Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas wint ondanks griepgolf in Eskisehir en staat naast Fenerbahçe

Laatste update:

Besiktas blijft meedraaien in de top van de Süper Lig . De ploeg van Slaven Bilic had zaterdagavond aan een doelpunt van Ömer Sismanoglu genoeg om Eskisehirspor te verslaan (0-1) en zich naast Fenerbahçe te nestelen. Dirk Kuyt en consorten hebben nog wel een beter doelsaldo (+9) om (+7). Besiktas herstelde zich zaterdag in Eskisehir van de nederlagen die men leed tegen Galatasaray (1-2) en Antalyaspor (2-0).

Bilic moest puzzelen voor de uitwedstrijd tegen Es-Es, dat dit seizoen nog maar twee keer verloor. Door een griepgolf waren Hugo Almeida, Mehmet Akgün en Ramon Motta niet beschikbaar en de thuisploeg was in de eerste helft een paar keer zeer gevaarlijk. Hoewel de club uit Istanbul het meeste balbezit had, waren de kansen voor Eskisehirspor. Een prachtig schot van Erman Kilic werd in twee instanties door Tolga Zengin gepakt en de geelhemden raakten ook nog de paal.

Besiktas kon Ruud Boffin amper testen, maar sloeg twintig minuten voor tijd wel toe. Ömer, die pas acht minuten op het veld stond, kopte op aangeven van Manuel Fernandes binnen: 0-1. Dat bleek uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd te zijn. Besiktas zal nu hopen dat Fenerbahçe (zondag, Trabzonspor-thuis) en nummer twee Rizespor (zondag, Antalyaspor-thuis) punten verspelen.

Wie eindigt dit seizoen hoger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb de match niet gezien maar ik verwacht alleen mooi voetbal van Besiktas dit seizoen. Zou iemand mij wat over de match willen vertellen aub ?

5 oktober 2013 om 20:11

Ten eerste vind ik het een belachelijke poll, beetje meer respect voor Besiktas aub!

Eses speelde anti-voetbal en ging tot de 1-0 van Besiktas met 11 man verdedigen. Besiktas had hier en daar kansjes en Eses deed het met afstandschoten. Verdiende overwinning voor Besiktas.

5 oktober 2013 om 20:25

Als je als ploeg zijnde nou eenmaal heel effectief en mooi voetbal speelt, is de tegenstander gedwongen om te gaan verdedigen. En die poll is werkelijk waar belachelijk. Met alle respect voor Rizespor natuurlijk, ze doen het uitstekend voor hun kunnen. Maar Besiktas is een club met een historie waarvan zeer weinig clubs kunnen dat ze ook zo een historie hebben. Ze spelen nu zeer mooi en aanvallend, hopelijk spelen ze ook zo wanneer ze uit hun crisis zijn want dit is toch echt wel een mooie ploeg.

Maar wat ik hier lees van een aantal is niet normaal. Toen Galatasaray 8e werd zei iedereen hier, dat we misschien in de subtop zouden eindigen. We domineerden dat jaar en het jaar daarop. Dat jullie nu weer spelen zoals het hoort wilt niet zeggen dat jullie nu denigrerend mogen spreken over de supporters van andere ploegen die actief zijn hier. Het grappige is, als er bijvoorbeeld een BJK supporter is die zou provoceren waardoor supporters van andere ploegen dan meestal slecht over alle supporters zouden praten, zou er altijd een andere persoon komen die ook de ploeg van de provocateur supportert komen zeggen dat men niet alle supporters over 1 kam zou moeten scheren. Dat zal ik niet doen omdat dat te veel gezegd wordt, maar ik denk dat ik duidelijk ben geweest. En het feit dat jullie ons als maatstaf nemen zegt nog altijd dat wij "the team to beat" zijn, ook al zitten/zaten we in een dip.

5 oktober 2013 om 20:51

Hoezo belachelijke poll?? Dacht je besiktas te kunnen meten met Galatasaray??? Hahahha

5 oktober 2013 om 22:09

Wie zegt dat ik Besiktas meet met 6alatasaray? Jullie strijden om plek 10 man!

5 oktober 2013 om 22:56

1. Als ik het tegen jou zou hebben zou ik niet "maar wat ik hier lees van een aantal" zeggen.

2. 6alatasaray? Zou je niet even serieus kunnen blijven?

3. We wonnen van jullie, verder zal ik me niet verlagen qua niveau.

Wel grappig dat de Turkse top 3 een uitslag hebben die bij hun naam past Zo heb je 6S, 7B en 8JK

Edit: Typfout

5 oktober 2013 om 23:12

@neo

Je moet even kijken wie met provoceren begint! Is toch een belachelijke poll. Je gaat toch ook geen poll beginnen met of Pec Zwolle boven Psv/ajax gaat eindigen?

Hij komt zelf met Galatasaray, terwijl jullie ruim onder ons staan.

5 oktober 2013 om 23:17

Wie is de laatste jaren achter elkaar kampioen?? Wie speelt champions leuage?? Ow ja jullie zijn uitgesloten voor 2 jaar!! Omkopers!!! Jullie zijn toch die 8-0 verloren van liverpool

5 oktober 2013 om 23:38

Wat eenkinderachtige galatasaray fan zeg. 1 6 thuis verliezen vind k ook even erg als 8 0 uit bij liverpool. Ben je gefrustreerd dat galatasaray dit jaar nauwelijks wint?

5 oktober 2013 om 23:39

Trouwens, besiktas is maar 1 jaar verbannen uit de europese competities. Dus volgend jaar zijn ze er bij.

5 oktober 2013 om 23:41

Hoe oud ben jij jongen? Als BJK en FB weer back zijn, zullen jullie weer strijden om de 8e plek. Iedereen weet hoe jullie 2 jaar achter elkaar kampioen zijn geworden. Daar zou ik niet trots op zijn!

Jullie hebben thuis 6-1 gang bang gekregen van Real, erger kan niet

6 oktober 2013 om 00:41

Ik dacht dat je het tegen mij had, excuses.

Die poll is zeker wel belachelijk maar meer respect voor Rizespor zou niet misplaatst zijn. Tuurlijk is Besiktas veel en veel groter dan Rizespor maar het minste dat men kan doen is niet zo denigrerend zijn over Rizespor.

6 oktober 2013 om 03:10

@Telegraaf,Je bent voor Besiktas logisch al jou reacties, als het om Besiktas gaat dan ben je een hond die achter hun reetjes aan gaat en bij andere clubs alleen maar haat zielig ben jij

6 oktober 2013 om 09:03

Ga naar huis met je 7b als je wil refereren naar scores van de dinosaurussen, waarvan geen enkel bewijs is kan je net zo goed onze kampioenschappen voor '59 meenemen.

6 oktober 2013 om 13:14

Zalat ken je hem ? 0-5 Chelsea en 1-6 Real ..... Wij hadden nog van liverpool Thuis gewonnen :D ... Wie zijn de oprichters van Cincon

7 oktober 2013 om 01:10

8esiktas

Hopelijk komt hier nu niemand meer beweren dat we alleen van zwakke tegenstanders kunnen winnen. Trabzon thuis verslagen, een Antep dat het GS heel lastig maakte thuis moeiteloos verslagen, uit Bursa vernederd (waar GS niet van kon winnen), en nu ook uit van Eskisehir gewonnen (waar GS óók al niet van kon winnen).

Zijn de monden nu eindelijk gesnoerd, of hebben jullie nu weer andere smoesjes? Was Eskisehir ook zwak? Haha..

5 oktober 2013 om 20:08

Ach , die gasten staan onder ons waar ze thuishoren We hebben vandaag niet alleen tegen Eskisehir gescoord , die goal van Omer kwam eerder hard aan bij die '' zogenaamde '' supporters

5 oktober 2013 om 20:14

Ik zeg altijd, als de scheids eerlijk fluit, dan winnen we. Tegen Galatasaray heeft de scheids alleen maar tegen gefloten, plus 2 assist van onze eigen speler Serdar en Veli. Maar goed dit was een hele belangrijke overwinning, goed dat Bilic heeft gerouleerd, al was die genoodzaakt!

5 oktober 2013 om 20:26

Joh , die wedstrijd hebben ze vooraf bepaald , tis elke x dezelfde tegenstander die met zijn smerige lobby is bezig geweest . Serdar en firat aydinus waren bepalend voor hun '' zege '' . En vooral de smeerlappen niet vergeten die zogenaamd als '' Besiktas '' supporters het veld opkwamen !

Ik had gehoopt dat demirci in de basis zou beginnen , jammer genoeg zag ik weer olcay die weer een drama was ! Hij worstelt altijd met ups en downs , we zijn het gewend .

5 oktober 2013 om 20:32

Als wij kritiek hebben tegen de scheidsrechter is het "jullie geven de scheidsrechter altijd de schuld" of iets in die aard. Maar nu hebben de mensen die kritiek hadden op ons omdat wij kritiek hadden op de scheidsrechter, zelf kritiek op de scheidsrechter. Dit neemt echter niet weg dat je geen gelijk hebt want ik heb de wedstrijd niet gezien en ik kan er dus niet over oordelen.

5 oktober 2013 om 20:33

Laat t toch gaan joh.. Concentreer je gewoon op Besiktas, en ga niet mee in het niveau van sommige gasten hier.. Elke keer hetzelfde..

Van die negatieve energie wordt je psychisch

5 oktober 2013 om 20:53

Tegen gala heeft scheids tegen jullie gefloten??? Ow dan moeten jullie wat meer geld geven aan de voorzitter. Daar zijn jullie bekend om toch??

5 oktober 2013 om 21:43

Ben jij nog steeds die 2-1 vernedering voor 77.000 man vergeten of hoe zit dat?

5 oktober 2013 om 22:10

1-6 jonge bam bam van Real )

5 oktober 2013 om 23:26

Wil jij zeggen dat GS zonder enige hulp van de scheids heeft gewonnen van BJK ?

Als er een eerlijke scheidsrechter zou zijn zou het 6-1 worden :D

5 oktober 2013 om 23:44

Daarna gaan ze janken dat de scheids een onterechte penalty fluit tegen Juventus. Ze krijgen 10 gratis in de competitie, compenseer het maar!

6 oktober 2013 om 13:14

Dat was gewoon zwaar penalty he :D

5 oktober 2013 om 20:08

En wat hebben jullie tegen Galatasaray gedaan ? Haha..

6 oktober 2013 om 00:49

Dat weet ik niet.. Er waren nog 3 minuten te spelen, tegen 10 man.. En we hadden net een vrije trap bij de 16. Wie weet wat het was geworden.. Real scoorde vandaag nog 2 maal in de blessure tijd.. Dus wat het geworden zou zijn zullen we nooit weten..

En dat door een groep 'zogenaamde' Besiktasfans.

5 oktober 2013 om 20:29

Waarom zoek je steeds de vergelijking met Galatasaray op? Probeer eerst maar te winnen van ze voordat je onzin gaat uitkramen! Heel diep van binnen weet jij ook dat Gala veelste sterk is voor zo'n competitie!

5 oktober 2013 om 20:30

Dat je alleen Galatasaray neemt als voorbeeld zegt al genoeg denk ik, meer hoef ik ook niet te zeggen.

6 oktober 2013 om 13:57

Renktaslar
Enige doel van bjk en fb is van ons winnen terwijl wij gaan voor glorie in europa en ook turkije
Dat is de verschil tussen ons en hun
Laat ze praten

Slecht gespeeld, maar toch gewonnen. De wedstrijden waarin je slecht speelt bepalen juist het kampioenschap. Mooi gedaan van de jongens! Necip Uysal speelde opmerkelijk goed en hij liet zien dat Fernandes wel weg kan als er een bod komt die hoog genoeg is ( -+ 15 miljoen).

Over de poll, hahahaha ik hoop dat het maar een grapje was, VZ?

5 oktober 2013 om 20:09

@ ASR-BJK

5 oktober 2013 om 20:16

Wat zeg jij allemaal? Necip mag niet eens de veters strikken van Fernandes. Wie gaf de assist jongen? Als we Fernandes niet hebben zijn we gewoon een Anadolu club!

5 oktober 2013 om 20:20

Necip de opvolger van fernandes? We hebben.nog steeds oguzhan en muhammed.

5 oktober 2013 om 20:24

Necip is niet de opvolger van Fernandes, dat is oguzhan. Necip - Atiba - Oguzhan Ozyakup is gewoon een sterke middenveld en de wisselspelers zijn dan Veli en Sezer die gewoon meekunnen op dat niveau. Dus Fernandes mag gewoon weg om on geld te laten verdienen.

5 oktober 2013 om 20:35

@ Onurcan

Fernandes weg?

Ben je gek die man is een maestro. Hij en Almeida moeten gewoon blijven. Ik zou eerder een lange verdediger halen.

5 oktober 2013 om 22:30

Necip-Fernandes ? Necip=cvm Fernandes=cam
Hoezo opvolger? en Necip heeft zijn maximum bereikt, hij heeft niet meer potentie dan wat ie nu laat ziet

6 oktober 2013 om 00:46

Dat is onzin erman.. Necip is pas 21 en nu al een goede allround middenvelder.. Hij kan in de komende jaren alleen maar beter worden met de ervaring die hij zal krijgen..

En wat is dit voor een belachelijke poll? Of Besiktas of Rizespor eindigt? Degene die de poll heeft gemaakt had zeker vroeg op de zaterdagavond al gedronken?

5 oktober 2013 om 20:14

Mischien schatten ze jullie even hoog in als Rizespor, je moet wel altijd respectvol zijn tegen over je tegenstanders. Zou het niet kunnen?

5 oktober 2013 om 20:18

@1905

Komop zeg, je gaat ook geen poll beginnen met eindigd Pec Zwolle boven PSV of Ajax. Gewoon belachelijk..

Kan niet geloven dat erman geen rood kreeg. Wat een carambole aan het eind. Akaminko en veli kregen beide de bal op hun arm, dus ik hoop dat er niemand gaat zeuren. Vorige week waren er weer mensen die gingen.lullen. Eskisehir en bursa uit gewonnen, twee lastige uitwedstrijden, eskisehir is zeker ook al weken uit vorm.

5 oktober 2013 om 20:36

Hahah clutch.. Waarom reageer je nog op die mensen.. Iedereen weet dat naast de derbys, Bursa en Es Es uit de zwaarste wedstrijden zijn.

Klasse overwinning

6 oktober 2013 om 01:46

Broer, dat weet ik, maar ik vind het alleen grappig dat als BJK van zulke clubs wint, het aan de tegenstander ligt en niet aan het spel van Bjk. Altijd moet er weer een 'maar' zijn.

6 oktober 2013 om 02:45

Klopt, maar je weet toch van welke zielige figuren dat komt.. Op deze site zijn zowiezo weinig gasten serieus te nemen

Wauw, echt weer een enorm creatieve poll van Voetbalzone. Je zou zoiets maar verzinnen... Necip lijkt dan eindelijk zijn belofte waar te maken, speelde een heerlijke pot. Besiktas toont jammer genoeg ook aan in wedstrijden, waarin ze dramatisch spelen, toch te kunnen winnen. Dat is knap voor een jonge ploeg. En zoals iemand boven al aangeeft. Fernandes is zeer overschat en ik zou hem gewoon verkopen voor meer dan 15 miljoen. Kan je prima en getalenteerde spelers voor terughalen.

Weet iemand eigenlijk of Eskisehir nog een nieuw stadion krijgt. De modernste stad van Turkije verdient dat wel. Als je een onnatuurlijke strand kan aanleggen, kan je ook wel de knaken neertellen voor een nieuwe stadion.

5 oktober 2013 om 20:21

Fernandes is overschat maar je zou hem verkopen voor meer dan 15 miljoen. Waarom zou iemand zoveel betalen voor een overschatte speler.

5 oktober 2013 om 20:28

Hij zegt dat Fernandes wordt overschat: hij schat zijn waarde in rond de 15 miljoen en er zijn mensen die dat te weinig vinden. Er zijn zelfs mensen die hem onvervangbaar vinden, dat is dus overschatten...

5 oktober 2013 om 20:36

Slecht argument. Voor Bale is er ook honderd miljoen betaald. Ook een enorm overschatte speler. Fernandes is een prachtige speler, maar laat het in de toppers afweten. Volgens mij staat Fernandes nu ook op '10', ik vind hem geen '10', maar meer een centrale middenvelder met erg veel fysiek en techniek. Een soort van box-to-box speler dus. Fernandes is erg belangrijk voor Besiktas, dus ik zou hem niet voor minder dan 15 miljoen. Maar voor een bedrag boven de 15, moet Besiktas hem meteen laten gaan. Sowieso is bijna geen enkele speler in Turkije meer waard dan 15 miljoen. Enige spelers die ik dat bedrag zie naderen, zijn Sow, Emenike en Selcuk Inan. In de toekomst Semih, Oguzhan en Salih Ucan waarschijnlijk ook.

5 oktober 2013 om 20:57

Vind jij bale overschat? 100 miljoen is sowieso te veel.voor hem, maar het is gewoon een fantastische speler.

5 oktober 2013 om 20:25

Mijn reactie was puur sarcastisch omdat ASR-BJK heel de tijd Gala er bij trok.

5 oktober 2013 om 22:28

Er worden momenteel 24 stadions gebouwd in Turkije waarvan er 23 door de overheid wordt gebouwd en 1 door Besiktas zelf, maar Es es krijgt ook een heerlijke stadion, er komen serieus super veel, grote en moderne stadions.
Daarom verwacht ik dat onze super lig over paar jaar een grote stap gaat maken.

6 oktober 2013 om 01:49

@Er-man, maar wat heb je aan zulke stadions als toch niemand komt. Vandaag ook weer nauwelijks supporters op de tribune, Kayseri heeft een moderne stadion, maar iedereen weet wat voor verschil dat heeft gemaakt qua toeschouwersaantallen. En je zag zelf hoeveel mensen er op het WK Onder-20 afkwamen.

6 oktober 2013 om 01:54

24? Echt? Dat zou geweldig zijn, indien ze de capaciteit van de stadions goed vergelijken met de inwonersaantal. Een nieuw stadion van 30.000 man is prima voor Es-Es. Maar eerst moeten er moderne stadions komen in onze hoofdstad en natuurlijk in Izmir. Ook nieuwe stadions in Denizli, Konya, Erzurum, Antep en Adana zouden mooi zijn.

6 oktober 2013 om 00:57

Es es krijgt een nieuw stadion..

Fernandes overschat? Hahah, prachtige assist weer vandaag, de zoveelste weer dit seizoen.

Besiktas dramatisch?

Het was geen aantrekkelijke wedstrijd maar wel een hele moeilijke.. Dat is Eskisehir uit altijd. Dus 3 punten uit Eskisehir halen is heel goed, en het was zeker niet onverdiend. We misten ook weer een aantal spelers, maar toch pakken we de belangrijke punten en blijven bovenin meedraaien.. Zeeeeer belangrijke 3 punten voor de interlandbreak..

Nadat we vorige week een ernstige offday hadden hebben we vandaag 3 belangrijke punten gepakt bij een lastige tegenstander .

De eerste helft vond ik Eskisehir qua kansen gevaarlijker dan besiktas , eneramo speelde zijn eerste wedstrijd voor besiktas in de competitie . Eneramo is sterk en balvast , kan ook geweldig sprinten alleen heeft hij meer wedstrijdritme nodig .

Ik heb genoten van hutchinson vandaag , waar je hem ook neerzet hij doet alles . Speelde goed op de linksback positie door afwezigheid van motta . Veli maakte vandaag weer aantal foutjes waardoor eses gevaarlijk kwam . Necip vond ik een voldoende , ook hij moet meer wedstrijden spelen voordat we hem goed kunnen analyseren .

De 2e helft was besiktas meer aan de bal dan es-es en creëerde een paar kansjes , nadat Omer zijn debuut maakte voor Besiktas liet hij meteen zien wat voor een goaltjesdief hij is , ook toen hij bij Antalya speelde scoorde hij voornamelijk als supersub . Geweldige assist van King Fernandes , staat zoals altijd weer alleen aan kop wat betreft assists Vele monden zijn weer gesnoerd

In de slotfase had eses nog een geweldige kans op de gelijkmaker maar het mocht niet baten , gelukkig maar ! Al met al vond ik het geen geweldige wedstrijd , maar na de domper van vorige week was het uiterst belangrijk om hier te winnen !

6 oktober 2013 om 01:57

Necip speelde vandaag een puike wedstrijd, alleen had ik het idee dat de spelers van Eskisehir het op hem gemunt hadden. Vooral Erman kwam twee maal gevaarlijk in en had er gewoon uitgestuurd moeten worden, maar Özkalfa had daar de ballen niet voor. De toeschouwers scholden hem al de hele tijd uit (joost mag weten waarom).

Veli moet een goed voetballende speler naast hem hebben aan wie hij de bal direct kwijt kan. Atiba is dat niet, die raakt in paniek als hij de bal aan zijn voeten heeft. Necip kan dat een beetje, maar ik heb liever dat Fernandes gewoon naast hem speelt en dat Oguzhan of Muhammed voor die twee gaan spelen. Fernandes had een mindere wedstrijd, maar is toch weer belangrijk met een assist.

6 oktober 2013 om 22:29

Sorry voor de late reactie clutch , necip speelde indd een goede wedstrijd , ik gaf hem al een voldoende , maar hij maakte soms ernstige fouten waarbij eses gevaarlijk kwam . Komt goed met hem , geef hem meer kans dan veli zou ik zeggen , bij veli draait het al een maand niet goed !

Erman verdiende honderd procent een rode kaart , maar goed , justice in Turkije wat betreft hakemler ?? Bosu bosu konusuyor oluruz ozaman , het veranderd toch nooit .

Ik vind atiba juist goed op het middenveld , tegen Gs waren zowel veli als atiba nerveus waardoor fernandes zelf alles moest doen . Ferdi is een box to box , samen met atiba en voor hun Ozzie of Demirci zou het beter uitpakken voor Besiktas , daar ben ik het met je eens !

Denk dat Bilic dat nog niet durft , maar we hebben in ieder 2 getalenteerde spelmakers die nog jong zijn en een geweldige potentie hebben . We zullen alleen maar beter worden !

6 oktober 2013 om 23:46

Atiba heeft iedereen denk ik verrast, qua inzet, strijd en passie heb ik niks te klagen, alleen weet hij soms niet wat hij met de bal moet doen. Daarom heb ik liever dat Bilic de keuze maakt tussen Atiba en Veli en niet met beide spelers begint. Zo'n opstelling is gewoon perfect.

Tolga
Serdar
Sivok
Escude
Motta
Atiba
Ferdi
Töre
Oguzhan
Olcay/Kerim
Almeida
6 oktober 2013 om 23:58

Hier ga ik resoluut mee akkoord , alleen zie ik logischerwijs liever Ismail op de linksback dan Motta , maar nu gaat dat even niet !

Echt een hele belangrijke overwinning. Hierdoor zijn we de shock van de gebeurtenissen van de derby eindelijk te boven.. Weer een zware uitwedstrijd gewonnen tegen een zeer defensief Es es. We misten weer een paar basisspelers maar toch pakken we deze zege..

Necip laat zien dat hij ook gewoon in de basis hoort, wat mij betreft ipv Veli. Ömer laat wederom zien dat hij een supersub is, beter als die kapotte Batuhan van vorig seizoen.

5 gewonnen 2 verloren is heeeel wat anders dan 4 gewonnen 3 verloren, essentiele overwinning dit.

We hebben Bursa uit en Es Es uit al gehad, terwijl Fener daar nog allemaal naar toe moet. Ook heeft Fener nog geen derby gespeeld.

Kijken hoe Gs het morgen doet bij Akhisar..

Op naar de volgende match.

P.s. Die poll.. VZ , echt een lachertje

Niet goed gespeeld, maar toch de drie punten op zak!
Elke ploeg heeft het moeilijk bij Eskisehirspor, Eneramo is een zeer sterke speler, maar vind hem te traag! Nadat Omer erin kwam gingen we beter spelen,hoop dat hij eens de kans krijgt in de basis.

Gefeliciteerd mede BJK fans!

5 oktober 2013 om 20:33

Eneramo wilt niet eens achter de bal aanlopen laat staan dat tie traag is je moet de bal in z'n voeten spelen anders doet hij niks...

5 oktober 2013 om 22:22

Niet goed vind ik overdreven.. Es es uit is zeer moeilijk, toch waren we de betere ploeg met de meeste kansen. En we misten Hugo,Ozzy en Motta.

Gewoon knap

Ik heb de wedstrijd niet gezien. Ik kan dus weinig zeggen. Maar een felicitatie zou op z'n plaats zijn tegen Eskisehir uit ! Gefeliciteerd Besiktas supporters.

5 oktober 2013 om 22:21

Bedankt matje! Es es uit winnen is altijd goed!

Het was een matige wedstrijd van beide kanten, maar na twee opeenvolgende verliespartijen is dit een zeer mooie resultaat! Uit bij Eskisehir winnen doe je niet zomaar.

Verder speelde Atiba een puike pot als linksback, toch hoop ik dat hij op het middenveld word geposteerd. Mooi voor Omer Sismanoglu dat hij zijn eerste goal heeft gemaakt, heb hoge verwachtingen van hem.

3 punten zijn binnen en daar draait het natuurlijk om

gala fans zijn jaloers dat wij met fener om de 1 plaats strijden en hun weer terug zijn in hun Skibbe Tijden,kennen jullie taner gulleri nog van kocaeli 1-5 thuis verloren het was tanr gulleri die 4 x heeft gescoord en dat was n clubje van 2 divisie en dit jaar gaat hetzelfde gebeuren want ze strijden nu voor de 10 plaats,gala fans kijk gewoon welk plaats jullie staan en vergeet real madrid niet die vernedering thuis bij jullie lelijke arena met jullie goedkope spelers doen alsof ze dure spelers hebben alleen drogba hebbenjullie meer niet en die is al bijna 40 jaar

5 oktober 2013 om 22:47

Nee jonge, Gala wordt in de kampioenschap behouden dankzij de scheidsrechters. Heb je niet gezien tegen Besiktas.

6 oktober 2013 om 07:57

40 jaar en toch besiktas afgemaakt?

Die Serdar Kurtulus kan ook echt niet voetballen wat een drama zeg, maar 3 punten das het belangrijkste

Het gaat over Es Es - Besiktas, maar de meeste reacties gaan over Galatasaray. Moet ik nog uitleggen waarom? Whehehe. Dit doet me toch zo goed.

5 oktober 2013 om 23:46

Misschien omdat jullie provoceren? Heb je daaraan weleens gedacht? Nu melk drinken en in je bed jongetje!

6 oktober 2013 om 00:19

Hou nou eens op met dat eeuwige verwijt naar elkaar toe. Jij provoceerde zeker nooit ? 'iemand anders doet het ook' is geen reden om zelf ook te provoceren. Als je bij een overwinning van je club aan Gs denkt, dan is dat een teken van nederigheid en jaloezie.

6 oktober 2013 om 20:23

jij moet eerder naar de eerdere reacties kijken en dan beoordelen wie zit te provoceren.. Ja dit is een BJK topic en nog vinden een paar 6s lılar het nodig om te provoceren ga eerst eens kijken op welke plaats jullie staan

6 oktober 2013 om 15:30

Omdat jullie provoceren? Gast, ik reageer zelden hier, dat is punt één.
Trouwens, 'wij' beginnen niet met provoceren, dat doen jullie. Niemand van ons had gereageerd en ik zie al eentje over Galatasaray praten. Zijn jullie nou zo bang van ons?

Zoals gangstarr het al aangeeft, als je bij een overwinning, ook nog Es Es uit aan ons denkt, dan is er wat goed mis bij jullie.

Hmm, melk drinken en in mijn bedje duiken? Schattig hoor dat je tegen iedereen hetzelfde gebruikt. Het gaat op een gegeven moment wel saai worden. Heb je tips nodig voor nieuwere 'asagalamak' zinnen?

Schatje toch...

Gefeliciteerd met de 3 punten Kara Kartallar !

Nu moeten wij morgen ook winnen

Besiktas probeerde goed voetbal te spelen Eskisehir verbazend slecht gespeeld, BJK verdiend gewonnen hopen dat ze dit kunnen volhouden.

Na de afgelopen 2 wedstrijden had ik niet verwacht dat we deze uitwedstrijd zouden winnen, maar het is ons toch gelukt! mooi en nu op naar rize :D

Ik lees nu pas het verslag van VZ en het herinnert mij er weer aan waarom ik die verslagen altijd oversla..

Wat een nonsens. Besiktas speelde niet goed maar gaf weinig weg en had de betere kansen ook voor rust.. Es es werd alleen in de slotfase gevaarlijk met opportunistisch spel.

Voortaan een wedstrijd 90 min kijken voor er een verslag wordt gemaakt..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren