Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Benfica met pijn en moeite langs Europa League-tegenstander van PSV

Laatste update:
/

Het kostte de nodige moeite, maar Benfica heeft ook zaterdagavond een competitiewedstrijd winnend afgesloten. Het team van Jorge Jesus gaf een 0-2 voorsprong op bezoek bij Estoril weg (2-2), maar Lima schonk as Aguías uiteindelijk toch nog de vijfde zege in zes Primera Liga-wedstrijden. Benfica gaat hierdoor nog altijd aan kop.

In Eindhoven, tijdens de Europa League-wedstrijd tegen PSV, werd al duidelijk dat Estoril geen wonderploeg is en zaterdag leek men al gauw een verloren wedstrijd te spelen. Binnen acht minuten stonden de bezoekers namelijk op een 0-2 voorsprong en Talisca was steeds de doelpuntenmaker. De potige middenvelder schoot na een solo met zijn linker binnen en even later scoorde hij na voorbereidend werk van Nicolas Gaitán. Onder toeziend oog van bondscoach Fernando Santos ging Benfica vervolgens op zoek naar een derde doelpunt.

/

Lima schoot tegen de lat, Jardel raakte de paal en doelman Pawel Kieszek moest nog een aantal keer ingrijpen. Toch kwam Estoril kort voor rust terug in de wedstrijd. Diego Amado's schot werd nog aangeraakt door Maxi Pereira en leverde daardoor de 1-2 op in het Estádio Coimbra da Mota. Benfica maakte zich desondanks nog geen zorgen, maar dat deed men wel toen Estoril tien minuten in de tweede helft nog een keer scoorde. Voormalig FC Porto-aanvaller Kléber was het eindstation van een mooie aanval en tikte de 2-2 tegen de touwen.

Benfica ging op zoek naar de winnende treffer en Gaitán en Luisão kregen goede kansen, alvorens Estoril met tien man verder moest doordat Matias Cabrera zijn tweede gele kaart pakte. Jorge Jesus bracht direct hierna, in de 68e minuut, Ola John binnen de lijnen en twee minuten later vond de regerend kampioen van Portugal de bevrijdende 2-3. Lima scoorde na voorbereidend werk van Derley, een andere invaller aan de kant van Benfica. Die voorsprong gaf men niet meer weg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wederom weer een kut wedstrijd... defensief geklungel wat ons ook gaat slopen in de CL.

27 september 2014 om 21:34

Oopsie perongeluk op versturen.
Talisca op dit moment een van de betere Middenvelders die in Portugal spelen... wat een toppertje is dat.
Overgenomen van Bahia en slechts 20 jaar oud!

28 september 2014 om 01:45

Dat is toch de speler die Chelsea ook wilde kopen? Ben erg benieuwd naar hem, met wie zijn stijl kan je hem mee vergelijken?

29 september 2014 om 06:54

Talisca is een van de grootste talenten van Brazilie die erg lang is voor een aanvallende middenvelder. Heel balvast, gevaarlijk in de lucht en ondNks zijn lengte is hij erg technisch en beschikt hij over een goede dribbel. Waar hij vooral in Brazilie mee uitblonk was zijn traptechniek, dode spelmomenten en afstandschoten. In mijn ogen moet ie soms wel wat zakelijker worden, geeft nog te vaak lange of hoge ballen

Benfica maakt geen sterke indruk op mij, ik denk dat ze dit seizoen 4e eindigen ze hebben gewoon te veel spelers weggegaan en dan blijft er een matige team over zo zie je.

27 september 2014 om 21:42

En wie moeten boven Benfica eindigen?
Porto en Sporting zou kunnen, maar spelen ook niet de pannen van de dak.

28 september 2014 om 09:10

Braga als het draait maar daar wacht ik al 2 seizoenen op ; (
En benfica blijft natuurlijk top als het zijn vorm vind.

28 september 2014 om 14:27

Zou kunnen, masr ik zie geen 3 ploegen boven befica eindigen.

Om in de bewoordingen van Johan Derksen te blijven wint Benfica dus ook maar nipt van een amateurclub.

27 september 2014 om 22:40

Estoril de nummer 4 van vorig seizoen. We weten allemaal dat de top 3 van Portugal ver boven de Nederlandse topclubs uitstijgen. Zo slecht zal dat estoril dan wel niet zijn. Derksen baseert zijn mening op gevoel en niet op kennis of feiten.

27 september 2014 om 23:13

Volkomen met je eens. Om die reden nemen steeds minder mensen hem ook serieus, ook voor wat betreft voetbalinhoudelijke kennis afgezien van de grappen en grollen.

27 september 2014 om 23:33

Ik neem Derksen ook niet serieus meer maar in die wedstrijd tegen PSV bakte Estoril er inderdaad he-le-maal niks van.

27 september 2014 om 23:35

Mwa zo heel veel beter is de top 3 echt niet op dit moment.

28 september 2014 om 13:09

Misschien een hele gekke gedachte hoor, maar zou het misschien ook aan PSV kunnen liggen dat Estoril het zo slecht deed? Het is nogal makkelijk om altijd maar te roepen dat de tegenstander zo slecht was.

28 september 2014 om 13:21

Estoril had vorig jaar een goed seizoen. De betere spelers zijn weg en staan momenteel 14de in de Portugese competitie..

28 september 2014 om 14:27

Die niet al te lang geleden begonnen is, seizoen duurt nog lang

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren