Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beugelsdijk krijgt lachers op de hand: ‘Als een stervende zwaan’

Laatste update:

Tom Beugelsdijk kreeg zaterdagavond de lachers op zijn hand toen hij in het met 0-1 gewonnen duel met NAC Breda een schwalbe maakte. De verdediger ging gewillig naar de grond toen hij in duel was met aanvaller Thierry Ambrose.

Beugelsdijk groeide later uit tot de matchwinner en kon na afloop wel om zijn schwalbe lachen, temeer hij er van scheidsrechter Siemen Mulder een vrije trap voor kreeg: “Ja, het was er een”, grapte hij na afloop voor de camera van FOX Sports. “Ik wilde zelf contact maken en normaal gesproken lopen de aanvallers tegen me aan. Nu deed-ie dat niet en dan krijg je dit. Gelukkig kom ik er mee weg.”

Tom Beugelsdijk die een schwalbe uitprobeert is nooit een goed idee... 😂

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 30 september 2017

“Ik val mooi”, lachte Beugelsdijk toen hij de beelden terugzag. “Als een stervende zwaan? Zo leek het wel, ja. Als je wint, maakt het geen zak meer uit.” ADO staat door de overwinning met tien punten uit zeven speelronden op de negende plaats en deelt die stek met Ajax. VVV-Venlo kan later op de zaterdag nog langszij komen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een clown.
Dit soort gedrag mag beloond worden met rood.
Moet gewoon verbannen worden uit het voetbal. Dit is gewoon walgelijk.

30 september 2017 om 21:21

Heb je gezien waar hij die schwalbe maakt? Op het middenveld waar alleen een speler van NAC in de buurt is.

Walgelijk zou ik pas zeggen als het gebeurd in de 16 en ze daarmee de tegenstander bijv rood aannaaien.

30 september 2017 om 21:23

Naaien is naaien. Bewust simuleren is oncollegiaal en je probeert de scheidsrechter te bespelen. Weg met dat gedrag.

30 september 2017 om 22:09

Wat een onzin type jij nou weer. Dus omdat het op het middenveld gebeurd mag het wel. Dit zijn gewoon belachelijke acties en kunnen niet worden goed gepraat. Waarom niet een systeem a la in Engeland waar je achteraf een schwalbe mag bestraffen.

30 september 2017 om 22:26

hij zegt het tenminste eerlijk en echt voordeel hebben ze er niet van gehad.beter als die schijnheilige die doen alsof ze doodgaan op het veld en na de wedstrijd nog keihard beweren dat ze geraakt werden.

het hoort eingelijk niet maar zit al zo diep geworteld in het voetbal dat krijg je er toch niet meer uit.zeker met al die zachte pannekoeken als scheidsrechters die we in nederland hebben rond lopen.die bij het minste geringste contact al fluiten.harde duels en slidings zie je niet meer want je krijgt voor de minste overtredingen al geel of rood.dat mis ik aan het voetbal van vroeger ging er veel harder aan toe en toen had je ook veel meer mannen in het veld ipv divas.

1 oktober 2017 om 03:05

Dit kan je er zeker uit krijgen. Maar je moet ze dan wel (achteraf) keihard straffen.

30 september 2017 om 22:43

Beugelsdijk maakt een keer een fopduik en de wereld is te klein. Ik weet zeker dat je heb zitten juichen bij menig strafschop die Ajax heeft verkregen door schwalbes van Suarez of Machlas, die er een sport van maakte om een tegenstander zo hard mogelijk te naaien.
Niet ineens roomser zijn dan de paus.
Beugelsdijk kan nog een onderzoekje van de aanklager verwachten waarschijnlijk, hij had een goed gemikte elleboogstoot ergens aan einde die de scheidsrechter ontgaan moet zijn.

1 oktober 2017 om 02:10

Ik heb je dit niet zien zeggen toen Kluivert nog veel erger neer ging een paar weken geleden.

Een schwalbe kan toch achteraf nog wel beloond worden met geel? Wat zijn hier de regels voor?

30 september 2017 om 21:39

Dan moet de scheidsrechter het incident niet gezien of beoordeeld hebben. Hij had het nu niet goed gezien maar hij heeft er al wat mee gedaan dus daarmee is het klaar voor de Knvb. Had Ambrose een gele kaart gekregen dan hadden ze die wel kunnen seponeren.
In Engeland kan je vanaf dit seizoen wel 2 wedstrijden schorsing oplopen voor een schwalbe en volgens mij is Strootman in Italië ook al geschorst geweest wegens een fopduik. In de eredivisie gebeurd dat helaas nog niet.

30 september 2017 om 22:17

Schwalbes kunnen nog niet worden bestraft op basis van beelden. De scheidsrechter neemt namelijk altijd iets waar. Correct of incorrect. In engeland is het dit jaar voor het eerst dat schwalbes achteraf bestraft kunnen worden.

Iedereen doet nu of het grappig omdat het beugelsdijk is maar een schwalbe is gewoon schandalig maakt niet eens uit waar die word gemaakt

30 september 2017 om 22:42

Als we een vergrootglas gaan leggen achter elke schwalbe in een wedstrijd kunnen we 100 artikels per weekend maken. Het is nu in het nieuws omdat het Beugelsdijk is en het heeft de wedstrijd verder niet beïnvloed. Nou big deal ik hoop dat ik ervan kan slapen vannacht.

Meestal maken ze schwalbes bij hem en nu deed het het ook keer , nou nou poe poe . Welke speler maakt er tegenwoordig geen schwalbe ? Gelukkig voor hem trapt mulder er in , trapt mulder er niet in heeft hij een gele kaart . So be it .

Een mooie schwalbe is niet lelijk, en een onbestrafte is het allermooist. Van gezever over oncollegialiteit moet ik niets hebben: het is niet een teammaat die je een loer draait, maar de tegenstander.

30 september 2017 om 22:17

Maar dan niet staan huilebalken of woest worden als jouw club door een schwalbe een penalty tegenkrijgt en zo de wedstrijd verliest.

1 oktober 2017 om 01:51

Als jij dit goedkeurt moet je een volgende keer dan ook niet gaan jammeren als het tegen jouw club gebeurt en je daardoor de wedstrijd verliest als er een strafschop aan gekoppeld wordt.

Ik geniet hier van de frustratie, wat een schwalbe zeg! wow! Laten we hem schorsen... doe lekker je club-bril af en wees realistisch... wie doet dit nou niet. Als je echt iemand wilt naaien doe je het in het 16 merer gebied. Stop lekker met het huilie huilie.

1 oktober 2017 om 03:18

De meeste zijn realistisch en vinden dit gewoon matennaaierij.
En hoezo clubbril? Als iemand het van mijn club (twente) het zou doen, zou ik het ook afkeuren.

Of sta je liever naar 22 jochies te kijken die elkaar de hele wedstrijd kaarten aan proberen te naaien?allemaal van die voetballers die bij het minste of geringste gaan liggen en doen of ze een been hebben gebroken?
Ik kijk liever naar 22 kerels die uitdelen (op een sportieve manier natuurlijk) maar ook incasseren.

Je zou voor de gein eens een keer naar een rugbywedstrijd en daarna naar een voetbalwedstrijd moeten kijken. Heb ik een keer gedaan en heb de voetbalwedstrijd na een kwartier weggezapt.

1 oktober 2017 om 08:05

Maar wel janken als het tegen je cluppie gedaan wordt natuurlijk, dan is de wereld te klein

1 oktober 2017 om 08:36

Totaal niet. Maar valt mij op dat hier teveel"supporters" en laten ze nou net voor Ajax zijn.. hierom huilen. Ik ga straks nog even trouwens de reacties teruglezen van Ado-Ajax na de duikeling van Kluivert!

Maak er geen drama van joh, gaat nog wel eens gebeuren dit jaar. Aju!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren