Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Bayern München wil Erik ten Hag dwarsbomen en bereidt officieel bod voor

Laatste update:

Bayern München gaat een bod voorbereiden op Declan Rice. Dat meldt Florian Plettenberg van Sky Deutschland. Een delegatie van de club heeft onlangs met de Engelsman gesproken in Londen, en daar een positief gevoel aan overgehouden. De 24-jarige middenvelder van West Ham United is erg gewild bij topclubs, waardoor het vrijwel zeker is dat hij deze zomer vertrekt bij de Conference League-finalist.

“De ontmoeting met hem in Londen was positief”, tweet Plettenberg vrijdagavond. “Rice heeft de indruk gewerkt dat hij zich een overstap naar Bayern goed zou kunnen voorstellen. De directie heeft de afgelopen dagen opnieuw over hem gesproken. Bayern wil nu een officieel bod gaan voorbereiden, als volgende stap.” Volgens de journalist is met name Bayern-trainer Thomas Tuchel gecharmeerd van Rice, die nog een contract tot medio 2024 heeft bij West Ham.

De interesse van Der Rekordmeister kan slecht nieuws betekenen voor Erik ten Hag. Onder meer Sky Sports meldde in de afgelopen weken al dat Manchester United van plan is om deze zomer vol voor de komst van onder meer Rice te gaan. De verwachting is dat de 41-voudig Engels international ruim boven de honderd miljoen euro gaat kosten.

Vorige week werd bekend dat Bayern voor de komende transferperiode twee prioriteiten heeft gesteld: een nummer 6 om het middenveld te stabiliseren en een spits. Die nummer 6 zou Rice dus kunnen worden, al worden ook Mateo Kovacic (Chelsea) en de binnenkort transfervrije Adrien Rabiot (nu nog Juventus) genoemd. Ook Ajacied Edson Álvarez werd gelinkt aan Bayern, maar inmiddels staat hij niet meer op het lijstje.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie transfer voor Rice en zou ook leuk zijn om weer eens een Engelsman bij een topclub buiten Engeland te zien. Ik vind Rice oprecht een van de beste op zijn positie en zou moeiteloos zijn plekje vinden op Bayerns middenveld.

2 juni 2023 om 20:50

Als Engelse clubs steeds meer weigeren om aan binnenlandse concurrenten te verkopen, dan gaan ze idd naar het buitenland - gaan Bellingham, Kane en Rice deze zomer allemaal een transfer buiten Engeland krijgen?

2 juni 2023 om 21:00

Bellingham was al in het buitenland op zeer jonge leeftijd.
Kane zie ik Engeland niet verlaten. Die kan binnen 3 seizoenen topscorer allertijden van de PL worden.

Rice zag ik als een classic Engelsman - nooit het eiland verlaten en is toch een echte London boy. Begrijpelijk want je hebt alles al daar. Toch mooi om te lezen dat er een positief gesprek heeft plaatsgevonden met Bayern.

Het zou een doodsteek zijn naar clubs als Arsenal, United en Chelsea als deze jongen de Premier League verlaat. Chelsea had vorig seizoen de inspanning moeten leveren om hem aan te trekken in plaats van achter ieder andere talentvolle twintiger aan te gaan. Arsenal (zou je denken) heeft na januari alle tijd gehad om in gesprek te gaan, desnoods alleen met West Ham, zodat ze volgende week alleen nog hoeven te praten over een contract en voor United geldt eigenlijk hetzelfde.

Ik denk dat de Engelse clubs echt een stuk slagvaardiger hadden moeten zijn dan ze geweest zijn als het om Rice gaat.. Er loopt geen soortgelijke speler in Engeland rond!

2 juni 2023 om 20:36

Gaat gewoon naar Arsenal deze zomer.

2 juni 2023 om 20:41

Ik zou het even afwachten als ik jou was, ik heb jullie eerder met zoveel stelligheid iets zien beweren.. Bayern is van een andere gradatie, 1 van de grootste clubs ter wereld en kan over het algemeen iedereen krijgen die het wil (als ze het kunnen betalen)

2 juni 2023 om 21:01

Ik denk niet dat spelers ons zomaar boven Bayern verkiezen maar met Rice zijn ze schijnbaar al even rond en whu wil nu het onderste uit de kan halen dus schermen met interesse van meerdere clubs. Rice wil in Engeland en specifiek Londen blijven plus CL spelen. Makkelijke optelsom.En er komt een fijne plek in de selectie voor hem vrij na vertrek van Granit, nog een plusje.

2 juni 2023 om 21:06

Het zou eens een keer tijd worden, voor mijn gevoel proberen jullie die al ergens te slijten sinds Arteta het overnam! Weet jij waarom Arsenal niet met West Ham om de tafel is gaan zitten na januari? Dat je Champions League ging halen zat er dik in en met alleen Partey ga je natuurlijk nooit iets klaarspelen.. Ik snap niet dat dit niet al rond is!

Overigens, nu het toch over Partey gaat, vinden jullie het geen probleem dat je wekelijks met een speler speelt waar toch vrij serieuze aanklachten tegen lopen?

2 juni 2023 om 21:11

Wie slijten? Xhaka? Die kan met opgeheven hoofd de club verlaten itt even geleden toen hij uitgekotst werd. Die hebben we niet proberen te slijten, Arteta heeft hem juist behouden. Staat een interview online waarin hij dat aangeeft, de reden dat Xhaka niet naar Roma ging was 1 man.

Omdat WHU niet wilde praten en omdat Arsenal nog geen CL kon garanderen, plus dat ze bezig waren met Caicedo op dat moment.

Tja, lastig verhaal. Innocent until etc. Maar als hij schuldig blijkt te zijn direct buiten schoppen.

2 juni 2023 om 21:14

@yoericfc als Arsenal fans al moeite zouden hebben met 1 speler die aanklachten heeft lopen dan hadden wij al lang geen voetbal meer gekeken ...

2 juni 2023 om 21:23

@samcro - Kom op. Je gelooft toch niet serieus dat spelers liever Arsenal opteren dan Bayern? Het voordeel is nog dat Rice een Engelsman is en enkel en alleen daarom zie ik hem wel voor Arsenal gaan, maar normaliter maakt Arsenal weinig kans als clubs als Bayern concreet worden. Zo eerlijk moet je zijn.

2 juni 2023 om 21:40

Ik zeg juist dat ik niet denk dat ze ons boven Bayern verkiezen, daar hebben wij nog een heel lange weg voor te gaan.

2 juni 2023 om 22:07

@sirius Ik vind het helemaal niet gek als spelers Arsenal boven zouden Bayern verkiezen. De premier blijft erg aantrekkelijk, ze spelen CL, en London is uberhaupt een erg internationale omgeving. Daarnaast heeft Arsenal ook een grote historie en naar mijn mening (en denk vele anderen) een prachtige club. Je doet net alsof alsof het Stoke City is.

3 juni 2023 om 13:14

Xhaka gaat naar Leverkusen

3 juni 2023 om 13:30

Arsenal is geen Stoke City, maar is gewoon als Dortmund, Napoli en Atletico gewoon clubs onder de top. Meer dan 6 jaar niet jn de CL gespeeld. Dit jaar was hun eerste goede seizoen weer, maar wel zonder prijzen. Bayern bij een ‘slecht’ seizoen wordt nog steeds kampioen en komt tot de kwartfinale van de CL. Ze hadden de pech dat ze City tegenkwamen met een zeer ongelukkige trainerswissel. Bayern is na Real de grootste club ter wereld. Spelers als Mane en Cancelo verlieten ook de PL voor Bayern. Zelfs Guardiola wou naar Bayern, die had alle clubs voor het uitkiezen.

5 juni 2023 om 09:56

Ze hadden de pech dat ze City tegenkwamen

Arsenal had jaren achter elkaar de pech dat ze Bayern en Barca tegen kwamen in de eerste wedstrijd vd knockout fase. Zulke slechte argumenten draag je aan, helemaal over Mane en Cancelo, Mane had alles gewonnen wat er was en Cancelo werd ook jaren achter elkaar kampioen. Daarnaast had Cancelo een slechte relatie met Pep dus mocht die gaan en Bayern wil hem niet behouden. Plus wilde Pep maar wat graag van Bayern naar City toen hij de kans kreeg, spreekt dat dan weer in het voordeel van City of andersom?

Maar goed, het punt was dat Bayern boven Arsenal verkozen zal worden en daar valt genoeg voor te zeggen. Neemt alleen totaal niet weg dat Arsenal met een heel leuk project bezig is en dat er genoeg spelers naar Arsenal willen komen nu ze weer CL kunnen bieden. Dat jij direct in de verdediging schiet voor een BuLi club is typisch.

2 juni 2023 om 20:37

Maar als Rice wil uitgroeien tot echt wereldtop zou ik niet naar Bayern gaan. Is toch een club in Duitsland als ze een trainer hebben die de spelers op de juiste plek weet te zetten vrij makkelijk kampioen wordt ieder jaar. Daar word je als speler natuurlijk niet echt getest en beter van.
Alleen al als je ziet hoe ze dit jaar kampioen worden zegt genoeg omdat een van de enige serieuze uitdagers(Dortmund) vaak op beslissende momenten falen.

Een Bellingham heeft op jonge leeftijd de stap gemaakt en wordt nu weer gelinkt aan de top van de Premier League en Spanje maar als je dan Jadon Sancho kijkt was bij Dortmund toch echt wel een van de betere maar Premier League niveau komt hij totaal niet mee.

2 juni 2023 om 20:43

Hij is toch al wereldtop? Dat nog niet iedereen dat kan of wil zien is een tweede, maar hij behoort al tot de beste middenvelders ter wereld voor zijn positie. Juist een stap naar een absolute topclub (zoals Bayern) zou zijn status juist eerder versterken dan doen afbreken in mijn ogen.

2 juni 2023 om 20:48

Je kan het ook omdraaien, Bayern is dit jaar tot de laatste speeldag uitgedaagd, en dus moesten die spelers tot het laatste moment het beste uit zichzelf halen.

Daarnaast, volgens mij kunnen we de kampioen in de Premier league voor volgend jaar ook al invullen.

2 juni 2023 om 21:02

ALs je tot de wereldtop wilt groeien moet je vooral naar Arsenal gaan.

2 juni 2023 om 21:07

Heb je ook onderbouwing? Saka zit al op dat niveau, Saliba en Martinelli kloppen op de deur. Ben wel benieuwd naar de uitleg waarom je bij Arsenal niet zou kunnen doorgroeien.

2 juni 2023 om 21:27

Dat vind ik nogal simpel gesteld. Bayern is ook gewoon de enigste Europese topclub in Duitsland. Dat wil echter niet zeggen dat de spelers niet worden getest. Bayern is toch wel even andere koek dan een Dortmund.

Bovendien vind ik dat laatste voorbeeld nogal selectief. Dan kun je ook stellen dat Sane het uitstekend deed in dat jaar bij City toen hij en Sterling op de flanken stonden. Bij Bayern is het allemaal verre van bijzonder. Dan zou je je dus ook af kunnen vragen of de topaanvallers in Engeland meekomen bij Bayern. Mane loopt er ook niet bepaald lekker.

3 juni 2023 om 08:52

Samcro, tot de wereldtop behoor je als je seizoen op seizoen meedoet om alle prijzen. Arsenal is dat zeker niet. Ik vind Arsenal een prachtige club maar wacht nog even een paar seizoenen.

3 juni 2023 om 13:16

Als je in de PL getest wordt. Daar wordt City de komende 3 jaar ook kampioen. Zelfs de Ligue 1 heeft de 6 jaar meer verschillendr kampioenen gehad. Dat eeuwige gezeik altijd van mensen die nooit naar de BL kijken, bah.

3 juni 2023 om 13:19

Maar dat is nog geen antwoord of uitleg waarom je niet naar Arsenal moet gaan als je tot wereldtop wilt groeien. Je geeft nota bene zelf aan ‘wacht nog even een paar seizoenen’.

2 juni 2023 om 20:51

Schijnt dat hij zelf gewoon in Engeland en specifiek Londen wilt blijven. Ik acht de kans klein dat hij naar Bayern zal gaan.

2 juni 2023 om 21:03

De eerste gesprekken zijn goed verlopen volgens de Duitse media. We zullen het zien, ik zou het persoonlijk erg jammer vinden en erg slecht voor de Premier League als Rice naar Duitsland vertrekt.

2 juni 2023 om 21:20

Ja en volgens de Engelse media wil hij in Engeland blijven

Ik denk oprecht dat er weinig gesprekken zijn geweest ivm de conference league finale. Vandaar dat Arsenal pas na de finale een bod gaat doen.

2 juni 2023 om 21:28

Tja, diezelfde Engelse media veranderen zo'n beetje om de (speel)dag hun uitgangspunt. Ik zou gewoon afwachten wat er gaat gebeuren.

3 juni 2023 om 07:17

Waarschijnlijk kunnen de Engelse journalisten geen Duits. Dat zegt al genoeg.

3 juni 2023 om 09:19

Deze journalisten van onder meer The Sun leven te veel in Engeland. vandaag las ik bijvoorbeeld dat Bayern een bod zou voorbereiden op Granit Xhaka. Overduidelijk een verzinsel van deze roddelpers

Eerder Arsenal. Hoop dat United zijn vizier gericht heeft op Caicedo (Casemiro backup) en Rabiot of Mount.

2 juni 2023 om 21:14

Waarom Rabiot altijd genoemd wordt bij topclubs is mij een raadsel. Heb hem zelden op een goed seizoen kunne betrappen.

2 juni 2023 om 22:32

Hij heeft 'The Godmother' als zaakwaarneemster. Zijn moeder de bemoeial!

Denk dat buiten Bayern Munchen Arsenal het meest concreet is.
Manchester is een aantal keer genoemd maar echt dat ze op pole position liggen is weer uit de duim gezogen.
Man United is serieuzer met Mount bezig dan met Rice.
Zowieso denk ik dat Rice of naar Arsenal gaat of naar Munchen en Arsenal kennende zullen ze wel weer traag handelen en dus weer misgrijpen

3 juni 2023 om 09:18

waarom handelt Arsenal te laat? Die hadden toch tijd genoeg gehad maanden vroeger?

Uiteindelijk komt Ten Hag bij Alvarez terecht

3 juni 2023 om 07:18

Ik dacht dat hij op weg is naar Dortmund

Een Engelsman die zijn hoogtijdagen in Duitsland gaat slijten? Yeah right. Om nog maar te zwijgen over het feit dat Bayern bereid zou zijn om 100m+ te gaan betalen voor deze Londenaar.

Arsenal wacht tot na de finale en dan zal het eerste bod gedaan worden, aldus Fabrizio. De kans is stukken groter dat Declan zijn vizier daarop gericht heeft staan.

2 juni 2023 om 21:32

Vooral dat tweede argument is inderdaad een dingetje. Ik zie Bayern niet zomaar even 100+ miljoen euro neertellen voor Rice. Ik vind het ook een abnormaal bedrag en alleen Engelse clubs zijn waarschijnlijk zo gek om dat neer te tellen. Bovendien vind ik een speler als Rodri beter bij Bayern passen. Als je als Bayern zijnde dan toch een astronomisch bedrag neer zou gaan tellen, vind ik Rodri een veel betere optie.

3 juni 2023 om 13:21

Lol als je naar de hoogste uitgaven van Bayern kijkt qua transfers dan ligt dat gemiddeld iets hoger dan Arsenal. Wanneer heeft Arsenal meer dan 100 miljoen gespendeerd?

In Engeland zeggen ze dat Rice naar Arsenal gaat en in Duitsland naar Bayern. Ik zie wel waar die uiteindelijk terecht komt. Zou me niet verbazen als dit zo bericht is om de prijs een beetje op te drijven.

Zie hem natuurlijk graag samen met Caicedo die in Januari al graag naar ons toe wou komen. Dan staat er meteen een middenveld voor de komende 5 seizoenen waar je U tegen zegt.

2 juni 2023 om 21:05

Dat zou wel geweldig zijn als we die 2 halen. Zij met Ode op het middenveld is 🔒 Dan hoeft er defensief alleen een upgrade voor Holding bij ipv een concurrent voor de basis.

Zolang de 2 Duitsers bij Bayern onder contract staan zie ik geen noodzaak om een middenvelder te halen als Bayern zijnde. Zie deze Rice ook niet 1 van de 2 op de bank houden in München. 100m + voor een bankzitter zie ik niet gebeuren als er niet eerst een uitgaande transfer plaats vind.

2 juni 2023 om 21:13

Ze hebben in het verleden al eens 80 miljoen betaald voor een bankzitter he.

Alsnog zie ik Rice zichzelf in de basis spelen. Beter dan alle concurrenten opna Kimmich.

2 juni 2023 om 21:34

Maar waarom zou je dan voor Rice gaan als Rodri een soortgelijk bedrag moet gaan kosten? Rodri past veel beter bij Bayern. Dat wil niet zeggen dat Rodri geinteresseerd zou zijn, maar dat is in ieder geval het type speler dat Bayern nodig heeft op dat middenveld.

2 juni 2023 om 22:12

Ik denk niet dat ze het koppeltje Kimmich, Goretzka uit elkaar gaan halen. Tenzij ze in een andere formatie willen gaan spelen volgend seizoen. Persoonlijk vind ik Rice niet duidelijk beter en ga dan maar een een Duitser die mits fit, altijd start maar eens uit de basis opstelling spelen als Engelsman.

2 juni 2023 om 22:16

Ik weet niet of Anguissa van Napoli open staat voor een transfer maar dat lijkt me ook een goeie voor Bayern. Die speelde echt fantastisch afgelopen seizoen.

2 juni 2023 om 22:32

@Tijger-wit Goretzka is niet meer zeker van zijn plaats want Tuchel wilt 100% een nieuwe 6 zodat Kimmich ernaast op de 8 kan spelen met Musiala op de 10. Goretzka viel in tegen Keulen vorige week en mocht er na 15 min weer af.
Tuchel is hard aant pushen om Rice te halen en Bayern is bereid om te betalen wat West-Ham wilt. Ik denk dat hij eerder naar Arsenal zal gaan maar ik ben benieuwd. Guerreiro van Dortmund zal wss transfervrij overkomen( back up voor Davies + een zeer goeie optie bij op het middenveld). Bayern zal wss Vlahovic binnenhalen ook, Tuchel zijn target nummer 1 voor in de spits..
er zullen ook vervangers gehaald worden voor Pavard( 1 jaar contract , wilt weg.. 35-40M) en Hernandez( 2 jaar contract,is zelf akkoord met PSG.. Bayern zal 65m + bonussen verlangen) die zullen vertrekken.

2 juni 2023 om 23:25

Klinkt als een drukke zomer. Vlahovic heeft het moeilijk in turijn omdat hij amper een goeie bal krijgt maar bij Bayern zal dat wel anders worden. Lewandowski kreeg gemiddeld 6 kansen per wedstrijd in zijn laatste seizoen in München. Daar moet Vlahovic toch echt wel 20 erin knallen als ze die cijfers weer kunnen aan tikken als ploeg.

3 juni 2023 om 07:21

Het duo Kimmich Goretzka heeft te veel gespeeld waarbij Kimmich te veel defensieve taken moest uitvoeren. Een Rice zou ideaal zijn voor Kimmich zodat hij terug meer controleur wordt.

Dit ga je niet menen? 100 mil voor een 6 terwijl we daar al Kimmich, Gore, Laimer, Sabitzer en Gravenberch hebben? Prioriteit is een spits! Liever 150 betalen voor Osimhen en dan 50 voor Ruben Neves. Ik hoop dat dit niet waar is.

2 juni 2023 om 21:37

Gravenberch is geen 6 en moet nog naar het niveau zien te groeien, Sabitzer is vooral een leuke invaller, Goretzka is ook geen 6, Laimer vind ik ook niet heel geweldig en Kimmich kan in principe overal op het middenveld spelen.

3 juni 2023 om 13:18

Laimer is juist underrated. Was de grote man in Munchen 2 weken geleden.

Lekker laten gaan. Die is niets beter dan wat er bij United al rond loopt. Zelfde als Grealish. Gehyped omdat hij Engels is, best een goede speler hoor, maar om daar 80 miljoen of meer voor neer te leggen… Nee, laat maar gaan.

3 juni 2023 om 07:56

Alleen maar beter dan Fred, SMT en Eriksen maar verder idd helemaal niks…

Ik hoop echt zo gigantisch dat Rice voor Arsenal kiest. Vind het echt een geweldige speler die bij het mooie Arsenal echt zou floreren.

Ik wacht af na de finale van de Conference league. Hopelijk verkiest hij voor Bayern.
Enige wat al zeker is dat Bayern en Arsenal het meest concreet zijn. Beide clubs gaan een openingsbod lanceren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren