Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beschamende blunder wordt PSG niet fataal in duel met Kishna en El Ghazi

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft dinsdagavond op de valreep puntverlies afgewend tegen Lille. De nummer twee van Frankrijk liep kort voor tijd aan tegen de 1-1 na een blunder van keeper Alphonse Aréola, maar in blessuretijd werd Lucas Moura de held. Bij Lille deed Ricardo Kishna zeventig minuten mee en speelde Anwar El Ghazi de hele wedstrijd; het was zijn debuut. PSG heeft een achterstand van drie punten op koploper AS Monaco.

/

El Ghazi raakte de bal in de eerste helft bijna niet aan. De ex-Ajacied fungeerde als spits en was voorin geïsoleerd, totdat hij drie minuten voor rust opeens opdook met de bal. Hij vond de tijd en ruimte om vanaf de rand van het strafschopgebied uit te halen en dwong Aréola tot een goede redding. Het was de tweede serieuze kans voor Lille. De eerste was even daarvoor, toen aanvoerder Franck Béria bij een corner amper werd gedekt en probeerde binnen te koppen. Opnieuw lette Aréola op.

Verder domineerde PSG in de eerste helft. De gastheer stuitte keer op keer op doelman Vincent Enyeama, de uitblinker aan de zijde van Lille. Dat gebeurde bijvoorbeeld bij een afstandsschot van Ángel di María en een vrije kopbal van Edinson Cavani. Bovendien wist Hatem Ben Arfa een fraaie solo niet te bekronen met een doelpunt. Ook in de tweede helft had PSG het overwicht. De ploeg van Unai Emery kwam desondanks nauwelijks door de defensie van Lille heen. Dat lukte pas twintig minuten voor tijd en daarna barstte de wedstrijd echt los.

Het was Cavani die de ban brak. Di María gooide een vrije trap voor vanaf de linkerflank, die onbedoeld werd verlengd door Kishna bij de eerste paal. Cavani reageerde als eerste en kopte binnen. Hij was zichtbaar opgelucht, maar vier minuten voor tijd kwam Lille toch langszij dankzij een beschamende blunder van doelman Aréola. De keeper kreeg de bal niet weg nadat hij Eric Bautheac uitkapte en Nicolas de Préville profiteerde in een leeg doel. In de tweede minuut van de blessuretijd zorgde Lucas Moura ervoor dat de punten toch in het Parc des Princes bleven. Hij kon van dichtbij binnentikken, vermoedelijk in buitenspelpositie, nadat een schot van Cavani was gekeerd door Enyeama.

Wordt Paris Saint-Germain kampioen van Frankrijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een geluk heeft Paris gehad maar dit houd het wel leuk op de ranglijst. Cavani scoort alweer, ik blijf het een geweldige spits vinden.
Die 1-1 was zo lullig. Ik had medelijden met die keeper die het over het algemeen prima doet. Ik vind ook dat ze vaker met arfa op 10 moeten spelen. psg's valkuil vind ik vooral dat er niemand scoord op Cavani na. Misschien dat Ben Arfa dat wel kan als je hem het vertrouwen geeft.

Het is erg jammer voor Areola, kind van de club, maar als hij nog een paar van deze fouten maakt is het gewoon klaar voor hem. Dit kan op dit niveau echt niet. Zeer talentvolle keeper maar het lijkt dat hij toch enigszins onder de druk aan het bezwijken is. Bij Bastia en Villarreal kun je dit soort foutjes maken bij een absolute topclub als PSG niet. Dit gebeurt namelijk niet voor de eerste keer.

Over de wedstrijd kan ik kort en krachtig zijn. Zeer laag baltempo waarin we verdient hebben gewonnen. El Ghazi en Kishna waren onzichtbaar en moeten zich echt snel gaan aanpassen om als speler serieus genomen te worden.

En waar zijn alle haters nu? Die gaan gewoon basis spelen daar, Prima club voor ze. Toch wel grappig dat 2 spelers van de een bij de ander samen terecht komen

7 februari 2017 om 23:39

Wat bedoel je met haters? Voorlopig nog niets laten zien. Is nog kort weet ik, maar waarom zo reageren. Laat die jongens nou eens een seizoen goed spelen.

8 februari 2017 om 02:41

Omdat er werd gedaan alsof hun carriere voorbij zou zijn, En waar Lille bla bla terwijl ze gewoon meteen bijna beide een hele wedstrijd basis in hun eerste wedstrijd notabene tegen PSG! Nee halleluja ze hebben nog niks laten zien wat verwacht je dan in je 1 wedstrijd tegen DE ploeg van de competitie

8 februari 2017 om 04:06

waar heb je het over man. Natuurlijk staan ze basis, het is Lille maar, geen Psg. Als ze niks laten zien dan zitten ze snel weer op de bank. Ik misgun ze niks maar van Ajax naar lille is met alle respect toch een flinke stap achteruit. Hopelijk weten ze de weg naar boven weer te vinden maar vooralsnog slaat jouw opmerking absoluut nergens op. ben blij dat ze weg zijn bij Ajax

8 februari 2017 om 07:28

Ik zie van Ajax naar Lille meer als een stap zijwaarts. Misschien iets achteruit, maar 'een flinke stap', nee.

8 februari 2017 om 00:22

Inderdaad prima club voor deze 2 jonge spelers die moeten daar gewoon een paar jaar blijven Lille was een paar jaar geleden trouwens nog kampioen van Frankrijk.

8 februari 2017 om 02:42

Ja precies, De echte kenners weten wel beter. Hebben een ook best nieuw stadion dus prima allemaal toch

8 februari 2017 om 00:24

Uhm, nou geloof mij, depay, el ghazi en kishna gaan alledrie floppen. Deze wedstrijd waren deze twee ook niet om aan te gluren. Geen individuele acties niks, blij dat Ajax van ze af is.

8 februari 2017 om 02:48

Types zoals jij bedoel ik dus, Die net niet wensen dat ze floppen. Nee jij verwachte dat ze beide een goaltje en assist gingen mee pikken in hun debuut wedstrijd vs De kampioen van de laatste jaren en Lille in Parijs met 1-3 ging winnen? Prima club voor ze die weer de weg omhoog probeert te vinden. Hebben ook een best nieuw stadion, gewoon een prima stap

8 februari 2017 om 06:27

Laat je niet zo kennen joh. Grow up! Zo te merken loop jij met net zoveel haat rond.

8 februari 2017 om 08:11

Hahah kerol. Cassiera begon de eerste competitiewedstrijd tegen Sparta ook in de basis en speelt nu telkens bij jong Ajax. Het kan verkeren.

8 februari 2017 om 08:21

Hoe gaan ze zich daar onderscheiden in een matig team, als ze zich in een zwakkere competitie zich niet eens konden laten gelden in het sterkste team??

Lastige wedstrijd, bijna 90 min lang tegen een witte muur gevoetbald. Jammer van de fout van Areola. Hij keepte opzich een goede wedstrijd. Nou hopen dat dit niet fataal is voor zijn basis plek.

El Ghazi heeft afgelopen weekend ook al meegedaan bij lille als ik me niet vergis, van een debuut is dus geen sprake.

9 februari 2017 om 07:52

Misschien, waarschijnlijk, bedoelen ze een basisdebuut.

De grootste blunder was van de ref en assistent! Lucas stond ruim een meter buitenspel: schande! ;

8 februari 2017 om 07:52

Geblesseerd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren