Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bazoer weerspreekt: 'Zit ik niet lekker in m'n vel? Dat maak jij ervan'

Laatste update:

Riechedly Bazoer is bij Ajax op een zijspoor beland en zit, evenals ploeggenoten Kenny Tete, Jaïro Riedewald en Anwar El Ghazi, in de selectie van Jong Oranje. De middenvelder weerspreekt echter dat hij niet lekker in zijn vel zit en wil zijn kwaliteiten in dienst van Jong Oranje weer etaleren.

/

"Niet lekker in m'n vel? Dat maak jij ervan", countert Bazoer in gesprek met FOX Sports. "Ik zit gewoon lekker in m'n vel. Iedereen ziet dat ik nu niet speel bij Ajax, maar ik werk gewoon keihard op de training. Als een kans komt, pak ik die. Natuurlijk is het lekker om bij Jong Oranje wel aan spelen toe te komen. Daar verheug ik me op."

Het jeugdelftal speelt donderdag in Alkmaar tegen Jong Turkije en vijf dagen later volgt een uitduel met Jong Cyprus. De nieuwe bondscoach Art Langeler moet beide duels winnen om het jeugd-EK in Polen te halen. "Ik heb natuurlijk altijd vertrouwen in mezelf en dat blijf ik houden", aldus Bazoer. "Ik voel dat het lekker gaat op de training, ik heb vertrouwen en ik hoop dat ook bij Jong Oranje te laten zien."

Denk je dat Riechedly Bazoer coach Peter Bosz weer voor zich zal winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Tja zo zijn journalisten eigenlijk altijd bezig om dingen te vinden of groot te maken. Is er redelijke rust en een bredere selectie en meteen zijn alle wisselspelers van ajax erop uit om zo snel mogelijk te vertrekken en zitten ze slecht in hun vel. Is ook nooit goed

Hij komt wel weer in de basis bij Ajax, net als Tete en Riedewald. Genoeg talent bij deze jongens en ze hebben er een goeie kop bij zonder sterallures. Bij een topploeg beland je nou eenmaal vaker op de bank als je uit vorm bent of iemand anders het beter doet. Ik hoop dat dit de basis wordt binnen afzienbare tijd bij Ajax: Krul - Tete - Sanchez - Veltman - Riedewald - Bazoer - Klaassen - Ziyech - Traore - Dolberg - Younes

5 oktober 2016 om 00:31

Zo zie ik het ook het liefst. Echter willen coaches, en peter ook zowel een rechts poot als 1 links poot als cv. Dat is veltman niet.

5 oktober 2016 om 00:43

Je kan ook Riedewald LCV zetten en dan Sinkgraven of Dijks LB. Of Riedewald op 6, Bazoer op 8 en Ziyech op 10 met Sanchez en Viergever centraal.

Verbaast me datbhij daar is. Viel zondag geblesseerd uit. Hij wil te graag, daardoor komt hij in de problemen. Maar ik ben er van overtuigd dat hij weer op zijn niveau komt.

Bazoer die zijn niveau haalt hoort natuurlijk gewoon in de basis te staan. Op dit moment denk ik dat je Klaassen een paar potjes rust moet geven, al denk ik dat Bosz Schone eruit haalt, die toch mooie dingen laat staan vanaf 6.

Goede reactie. Hoop ook niet dat hij Ajax zal verlaten al lijkt het rampen beleid bij Ajax er wel op uit om hem te verkopen in de winter. Ga gewoon zo door Bazoer

Ik snap niet goed dat hij niet speelt. Ok Ajax pakt zijn punten, maar hij is toch echt veel te goed om op de bank te moeten zitten.
Off Topic: Ik heb eerlijk gezegd nooit gesnapt dat Bosz trainer is van Ajax. Goede trainer daar niet van, maar ik vind hem er gewoon niet bij passen.

5 oktober 2016 om 07:18

De roep van de achterban naar een aanvallende speelstijl was dusdanig groot dat Ajax besloot een coach aante trekken die in dat plaatje past. Bovendien is Peter een Nederlander en heeft hij met Vitesse bewezen veel van het spelletje af te weten. Echter moet hij wel de tijd krijgen zijn spelletje te implementeren waarna Ajax weer een leuk team is om te aanschouwen.

Ik hoop wel dat Bazoer doorheeft waarom hij op de bank zit en niet in de basis en dat dit hetgeen is waar hij aan werk. Want als hij "lekker traint" en hetzelfde blijft doen zie ik het somber in voor hem.

Hij moet toch echt leren om vooruit te voetballen en om zijn focus vast te houden. Te vaak brengt hij de bal en in te veel wedstrijden slofte hij over het veld en liet hij zijn man lopen. Ik hoop echt dat wanneer hij weer de kans krijgt dat deze knoppen omgegaan zijn. Talent is er namelijk genoeg.

Beetje overdreven gehypte speler. Denk dat Ajax spijt als haren op het hoofd heeft dat ze m niet hebben verkocht vorige winter aan napoli.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren