Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München wint ook return in Turijn en gaat voor treble

Laatste update:

Bayern München heeft zich woensdagavond, vier dagen na de verovering van de landstitel, voor de halve finales van de Champions League geplaatst. Het team van trainer Jupp Heynckes was in het weerzien met Juventus wederom de sterkste: 0-2. Mario Mandzukic, die vanwege een gele kaart de eerste halve finale moet missen, kopte in Turijn de openingstreffer binnen en invaller Claudio Pizarro bepaalde de eindstand. De eerste krachtmeting in München, een week geleden, was al in het voordeel van de Zuid-Duitsers geëindigd: 2-0.

Bayern maakte in de eerste tien minuten een ietwat nerveuze indruk en liet het spel over aan Juventus. Aan inzet ontbrak het aan beide kanten in ieder geval niet, maar de zoektocht van het team van Antonio Conte naar een belangrijk openingsdoelpunt in de eerste helft leverde niets op. De poging van Mirko Vucinic na 84 seconden was geen enkel probleem voor Manuel Neuer Na dik twintig minuten hield de keeper het bezoek op de been. Neuer reageerde goed op de harde vrije trap van Andrea Pirlo en dat was meteen ook de meest gevaarlijke poging van de Turijnse ploeg voor rust.

Bayern maakte in offensief opzicht evenmin indruk voor rust. Gianluigi Buffon had geen moeite met pogingen van David Alaba en Franck Ribéry en zag hoe de rest van de pogingen van der Rekordmeister ver naast of over zijn doel gingen. Enkele minuten na de onderbreking was Juventus dicht bij de 1-0. Fabio Quagliarella ontdeed zich van Philipp Lahm en had pech dat zijn inzet van afstand nog licht de paal raakte. Het aluminium stond in de 57e minuut een doelpunt van Bayern in de weg. De inzet van Arjen Robben na een counter spatte naast Buffon op de paal uiteen.

Bayern meldde zich meer en meer op de helft van Juventus en dat resulteerde na ruim een uur spelen in de 0-1. Na een vrije trap van Bastian Schweinsteiger had Buffon een antwoord op de kopbal van Javi Martínez, maar Mandzukic knikte het leer alsnog in het doel van la vecchia signora: 0-1. De tegentreffer was een hard gelag voor Juventus, dat het restant van het duel gefrustreerd uitspeelde. In de extra tijd maakte Pizarro, de vervanger van Mandzukic, de 0-2. Landskampioen Bayern maakt naast de Champions League ook nog kans op de DFB Pokal.

Wint Bayern München de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdiende overwinning van Bayern Munchen, waar ik Juventus zwaar vond tegenvallen. Ik zie dit Bayern nog wel de champions league winnen, mits alle spelers fit blijven. Man of the match was robben naar mijn mening.

10 april 2013 om 22:50

Wordt leuk als ze tegen real of barca spelen

in 2 wedstrijden had juve niks in te brengen dik verdiend dit

Bayern Munchen, Real Madrid, Barcelona en Dortmund.. Er zijn nu toch 4 aanvallend en goed voetbal spelende clubs overgebleven. Hoe de halve finale er ook uit moge zien. Het gaat sowieso een schitterende finale opleveren..

10 april 2013 om 22:47

Kans is groot dat het Barca - Real en Bayern - BVB gaat worden. Dan krijg je een gemengde finale. Anders heb je kans dat het een Duitse of een Spaanse finale gaat worden.

Denk persoonlijk dat Real en Bayern aan het langste eind zullen trekken als zij in de halve finale niet tegen elkaar spelen.

10 april 2013 om 22:51

@ Xavihernandez_*

Een finale met twee clubs uit één land lijkt mij juist iets hebben. Dan zal de sfeer in het stadion ontzettend imponerend worden. De strijd zal nog intenser zijn. Kan enkel maar voordelen hebben wat mij betreft.

10 april 2013 om 23:15

@xavihernandez

De kans is heel groot dat de loting willekeurig is

10 april 2013 om 23:22

"mompelt iets over warme lotingsballen"

Je weet het maar nooit met die mensen daar

11 april 2013 om 14:57

ja idd bij fifa willen ze natuurlijk hun 'droom-finale' dus halve finales zullen wel barca-dortmund en bayern-real worden ofzo.

Wat een verschil was dat tussen Bayern en Juve gezien de 2 wedstrijden.
Bayern is gewoon zo goed, zo op elkaar ingespeeld en zo sneaky. Zeker weten 1 van de betere in de wereld op dit moment. Zie ze wel een kans hebben op de CL titel.

Heerlijke wedstrijd, wat heb ik genoten van Schweinsteiger, met afstand Motm, regeerde op het middenveld. Hij is in bloedvorm en kan dit jaar nog heel belangrijk zijn voor Bayern.

10 april 2013 om 22:47

toch over twee wedstrijden de winnaar op het middenveld Schweinsteiger, Pirlo had het heel zwaar tegen hem.

Verder verdiend Alaba van mij ook een pluim, speelde sterk en liet niks door, en aanvallend een paar keer gevaarlijk geweest, onder andere door dat afstandsschot. Oohjah en niet te vergeten Javi Martinez, speelde echt een wereldpot

on: Verder een verdiende overwinning, Buffon was de man aan de kant van Juve, dankzij hem is de score niet hoger uitgevallen, verder jammer dat die scheids geel trekt voor Mandzukic, eigenlijk te idioot voor woorden dat Mandzukic nu een wedstrijd mist.

11 april 2013 om 01:09

Enige probleem op vz is dat er geen tot weinig objectieve leden zijn...komop he Robben man of the match? Die begon pas tegen het einde goed te spelen , voor de rest niet gezien.
Man of the match ongetwijfeld Schweinsteiger!!

10 april 2013 om 22:50

Enorm belangrijke schakel inderdaad.
Ik vraag mij nog steeds af of het einde van vorig seizoen niet anders was gelopen als Schweinsteiger volledig fit was geweest.

Zonder twijfel de verdiende winnaar.
Was is Bayern een sterk team en ik denk serieus dat ze grote kans maken om de finale te halen, want veel minder dan Barcelona en Real kun je ze niet noemen.

Helaas, beide duitse clubs zijn weer eens door.
Wel uiteraard geheel terecht, want Dortmund en Bayern leveren goed voetbal, maar een keertje duitsers hard zien verliezen lijkt me ook wel weer is genieten. (:

Gefeliciteerd Bayern fans met de terechte overwinning.

Waarom speelde Gomez niet? Bizar hoeveel scorende spitsen Bayern heeft. Mandzukic,gomez en ook nog Pizarro

10 april 2013 om 22:51

Mandzukic is op dit moment gewoon de betere van Gomez!

10 april 2013 om 23:14

Het is niet zo dat Mandzukic de betere is; het is alleen dat toen Gomez lang geblesseerd viel, bleek Mandzukic een hele goede vervanger. Dus er was geen reden om hem op de bank te zetten zelfs als Gomez al terug is. Maar Heynckes geeft nog alle spitsen genoeg speeltijd aangezien dat Bayern om drie fronten nog speelt.

Slaat werkelijk nergens op dat je hier verliest in eigen huis tegen Bayern.. Niet dat Juventus voetballend beter was maar ze zorgde wel voor meer doelgevaar.. Maar het mag duidelijk zijn dat Juventus tegenover Bayern veel te veel killersinstinct mist en dat de wingbacks (vooral Padoin dan) hier op dit niveau niets te zoeken hebben..

Zuur dat je een tegendoelpunt krijgt terwijl de scheids in eerste instantie niet fluit.. Maar op aandringen van de lijnrechter wel een vrije trap geeft die wel erg ligt was. Die Mandzukic is echt een geniepige speler.. Trekt zelf en zoekt vaak zelf het contact en krijgt alsnog de vrije trap vaak mee. De voorste linie liep er gewoon bij voor niets waardoor Bayern daar totaal geen problemen mee had.. Dat je ook nog eens de 0-2 krijgt toon gewoon aan dat Bayern niet alleen goed kan voetballen maar ook nog eens efficiënt is. Overdreven uitslag wat mij betreft, een gelijkspel was hier wel voldoende geweest..

Als ze bij Juventus en vooral binnen het bestuur niet inzien waar geïnvesteerd moet worden dan eet ik mijn hoed op. Nu hopen op Barca – Bayern & Real – Dortmund, toch mijn voorkeur qua halve finales.

10 april 2013 om 22:46

Juventus mist een CAM en een echte Spits. Misschien hanteren ook wel de verkeerde tactiek om op internationaal gebied mee te kunnen doen?

10 april 2013 om 22:49

Juve mist ook goede backs, want met die Padoin en Asamoah kan je in Europees verband het verschil niet maken.

10 april 2013 om 22:52

Padoin heeft inderdaad niks te zoeken in de basis bij Juve. Snap ook niet waarom Conte niet direct Isla erin zet. Asamoah is volgens mij meer geschikt als centrale middenvelder.

10 april 2013 om 22:53

Ik vond Asamoah het nochtans tegen Robben man tegen man niet slecht doen.. Juventus mist gewoon twee aanvallers die sterk zijn, balvast en die gemakkelijk scoren.. Maar dat wist ik al voor deze duels, alleen is het nu nog maar eens duidelijk geworden.. Lichtsteiner is in principe een sterke back, maar dan vooral met een vierman defensie.

10 april 2013 om 22:56

Maar Asamoah loopt zich steeds gewoon muurvast, ik erger me er dood aan.

10 april 2013 om 23:27

Pirlo is te oud geworden voor de top, vinden jullie niet? Hij kon niet meer die messcherpe diepte passes geven of steekpaasjes. Hij verliest de bal als de tegenstander druk zet. Valt me allemaal tegen. Ze hebben iemand als David Silva nodig.

10 april 2013 om 22:49

Ik zou anders Barca - Real en Bayern - Dortmund willen zien, dat zijn ook erge leuke halve finales.

11 april 2013 om 02:39

hmm het verleden zegt me dat dubbele halve finales bij teams die elkaar reeds zeer goed kennen juist gee nspektakel geeft...kom nou barca real? dat hebben we de afgelopen 3 jaar nou wel een keer of 20 gehad, niet? ik zie barca het vele liever 2 maal opnemen tegen een bayrn. finale maakt me minder uit welke lander er vertegenwoordigt worden aangezien je sowiso alles op alles moet spelen dan

10 april 2013 om 22:49

@ Sa2juve

Jij moet niet doen alsof jij niet houd van geniepige spelers

Toen Nedved tegen Ajax overdreven bleef liggen, een vrije trap mee kreeg, even buiten het veld ging en vervolgens direct met buitenkant voet over de Ajax doelman lobte..... Dat was toen het voetbal van spel van Juventus.. Op dat moment ergerde ik mij net zo aan Nedved als jij nu aan Mandzukic.

Maar in beide gevallen was de club met geniepige en efficiënte spelers ook daadwerkelijk de betere en verdiende winnaar.

10 april 2013 om 22:54

Ho maar Chiellini kan ook geniepig doen hoor, net zoals Bonucci.. Maar ik wist niet dat Mandzukic ook zo iemand was, dat wou ik er meer duidelijk mee maken..

10 april 2013 om 22:59

@ Sa2juve

Haha, zoiets dacht ik eigenlijk al, maar het leek een klein beetje alsof je geniepig negatief bedoelde, terwijl het ook een kwaliteit is op dit niveau. Ik dacht meteen terug aan mijn eerste Champions League wedstrijd... Doet nog altijd pijn

Italianen kunnen er over het algemeen ook wel wat van. Is het niet geniepig dan wel keihard. Alles om te winnen.

11 april 2013 om 10:45

zo zo. ben ik het even met je oneens (zoals zo vaak).

niet alleen was het veldspel van bayern veel en veel beter, ook zorgde bayern voor veel meer doelgevaar.

statistieken:
hoekschoppen: 3 - 7
schoten naast: 4 - 9
schoten op doel: 6 - 9
paal/lat: 1 - 1

over dat tegendoelpunt. die spelers van juventus (en dan vooral chielini) die was de hele tijd met zn armen en ellebogen aan het zwaaien. dat ging nergens meer over. dan werd juist veel te weinig tegen opgetreden. hij heeft er niet eens geel voor gekregen.

al met al een dikverdiende overwinning voor bayern. het alom geprezen juventus stelt eigenlijk helemaal niet zo heel veel voor.

Juve is nog niet klaar voor de top vin ik.
Ze hadden na de groepsfase een makkelijke loting, maar eens ze een sterke ploeg tegen komen, vliegen ze eruit.

10 april 2013 om 22:56

Beetje overdreven hé..

Juventus had misschien na de groep van Real wel de vervelendste tegenstanders met Chelsea & Shakhtar.. Er zijn teams die het makkelijker hadden, zoals PSG & Barca bv.. Maar Bayern is samen met Barca de best voetballende ploeg, geen schande om daar tegen de verliezen.. Al had Juve altijd één keer moeten scoren, mja, daarvoor moet je goede spitsen hebben hé.

10 april 2013 om 23:01

Ja maar dan moet je toch over 2 wedstrijden wat meer laten zien.
Bayern was gewoon 2 keer veel sterker.
Barca is ook sterker als Psg, maar Psg speelde wel heel sterk in die 2 wedstrijden.

10 april 2013 om 23:09

Verschil is dat ik Barca in die twee ruime samenvattingen tegen PSG ook niet op hun beste niveau vond spelen.. Bayern Munchen speelde zowel vorige week als vandaag een heel pak beter dan die twee confrontaties tegen Arsenal bv.. Juve kan in principe ook beter, al zetten Bayern het ook gewoon meteen vast met hoge druk.

10 april 2013 om 23:18

Juventus had helemaal geen makkelijke groep. Champions League winnaar Chelsea en Shaktar is een team dat zeker van het niveau Arsenal is.

11 april 2013 om 02:43

lol...groepswinst in een poule met chelsea em shakthar... ik zie het nog geen 5 teams in europa nadoen.
en ten 2e
bayrn is gewoon ook veel en veel beter da niederene en al de rest.yep zelfs barca.
barca was 2 jaar terug absoluut ongenaakbaar, maar je merkt nu wel vanaf er ee ndeftig team tegne hen staat ze al een pak moeilijker winnen dan toen.dit bayrn geloof ik kan ze aan hoor. dit team is echt krankzinnig sterk zonder al te veel zwakheden

10 april 2013 om 23:03

Poule van Juve was niet makkelijk hoor, met Chelsea en Shakhtar en wel eerste geworden daarin.

Ik denk dat Juve iedereen wel had verslagen op Bayern en Real na, en Barca wss ook net niet, maar Barca is niet meer zo onaantastbaar.

Borussia Dortmund wordt veel te veel overschat.

Top 3: Bayern, Barca, Real

Dan teams als Juve, Dortmund, Man Utd, Man City, Ac Milan

10 april 2013 om 23:55

Het is eigenlijk beter als je een top 4 maakt want Man United is ook een sterke ploeg.

Absolute top: Bayen, Barca, Real, United
Top: Dormund, Psg, AC Milan, Juventus, Man City, Chelsea
subtop: Galatasaray, Shakhtar, Arsenal, Benfica, Porto, Malaga

Dit waren de ploegen die dit jaar uitkwamen in de CL.

Terechte winnaar. Bayern is heel sterk. Hoop op gemixte finale, dus laat de Spaanse en Duitse clubs elkaar maar loten voor de halve finale.

Bedankt he Juventus me toto verpest had gelijk spel gezet

On
Blij dat ze Juventus eruit hebben geknikkerd ze wouden niet eens voetballen spelen ze nog thuis ook

10 april 2013 om 22:49

Moet je je toto maar beter invullen e.

Op naar Madrid! Want Barca loot zo als van zelfsprekend de zwakkere van de 3, Dortmund

10 april 2013 om 23:40

Real heeft Barca 2 keer verslagen dit jaar.
Bayern was Dortmund de baas dit seizoen.
Dortmund gaf Real 2 keer voetballes in de Cl.

En dit zeg jij dit: "op naar Madrid! Want Barca loot zo als van zelfsprekend de zwakkere van de 3, Dortmund "

???

11 april 2013 om 02:16

@BK
Ja inderdaad, net als in de kwart finale toch!? waar barca PSG loot terwijl madrid gala loot en dortmund Malaga!
denk toch is na voor je van die onzin uit gaat kramen man.

Voor mij toch de absolute favoriet, gewoon het meest complete elftal. Hoop op een revanche voor die nachtmerrie van vorig seizoen waarin ze de enige waren die het verdienden in de finale.

wat kan ik toch genieten van Schweinsteiger hij begon slordig de eerst paar minuten maar daarna was hij geweldig voor mij de man of the match.

10 april 2013 om 22:47

Vond Rbeen toch beter vandaag, veel mooie balletjes, alleen wordt de helft niet afgemaakt.
Schweinie was ook goed, alleen vond robben net iets beter.

10 april 2013 om 23:20

iedereen heeft zijn eigen mening ik vond Schweinsteiger de beste vandaag en daar blijf ik bij .

11 april 2013 om 21:21

Nee, dat snap ik, ik schrijf toch ook dat ik dat vond. Respecteer je mening ook.

Zijn er nog mensen die beweren dat Juve bij de absolute top hoort ? Vind het eerder passen in het categorie, Tottenham, Levenkussen, Valencia.. Een Bayern op 60% van hun kunnen was al genoeg voor dit karweitje. Dat Juve eerst staat in Italie toont alleen maar de zwakte van de Italiaanse competite aan.

10 april 2013 om 22:57

De Engelse competitie is dan ook maar erg zwak.. Chelsea, 3-0 van de mat gespeeld in Turijn en als eerste cl winnaar in de geschiedenis eruit in de poulefase.. Men vergeet misschien ook wel dat Bayern gewoon ijzersterk is en dit seizoen gewoon top presteert.. Anders ben je niet zo vroeg kampioen met oa Dortmund als concurrent.. Als Juve nu Malaga of Dortmund had geloot en had gewonnen dan waren de reacties hier weer anders hé, zo typisch.

10 april 2013 om 23:12

Chelsea is niet voor niks zesde geëindigd vorig jaar hè. Ook dit jaar lijkt een plek in de top vier er niet in te zitten. Met een andere trainer had Juve er ook niet met 3-0 van gewonnen, daar ben k van overtuigd. Maar goed, boeien. Bayern te sterk, dat is duidelijk. En Juve is er nog niet klaar voor, dat is ook duidelijk.

10 april 2013 om 23:07

Laat me niet lachen, Juve is zeker bij de absolute top net onder de top 3. Daarom versloeg Juve Chelsea ook met 3-0 thuis he.

11 april 2013 om 02:19

en toen werd je wakker!
Goeie morgen terug in de realiteit. Juve is nog steeds geen absolute top. Dat hebben ze nog helemaal op geen enkele manier bewezen.

Bayern een paar klasse te sterk . Over 2 wedstrijden gespeeld met Juventus .

Vind het ook overdreven 0-2. Maar goed, Bayern staat als ploeg veel verder als Juve. Ik denk dat Juve een doelpuntmachine nodig heeft een echte afmaker.

10 april 2013 om 22:48

Overdreven? Juventus had niets maar dan ook niets in te brengen. Beide wedstrijden. En kansen , daar win je de oorlog niet mee.

10 april 2013 om 22:56

Over de 2 matchen is Bayern beter, maar ik vind de 0-2 overdreven ja. Het was nu ook ni zo een spannende wedstrijd e.

10 april 2013 om 23:01

Wat is er overdreven aan, omdat Buffon goed stond te keepen en vele verdedigers buiten Chielini om niet hun taak deden? Robben schoot nog op de paal plus er waren nog genoeg andere kansen voor Bayern.

Juve had ook haar kansen, maar dat waren meer schoten op de keeper, die paar keer dat ze een kans hadden, Bayern maakte het spel en had veel meer de bal en zocht naar een mogelijkheid. Juve deed niet veel in balbezit, was veel te veel verdedigend insgesteld. En daar kwamen de wissels, aanvaller voor een aanvaller en een middenvelder voor een middenvelder......

10 april 2013 om 23:11

Wissels gebeurde na de goal. Na de goal zag ge a ze er geen vertrouwen meer in hadden dus u stelling klopt niet. En zo veel kansen (van beide) waren er nu ook niet. Ik zeg niet dat Bayern niet verdiend wint ik zeg gewoon dat ik vind dat 0-2 overdreven is.

E dan zie ik mensen elkaar napraten dat Robeen egoistisch is, haha die man heeft vandaag zoveel mooie ballen gegeven alleen word de helft verprutst bij Bayern, vond hem ook de man of the match vandaag, hij is zeker niet meer egoistisch dan Ribery.

Jammer dat we tekort komen, maar Bayern is dan ook echt een machine. We konden geen vuist maken puur door het kwaliteitsverschil, al had ik meer verwacht van onze spelers. We verlaten de CL met opgeheven hoofd en zijn volgend jaar terug, en dan is het hopelijk en waarschijnlijk met een sterkere selectie. Vooral vooraan dan, we zitten nog 2-3 echte topspelers verwijderd van Real en Munchen, een superaanvaller voor naast Llorente, een creatieve middenvelder en goede flankspelers, Asamoah is een drama en hoe gecharmeerd ik ook ben van de vechtende Lichtsteiner die is te licht als middenvelder. Als back is die beter, een Padoin bv heeft hier ook niks te zoeken bij Juventus. Ik hoop volgend jaar op 3 topaankopen en op een 4-3-3 systeem, en op de doorgroei van spelers als Masi, Leali, Appelt etc.. .
Al bij al ben ik trots op Mia Juve !

Forza Juventus

10 april 2013 om 22:57

@ alexdelpiero10

Het niveau van Real Madrid kan dan, maar het niveau van Bayern op dit moment? Dat is bijna, zo niet net zo, hoog als het niveau van Barcelona. Dat redt je niet alleen met goede spelers aantrekken. Dat zit hem ook in jaren hetzelfde spel blijven spelen met veelal dezelfde spelers. Zodat het echt met ontzettend veel automatisme's gespeeld kan worden.. Daar gaat jaren samen spelen aan vooraf. Daarnaast is het niet alleen samen spelen natuurlijk, maar ook heel erg veel kwaliteit.

10 april 2013 om 23:00

Ik denk dat Real meer pure kwaliteit in huis heeft dan Bayern, als blok is Bayern dan weer beter. Dat samenspel kan er met een goede groep ook na één jaar al komen hoor, dat hangt van vele factoren af. Dat we volgend jaar nog sterker terugkeren dankzij enkele topaankopen betwijfel ik niet, we missen vooral vooraan en op de vleugels wat klasse. Maar als je ziet dat we nu al terug aan de top in eigen land staan, en zowel Chelsea als Donetsk achter ons hebben gelaten in onze groep vind ik dat toch knap.

10 april 2013 om 23:04

@ alexdelpiero10

Nou heb ik Chelsea en Shakhtar niet zo hoog zitten, maar ik vind Juventus wel een heel erg sterk team hebben. Dat middenveld is ook wel erg lekker. Vidal, Pirlo en Machinso ofso. Goede spelers. Centrale verdediging ook top. Keeper, tsja daar hoef ik niks over te zeggen denk. Backs zijn minder.

De aanval.. Tsja.. Juventus heeft wel goede aanvallers. Dat zeker. Die ene Montenegrijn is ook een hele lepe aanvaller. Echter kan er nog wel iets bij..

10 april 2013 om 23:10

Inderdaad, onze backs zijn redelijk goed maar geen top, Vucinic is een heel lepe spits maar ook een te wisselvallige. We hebben gewoon echt een topspits van het niveau Cavani, Suarez of Jovetic nodig. Vroeger (voor de degradatie) hadden we de sterke basis van nu maar met vooraan Del Piero, Trezegol en dergelijke, dat zijn aanvallers van een apart niveau die overal het verschil maken, aanvallers die wedstrijden beslissen of doen kantelen. Dat hebben we nu niet. Er mag zeker nog iets bij, het hardst hoop ik op Suarez. Maar die zal wel niet haalbaar zijn

10 april 2013 om 23:40

Ik zou hopen op Lewandowski. Ook een hele sterke goede spits. Volgens mij loopt zijn contract ook niet heel erg lang door.

11 april 2013 om 09:57

Lijkt me inderdaad ook een goeie, maar die zijn voorkeur ligt duidelijk in de Premier League dacht ik.

11 april 2013 om 10:09

Ja, dat klopt wel, maar Juventus zou een hele mooie club voor hem zijn. Hij is net zo sterk en doelgericht als Zlatan. Ik zie het wel een succes worden.

In ieder geval zal Juventus dus de portemonnee moeten trekken voor een topspits. Ik ben benieuwd wie ze gaan halen. Alleen die Spanjaard lijkt mij niet voldoende in ieder geval..

Proficiat aan alle Bayern supporters. Bayern verdiende gewoon om door te gaan, ook op basis van de tweede wedstrijd.
Waar de eerste helft nog gelijk op ging, namen de Duitsers meer en meer het initiatief. Na de 1-0 van Mandzukic zag je bij alle spelers en bij Conte dat alle hoop op een enigzins goed resultaat vervlogen was. Jammer dat ze de woorden "fino alla fine" niet waar hebben kunnen maken, daar ben ik wel teleurgesteld in.

Nu kan alle focus terug naar de Serie A voor Juve, waar we toch al min of meer zeker zijn van het landskampioenschap. In de zomer de nodige versterkingen binnenhalen en volgend jaar opnieuw een poging wagen om ver te komen in de Champions League.

Forza Juve!

zeker zwaar verdiende overwinning, ze probeerde telkens in de wedstrijd te komen maar juve zat er wel telkens heel kort op, nou op naar de volgende horde denk een real -madrid vs Bayern
en in madrid weten ze hoe het gaat worden LA Bestia Negra in het donker
heynckes alle lof voor jou je verdient echt de treble als afsluiting voor zijn loopbaan

Als bayern zo doorgaat.. ik zie de de CL wel winnen! geweldig gespeeld

Jammer Juve dapper gespeeld maar helaas niet door , als Dortmund fan feliciteer ik Bayern. Maar de Cl gaat nu of Real of dortmund winnen

Schei toch uit man terecht door. Kun je niet gewoon een keer toegeven dat Barcelona met alle geluk van de wereld door is? In de heenwedstrijd had het al 3-0 voor PSG kunnen staan en vandaag had het na 35 minuten spelen al 2-0 3-0 kunnen staan.

Barcelona groeit niet meer. Op den duur zal Messi het niet meer kunnen brengen en valt het team helemaal in elkaar. Op dit moment zie ik Bayern en Real Madrid Barcelona helemaal wegspelen dus ze mogen van geluk spreken als ze Dortmund treffen.

Ben benieuwd tegen wie Bayern moet nu!

10 april 2013 om 22:59

Ik gok op Bayern tegen Real en Barca tegen Bvb. Vraag me af hoe ze dit bij de Uefa deze keer gaan regelen, zullen wel kleine nummertjes op de ballen staan ofzo.

Juventus komt gewoon tekort tegen Bayern, maar goed, Juventus is nu waar Bayern een paar jaar geleden was, dus toch wel een goede ploeg hoor, maar van Bayern winnen is gewoon echt moeilijk dit jaar, maar toch knap hoor van Juventus, toch weer kampioen dit jaar en een paar jaar geleden zag het er nog heel slecht uit voor deze club, en nu toch weer terug als gevestigde naam in Europa.

Sorry , maar de kansenverhouding was toch echt in het voordeel van Bayern . Bayern speelde op 60% en was gewoon een klasse beter ! Had van Juventus meer verwacht , maar heb geen enkel moment het gevoel gehad dat Juventus een goal kon maken Lahm Voor mij MTM . Schweinsteiger en Martinez die het middenveld controleerden en Robben die voorin een klassematch speelde waren de uitblinkers

lijkt erop dat robben Eindelijk begint door te krijgen dat je een bal ook kan pasen.
heeft lang geduurd.....

Toch knap van Bayern, even uit van Juve winnen wat al zolang ongeslagen was in eigen stadion, en daarnaast ook nog eens verruit de betere zijn, zeker gezien de tweede helft.

Ik ben erg benieuwd naar de loting, maar geef Bayern een grote kans om de finale te bereiken. Echt een geweldig goed ingespeeld team met kwaliteit op elke positie.

Wat een spierballenvertoon van Bayern toch weer. Ze winnen toch maar even 0-2 daar in Turijn, enorm knap! Bovendien geven ze redelijk weinig weg en komen ze er in de tegenaanval vaak razendsnel met veel mensen uit. Ze barsten van de kwaliteit en zijn in mijn ogen echt een serieuze kandidaat om die beker te winnen.
Over twee wedstrijden is de stand toch keihard 4-0, dat is toch wel heel erg duidelijk voor een kwartfinale CL. Tegen Celtic konden ze het nog wel bolwerken, maar Juventus komt gewoon nog heel veel te kort tegen de echte topploegen, dat was wel weer duidelijk.

wat een simpele actie de 2-0, daar zie je echt het verschil, Wow. Schweinsteiger wat een simpel balletje op Pizarro

Bayern is toch de enige van de halve finalisten die zeer overtuigend en makkelijk door zijn gegaan.
Ik zie bayern weer in de finale staan als de halve finale normaal verloopt en geen gekke dingen gebeuren (scheidsrechter, rode kaart, blessures).

Wauw, petje af voor Bayern! Zelfs in Turijn (waar al jaren geen ploeg meer wint) domineren en het laten blijken alsof het zonder pijn is gegaan. Toch wel een van de meest (dan niet meest) stabiele ploegen in Europa van dit moment. Ben benieuwd wat ze op de mat zullen leggen in een tweestrijd met een van de twee Spaanse grootmachten (als ze die loten). Zie ze wel als favoriet voor de titel van de overgebleven ploegen, nu al zin in de loting!

Ik hoop echt op een finale tussen Barcelona - Bayern Munchen, Weet verder niet hoe deze wedstrijd verder is verlopen maar lijkt me dat Bayern terecht door is naar de halve finale.

Gefeliciteerd Bayern

Als Juventus fan moet ik spijtig genoeg toegeven dat we overklast zijn door Bayern Munchen

Vanaf nu is het 25% voor elk team !

Wat een reacties hier, trieste gedoe...

Ik probeer zo objectief mogelijk te reageren.

Bayern is gewoon een maatje te groot voor Juve, laat dat voorop staan. Bayern is momenteel misschien wel de best op elkaar ingespeeld van alle ploegen.
Bayern, Barca, Real staan echt boven alle ploegen momenteel, dat was al bekend. Een aantal dachten dat Juve daar ook bij hoorde en ook ik wist niet van welke niveau Juve nou was.
Individueel heeft Juve op de middenveld en in de verdediging spelers die niet of niet veel onderdoen voor de spelers bij die 3 clubs. Alleen zijn deze clubs veel beter op elkaar ingespeeld en met name tactisch sterker. Daarbovenop hebben alle 3 de clubs een absolute top aanval, die Juve overduidelijk niet heeft. Ook een 3-5-2 lijkt in Europa toch te risicovol. Juve moet zich vanaf aankomend transferperiode richten op een 4-3-3 of een 4-3-2-1. Ik zou niet definitief afstappen van de 3-5-2, want ook die formatie werkt heel goed. En Juve heeft daar echt de spelers voor.
Jackson Martinez wordt in verband gebracht met Juve, Llorente is al binnen beiden spitsen kunnen in veel formaties. Als er nog een Jovetic/suarez/sanchez komt een speler die zowel op de flank als de schaduwspits positie kan spelen en een linksback kan Juve 2-3 formaties met succes toepassen. 3-5-2, 4-3-3 en/of de 4-3-2-1. Ook moet Pirlo langzamerhand minder spelen ipv. Pogba, want het gaat steeds achteruit met hem. Terwijl Pogba in de 5de schakel vooruit zit.

Over de wedstrijd... Juve was in de eerste helft goed. Het dwong Bayern veelvuldig terug en creëerde een aantal goede mogelijkheden. Als die doelpunt dan valt met een beetje geluk, kan Juve nog doordrukken. Alleen het mocht niet zo zijn. In de tweede helft leek de krachten van Juve een beetje weggevloeid, want een Bayern 45 minuten lang opjagen en zelf dan nog voetballen kost veel kracht.
Bayern spelers vinden elkaar blindelings, tactisch zijn ze echt sterk en in de 2de helft kon Bayern zich makkelijk staande houden.
Ik ben helemaal niet woedend of teleurgesteld, want Juve heeft vanavond gedaan wat het kon, maar nogmaals Bayern was een maatje te groot. Wel was ik boos voor de vertoning in Munchen, want Juve was toen bizar slecht. Juve heeft vandaag laten zien dat het kan voetballen, creëren en combineren tegen een absolute topclub en dat biedt perspectief voor de toekomst. Juve is alleen niet doortastend genoeg, vaak dat ene moment dat je moet versnellen of juist moet inhouden dan loopt het nog mis voor de doel van de tegenstander. Bayern daarentegen is daar juist op zijn best, de slimmigheidjes en dat komt met de ervaring. Met name Schweinsteiger blinkt daarin uit, conditioneel op en top fit, technisch 1 van de beste, fysiek sterk, verdedigend sterk en een perfecte passing. Ik had hem al heel hoog zitten, maar was hij toch de speler die de verschil maakte in de tweedstrijd met Juve. Beiden wedstrijden de uitblinker. Zeker de beste op zijn positie momenteel, ook beter dan Xavi, Alonso en Pirlo.

Ik ben trots op Juve en gewoon doorgaan met bouwen aan de selectie. De scudetto kan bijna niet meer worden misgelopen en Juve zal over paar jaar veel financieel winst maken, met de eigen stadion en de niet begrote Champions League inkomens. En dan ga je steeds meer terrein winnen op de absolute topclubs. Laten we hopen dat talenten die Juve heeft zich ontwikkelen tot waar ze in staat geacht worden. Dan kan het snel gaan, want Juve is al een topclub, want er zijn niet veel clubs beter dan Juve.

Juventus voor altijd!

11 april 2013 om 02:49

zelden zon lange analyse gelzen waar ik het waarlijk echt woord voor woord gewoon volledig mee eens ben. kritisch, scherp en correct! bravo!

Ik ben blij dat mijn favorieten ploegen door zijn naar de halve finale, van harte gefeliciteerd!

Voor Bayern, Toni kroos van zijn afwezigheid wel zichtbaar, als hij erin had gestaan plaats van Müller (achter de spits) dan misschien de uitslag had hoger uit kunnen vallen, maar als je met 0-2 wint, is het goed. Ik vind de verdediging van Bayern nog steeds niet fantastisch met name Boateng, mijns inziens totaal Bayern onwaardig.

Juventus had toch aardig wat kansen en had recht op een penalty in de 2e helft waar Chiellini erdoor was. Daarna maakt Bayern een goal uit een vrijetrap waar niks aan de hand was.

Beide wedstrijden toonden aan hoe onthutsend groot het verschil met de echte Europese top nog is.

In eigen land is Juventus weer dominant en speelt het doorgaans heel goed voetbal.

Technisch maar vooral tactisch en als team speelt Bayern Munchen ongelooflijk veel beter.
Juventus kwam er na 15 minuten nauwelijks tot in het geheel niet meer aan te pas. Ze konden het ook niet belopen.

Weer het navrante bewijs dat voetbal bij uitstek een teamsport is en dat het teamconcept keihard moet staan.
Hoe groot de technische kwaliteiten van de spelers individueel ook zijn, de som is altijd meer dan de delen. En Juventus liet zien daar nog absoluut niet tegen bestand te zijn.

De vergelijking met Ajax is niet eens terecht, want in dat teamconcept is Ajax momenteel alweer stukken verder dan Juventus.
Qua begroting heeft hij wel een punt natuurlijk, terwijl Juventus zijn spelers toch echt veel meer betaalt.
En een opleidingsclub is Juventus in de verste verte niet !

Nee, de Serie A gaat een zware tijd tegemoet, dat zie je de laatste jaren meer en meer.

11 april 2013 om 23:11

PSG en Manchester City moeten Bayern leegkopen zodat ze niks meer voorstellen dat is echt mijn droom. Net als de uitschakeling van Duitsland op het EK door Balotelli of het doelpunt van Grosso in 2006.

Barca - Bayern en Real-dortmund zouden affiches zijn om van te smullen! Ik hoop in ieder geval dat de spaanse en duitse clubs elkaar niet treffen

Bayern wordt enorm overschat. Ik vindt dat de Uefa Bayern moet schorsen want ze spelen vies voetbal en houden leuke temas als Juve uit de finale en dat mag gewoon niet. Bayern was leuk in de tweede helft van de jaren 70 maar dat tijdperk is voorgoed voorbij. 4 jaar geleden werd Bayern nog heerlijk met 4-0 weggespeeld door Barca en ik hoop dat zulke tijden weer snel aanbreken. PSG en Manchester City moeten Bayern leegkopen zodat ze niks meer voorstellen, zou echt geweldig zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren