Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bedrijvig Feyenoord hoopt nog op late deal met Barcelona’

Laatste update:

Feyenoord haalde met Robert Bozenik en Oguzhan Özyakup deze week al twee versterkingen binnen en daar blijft het mogelijk niet bij. Het Spaanse Sport weet donderdag te melden dat de Rotterdammers een van de gegadigden zijn voor Barcelona-talent Juan Brandáriz Movilla, beter bekend onder de voetbalnaam Chumi.

De twintigjarige verdediger speelt sinds de zomer van 2014 voor Barcelona, dat hem destijds overnam van Deportivo La Coruña. Chumi speelde daarna zijn wedstrijden voor de Onder-18 en Onder-19 van de Catalanen en sloot zich anderhalf jaar geleden aan bij Barcelona B. In dit elftal, dat momenteel op het derde Spaanse niveau actief is, is hij dit seizoen een belangrijke schakel.

'Voelt goed om bij Feyenoord te zijn' | Eerste interview Oguzhan Özyakup!

Feyenoord zou nu echter een huurdeal voor de stopper in gedachten hebben. Naast de Rotterdammers is ook Tenerife, dat uitkomt in LaLiga 2, in de markt voor de verdediger. Barcelona twijfelt echter of het afscheid wil nemen van Chumi, aangezien het zijn B-team niet te veel uit wil hollen. Het is de bedoeling dat de reserves tot aan het einde van het seizoen mee blijven strijden om promotie naar het tweede niveau.

Voor Chumi zou een overgang naar Feyenoord echter een kans vormen om zich op een hoger niveau te bewijzen en ervaring op te doen. De jeugdinternational van Spanje traint wel regelmatig mee met de hoofdmacht, maar komt daar vooralsnog nog niet in aanmerking voor veel speelminuten. Vorig seizoen kwam hij wel drie keer in actie in de Copa del Rey en zat hij ook een aantal keer bij de wedstrijdselectie, onder meer voor de duels met Real Madrid en Sevilla in LaLiga en PSV in de Champions League. In de huidige voetbaljaargang maakte hij alleen het Copa del Rey-treffen met UD Ibiza vanaf de bank mee.

Zou jij Chumi een goede aanwinst vinden voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit lijkt me fake nieuws we hebben Johnston van der heijden is nog niet weg senesi van beek bijna terug Botta. Waarom zouden we nog een cv huren oh ja ie hebben we ook nog

30 januari 2020 om 13:43

Hoe gaat het met die Johnston eigenlijk dan? Heeft volgens mij nog geen wedstrijd gespeeld en lijkt eenzelfde soort weg te bewandelen als die Kelly die ook gehaald is. Deze Johnston was bovendien op advies van Kuyt binenngehaald toch?

30 januari 2020 om 13:45

Wat ik hoor is dat Johnston bij jong feyenoord heel goed speelt. Denk dat hij volgend jaar als van der heijden en ie wegzijn meer de kans gaat krijgen

30 januari 2020 om 14:24

Ligt ook erg goed binnen de groep als je de filmpjes van het trainingskamp bekeek. Krijgt volgend seizoen wel de kans!

Arnesen mikt wel op jon talent zeg, risicovol maar op lange termijn denk ik wel rendabel.

30 januari 2020 om 13:43

Lang termijn je huurt hem voor een half jaar

30 januari 2020 om 13:45

Ja spelers huren heb je op lange termijn heel veel aan...

30 januari 2020 om 13:50

met optie tot koop waarschijnlijk..

30 januari 2020 om 13:54

Ik weet niet hoe je aan die informatie komt maar ik zie het niet in de tekst staan.

30 januari 2020 om 14:23

zijn contract loopt bij barcelona na dit halfjaar af, dus optie tot koop (overname dan) zou logisch zijn. echter zoals eerder gezegd is dit hoogstwaarschijnlijk fake news aangezien arnesen eerder aangaf dat Feyenoord nu klaar is.

30 januari 2020 om 16:50

Optie tot koop slaat dus nergens op, omdat hij na dit siezoen zelf kan kiezen waar hij heen gaat.

30 januari 2020 om 13:46

Niet als het, zoals hierboven aangegeven, gaat om een huurovereenkomst. Kan mij dan ook niet voorstellen dat dit klopt. Feyenoord heeft met Senesi, Botteghin, van Beek, van der Heijden, Johnston, Geertruida, Ie en Hall al genoeg spelers die op positie spelen/uit de voeten kunnen. Kan mij dan ook totaal niet voorstellen dat dit nieuwsbericht daadwerkelijk klopt.

30 januari 2020 om 13:49

Ik denk dat als het nieuws klopt er hoe dan ook een optie tot koop is inbegrepen, aangezien vd heijden en bitteghin aan de oude kant zijn

30 januari 2020 om 13:56

Lewis en Hendriks ook nog haha.

30 januari 2020 om 14:03

Contract loopt deze zomer af dus heb je wel degelijk wat aan

Hem huren heb je niks aan. Achterin zit het wel prima zo met botteghin en senesi. Naarnaast is Ié weer bijna fit, van der heijden is er nog en johnston ook. Ik ken hem niet maar als je het kan kopen prima maar huur zie ik niet echt zitten persoonlijk.

Feyenoord gaat volgas voor plek 2 en de beker. Goede mentaliteit. Beter dan je beste speler verkopen als je vierde of vijfde staat. En dan nog voor minder dan voor het seizoen. Respect.

30 januari 2020 om 13:45

En terecht. Feyenoord moet wat betreft financiën, budget en grootte van de club gewoon kunnen concurreren met AZ om de tweede plaats, helemaal nu PSV een dramatisch seizoen lijkt te hebben. En stel dat het Feyenoord lukt om tweede te worden en wonder boven wonder zelfs de Champions League te halen, kunnen ze echt doorgroeien naar een gezonde, financiële en sterke club.

30 januari 2020 om 13:49

Kwa financiën hoort feyenoord altijd zonder Europees geld altijd 2 de te worden. Verdienen meer dan az en Psv. Alleen Psv doet het altijd heel slim waardoor ze vaak cl spelen en toch iets meer hebben

30 januari 2020 om 13:51

Joh, als Ajax komend weekend van PSV verliest ligt echt alles nog open. Er zijn wel gekkere dingen in de Eredivisie gebeurd... Als Ajax verliest, kan dat ineens de ommekeer teweeg brengen bij PSV en juist Ajax terecht komen in de hoek waar de klappen vallen. Het lijkt nu nog rustig bij Ajax, maar er is veel uitgegeven en we moeten kampioen worden. We zijn in slechte vorm en een nederlaag tegen PSV kan zomaar een gelegenheid zijn voor ontevreden personen om op te staan en kritiek te uiten. Als alles goed gaat, blijven die mensen stil. Als het minder gaat komen ze ineens overal vandaan en kan het voor een hele vervelende, negatieve sfeer zorgen.... De lijn tussen succes/rust en chaos kan bij onze club soms flinterdun zijn.

30 januari 2020 om 14:00

Ik denk dat je de begrotingen en jaarrekeningen nog maar eens na moet kijken, want wat je nu zegt klopt niet. Alleen indien Feyenoord CL voetbal haalt, is de begroting van Feyenoord hoger. Dan hebben we het niet over de bedragen die PSV voor spelers krijgt. PSV loopt op zakelijk gebied mijlenver voor op Feyenoord.

30 januari 2020 om 14:03

Nu denk ik voor Ajax dat ze PSV op een prima moment treffen.normaliter heeft Ajax problemen met PSV maar ik ben er van overtuigd dat Ajax deze pot gaat winnen.psv zit echt in een heel diep dal. Ajax loopt ook niet super lekker maar staan er veel beter voor qua ploeg.als Ten Hag eens nadenk over zijn opstelling dan voorzie ik weinig problemen

30 januari 2020 om 14:07

@woenselaqr ik zeg als we beide geen Europees spelen dan verdient feyenoord 71 miljoen en Psv 63

30 januari 2020 om 14:07

Wat je hier stelt is echt onzin. Als we naar het afgelopen jaar kijken werkte PSV met een begroting van 75 miljoen (CL niet meebegroot), behaalde het een omzet van 96,6 miljoen euro en bedroeg de winst 4,6 miljoen euro. Bij Feyenoord werd er gewerkt met een begroting van 65 miljoen, behaalde het een omzet van 70 miljoen euro en maakte het 5.9 miljoen euro verlies. Op elk gebied is PSV dus veel verder dan Feyenoord.

30 januari 2020 om 14:11

We zijn in slechte vorm ? Er ontbreken een aantal belangrijke spelers, maar ik zie totaal geen reden tot paniek. We hebben nog 1 concurrent over voor de titel en spelen nog in Europa en de beker. Daarboven op krijgen ook onze grootste concurrent nog thuis (az) en eindigen we het seizoen met 6 relatief makkelijke wedstrijden.

30 januari 2020 om 14:20

@NL_Modric, ik neem aan dat je op mij reageert? Wat je zegt klopt, maar ook dan kan de rust bij Ajax snel omslaan. Dat is vaker gebeurd. Ondanks dat we zelfs bij een nederlaag nog om drie prijzen spelen, kan het gevoel dat alles uit onze handen dreigt te glippen ook al veel negativiteit losmaken rond de club.

30 januari 2020 om 14:36

@goat1908, nouja... je kan zeggen wat je wilt. Maar Ik heb geen idee waar je deze cijfers vandaan haalt. Licht dat dan even toe? Ik haal mijn cijfers namelijk van eerdere artikelen op VZ en uit een analyse van VI. Hoe graag je ook wil dat iets waar is, maakt het nog niet juist.

30 januari 2020 om 13:58

Als er iemand met 30 miljoen komt voor Berghuis dan is hij ook vertrokken hoor. Bij 20 miljoen zelfs. Feyenoord heeft echter niet dusdanig grote talenten die in de buurt komen bij Bergwijn. Dus komen ze ook niet in de positie dat clubs dusdanig grote bedragen op de spelers bieden. Om aansluiting te vinden bij clubs als PSV en Ajax moet Feyenoord juist waarde op het veld creëren, en dat doe je niet door spelers te gaan huren.

30 januari 2020 om 14:25

Ik denk dat Berghuis zelfs voor 10-15 miljoen op te halen is. Ik denk niet dat heel veel clubs uit het buitenland zitten te wachten op een buitenspeler die al redelijk op leeftijd raakt en het ook niet echt van zijn snelheid moet hebben. 20 miljoen zou zelfs het transferrecord voor Feyenoord zijn. Daarnaast denk ik dat ze in de zomer spelers moeten verkopen. Volgens mij moesten ze sowieso verkopen voor die spits en er zullen wel wat nieuwe plekken in de selectie opgevuld moeten worden. Je hebt al 3 huurspelers die je in principe kwijt bent, contracten van Tapia, Botteghin, Evora en van der Heijden lopen af. Daarnaast heb je maar 6 spelers in je selectie die een contract hebben dat tot ten minste 2023 loopt. Verder zijn er ook veel selectie spelers op leeftijd waarvan sommige ook nog is blessuregevoelig zijn, daarnaast heb je ook Haps en van de Beek die vaker geblesseerd zijn dan fit. Ik denk dat Feyenoord weer terug moet vallen op jeugdspelers maar dat zal echt niet genoeg zijn om al die gaten in de selectie op te vullen dus ze zullen wel moeten huren.

30 januari 2020 om 14:35

Er hoeft niet verkocht te worden voor de spits. De transfersom wordt komende zomer verder afbetaald via de nog te krijgen inkomsten uit de Europa League.

30 januari 2020 om 15:57

Hoe weet je zo zeker dat Europees voetbal gehaald zal worden? Ik denk ook wel dat dat zal lukken, daar niet van, hetzij via de competitie hetzij via de play offs. Maar een spits halen met de gedachte dat hij betaald kan worden uit Europees voetbal vind ik wel link.

30 januari 2020 om 16:26

Nee, ik bedoel hiermee de inkomsten over afgelopen Europese campagne (dit seizoen dus).

30 januari 2020 om 14:18

Wanneer krijgt Feyenoord überhaupt 25mil + aan verkoop van één speler?

Van der Heijden gaat nog wel weg. Van Beek is bijna nooit fit dus als je het zo gaat bekijken dan zitten we helemaal niet zo dik in de centrale verdedigers. En deze jongen is echt een groot talent

Volgens het account Feyenoord TM op Twitter (die ook als eerste met Bozenik en Ozyakup aan kwam zetten) is dit fake news. En die geloof ik momenteel eigenlijk direct.

Een goede TD kan dus wel wat betekenen voor je club

30 januari 2020 om 14:08

Ik hoop voor Feyenoord echt dat Arnesen een geweldige TD blijkt te zijn voor hun club, maar is het niet te vroeg om hem nu al te betitelen als goede TD en iets zeggen over wat hij voor de club betekend? Ik hoop echt dat die spits een doorslaand succes wordt en het een geweldige zet bleek om die middenvelder van Besiktas te huren, maar over die 2 gasten kunnen we echt nog niks zeggen.... Voor hetzelfde geldt zegt iedereen over een halfjaar dat die spits een dure miskoop is, Senesi verkocht had moeten worden voor 9 miljoen, het huren van die Turkse middenvelder weggegooid geld is en Vermeer gratis laten vertrekken een gigantische fout was.... We kunnen echt nog niks zeggen over het functioneren van Arnesen. Laten we hem nu het voordeel van de twijfel geven en dan zien we over een halfjaar of langer wel wat hij voor de club heeft betekend. Sommige mensen hier, en ik wil niet zeggen dat jij dat nu doet, doen echt alsof Feyenoord onder Arnesen een stuk beter en anders beleid is gaan voeren. Alsof hij zich al bewezen heeft voor de club, maar dat is (nog) niet zo.

30 januari 2020 om 14:38

Ik denk dat het vooral een verademing is om een TD te zien die een ander soort aankopen doet dan wat er jaren lang heeft rondgelopen bij Feyenoord. Er heerst al een aantal jaar een gevoel vanuit Feyenoorders dat ze ook eens elders moeten kijken dan bij de subtop van Nederland.

30 januari 2020 om 14:50

Maar ook dan doet hij niks vernieuwends... Van Geel kocht ook een Sinisterra, Troost een Senesi en Arnesen nu een Slowaakse spits.. Verder huurt hij een Nederlandse speler, wat ook niks nieuws is voor Feyenoord en laat hij spelers voor zeer weinig tot niks vertrekken. Kortom, het blijft allemaal redelijk hetzelfde qua aan- en verkoopbeleid.

30 januari 2020 om 14:51

Je kan niet spreken van een nieuwe koers, omdat er één onbekende buitenlandse speler is aangekocht.

30 januari 2020 om 15:38

In zijn eerste termijn, dat is het grootste verschil denk ik. Ook is het huren van een speler bij een Turkse topclub die daar toch echt goede jaren gekend heeft redelijk bijzonder. En inderdaad, dit is nog geen nieuwe koers te noemen. Daar heeft hij simpelweg langer de tijd voor nodig om te bewijzen. Maar ik zie het wel gebeuren.

30 januari 2020 om 15:38

Sinisterra was een absolute uitzondering voor Van Geel. De kritiek op hem was jarenlang dat hij alleen maar rondkeek bij Heerenveen, Utrecht etc. Zijn belangrijkste aankopen kwamen ook daarvandaan (toornstra, St. Juste, Haps, Botteghin, Tapia, Larsson, Ayoub, Vejinovic, Amrabat, Van der Heijden, Kramer, etc.). Uitzonderingen kwamen voornamelijk uit Scandinavië. Natuurlijk is het nog te vroeg om Arnesen echt te kunnen beoordelen, maar natuurlijk is het wel anders dan onder Van Geel.

Waarom zou Feyenoord een jonge vent voor een half jaar huren? Met Botteghin en Senesi heb je nu een prima centrum. Beter dan een talent kopen om langzaam aan te kunnen brengen komend seizoen.

30 januari 2020 om 14:04

I.v.m. schorsingen en/of blessures wellicht. We hebben Ie nog maar dat is ook wisselvalligheid troef en van Beek zie ik sowieso niet meer zitten.

Zou niet weten waarom Feyenoord nu een 20 jarige centrale verdediger zou huren. Ze zitten daar ruim genoeg in met Botteghin, Senesi, van Beek, Van der Heijden, Johnston en Ie. Met die wetenschap zou ik ook niet weten waarom Barca hem zou verhuren aan Feyenoord, want hij gaat zich echt niet zomaar in de basis spelen. Er is namelijk geen reden om nu achterin met posities te gaan schuiven.

30 januari 2020 om 14:34

Het zou ook een huurdeal voor 1,5 jaar kunnen zijn. Kijk maar is naar volgend seizoen dan ziet het er een stuk minder rooskleurig uit. Ie is gehuurd, Botteghin en van Der Heijdens contracten lopen af en van Beek heeft dit seizoen nog geen minuut gemaakt en ligt ook nog maar voor 1 jaar vast dus het zou de laatste mogelijkheid zijn om hem te verhuren. Johnston heeft alleen maar belofte voorronde gespeeld dus ik vraag me af of die jongen mee kan bij Feyenoord.

Het staat er wel degelijk in de krant Sport . Maar het blijft een krant he , in Spanje moeten ze dagelijks gevuld worden met nieuws. Juan Brandariz 'chumi', el defensa del filial del Barcelona, podria dejar la disciplina blaugrana en la recta final de este mercado de fichajes de invierno. Dos clubes insisten en hacerse con los servicios del defensa central aunque se trata de un futbolista clave en el Barca B que cuenta con sus servicios para conseguir el objetivo de clasificarse para el Play Off de ascenso de Segunda a Segunda B.se trata del Tenerife de la Segunda Division espanola y del Feyenoord de la Eredivisie holandesa. Para Chumi significaria dar un salto competitivo en su carrera pues habitualmente esta jugando con el filial del Barca en Segunda B aunque es un asiduo de las sesiones de entrenamiento de la primera plantilla.sin embargo, en el Barcelona tambien valoran que el filial necesita mantener un bloque competitivo para conseguir los objetivos que se ha fijado.de vertaling : Juan Brandariz 'chumi', de verdediger van de dochteronderneming van Barcelona, zou de discipline van Blaugrana kunnen verlaten in het laatste deel van deze wintertransfermarkt. Twee clubs staan erop de diensten van de centrale verdediger te krijgen, hoewel het een hoofdrolspeler in Barca B is die zijn diensten heeft om het doel te bereiken om zich te kwalificeren voor de Play Off-promotie van tweede naar tweede B. Dit is het Tenerife van de Tweede Spaanse Divisie en het Feyenoord van de Nederlandse Eredivisie. Voor Chumi zou het betekenen dat hij een competitieve sprong in zijn carriere zou maken, omdat hij meestal met de Barca-dochter in Segunda B speelt, hoewel hij regelmatig in de trainingssessies van het eerste team zit. In Barcelona waarderen ze echter ook dat de dochteronderneming een concurrentieblok moet behouden om de doelstellingen te bereiken die het heeft gesteld.

Lijkt me een onnodige huurdeal, tenzij het een super talent is en je een optie tot koop eruit weet te slepen. Maargoed dat lijkt mij niet het geval.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren