Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Benítez heeft zichzelf toen afgemaakt, ik hoefde niets meer te zeggen’

Laatste update:

In Manchester denkt men met plezier terug aan de ‘feitentirade’ van Rafael Benítez in januari 2009. Benítez, destijds coach van Liverpool, somde op een persconferentie ‘feiten’ op waarom Manchester United nerveus zou zijn over de titelrace. Manchester United gebruikte de teksten van Benítez juist als motivatie en aan het einde van het seizoen ging de titel naar Old Trafford.

/

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson had de tirade uit Benítez getrokken met mind games, zegt Ferguson tegen MSNBC. “Ik zorgde er altijd voor dat ik de winnaar was bij een persconferentie, dat was erg belangrijk. Toen Benítez kwam met dat papiertje met al zijn bezwaren richting mij en Manchester United, heeft hij zichzelf afgemaakt. Ik hoefde niets meer te zeggen.”

Van Ferguson was het bekend dat hij de manager van de tegenstander probeerde te bespelen. “Ik belde een keer de manager van Aston Villa, met een vraag over entreekaarten. Na vijf minuten belde hij terug en vroeg hij wat ik precies bedoelde. Hij dacht dat ik iets in mijn schild voerde. Ik had een reputatie voor mind games, maar het was wel wat overdreven.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
10 oktober 2015 om 18:36

Ik vind t best grappig. The Sir die een hoog petje van zichzelf op heeft ! De badboy Alex Ferguson was een meester in Mindgames en won altijd. Andere trainers werden er bang van.

10 oktober 2015 om 21:50

Iemand is op zn pikkie getrapt. Mooi om te lezen dit. Belachelijk dat zo'n trainer bij Real Madrid werkt

Ik heb altijd begrepen dat de 'fhact rant' meer een manier was van Benitez om Steven Gerrard uit de crosshairs van de media te houden (gerrard moest in die periode voor de rechter verschijnen voor vermeende mishandeling van een dj).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren