Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bekritiseerde Elia: 'Wat BILD doet is niet meer menselijk, dat is gewoon ziek'

Laatste update:

Het gaat niet goed met Eljero Elia. De aanvaller zit zaterdag tegen Hannover 96 voor de derde wedstrijd op rij niet bij de selectie van Werder Bremen en hoopt in januari te kunnen vertrekken. "Het systeem dat we spelen, past gewoon niet bij mij", wordt Elia geciteerd door Twente Inside. "Maar ik blijf gewoon positief en hoop zo snel mogelijk op een transfer."

/

De 27-jarige Elia vertelt dat hij in de zomer eigenlijk al wilde vertrekken, maar dat zijn toenmalige trainer hem niet liet gaan. De aanvaller las vervolgens in BILD dat hij niet weg zou willen omdat hij bij Werder zo goed verdient. "Kom op zeg, dat is toch ziek?", zegt Elia, die sowieso helemaal klaar is met de grootste krant uit Duitsland.

"BILD loopt te overdrijven omdat ik geen interviews meer met deze krant doe, en daar zijn ze boos om", meent Elia. "Ze schrijven dat de club van mij af wil omdat ik op de begroting druk, en zo is er nog meer. Maar BILD kan mij geen pijn meer doen, echt niet. Wat zij doen is niet meer menselijk, dat is gewoon ziek." Het contract van Elia loopt nog tot de zomer van 2016 door.

Eljero Elia moet terugkeren naar de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou, mits een goede instelling, voor Ajax, psv, feyenoord etc een aanwinst zijn.

13 december 2014 om 10:38

Ajax heeft de jeugd daar, PSV kan ie Memphis vervangen en denk dat hij voor Feyenoord niet haalbaar is qua budget. Zo wel past ie idd goed daar, meen dat Fred m nog wel kent.

13 december 2014 om 10:54

Depay heeft een dipje en jij zegt dat hij dan gelijk vervangen moet worden door Elia die een mentaal probleem heeft.

13 december 2014 om 10:57

Fred heeft hem zelfs gehaald bij twente toen meneer op de bank bij ado zat, elia is bij ons dankzij fred helemaal opgehemeld en ik denk dat feyenoord door fred een grote kans op elia heeft mocht feyenoord hem kunnen en willen halen.

13 december 2014 om 11:02

Na dit seizoen is depay weg bij psv.. dan is elia een leuke vervanging

13 december 2014 om 11:18

heeft bij Feyenoord op de flanken ook concurrentie van Toornstra, Boetius en Manu. Die ik momenteel alle 3 liever zie spelen, dan Elia.

13 december 2014 om 12:41

je vat zijn bericht echt helemaal verkeerd op.
Hij bedoelt dat hij gehaald zou kunnen worden als vervanger van Depay aangezien die nu al bij zoveel grote clubs op het verlanglijstje staat.
Dus als depay verkocht wordt, Elia halen als vervanger.

13 december 2014 om 14:13

Ik denk dat er bedoelt wordt, als Depay vertrekt.

13 december 2014 om 12:27

Ik zou, mits ik goed kon voetballen en twintig jaar jonger was, zeker een aanwinst zijn voor Ajax, PSV en Feyenoord.

13 december 2014 om 13:06

Wauw

13 december 2014 om 12:46

Feyenoord heeft denk ik niet genoeg budget, zowel dan is er alsnog nog jeugd op die positie

13 december 2014 om 12:48

Ik vind van niet. Alsof elia voetballend zoveel beter is dan toornstra, jpb, kishna, Anwar, luciano en Bergwijn. Zijn tijd lijkt mij gewoon voorbij. Mentaal zal hij denk ik ook niet verbeteren. Zo zit hij gewoon nou eenmaal in mekaar.

Stiekem hoop ik dat hij naar de PL vertrekt en een revelatie wordt op de flanken. Dat hoop ik eigenlijk al 4-5 jaar dus fingers crossed.

13 december 2014 om 10:50

Zou een mooie aanwist voor southhampton zijn.

13 december 2014 om 10:54

Op welke club hoop je dan? Ik denk een club ala Sunderland. Zou wel mooi zijn en dan speelt ie nog in de PL.

13 december 2014 om 11:11

@semo

Ja zoiets inderdaad. Niet eentje die tegen degradatie strijdt maar net er boven. Ik denk dat hij, als echt alles mee zit, daar nog wel van waarde kan zijn en mooie dingen kan laten zien.

13 december 2014 om 11:28

Precies, gevalletje arnautovic. Is die niet bij Stoke gaan voetballen 2 jaar geleden?

13 december 2014 om 19:06

Ja, maar staat niet altijd basis

13 december 2014 om 12:32

Ja Medelin, ik denk dat je er ernstig rekening mee moet houden dat het niet goed gaat komen met Elia. Het lijkt erop dat Elia de boeken in zal gaan als een voorbeeld van hoe je een veelbelovende carriere de nek omdraait.

Gewoon lekker terug naar Twente gaan is denk het beste voor hem.

Duidelijk gevalletje van grootsheidswaanzin. Denkt de grote meneer Elia nu echt dat Bild boos is omdat hij geen interviews meer geeft.

13 december 2014 om 10:43

Elia zou niet de eerste zijn die ze bewust kapot maken. Dus grootheidswaan ? Nee, niet echt.

13 december 2014 om 11:05

Ja, want zo werkt dat daar.

13 december 2014 om 11:40

Schweinsteiger heeft jarenlang in de clinch gelegen met Bild en toen schreven ze ook niet al te best over hem. Maar daardoor werd hij geen slechtere voetballer natuurlijk.

Maar Elia heeft gewoon veel te weinig laten zien op het veld dus hij heeft vrij weinig argumenten om zichzelf te verdedigen.

13 december 2014 om 12:36

dan je die krant niet voor zover dat nog een krant te noemen is

De Bild is inderdaad ook een verschrikkelijke krant. Heel veel roddels en nepverhalen. Waarschijnlijk is het daardoor ook zo populair.

Jammer voor Elia, die het in Duitsland amper waar heeft weten te maken. Misschien in de Eredivisie een aanwinst voor een club als Groningen, Utrecht of Pec? De top weet ik niet zo zeker.

13 december 2014 om 11:26

Dat is wel heel laag. Hij kan nog steeds voetballen. Daar zou hij er juist met de pet naar gaan gooien denk.

13 december 2014 om 16:32

Bij PEC ook? Ik zou geen andere plek weten waar hij naartoe zou moeten gaan. Alles is dan eigenlijk te laag behalve de top. Misschien dat Elia zich via PEC in de kijker weet te spelen

Elia had nooit zo vroeg moeten vertrekken uit NL! Hij is echt niet beter dan de vleugelspelers wat nu bij PSV, Ajax of Feyeboord staan! Ik denk dat hij royston Drenthe lekker achterna kan! Hij heeft in ieder geval een dikke auto ja, maar laat dit een goed voorbeeld zijn voor spelers als: Depay, Kishna, Boëtius, El Ghazi, Narsingh en Manu! En elke talent: dump vooral Raiola als zaakwaarnemer, Vilhena heeft daar al een goede eerste stap in gezet!

Volgens mij heeft Ajax twee jaar terug een aanbieding gedaan en werd er in de media gecommuniceerd dat hij wilde blijven. Het heeft zijn sportieve carrière in ieder geval geen goed gedaan.

Elia is een speler met een waardeloze mentaliteit. Hij is veel te vroeg uit Nederland vertrokken. We hebben jaren niets positiefs meer over hem gehoord. Als je iets over hem hoort, dan heeft hij nieuwe velgen onder zijn Bentley laten zetten.

13 december 2014 om 12:28

Jij leest teveel de Bilt

13 december 2014 om 13:48

Jij leest het te weinig, anders had je Bild wel goed gespeld.

13 december 2014 om 14:52

Bild kan je nooit te weinig lezen

Hij heeft nu meerdere jaren, op HSV na, teleurstellend gespeeld in het buitenland. Ik denk dat hij er slim aan doet terug te keren in de Eredivisie. In Nederland kan hij weer helemaal opleven, als hij tegen Dijks of Andriuskevicius speelt. Dat is toch wat anders dan tegen Lahm of Piszcek.

Voor iemand die al 27 is, doet hij toch steeds vrij domme dingen en maakt 'ie het zichzelf toch wel erg moeilijk.

Heeft hij al in Turkije gevoetbald?

13 december 2014 om 11:37

Denkt dag zo een competitie hem wel trekt. Turkije, Rusland of een club als Olympiakos. Waar je veel knaken verdient en het voor de rest niet veel boeit.

Dhr Elia presteert de laatste 6 jaar helemaal niets. Hij verdient enorm veel geld e neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Externaliseert alles. Kan beter hard trainen en er voor zorgen dat hij eer in de basis mag starten. Eigenlijk is het een verwaande luie kwast.

13 december 2014 om 14:46

Ik vrees dat je gelijk hebt en dat hij later mij spijt zal terugkijken naar zijn carrière. Paar jaar wat verdiend maar ook goed uitgegeven dus daar zal hij niet veel van overhouden. Sportieve eer heeft hij niet veel behaald en nooit echt verder gekomen dan een talent.

13 december 2014 om 15:59

Ik verwacht eigenlijk dat hij nu tot inkeer komt en verstandig terugkeert naar Nederland om vervolgens een goede transfer naar Engeland te maken. Of is dat wishfull thinking? Haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren