Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beugelsdijk stellig: ‘Het kan me geen reet schelen of ik speel of niet’

Laatste update:

Hekkensluiter ADO Den Haag verloor zondag in eigen huis met 0-1 van Feyenoord. Toch kwam de ploeg van trainer Alfons Groenendijk een stuk beter voor de dag dan vorige week, toen er verloren werd van Go Ahead Eagles. Thomas Meissner werd bij de Haagse club geslachtofferd na het slechte optreden van vorige week.

Tom Beugelsdijk had al het gevoel dat er iemand gepasseerd zou worden na de verliespartij tegen Go Ahead. “Ik denk dat iedereen graag dit ADO Den Haag ziet. Zo horen we thuis te spelen. Ik had het er al met Thomas Meissner over dat één van ons geslachtofferd zou worden”, zegt de verdediger tegen FOX Sports. “Het is klote voor hem dat de trainer op dit moment voor mij heeft gekozen. Het is duidelijk dat er wat moest veranderen. Het kan me geen reet schelen of ik speel of niet. Tuurlijk wil ik liever spelen, dat begrijp ik, maar punten zijn belangrijker.”

Trainer Groenendijk was te spreken over het spel van zijn ploeg. “Dit is het ADO dat wij graag willen zien. Als je dit kan brengen tegen de koploper, je brengt ze toch aan het wankelen, dan heb ik de overtuiging dat we het nog kunnen redden. Maar dit moet je wel iedere week brengen”, vertelt de oefenmeester van ADO, dat voor de zesde keer op rij verloor in de Eredivisie. “Je moet ergens beginnen. Het is niet makkelijk, maar ik ga niet zeuren. Ik geloof erin en ik weet dat deze club volgend jaar in de Eredivisie moet spelen. Dat moet voor de fans, voor alles en iedereen.”

Denk jij dat ADO Den Haag zich handhaaft in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan mij eerlijk gezegd ook geen reet schelen.
Wel graag de interviews na de westrijd blijven doen.

Zoals ze vandaag speelden blijven ze zeker in de Eredivisie!

Ado heb ook gewoon erg veel pech nooit heb ze geluk dat het ballentje net goed valt

19 februari 2017 om 22:54

ADO is ook gewoon erg slecht. Dat het balletje niet goed valt hebben alle clubs last van. Je kunt je afvragen of het nog wel pech is als het al een halfjaar lang zo is. Ado kan met deze groep best overleven met wat geluk en een fitte Havenaar. Maar hoe het er momenteel voorstaat en hoe er gespeeld wordt lijkt er niet snel een ommekeer in te zitten.

20 februari 2017 om 10:17

Heel simpel, je weet toch in wat voor situatie ADO zit en veel pech gehad met blessureleed? ADO miste de afgelopen maanden telkens vijf basisspelers en dan lever je kwaliteit in. ADO is echt niet slechter dan Nec.

Meisnner was ook al weken matig bezig, ben blij dat die gepasseerd is. Tom kan nog een speler uitschakelen en is gevaarlijk bij standaard situaties. Het zou totaal niet logisch zijn om hem te passeren..

20 februari 2017 om 10:21

Met Gorter, Malone en Meijers merkte je gelijk het verschil, vooral Meijers en Malone gaven dit team extra kracht. Op naar volgende week tegen Twente thuis!

Tom Beugelsdijk, heerlijke cult held, maar dramatische verdediger. ADO speelde dan wel met gif, maar kunnen ze dit ook opbrengen tegen ploegen buiten de top 3?
Feit blijft gewoon dat het een erg middelmatig tot slechte ploeg is en die moeten het juist hebben van hun mentaliteit en vechtlust.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren