Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benítez beschermt Ronaldo: 'Hij zal ze uiteindelijk weer gaan scoren'

Laatste update:

Voor Rafael Benítez bestaat er geen twijfel over: Cristiano Ronaldo blijft de vaste vrijetrappennemer bij Real Madrid. De Portugese superster scoorde dit seizoen nog geen enkele keer uit een standaardsituatie, maar dat is voor zijn coach geen aanleiding om andere spelers naar voren te schuiven in de pikorde. Ook van James Rodríguez en Gareth Bale is immers bekend dat zij een uitstekende trap in de benen hebben.

/

Het feit dat Ronaldo dit jaar nog niet scoorde uit een vrije trap en dat vorig jaar slechts 3 keer deed uit 33 pogingen, is voor de Spaanse media aanleiding om daar flink over te speculeren. Benítez heeft daar maling aan. “We oefenen het vaak op de training en dan vindt Ronaldo vaak het net. Je moet geloof houden. Ik weet zeker dat hij uiteindelijk weer uit vrije trappen zal gaan scoren. Iedereen gelooft in Cristiano.”

Benítez erkent wel dat hij meerdere goede kandidaten binnen zijn selectie heeft. “Natuurlijk, James en Gareth kunnen het ook, maar ze waren er sowieso niet bij tegen Granada”, doelde hij op de wedstrijd van zaterdag, die met 1-0 werd gewonnen. Real Madrid staat daardoor bovenaan in de Primera División, maar kan zondag worden ingelopen door Barcelona.

Moet Cristiano Ronaldo de vrije trappen blijven nemen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een beetje variatie kan geen kwaad toch? Geef die anderen ook af en toe maar de kans.

Wat?!! hij heeft net 8 goals in 2 wedstrijden gescoord, wat willen mensen van hem...

20 september 2015 om 07:36

Uh kijk jij alleen naar de titel ofzo? Het gaat hier over vrije trappen en die gaan helemaal niet soepel bij Cris. Hij neemt ze alleen omdat hij aan de topscorers titel denkt ipv belang van het team.

20 september 2015 om 07:49

Je hebt gelijk, ik was even te snel. Zeer stom van me.

Vrije trappen gaan inderdaad niet zo goed bij hem, maar ik zie steeds meer en meer andere personen vrije trappen nemen.

Maar die (james en Bale) zijn nu geblesseerd, dus logisch dat Ronaldo ze weer allemaal neemt.

20 september 2015 om 08:35

Kroos? Of wellicht Modric van verre afstanden.

20 september 2015 om 07:49

Het gaat niet over de goals gewoon, maar uit de vrije trappen die hij neemt. Maar mensen moeten toch altijd wat te mekkeren te hebben.

20 september 2015 om 07:51

Ja klopt, echt soms ongelooflijk hoeveel kritiek Ronaldo (en Messi) krijgen.

20 september 2015 om 09:21

Als ze een wedstrijd niet scoren zitten ze volgens de Spaanse kranten al in een crisis... Ik kan op amateurniveau niet eens 1 op 1 lopen

20 september 2015 om 14:08

Deze kritiek is gewoon terecht, Ronaldo zijn rendement is uit vrije trappen gewoon te laag.

Zelfde situatie heb je bij Barça waar Messi de penals blijft nemen terwijl hij er veel te veel mist

20 september 2015 om 08:55

Jij leest dus alleen de kop. Voortaan even de rest lezen en dan reageren.
On: eigenlijk verdienen andere een kans voor de vrije trappen. CR7 heeft veel kwaliteit maar is gewoon geen vrije trappen specialist.

20 september 2015 om 10:12

Niet meer. Heeft er vroeger wel genoeg in gelegd.
Ik vind het ronduit belachelijk dat Ronaldo altijd de vrije trappen neemt.
James en Bale hebben beiden al meerdere keren aangetoond een uitstekende traptechniek te hebben en ze hebben ook gewoon betere statsistieken qua vrije trappen.

Waar hebben we het over zijn net 4 wedstrijden gespeeld in Comp..

Ik vind dat een belediging naar een Bale en naar een James. James bijvoorbeeld heeft al bewezen hoe zo'n goede vrije trap hij in de benen heeft en scoort daar al geregeld uit, de enige reden dat hij ze soms mag nemen is omdat ze dan voor een linkspoot beter liggen, en voor een dode bal net te dichtbij volgensmij

Ik zou de stistiek van CR7 wel eens willen zien als het om vrij trappen gaat. Volgens mij is dat zeer mager. Maar omdat CR7 de ster is en dat vind hij zelf ook neemt hij ze en schiet vanuit elke onmogelijke hoeken en afstanden op goal. Als het echt niet kan laat hij het over aan een ander, maar diegene moet dan wel op hem de bal voorzetten anders is het een waardeloos genomen vrijetrap in zijn ogen.

20 september 2015 om 09:23

Ach, hij heeft er in zijn carrière zo'n 50 ingeschoten dus daar is niks mee. Zijn lage gemiddelde aantal vrije trappen/goals komt ook omdat hij het ook vanaf 40 meter gewoon probeert. Dat lukt hem misschien 5 keer in zijn carrière maar je kan hem er zo inschieten he

20 september 2015 om 09:37

Hij heeft er zeker geen 50 gemaakt vriend

20 september 2015 om 10:00

Als dat niet zo is wat is dan het aantal volgens u?

20 september 2015 om 11:50

hij heeft er 54 gemaakt met nog eens videobewijs youtube ! al zijn vrijetrappen op een rijtje op youtube staat van 2013 volgens mij en had toen al 50 goals. nu zal dat ergens 54 zijn dacht ik !!!

Het is waar dat Ronaldo minder is geworden in free kicks, maar hij kan het wel. We hebben trouwens ook een geweldige "opvolger" van ronaldo met james.

Ben een grote Ronaldo fan. En wat hij presteert qua cijfers is ongekend. Hij is een hele grote, maar je kan niet alles hebben. Soms is groots zijn ook een stapje terug doen. Laat James ze lekker nemen of Bale.

Het heeft met de hierarchie te maken wat deel uitmaakt van de clubcultuur van Rm.
Degene die het langst bij de club zit staat altijd hoger in de hierarchie.

CR7 is de nummer 1
Bale is de nummer 2
James is de nummer 3

Gareth heeft een fantastische trap in de benen.
Maar ik moet zeggen dat Ronaldo zn vrije trappen niet al te slecht zijn, je ziet hoeveel power erin zit.
Enigste verschil tussen nu en vroeger, vroeger schoot hij met meer finesse en plaatsing, nu is het echt letterlijk recht op de keeper met een enorme knal.
Persoonlijk vind ik Bale een beter vrije trap hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren