Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Belangrijker worden, Ajax moet altijd op Fischer kunnen rekenen'

Laatste update:

Er is veel veranderd in een jaar. Vorig seizoen mocht Viktor Fischer als groot talent met de A-selectie van Ajax mee op trainingskamp naar De Lutte. Hij keek zijn ogen uit. In het seizoen dat volgde maakte de nu negentienjarige Deen naam in Amsterdam en zijn status groeide met de week.

/

“Ik was vorig jaar als een van de Ajax-talenten van De Toekomst. Dit jaar sta ik er als Fischer; de man Fischer, speler van Ajax”, laat de jongeling optekenen op de clubwebsite van de landskampioen. De doelstelling bij Ajax is niet anders dan andere jaren: nationaal alles winnen wat er te winnen valt en internationaal de groepsfase van de Champions League overleven.

“Persoonlijk wil ik altijd meer bereiken dan het seizoen ervoor. Dus meer assists afleveren en meer doelpunten maken. Belangrijker worden. Ajax moet altijd op Viktor Fischer kunnen rekenen, in alle wedstrijden”, aldus Fischer, die zich realiseert dat hij nog altijd een van de jongste spelers van de selectie is. “Ik kan nog veel leren.”

Viktor Fischer wordt komend seizoen dé uitblinker van Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het een geweldige jongen met Amsterdamse bluf! Gek doen, maar fantastisch voetballen. En ja, er zijn momenten waar het beter moet. Als je 19 bent, dan is dat ook logisch. Hoop veel van Viktor te gaan zien dit seizoen! Zet 'm op joh.

16 juli 2013 om 16:20

Ik dacht vorig jaar even dat het echt zo'n mooiboy, had toen nog lange haren. Maar hij heeft me verbaasd en ben blij dat hij zich zo goed heeft weten ontwikkelen.

16 juli 2013 om 16:55

Maar er waren ook wedstrijden dat hij onzichtbaar was. Zijn streven om iedere wedstrijd te presteren is daarom een goede stap in zijn ontwikkeling.

Ik moet zeggen dat Fischer ook qua instelling super is! Hij weet zijn eigen prestatie goed te relativeren en ondanks zijn grote talent is hij toch realistisch

Ik verwacht toch wel mooie dingen dit seizoen van Fischer, al zou het mij ook niks verbazen als hij een kleine terugslag krijgt.. Dat zie je toch vaak bij zulke talenten

16 juli 2013 om 15:56

Die terugslagen zag je vorig seizoen ook en in de voorbereiding zie je ze ook. Hij is nog niet op het niveau wat je van hem verwacht. Hij zal fantasitische wedstrijden afwisselen met wedstrijden waarin hij volkomen onzichtbaar is. Dat is heel normaal, hij zal nog wel 1-2 seizoenen nodig hebben om constanter te worden. En als hij nog meer scoort dan de 10 van vorig seizoen, wat erg veel was voor een junior en debutant in de Eredivisie, is het helemaal meegenomen.

Sowieso wordt Eriksen mocht hij blijven de absolute uitblinker. Niet alleen van Ajax, maar van de gehele Eredivisie.

Tja, ik zou niet weten wie anders de uitblinker zou moeten worden, Bojan? Komt die Nigeriaan bij het eerste? Ik vond hem wel leuk spelen die 30 minuut.

16 juli 2013 om 15:47

Als Eriksen blijft verwacht ik dat hij komend seizoen zich tot de topspeler van de Eredivisie ontpopt. Fischer zal door zijn jeugdigheid nog zeker een aantal matige wedstrijden spelen maar de wedstrijden waarin hij goed is zal hij ook erg belangrijk zijn.

16 juli 2013 om 15:52

Tja wat moet ik daarop zeggen, Eriksen is voor mij persoonlijk al de beste speler in de Eredivisie, hij kan voor mij niet echt meer uitblinken.

16 juli 2013 om 16:02

En dan ook nog een rood duimpje krijgen. Eriksen is begin 20 en qua positiespel en voetballend vermogen al zoveel verder dan de rest van de eredivisie. Let maar op wanneer hij bij een echte topclub terecht komt, dan zul je pas echt zien hoeveel mazzel we hebben gehad met dit talent.

16 juli 2013 om 18:23

Waarschijnlijk gaat Moses Daddy het de verdedigers in de JL lastig maken. Nja... lastig. Van wat ik gezien heb, is het een oneerlijke strijd. Die man loopt elke back daar voorbij alsof ie er niet staat.

16 juli 2013 om 18:38

Dus hij gaat waarschijnlijk aansluiten bij Jong Ajax in de JL ? Dus misschien door het jaar heen wat invalbeurtjes in Ajax 1?

Wat een talent, en nog een hele slimme, verstandige jongen ook. Kan heel volwassen overkomen in interviews, maar kan ook heel leuk en speels met de media omgaan.

Laten we met zijn allen hopen dat hij zo lang mogelijk in de Eredivisie blijft voetballen, zou hem in de toekomst wel graag bij Arsenal, Barcelona, of Bayern zien. In ieder geval een mooi voetballende ploeg.

19 jaar en dan al zo'n seizoen achter de rug hebben, heerlijk. Hoop dat hij volgend seizoen zo explosief blijft groeien en dan hebben we nog heel veel plezier. Grootste talent op dit moment in de eredivisie.

16 juli 2013 om 15:45

Fischer is wel een groot talent. Maar ik schat Vilhena en Eriksen net zo hoog in. Maher vind ik zelfs nog ietsje beter, hij is sowieso een even groot talent dan Fischer, Eriksen en Vilhena.

16 juli 2013 om 16:14

Maher en Eriksen zijn dan ook ouder, tuurlijk zijn die nu beter. Maar dat staat niet in direct verband met hoeveel talent je hebt.

16 juli 2013 om 16:34

Is hierom het systeem van die duimpjes ingevoerd? Zodat als je het niet geheel eens bent met een reactie je een duimpje omlaag kan doen? Nooit geweten, vroeg me dit altijd al af.

Vilhena heeft nog weinig bewezen en Eriksen ontwikkelde zich toch iets minder snel. Fisher debuteerde en was meteen een grote jongen die bijna altijd in de basis stond. Een Maher heeft ook nog niet heel veel bewezen, maar AZ is daarvoor ook niet het juiste team. Fisher heeft al aardig wat gescoord in de topduels, daarmee laat je zien een zeer groot talent te zijn.

Zou je me wel een groen duimpje willen geven? Dit is slechts mijn mening en ik heb het zo goed mogelijk onderbouwt, een onderbouwing onderbreekt trouwens bij jou daarom gaf ik je een rood duimpje.

Nee grapje, ik gaf geen duimpje omlaag of omhoog. Die duimpjes kunnen me gestolen worden, voor mijn part steekt iedereen die duimpjes in zijn....oor.

16 juli 2013 om 16:42

Met je eens Dd28. Er wordt wel eens vergeten dat er bij Ajax nogal een andere druk en verwachtingspatroon heerst dan in de luwte kunnen groeien bij AZ of het jeugdige Feyenoord. Maher kan nu in de top laten zien wat hij allemaal kan, Fischer heeft dat al een seizoen lang gedaan.
.
Verder vind ik niet dat je leuk schrijft, daarom geef ik je een rode duim. Niet boos worden aub.

Wel veelzeggend dat het grootste deel van de leden Fischer zien als de uitblinker van aankomend seizoen, terwijl de hele selectie nog in tact is.

Ik vind dit een leuke speler om naar te kijken. Speelt met lef en is erg doelgericht. Jammer dat hij overduidelijk een gigantische hoge dunk van zichzelf heeft (en dit gaat denk ik met de jaren alleen maar erger worden). Ik verwacht veel van hem dit jaar.

16 juli 2013 om 15:56

Waarschijnlijk houden die mensen rekening met een vertrek van Eriksen.
Zijn kwaliteit en talent staat buiten kijf, maar ik ben het met je eens dat hij wel volwassener met teleurstellingen mag omgaan en niet als een klein kind op de grond liggen balen als er een kans gemist wordt.
Eriksen en Fischer kunnen van elkaar nog een hoop leren, Eriksen wat pit van Fischer en andersom kan Fischer van de rust en volwassenheid van Eriksen leren.

16 juli 2013 om 15:56

Als dat zo overduidelijk is dat hij een hoge dunk van zichzelf heeft, kun je dan misschien even uitleggen waaruit dat zou moeten blijken? Als je hem een beetje volgt, dan zal je zien dat hij de meest kritische persoon is op zijn eigen spel. Beslist de thuiswedstrijd tegen Feyenoord en geeft gewoon aan dat hij slecht speelde (wat ook zo was ondanks zijn doelpunten).

16 juli 2013 om 15:57

hoge dunk? Je kunt het ook interpreteren als iemand met enorm veel vertrouwen in zijn eigen kunnen en dat ook durft uit te spreken. Niets mis mee..

16 juli 2013 om 15:58

Als er nou eentje bij Ajax is die alijd kritisch op zichzelf is dan is Fisher dat wel.
Die hoge dunk die jij hem toeschrijft slaat echt nergens op. Een leuke frisse en bescheiden jongen, maar wel met bluf.

Dit is écht het juweeltje van Ajax naar mijn mening, samen met Maher het grootste talent van de Eredivisie. Ben benieuwd of Fischer sneller een transfer pakt dan Eriksen, als hij zich nog 1-2 seizoenen zo door blijft ontwikkelen mag hij wat mij betreft Vermaelen achterna!

Fantastische voetballer, groot talent, maar voor 19 jarige zetten ze we erg grote druk op hem.

Wie is de back up van fischer dan sana of boerrigther ?

16 juli 2013 om 16:03

Dat zullen ze wel op het trainingsveld uitvechten, maar ik vind beide nu al een betere indruk maken!

Ik verwacht veel van beide spelers, we hebben met Bojan, Fisher, Sana en Boerrigter heel veel mogelijkheden op de vleugels!

16 juli 2013 om 17:38

Lucas Andersen, een ander groot Deens talent, staat ook op de deur te kloppen.
Persoonlijk verwacht ik ook zéér veel van hem, ik zie hem dan ook liever als back-up voor Fischer dan een Boerrigter of een Sana.

Arrogante kwal die Fisher, heeft nog niks bewezen. Is volgend jaar gewoon nog een talent die zich opnieuw mag bewijzen. Vind het maar een vervelend kereltje. Is 19 jaar en meent de beste voetballer van de eredivisie te zijn. Wakker worden jij!

16 juli 2013 om 16:03

Ik wil je nog wel een keer horen als hij er volgend seizoen 3 over twee wedstrijden tegen jullie inschiet. Hij is verreweg het grootste talent in de Eredivisie en zal het dit seizoen laten zien ook.

16 juli 2013 om 16:45

Verreweg het grootste talent? Vriend kijk naar maher! Die speelt al 2 seizoenen alle wedstrijden bij AZ. Fischer heeft nog geen vol seizoen gespeeld!

16 juli 2013 om 16:47

Er heerst dan ook nogal een andere concurrentie bij de grootste club van Nederland of de nummer 10 uit Alkmaar.

16 juli 2013 om 17:07

Beide begonnen prima aan het seizoen maar hadden last van een blessure en oververmoeidheid. AZ is een ander team dan Ajax, die neem je als talent makkelijker op sleeptouw natuurlijk.
.
Fischer scoort 10x in zijn debuutseizoen, dan ben je een absoluut toptalent.

16 juli 2013 om 17:17

Sorry maar een heel team op sleeptouw ? Ik weet niet welke wedstrijden jij hebt zitten kijken.... Maher was veelal onzichtbaar. Een paar wedstrijden speelde hij echt geweldig, maar die zijn op 1 hand te tellen. Dat hij kan voetballen ziet iedereen, maar dat maakt je niet meteen het grootste talent van de eredivisie. (hetzelfde geldt overigens voor Fischer/vilhena/boetius) Probeer maar eerst eens een vaste belangrijke kracht te worden voor je club (zoals Eriksen) Dan mag je pas praten over een toptalent.

16 juli 2013 om 17:32

Doelpunten maakt iemand een toptalent? Kan ook zijn dat hij 5 x op de goede plek stond met een beetje geluk. Tuurlijk heeft hij er een aantal mooie tussen zitten maar zijn aandeel in het team qua voetbal vind ik nog niet fantastisch. Vandaar dat ik zeg dat hij nog alles te bewijzen heeft.

16 juli 2013 om 19:22

dus wil jij dan zeggen dat op de goede plek staan geen talent is ?
hij heeft van de 10 goals 3 in toppers gescoord 2x feyernoord 1 keer psv tegen psv beslist fischer de wedstrijd tegen feyernoord door zijn goals tegen pec beslist fischer de wedstrijd en dat over op de goede plek staan is onzin want die stift tegen nec 3 of die assist op hoesen tegen psv deze jongen heeft zo'n goede techniek en scorend vermogen . sinds zijn debuut speelt eriksen goed toeval? nee , want eriksen is zo geniaal eerst begrepen maar 1 a 2 spelers eriksen fischer en eriksen begrijpen elkaar en vinden elkaar blind ze vullen elkaar zo goed aan daardoor wordt blind steeds sterker ik zie fischer en eriksen nog we samen spelen bij barca en een ek winnen met denenmarken

schmiechel
larsen??
sörensen
okore
boilesen
andersen
Nörgaart/bay
eriksen
kusk?
helenius
fischer
16 juli 2013 om 16:04

Dit is dus die Amsterdamse bluf, is eindelijk weer een beetje terug in de selectie! De rest van Nederland zal er weer van smullen, haha..

16 juli 2013 om 16:06

Volgens mij heeft hij reeds bewezen topwedstrijden te kunnen beslissen, noem het maar niks..

16 juli 2013 om 16:14

Hij zegt toch niet dat hij de beste van de Eredivisie is?, chaf maar ff een bril aan ofzo .. Als er iemand zelfkritiek heeft is hij het wel, bluf heeft hij, maar dat moet je niet verwarren met arrogantie

16 juli 2013 om 16:17

Hij heeft bewezen als 18-jarig jochie 10x te kunnen scoren in Ajax1. Tevens beweert hij helemaal niks, ik zou eens wat interviews van hem bekijken voordat je met zulke domme uitspraken komt.

16 juli 2013 om 17:49

Boertiger zou anders gewoon in de basis staan bij AZ hoor, is zeker wel beter dan gudmundsson op links. Boerrigter is een prima speler voor clubs als Heerenveen en AZ, misschien net te min voor de Nederlandse top, al was ie voor zijn blessure ook een van de betere vanaf links. Kan je wel zo moeilijk lopen doen Woutmajoor, maar uitblinken bij AZ is wel degelijk wat anders. We zullen dit seizoen zien hoe Maher het in de top gaat doen.

Ik heb toch zo mijn twijfels bij Fischer een groot talent maar het lijkt wel als of hij altijd uit vorm is, maakt zijn goals maar zijn spel laat vaak te wensen over.

In de jeugd vond ik hem en effectief voor het doel en altijd de juiste keuzes maken goeie overzicht etc, dat vind ik nu heel wat minder.

Zolang hij scoort zal je niemand horen klagen over zijn spel, maar ik verwacht dat hij het dit seizoen op vooral voetballende vlak toch wel beter gaat moeten doen.

16 juli 2013 om 16:45

Hij is nog gewoon jong en daarom grillig. Hij wisselt hele goede wedstrijden vaak genoeg af met wedstrijden waarin hij onzichtbaar is. Desondanks heeft hij wel 10 doelpunten in zijn debuutjaar gescoord en stond hij er in de topwedstrijden. Die wisselingen in goede en onzichtbare wedstrijden zullen we volgend jaar ook genoeg gaan zien, maar als je ziet hoe jong hij is dan is het een kwestie van tijd. Beeld eens in dat hij enkel nog maar goede wedstrijden speelt, waar stopt de teller dan?

16 juli 2013 om 18:09

@jk_ajax

Het valt mij nu al een aantal keer op dat jij ontzettend door een Ajax bril kijkt. Tevens sta jij niet open voor andermans mening (behalve als hij jou gelijk geeft). Heel leuk zoals jij je verhaaltjes hier neer zet, maar je zou pas echt sieren als je een beetje realistischer naar voetbal, ajax en in dit geval Fischer zou kijken. Tuurlijk is hij een groot talent, tuurlijk is het knap dat hij er 10 heeft gescoord. Maar jou laatste zin: beeld eens in dat....... Als ik inbeeld dat ik alleen nog maar goede wedstrijden zou spelen, ben ik ook het grootste talent van de eredivisie. Je bent pas goed, als je het hebt laten zien voor minimaal 1 en het liefst zelfs 2 seizoenen.

16 juli 2013 om 19:16

Ik zeg juist dat ik het met hem eens ben dat hij te vaak uit vorm is etc. Waarom ik niet open voor een andermans mening sta is mij dan ook een raadsel. Ik zie je overigens nergens iets toevoegen op wat ik zeg en met geen enkel argument komen. Dat valt ook op.
.
Over mijn laatste zin, als hij uit vorm 10 goals maakt waar stopt het dan wanneer hij wel in vorm is. Wat is daar precies mis mee? Hij is nog grillig vanwege zijn jeugd, als hij volwassener en dus constanter wordt dan zal hij ook meer gaan scoren.

nu zal hij nog niet bekend zijn maar ik wed volgend jaar staan de proclubs allemaal in een rijtje voor fischer

Ik snap de ergernis van sommige hier wel.
Het is wéér een speler van Ajax waar bijna half journalistiek Nederland geil van wordt. Alles wordt uitvergroot, onder een enorme lens gelegd. Geeft hij een steekbal, dan is hij

16 juli 2013 om 16:45

Boerrigter kunnen we denk beter nu verkopen ook..

Sorry hoor, maar die jongen kan aankomend jaar een stoorzender worden. Dat gemekker en vervolgens zo'n grote mond na één goede oefenpot tegen Rkc.. Ajax wil waarschijnlijk kijken of het net zo uit kan pakken als bij Blind afgelopen jaar; niet verlengen of verkopen, maar afwachten of iemand ''de knop om kan zetten''. Echter heeft Blind een goede mentaliteit (altijd gehad) en ontbreekt het daaraan bij Boerrigter..

Van Fischer hoop ik enkel dat hij constanter word, maar we gaan het zien komend jaar

16 juli 2013 om 17:00

Inderdaad, je hoeft niet eens de allerbeste te zijn om bij de selectie te zitten, met een goede instelling kom je al een heel eind. Alleen als je als een diva gaat doen, heb je aan de Boer de verkeerde. Die heeft hem al een seizoen de hand boven het hoofd gehouden. Niet dat Boerrigter het zal waarderen, maar hopelijk hoef ik me dit seizoen minder vaak aan hem te irriteren omdat Frank er ook klaar mee is.

wat een haters weer, deze jongen heeft gewoon zelfvertrouwen en is gewoon heel spontaan en dat kunnen veel mensen niet hebben, en verwarren dit met arrogantie, nou ik vindt het prachtig om die jongen te horen na een wedstrijd, hij is nog niet zo media getraind als de rest, maar hij heeft gewoon flair en is eigenlijk gewoon het perfecte plaatje, gewoon zo doorgaan en de druiloren hier, zijn gewoon jaloers dat hij niet voor hun club speelt, maar dit wordt als het goed is een hele grote of ik, of jullie nou willen of niet.

16 juli 2013 om 18:15

Dat moet jij weten maar veel negatieve reacties op dit bericht komen voort uit jaloezie of haat naar Ajax.

Je moet maar zo denken als je als jongetje van 19 zo kan spelen tegen Feyenoord en PSV ben je toch wel een behoorlijk talent. Ik denk de meest talentvolle speler op dit moment van de eredivisie maar misschien dat Locadia en Depay dit jaar ook zo belangrijk zullen zijn voor PSV in de toppers. Maher twijfel ik over. Die moet het eerst gewoon nog laten zien bij een betere club. Komend jaar bij PSV zullen we zien hier meer over weten.

Prachtig om te zien ook dat hij vandaag een half uur na de training, als bijna iedereen al weg is, nog steeds handtekeningen uitdeelt in de Lutte.

Prachtig om te zien ook dat hij vandaag een half uur na de training, als bijna iedereen al weg is, nog steeds handtekeningen uitdeelt in de Lutte. Overigens, en hier ga ik heel veel negatieve reacties op krijgen, vind ik hem qua speelstijl erg op Ronaldo lijken. (Ik zeg dus niet dat hij net zo goed is, maar dat hun manier van voetballen deels overeenkomt)

Is Fischer al international van Denemarken want vind hem echt wel een goeie aanvaller voor Denemarken dan is de aanval Erikson bendnter en Fischer

Hij is op dit moment de speler met de meest potentie in Nederland die terecht komt bij een topclub.
Die creeert zoveel kansen voor zich eigen op scoring-positie als hij wat volwassener wordt dan gaat hij ze allemaal benutten. Dan zie je de teller wel op 30 40 doelputen staan. Hij is echt een goeie speler.

Fisher en Maher zijn beide fantastische talenten en dit is een logisch doel van Fisher voor komend seizoen ookal zal die soms ook zijn mindere wedstrijden spelen wat logisch is als je jong bent. Wat ik echter niet begrijp is dat sommige mensen vinden dat Fischer een hoge dunk van zichzelft heeft?? Hij zegt juist vaak in de media dat die zichzelf nog veel moet verbeteren etc. Het is iemand met bravoure en zelfvertrouwen maar dat vindt ik Maher en Vilhena ook hebben dus waarom dat dan bij fischer een hoge dunk van zichzelf is me een raadsel..

Nuchtere jongen die er wel komt. Een man met een doel, net als de meeste Denen bij Ajax. Blijven keurig met beide beentjes op de grond staan en investeren in zichzelf. Passen zich ook moeiteloos aan. Beter dan de overbetaalde vedettes uit zuid amerika, die al meteen denken dat ze tot de wereldtop behoren.

Een goede speler met veel potentie om nog veel beter te worden. Maar hij is nog zo jong en laat zich nog weleens meeslepen. Maar dat zit ook in zijn karakter en daar put hij ook kracht uit. Desalniettemin, zie ik hem graag op links om nog beter te worden en in de toekomst Ajax echt op sleeptouw te gaan nemen. Misschien nog wel meer potentie als Eriksen omdat deze jongen veel flamboyanter over komt en meer een winnersmentaliteit uitstraalt. Ik zeg express uitstraalt omdat Eriksen misschien van binnen dit ook voelt. Ik weet het eigenlijk wel zeker! Maar de jongen heeft weinig uitstraling, hij is lekker gewoontjes.

Nee, je staat er nog steeds als groot talent jongeman. Nog niet heel erg veel laten zien, paar aardige potten gespeeld. Dat zeker en hij heeft zeker talent. Hij moet dat arrogante randje eraf krijgen. Arrogant mag je zijn als je shit gepresteerd hebt.

16 juli 2013 om 17:51

Voor een 18 jarige speler heeft hij meer dan zat laten zien! Is al beslissend geweest en heeft toch al aardig wat gescoord!
Hij komt dan wel arrogant over maar hij heeft wel degelijk zelfkennis en dat is alleen maar mooi! Hou wel van dat soort jongens!

16 juli 2013 om 17:53

Hij Moet elemaal niets. Ik hou er wel van als iemand wat lef en bluf toont, zo'n flegmatieke speler als Eriksen vind ik juist minder leuk om te zien en te horen. Ik denk juist dat deze mentaliteit Fischer tot een topper maakt uiteindelijk, hij is zelfbewust en eist altijd meer van zichzelf. Heeft op 18jarige leeftijd toch al beslissend kunnen zijn in toppers, dan kan je wel wat en ben je in ieder geval niet bang. Beetje ruzie maken met van Bommel, niet over je heen laten lopen. Hij heeft nu echt wel een ander aanzien binnen de selectie dan vorig jaar in de zomer hoor.

16 juli 2013 om 18:46

Ik hou ook van bluf, lef en arrogantie. Maar hij heeft het op een zeikende manier en soms zo zeurderig bij de scheids. Lang blijven liggen enzo. Dat moet eruit. Arrogant mag je zijn, maar geen zeikerig duikelaartje. Ik zeg niet dat hij dat is, maar hij moet het zeker niet worden.

16 juli 2013 om 19:06

Tja zie Ronaldo, blijkbaar kan die combinatie je ook erg groot maken. Voetbalkwaliteiten heeft ie zeker en hij heeft er gewoon alles voor over om te winnen, beslissend te zijn en beter te worden. Ik zie Fischer verder komen dan Eriksen.

16 juli 2013 om 20:09

Arrogant mag je zijn, maar geen zeikerig duikelaartje. Ik zeg niet dat hij dat is, maar hij moet het zeker niet worden.

Jij bent zeker hooggeleid G? Waarom zet je dit neer als je jezelf vervolgens weer ontkracht?

Ik ben profvoetballer, ik zeg niet dat ik het ben.

Zoiets staat daar..

Hoe doet sana het momenteel dan begon leuk vorig jaar maar daarna niets meer van vernomen.

16 juli 2013 om 19:31

Speelt een redelijke voorbereiding. Gretig.

16 juli 2013 om 23:34

Redelijk is toch niet goed genoeg bij ajax ?

hoop echt dat hij zich door gaat ontwikkelen in de komende jaren. en nog veel voor ajax kan gaan betekenen.

Niet alleen door zijn goede spel, maar ook zijn persoonlijkheid en hoe die in de interviews zich vertegenwoordigd is gewoon prachtig om te zijn.

Ik zie in hem echt een topspeler in wording!

Zulke bravoure en gogme is er bij die jongen te bespeuren.. Prachtig!

Mooi dat hij dus een beetje de nieuwe Daley Blind wil worden. Die was afgelopen seizoen niet voor niets Ajacied van het jaar!

Ik sta er als Fischer
De man. ....... Fischer
Speler van Ajax

Ben ik nou de enige die hier heel hard om moet lachen?
Wat is dat voor eng mannetje zeg brrrrrr

Dat ze de bluf ( of arrogantie ) snel aanleren is bekend, maar dit ventje is wel griezelig
Een normaal mens praat over zichzelf in ik-vorm, hij niet
Hij praat over de man Fischer!

16 juli 2013 om 20:07

Fischer is een baasje, zelf verzekerd kan wel is verward worden met arrogant maar aangezien hij een gruwelijke voetballer is die ze voeten laat spreken kan het allemaal.

16 juli 2013 om 21:37

Je haat jegens Ajax moet wel diep zitten als jij zegt: 'dat ze deze bluf (of arrogantie) snel aanleren is bekend'. Jij bedoelt duidelijk arrogantie en niet bluf. Heb je enig idee hoe Fischer was voor ie bij Ajax kwam? Hij is van nature een baasje. Vermeer, Moisander, Blind, de Jong, Schone, Eriksen, Sigthorsson en ga zo maar door. Niks arrogants aan die jongen, dus dat jij hier je gal komt spuiten met zulke kul slaat nergens op. Gelukkig hebben wij geen Fers, Michailovs, Cabrals en Douglassen. Onze jongens met bluf presteren daarentegen ook nog eens.

16 juli 2013 om 22:53

Ipv ze had ik misschien sommige moeten zeggen
Maar toch jammer dat sommige toch een beetje zo n naar trekje zoals Cillessen en Boerrigter ook al hebben
Het neigt een beetje naar arrogantie laat ik het dan zo zeggen .... jammer
En waarom he dat snap ik niet , laat ze idd een voorbeeld nemen aan de Jong of Vermeer dat zijn leuke jongens

Fischer is nog wel het ergst dat moet jij zelfs nog toegeven
Ik , de man , Fischer kom op he iemand die zo praat daar krijgt een gemiddelde Nederlander toch wel de kriebels van

Waarom je er dan toch weer Twente en zogenaamde haat tegen Ajax erbij haalt is mij weer een raadsel ... wat is dat toch
Iedereen die een beetje kritiek heeft haat Ajax?
Reageer eens eerlijk zoals die Fischer praat en soms reageert , vind jij hem dan ook niet een beetje te overdreven soms?

16 juli 2013 om 23:54

Waarom ik Twente erbij haal is omdat Twente de laatste tijd juist vaker jongens heeft die naast de schoenen lopen, iets waar jij Ajacieden mee associeert en bovendien enorm generaliseert. Daarmee werk je als Twentenaar enorm de indruk dat je subjectief reageert, in plaats van objectief. Wat op zich prima is met een mening, maar niet wanneer het onzin is.

Fischer heeft een bepaalde air inderdaad, daar hou je van of daar hou je niet van. Alleen is het interview absoluut niet zoals jij zegt. Ik citeer eerst jou: 'ik, de man, Fischer'. Komt nu Fischer zelf: 'ik was soms heel erg bang. Bang om fouten te maken in trainingen en wedstrijden.' Dit gaat natuurlijk over de voorbereiding vorig jaar. Daarna komt ie met het citaat dat Ier prominent staat, dat ie er nu niet meer als talent is maar als man. Lees het hele interview anders even voor je iemand zwartmaakt.. Het heeft in mijn ogen veel meer de strekking van toen was ik een talent die zich nog moest bewijzen en nu ben ik een volwaardig selectielid en word ik geaccepteerd. Helemaal niks onlogisch aan eigenlijk.

Waar haal je het trouwens vandaan dat Cillesen arrogant is? Cillesen wil spelen en geeft dat aan, ik heb werkelijk nog niks arrogants van hem gezien. Het is zo makkelijk om alles rondom Ajax maar als arrogant te bestempelen. Vaak is het zelfbewustheid of een beetje bluf en blijkbaar hebben niet Ajacieden moeite om dat onderscheid te maken. Fischer is absoluut een baasje en van mij hoeft ie ook geen zuigertje te zijn/worden, maar die pure overwinningsdrang, streven naar constant beter worden en ambitie uitspreken vind ik juist prachtig. Zoals ik hierboven al tegen stretfordend zeg: ik denk juist dat het die mentaliteit is die ervoor gaat zorgen dat Fischeer verder komt dan bijvoorbeeld Eriksen.

Ik vind jouw eerste post gewoon enorm zuur en je beweert daarin gewoon dat Ajax arrogantie traint, daarom reageerde ik op je en het feit dat ik je wel vaker negatief over Ajax heb zien spreken. Kan me niet aan de indruk onttrekken dat je een hekel aan Ajax hebt en dat is ook prima, totdat je gewoon maar onzin gaat roepen. Zoals ik zei: lees het hele interview is en ga niet iemand zwartmaken op basis van een sensatieberichtje op voetbalzone. Voetbalzone heeft wel vaker van die artikelen die niet de lading van het daadwerkelijke interview dekken.

Verder is het duidelijk dat je Fischers trekjes niet mag en daar kan ik ook prima inkomen, maar sommige dingen interpreteer je naar mijn gevoel verkeerd. Fisch gaf bijvoorbeeld tegen PSV een grote bek tegen van Bommel, prachtig toch? Waarom zouden jonge jongen nederig moeten zijn en mogelijk over zich heen laten lopen? Bovendien kan je Fischer amper op heel vuile dingen betrappen qua overtredingen en dat is iets wat ik veel kwalijker zou hebben gevonden. Schwalbes etc. zijn irritant en we zullen zien op dit in de toekomst het spelregels van Fischer gaat beïnvloeden. Ik vind het zeker te vroeg om hem te bestempelen als een alle Suarez. Bovendien is frank de boer volgens mij ook niet gediend van dat soort trekjes en wellicht zal Fischer dat dan ook nog aan gaan passen.

Ik verwacht ook veel van hem volgend seizoen, natuurlijk is hij nog jong maar hij kan echt geweldig voetballen!

Eindelijk weer een typische Ajax speler. Er zit ontzettend veel gif en gretigheid in deze jongen. Iets wat ik de afgelopen 2/3 jaar heb gemist in de spelers van Ajax. Als hij een kans mist zie je zijn frustratie. Hij wil maar 1 ding en dat is winnen. Soms mis ik dat bij degelijke spelers zoals De Jong, Eriksen. Hopelijk kan hij dit seizoen nog meer uitblinken in zijn rol!

Persoonlijk Feyenoord en PSV met de staart tussen de benen de Arena uitgejaagd. Zelf kritisch maar enorm geloof in eigen kunnen. A international van Denemarken, en in zijn eerste seizoen een rendement neer gezet van 23 eredivisie wedstrijden en 10 doelpunten...

Ik ben benieuwd waar deze jongen eindigt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren