Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Belgen slaan aan op shot waaruit blijkt hoe Memphis met winteraanwinst omgaat

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Memphis Depay, die ploeggenoot Arthur Vermeeren een handje helpt bij Atlético Madrid.

Memphis heeft een goede sier gemaakt bij onze zuiderburen. Op beelden die een fanaccount van Atlético Madrid heeft gedeeld van de training is te zien hoe de aanvaller ploeggenoot Vermeeren bij de hand neemt. De Belgische middenvelder is pas net gearriveerd in Madrid en is de taal nog niet machtig.

"Gelukkig wordt er ook Nederlands gesproken", kopt Het Nieuwsblad bij de beelden. "Dat het voor Vermeeren nog altijd wennen is aan zijn nieuwe omgeving, bewijzen deze beelden van de training."

Memphis is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Atlético en speelde eerder in Spanje voor FC Barcelona. Vermeeren kwam deze winter voor achttien miljoen euro over van Royal Antwerp FC. Hij kwam tot dusver in drie wedstrijden 45 minuten in actie voor zijn nieuwe club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Beetje net als Noa Lang. Memphis kan ontzettend eigenzinnig en ook recalcitrant zijn richting de buitenwereld, maar buiten dat hij een uitstekende werkethiek heeft ontwikkeld naarmate hij ouder werd is het ook iemand die een helpende hand uitsteekt naar nieuwelingen. Bij Oranje lopen medespelers ook met hem weg om diezelfde reden. Depay is een mooi voorbeeld van hoe mensen zelden zwart/wit zijn (in de metaforische zin van het woord hier). Hij kan zogezegd vreemd overkomen en zijn keuzes om o.a. Promes in zijn vriendenkring te houden (inmiddels toch wel een nagenoeg bewezen crimineel) vind ik maar vreemd, maar hij heeft een groot hart.

6 februari 2024 om 23:41

Gelukkig laat Depay zich de kop door derden ook niet gek maken. Wist overigens niet dat hij de Belgische taal ook machtig is.

7 februari 2024 om 00:04

Hij spreekt ook vloeiend vlaams

7 februari 2024 om 00:12

Bedoel je dan West-Vlaams of Oost-Vlaams? Zit wel degelijk verschil in.

7 februari 2024 om 07:06

West-Vlaams zeker? Woonde immers jaren in Bruhhe.

7 februari 2024 om 09:56

Wanneer Depay Nederlands praat, verstaat gewoon 90% van de vlamingen dat wel hoor.
Vlaams en het Nederlandse Nederlands liggen echt niet ver uit elkaar.

7 februari 2024 om 02:02

Goed getypt. Was ook geen fan van Depay z'n ding met die tijger leeuw liger maar verder lijkt hij meestal juist heel vriendelijk en precies zoals jij al typt, een fijne man om in je team te hebben.

7 februari 2024 om 12:06

Groot hart en op en top professioneel.

Niet meer dan normaal lijkt me toch. Als hij het niet zou doen, dat zou pas raar zijn. Nu is het iets wat hopelijk iedereen zou doen.

7 februari 2024 om 16:49

Ze gaan er vanuit dat hij aan het vertalen was. Maar aan die gekke handbewegingen te zien was hij gewoon weer rappe

Haha en dan ook nog moeten luisteren naar een Argentijns accent, een van de meer lastigen om te verstaan. Arme jongen 😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren