Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Belangstelling neemt toe: Diemers heeft er nieuwe optie bij in de Eredivisie

Laatste update:

De belangstelling in Mark Diemers neemt alsmaar toe. De middenvelder van Feyenoord, die niet voorkomt in de plannen van trainer Arne Slot, heeft er met FC Emmen opnieuw een optie bij gekregen, weet 1908. Eerder meldde Fortuna Sittard zich al voor Diemers. Emmen is voornemens om de controleur te huren, daar zijn contract bij Feyenoord doorloopt tot volgend jaar zomer.

Diemers zit bij Feyenoord op een zijspoor en heeft van de clubleiding te horen gekregen dat hij mag vertrekken. Emmen hoopt zich met de routinier te versterken en heeft zich bij de entourage gemeld. Het is niet bekend of Diemers een overgang naar de promovendus zelf ook ziet zitten. Met Fortuna Sittard, de club waar Diemers tot dusver zijn meest succesvolle periode kende, hebben de Drentenaren een geduchte concurrent. Ook Vitesse en SC Cambuur zien de rechtspoot graag komen.

In het afgelopen seizoen speelde de spelmaker nog op huurbasis voor Hannover 96 en die club wilde graag met hem door. Het kwam echter niet tot een akkoord en dus sloot Diemers weer aan bij de selectie van Feyenoord, dat hem twee jaar geleden nog voor een miljoen euro ophaalde bij Fortuna. Onder Arne Slot hoeft hij niet te rekenen op speeltijd en dus is een vertrek een logisch gevolg. In het seizoen 2020/21 kwam de middenvelder onder Dick Advocaat nog tot 38 officiële wedstrijden voor de Rotterdammers, maar daarin kon hij al geen onuitwisbare indruk achterlaten.

Diemers begon zijn loopbaan bij Cambuur, dat hem vervolgens verkocht aan FC Utrecht en nog een jaartje terug huurde. Na vier jaar in de Domstad besloot de spelmaker zijn heil te zoeken bij De Graafschap, waar hij écht doorbrak in het Nederlandse betaalde voetbal. Via Fortuna kwam Diemers uiteindelijk bij Feyenoord terecht. Diemers werd halverwege juni nog genoemd bij het Zwitserse Luzern, maar tot een transfer kwam het niet. Ook mogelijke nieuwe avonturen in Duitsland en Denemarken bleven uit.

Is Mark Diemers een versterking voor Fortuna Sittard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Diemers heeft Feyenoord heet gemaakt en nu trekt ie verder.

5 augustus 2022 om 11:20

Ik ben ook blij om te zien dat er bij Feyenoord eindelijk beleid wordt gevoerd. Diemers is nog niet weg en Zerrouki staat al bijna klaar om het gapende gat dat Diemers achterlaat op te vullen. Wat is het is toch altijd fijn om Feyenoorder te zijn!

5 augustus 2022 om 11:30

Die Zerrouki mogen ze van mij ook wel in Twente houden. Neem aan dat we toch wel beter kunne vinden.

5 augustus 2022 om 11:58

Wie dan bijvoorbeeld? Ik vind Zerrouki echt wel een prima speler en kan zo zelf niet iemand anders verzinnen die beter is en ook haalbaar voor Feyenoord. Of het moet een verrassing uit bijvoorbeeld Zuid Amerika zijn.

5 augustus 2022 om 12:07

Mannsverk en Swedberg. Helaas is Swedberg naar Celta vertrokken voor maar 5 mil. Ook in Zuid-Amerika zat goedkopere opties.

5 augustus 2022 om 12:12

Hij is in mijn ogen 2 klassen beter dan Diemers. Diemers beweegt veel, maar heeft geen rendement. 1 maal aan de bal gaat ie pas zoeken, wat hij kan of moet doen. Als middenvelder moet je weten wat er om je heen speelt, zodat je bij bal bezit weet waar de bal naar toe moet. Hij weet het gewoon niet.🤦🏾‍♂️

Hoe kan je nou geïnteresseerd zijn in een jongen als Diemers met alle respect. Dit is toch een enorm zwakke voetballer en heeft buiten een korte periode bij Fortuna mij op geen enkel vlak weten te overtuigen.

5 augustus 2022 om 11:13

Voor de onderkant van de Eredivisie kan hij echt nog wel van toegevoegde waarde zijn. Dat Feyenoord hier ooit in is getrapt, dat is wel een wonder te noemen. Zoveel voetballende kwaliteiten beschikte hij bij Fortuna ook al niet over. Iedereen maakt fouten blijkbaar

5 augustus 2022 om 11:23

Was bij de Graafschap en Fortuna een dragende speler dus ik snap het heel goed dat clubs net boven of op dat niveau Diemers graag willen aantrekken. Voor alles buiten de top 6 is dit een goede middenvelder.

5 augustus 2022 om 13:30

Bij de Graafschap een dragende speler? Dat is echt helemaal niet waar. Was bij De Graafschap zeker niet slecht maar zeker geen dragende speler. O.a jongens als El Jebli, van Mieghem en zeker Driver dat waren pas dragende spelers. Diemers was goed met vrije trappen maar in het veld was hij vooral erg traag en liet hij (te) vaak z'n man lopen.

5 augustus 2022 om 11:53

Is toch voor clubjes als Fortuna en Emmen een prima speler om er bij te hebben.

Desnoods breng ik hem zelf. Niet op de fiets, want dat is me te ver.

5 augustus 2022 om 12:17

Voor Emmen, Fortuna of Cambuur gewoon een prima
toevoeging. Kan nog leuke dingen laten zien daar. Alleen
wel hopen dat ie dat dan niet precies tegen ons Feyenoord doet.

5 augustus 2022 om 13:18

Daarom zijn Emmen en Fortuna in hem geïnteresseerd, en niet Real Madrid en Barcelona.

Schakel wat voor ons erg belangrijk kan zijn.
Heeft veel ervaring en kan samen met Kieftenbeld onze motor zijn

5 augustus 2022 om 11:12

Ben je hier oprecht blij mee als FC Emmen fan ?

5 augustus 2022 om 12:58

Wat denk je dan? Dat wij jongens als Clasie, Toornstra, halen?

Dit is voor onze begrippen gewoon een prima speler!

Kieftenbeld, Diemers, Vlak, Bernadou, zijn prima middenvelders voor ons onderin eredivisie

5 augustus 2022 om 11:17

Denk ik ook, op niveau Feyenoord redde die het (net) niet. Maar bij Emmen kan hij weer waardevol worden op een andere manier. Zou fijn zijn als hij weer lekker kan voetballen en Emmen (of Fortuna) kan versterken!

5 augustus 2022 om 11:22

Denk dat hij ook een prima speler zou zijn voor clubs als Utrecht etc. Speelde echt niet elke week slecht maar kwam in handeling gewoon net wat te kort.

Prima optie voor de clubs die genoemd worden. Voor Diemers is het ook beter om weer lekker te gaan voetballen en ergens een belangrijke schakel te worden.

Laat hem lekker gratis vertrekken. Bedankt voor bewezen diensten maar je kwam flink te kort.

Met Emmen, Fortuna en Vitesse heeft Diemers momenteel 3 opties. Hij wilt graag in de Eredivisie blijven spelen, snap daarom niet zo goed waarom het zo lang duurt. Op welke club wacht hij anders?

5 augustus 2022 om 11:33

Ik weet niet hoeveel hij verdient. Maar ik neem aan dat hij bij Feyenoord een bedrag verdient dat bij de andere clubs niet realistisch is. Het kan hem goed een paar ton kostten om nu die overstap te maken.

5 augustus 2022 om 11:42

Daarom had ik verwacht dat hij er wel uit zou komen met Fortuna. Nu alweer een tijdje stil. Misschien dat hij op de overname van Vitesse wacht zodat daar meer mogelijk is.

Beter Ruilen met Twente voor Zerrouki of met Molde voor Mannsverk.

5 augustus 2022 om 12:01

Dan nog moet je bij Twente dan miljoenen bijleggen. En Twente zit vast niet op Diemers te wachten

5 augustus 2022 om 13:00

Twente heeft meer belang bij geld dan bij Diemers.
Ze hebben immers Sem Steijn ook al.

Als zij 7 a 9 mil halen dan versterken zij zich wel breder dan met een 5 en Diemers

Voor Emmen, Fortuna of Cambuur gewoon een prima toevoeging. Kan nog leuke dingen laten zien daar. Alleen wel hopen dat ie dat dan niet precies tegen ons doet.

Mooooi.Diemers bijna weg, nu Hendrix, Alireza en Marciano nog. Timber - Szymanski - Kokcu (Basis)MANNSVERK - Toornstra - ZERROUKI (Wissels)Taabouni - Wieffer - Basset (Potentie afwachten)Kleijn - Milambo - Dermane - Hartjes (U21 en onze toekomst)Geweldig middenveld op deze manier. Hopelijk hebben ze met het geld en de salarissen van Aursnes, Hendrix en Diemers genoeg ruimte voor Mannsverk en Zerrouki.

Nou dat is een speler waar Vitesse naar snakt. Een speler met een goede traptechniek en scorend vermogen. Waar wachten ze nog op?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren