loze beloftes willen doen en er daarom geen akkoord komt.

In het geval van Boilesen verwijt Ajax hem bijvoorbeeld ook dat ie niet naar de Engelse clubs die een aanbieding deden wilde. Ik vind het niet gek, aangezien Boilesen er niets te zoeken heeft, omdat zijn fysiek daar niet echt past. Die conclusie kan Ajax ook wel trekken, maar de Engelse clubs boden meer dan de Spaanse clubs, dus dan verdien je er uiteindelijk niets aan. En dat zag iedereen al een jaar aankomen.

24 april 2016 om 03:09

@nijoggeth

Boilesen wilde ook niet naar een Italiaanse club, sterker nog, uit alle aanbiedingen was er geen enkele club waar hij naar toe wilde. Maar hij wilde ook niet bijtekenen. Wat moet Ajax dan? Een tussenjaar nemen op de linksback positie of is het niet meer dan normaal dat ze dan een ander aantrekken die wel een toekomst heeft bij Ajax?

Boilsesen mag zijn eigen keuzes maken maar als je en niet wil bijtekenen maar ook op geen enkele aanbieding uit diverse andere competities wil ingaan om te vertrekken, dan moet je ook niet klagen als je op de tribune zit.

24 april 2016 om 09:41

Zou hij gewoon niet goed genoeg zijn gebleken...? Dat Feyenoord meer ontwikkeling had verwacht?

24 april 2016 om 11:12

Boilesen is keurig behandeld tijdens en na zijn langdurige blessure. Hij kreeg uitgebreid zijn kansen in het veld. Ondanks dat hij er niks van bakte kreeg hij een gelijkwaardig contract aangeboden, maar dat was mijnheer niet genoeg. Hij wilde een topsalaris en wenste niet in te binden. Toen was De Boer klaar met hem, zijn salaris is keurig uitbetaald.
Kortom, hij heeft zijn billen gebrand en kon op de blaren zitten.

En hoe weet papa dit?

Gio heeft liever houthakkers dan voetballers, liever opa's dan jeugd.

Blijf erbij dat Van Bronckhorst gewoon ongeschikt is, ongeacht het resultaat morgen.

23 april 2016 om 21:39

Ach dat riep iedereen ook over Cocu na zijn eerste seizoen. V. Bronckhorst is een beginnende trainer, geef hem wat tijd

23 april 2016 om 21:39

Waarschijnlijk omdat hij erbij zat?

Wil nou niet zeggen dat ajax echt beter omgaat met hun spelers maar vind het wel erg raar dan Anas geen spelminuten krijgt. Heeft meer voetballende kwaliteiten dan Kramer en Kazim. En als je hem toch niet gebruikt, moet je hem verhuren.

24 april 2016 om 07:53

Hoe weet jij dat meneer hier ongelijk heeft.

Deze jongen heeft wel laten zien dat hij uitzonderlijke kwaliteiten heeft

Ik vind persoonlijk dat hij toch altijd iets extra's brengt op het moment dat hij in het veld staat. Jammer dat hij nooit voor een langere tijd het vertrouwen heeft gekregen van een trainer, maar misschien zegt dat wel genoeg.

Mocht hij naar een andere club gaan, dan hoop ik dat hij daar het ongelijk van Koeman, Rutte en Gio bewijst.

23 april 2016 om 21:49

Als jet het altijd moet doen met invalbeurten en weinig wedstrijden speelt op goed niveau dan is het moeilijk om gelijk aan te haken. Hoop dat hij de bekerfinale minuten zal gaan maken want weet zeker dat hij het verschil zal gaan maken.

23 april 2016 om 23:57

Naja ongelijk van Koeman hooft die denk ik toch niet echt te bewijzen... Destijds was hij een tiener met Pelle voor zich. Was dus niet zo gek dat hij toen op de bank zat.

Schijnbaar heeft achabar niet genoeg indruk gemaakt op de trainingen voor een basisplek. Maar heeft hij op de trainingen wel een eerlijke kans gekregen.

Deze jongen had vorig seizoen verhuurd moeten worden, om te kijken of die daadwerkelijk het niveau wel aan kan. Ik denk dat er nog steeds veel twijfels zijn over hem en dat hij daarom niet eerste spits is. Het is ook niet een echt aanspeelpunt, omdat die niet zo groot is. Ik denk dat op dit moment je moet eisen of om verhuurd te worden, of om een andere club te zoeken. Hij is nog jong en moet vooral nu veel spelen. Ik hoop er op dat hij verhuurd wordt en dat seizoen zzo groeit dat hij wel eerste spits wordt bij Feyenoord.

Jammer dat deze jongen nooit is doorgebroken. Denk dat het echt aan hem zelf ligt. 4 trainers en 4x niet goed genoeg.

Helaas, had het graag anders gezien.

Hoe weet hij dat het bij ajax beter gaat dan? Vind het een beetje vreemd dat hij dit zegt. Verder begrijp ik trouwens ook niet waarom Feyenoord hem niet meer kans geeft.

Ach, het mes snijdt aan twee kanten. Veel clubs behandelen soms spelers op een weinig respectvolle manier. In de Arena kan ik me het traplopen van Sulejmani en Aissati in aanwezigheid van media ook nog herinneren. Maar spelers gaan zelf ook niet altijd vrijuit. Behandel je ze met respect en gun je ze een mooie transfer dan halen ze een streek uit om naar de aartsrivaal verkassen. Veel spelers voelen zich ook al snel op de tenen getrapt wanneer ze een paar wedstrijden ernaast staan of wanneer de club vasthoud aan het getekende contract.

Technisch is Achahbar de beste spits die Feyenoord heeft. zo'n goal als tegen PSV afgelopen jaar zie ik Kramer en ook Kuyt niet maken. Alleen heeft Achahbar de pech dat hij gewoon te weinig doelpunten maakt.

Bij Kramer ziet het er dan misschien weinig attractief uit, maar die heeft er wel gewoon al 14 in het netje liggen...

Achahbar moet hopen dat een club uit de Subtop zich meldt, waarbij hij gewoon de zekerheid van een basisplaats heeft. Lekker naar FC Groningen of PEC gaan en dan een jaar lang jezelf bewijzen.

24 april 2016 om 02:24

Veertien? Alsof dat veel is, Kramer komt veel tekort voor een topclub als Feyenoord. Achabar is enigzins misleid in die verlenging, en krijgt geen eerlijke kans..

24 april 2016 om 08:50

Als Achahbar door Koeman Rutte en van Bronckhorst niet goed genoeg bevonden wordt zou het natuurlijk ook zo kunnen zijn dat Achahbar op de training niet laat zien dat hij gegroeid is en beter is dan Kramer in iedergeval nuttiger voor het 11-tal.

Zielige mannetjes hier....

Als de uitspraak andersom is, ....

Als je op de training laat zien dat je beter ben dan je concurentie speel natuurlijk altijd.
Achahbar is door Koeman Rutte en van Bronckhorst niet goed genoeg bevonden voor structurele basisplaats in Feyenoord 1, zal het dan ook niet een beetje aan Achahbar zelf liggen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren