Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München bekert verder na makkelijke avond tegen vierdedivisionist

Laatste update:

Bayern München heeft zich maandagavond moeiteloos geplaatst voor de volgende ronde van de DFB Pokal. Der Rekordmeister was met 1-3 veel te sterk voor vierdedivisionist Energie Cottbus. De Bayern-doelpunten kwamen op naam van Robert Lewandowski (twee keer) en Kingsley Coman.

Trainer Niko Kovac trad aan met een sterke opstelling, met daarin onder meer aanwinst Benjamin Pavard centraal in de verdediging. Bayern zocht vanaf het begin de aanval en dat resulteerde na een half uur in de openingstreffer. Lewandowski stond op de goede plek om de rebound binnen te tikken. Vijf minuten voor rust zag Coman zijn kopbal op de lat belanden.

Vlak na rust was diezelfde Coman opnieuw betrokken bij een noemenswaardig moment: de buitenspeler ging naar het gras en claimde een strafschop, maar kreeg die niet. Even later scoorde de Fransman: hij kwam vanaf de linkerkant naar binnen en versloeg met een laag schot doelman Lennart Moser. Het was voor beide partijen vanaf dat moment duidelijk dat de wedstrijd beslist was, maar Bayern deed er vijf minuten voor tijd nog een schepje bovenop.

Een schot van Leon Goretzka werd door Lewandowski van richting veranderd en was daardoor voor Moser onhoudbaar. In blessuretijd kreeg Cottbus vanaf elf meter de kans om iets terug te doen, nadat Goretzka een overtreding beging. Berkan Taz faalde niet vanaf de strafschopstip en zette daarmee de eretreffer voor Cottbus op het scorebord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sterkste opstelling. Volgens mij deden Gnabry, Goretzka en Hernandez niet mee, maar kan aan mij liggen.

12 augustus 2019 om 22:57

Volgens mijn televisiescherm vielen ze alledrie in

@vz: Waarom alleen een stukje over Bayern en vrijdag niet van Dortmund of bijv. een Leverkusen?

12 augustus 2019 om 23:01

Tja goeie vraag. Wolfsburg en Hoffenheim kregen wel aandacht omdag het Nederlands getint is. Zelfde als Leverkusen.

12 augustus 2019 om 23:10

Een stukje over Dortmund zodat er 3 mensen over kunnen praten? Ah hou op.

12 augustus 2019 om 23:00

Die drie kwamen in de tweede helft erin als het goed is. Inderdaad sterkste maar het middenveld en aanval kloppen niet. Ze hebben er nog steeds moeite mee om een redelijk aanval op te zetten.

Cottbus speelt op 4de niveau vz... zucht

12 augustus 2019 om 23:19

Speelde cottbus in een niet zo ver verleden geen Bundesliga? Meen me zoiets te herinneren

12 augustus 2019 om 23:38

Absoluut sterk onthouden
"In 2000 promoveerde Energie Cottbus naar de Bundesliga, waaruit de club in 2003 degradeerde. In het seizoen 2006/2007 promoveerde de club opnieuw naar de hoogste klasse en verbleef er twee seizoenen."

Kan me nog herinneren dat dit Energie Cottbus anno 2008 nog gewoon een Bundesliga-club was. Gek hoe snel de tijd kan gaan, en hoe dingen kunnen veranderen in het voetbal.

12 augustus 2019 om 23:41

Behalve rangelov die speelt er nog steeds.

12 augustus 2019 om 23:43

Carsten Rangelov? Ken je Jens Jeremies ook nog? En wat dacht je van Good old Jens Nowotny ?

Coutinho komt eraan!
GK: Neuer LA: Alaba CV: Lucas CV: Suele RA: Kimmich CM: Thiago CM: Goretzka LAM: Coman CAM: Coutinho RAM: Gnabry SP: Lewandowski

13 augustus 2019 om 08:18

Nee, Marshmallow, ook Coutinho komt niet naar Bayern.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren