Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern klopt Manchester City op de valreep, Roma haalt vreselijk uit

Laatste update:
/

Bayern München is het Champions League-seizoen goed begonnen, met een zeer late overwinning op Manchester City. In de slotfase van de wedstrijd joeg Jerome Boateng op fraaie wijze de 1-0 binnen en bracht hij zijn team ‘op typisch Duitse wijze’ de drie punten. City begint zo met een kater, maar het spel was zeker goed genoeg om punten mee te gaan pakken. AS Roma haalde in dezelfde groep vernietigend uit met een 5-1 zege op CSKA Moskou. Gervinho was de grote man bij de Italianen.

Bayern München - Manchester City 1-0
De kampioenen van Duitsland en Engeland maakten er een fijne, vermakelijke eerste helft van voor de neutrale toeschouwer. Al in de eerste minuut kreeg Thomas Müller een kans voor open doel van twee meter afstand, maar door de nawee van een eerder ingezette overtreding schoot hij naast. Manchester City kwam met de schrik vrij en was ook meteen wakker. De Britten begonnen zelf beter druk te zetten, zonder dat daarbij echte kansen werden gecreëerd. Na een tijdje kreeg Bayern weer meer grip op de wedstrijd. In het tweede deel van de eerste helft in de Allianz Arena kwamen er meer kansen.

/

Joe Hart pareerde een schot van Müller, aan de overkant schoot Edin Dzeko twee keer naast en David Alaba probeerde het op zijn beurt met een trap van afstand: het schot vloog een meter naast. Een laatste kans voor Robert Lewandowski ging er eveneens niet in. De tweede helft begon rustig en na tien minuten ontstond er een kans voor Bayern. Mario Götze trof echter Hart op zijn pad. De trainers grepen vrij laat in en brachten Sergio Agüero en Arjen Robben in, om de wedstrijd toch nog te beslissen. Robben probeerde meteen een penalty te versieren, maar kreeg de arbiter niet mee. Mehdi Benatia kwam op zijn beurt goed weg toen hij een overtreding beging op David Silva. In de slotfase besloot Boateng het maar eens met rechts te proberen en met succes: zijn schot leverde de zege op.

AS Roma - CSKA Moskou 5-1
Het werd een echte schiettent in het Stadio Olimpico. De wedstrijd was zes minuten oud, toen Juan Iturbe op één lijn stond met twee verdedigers, de bal met rechts aannam en Igor Akinfeev met links verschalkte. Amper bekomen van de schrik keken de Moskovieten vlot daarna tegen een grotere achterstand (2-0) aan. Gervinho kreeg de bal van opzij aangespeeld, nam rond de penaltystip aan en punterde vervolgens binnen. Akinfeev hielp i Giallorossi aan de derde treffer van de avond: Maicon ging alleen op hem af en waagde maar eens een zijlingse poging. Tot zijn verrassing liet Akinfeev de bal via zijn handen over zich heen in het net vallen en stond het alweer 3-0.

/

Werd het nog erger voor CSKA, voor rust? Jazeker. Na iets meer dan een half uur spelen maakte Gervinho zijn tweede en Roma’s vierde. Hij snelde weg op rechts, trok naar binnen, kapte de verdediger uit en schoot laag binnen door Akinfeevs benen. De peptalk in de Russische kleedkamer hielp niet veel, want Sergey Ignashevich tekende ongewild voor de vijfde. Hij werkte een voorzet van Vassilis Torosidis ongewild langs Akinfeev. Ahmed Musa bezorgde de bezoekers nog een kleine pleister op de wond, door de eretreffer op zich te nemen. CSKA lijkt echter kansloos in de groep, als het zo blijft spelen.

Wie zie jij als favoriet voor de groepswinst?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na al die jaren ellende, pijnlijk afzien en frustratie, eindelijk weer CL en dan zo terugkeren.

Ik buig diep, heel diep, voor de jongens, de mannen, de wolven, wat hebben jullie mij een vreugde bezorgd. De sfeer, het spel, de bezieling, er ontbrak he-le-maal niets.

Ik zit met een glimlach van oor tot oor en dat zal niet veranderen deze week.

City en Bayern, jullie krijgen niets cadeau. De wolf heeft honger...

Daje Roma!!!!

17 september 2014 om 22:41

Hopelijk pakt Roma City vol. Die overschatte ploeg mag er wel weer lekker uit. Roma speelt daarnast ook nog leuk voetbal en van mij mogen er wel eens wat meer Italiaanse ploegen door.

17 september 2014 om 22:44

durf te wedden dat city roma inpakt! Cska is de grootste grap van het toernooi

17 september 2014 om 22:47

In Rome zie ik ze niet winnen. Maar we zullen zien. Schat ze 50/50 in.

17 september 2014 om 22:50

Dan is de kans groot dat je die weddenschap gaat verliezen. Je onderschat Roma. Dat gaat heel moeilijk worden voor Man city.

17 september 2014 om 22:58

Ik denk dat je city ook echt onderschat! Ze hebben net van de misschien wel beste ploeg van het moment uit 1-0 verloren door een goal in de blessuretijd, maar city is echt een fantastisch draaiend team hoor, vergis je niet! Selectie is echt ijzersterk. Ze verloren echter op het middenveld vandaag, omdat lahm en alonso echt fenomenaal speelde

19 september 2014 om 23:13

Waar zeg ik dat dan?

17 september 2014 om 22:47

Roma was geweldig. Ik heb zo zitten genieten vandaag. Maar city en vooral bayern zijn van een heel ander kaliber.

17 september 2014 om 22:53

Belooft een prachtpot te worden over 2 weken. Vind roma echt een mooie club en ze spelen echt heel leuk. Hopen op een scenario bayern 3e plek maar dat zie ik niet gebeuren. Dus wss gaan de beslissende punten onderling zwaar wegen.

See you in 2 weeks! CTID!

17 september 2014 om 22:53

Er ontbrak niets? Toch was die tegengoal knullig weggegeven..

17 september 2014 om 22:58

Oké, de clean sheet ontbrak. Maar het is logisch dat je moe bent na zo'n wervelend begin. Al vind ik dat wel onze zwakte: we ogen elke wedstrijd vermoeid in de laatste 20 minuten.

Bundesliga heerst tegen Premier League. Bayern won vol terecht, Dortmund won vol terecht, Schalke niet gezien maar die pakken met half B team ook gewoon een punt bij Chelsea. Well done!

17 september 2014 om 22:41

Schalke was gelijk aan chelsea, de beste kansen voor chelsea.

17 september 2014 om 22:47

City had gewoon minimaal kunnen winnen met die niet gegeven penalty van Silva. Dortmund won terecht, maar vorig jaar hebben we gezien dat Arsenal goed weerstand kan bieden aan Dortmund. Chelsea zie ik uiteindelijk boven Schalke eindigen.

17 september 2014 om 22:49

3-0 met rust als de strafschoppen en kaarten waren gegeven.

17 september 2014 om 23:43

'City had gewoon minimaal kunnen winnen'..... In het voetbal kan je minimaal verliezen....

17 september 2014 om 22:56

Bundesliga bestaat dan ook uit 2 ploegen. Verder is Bayern misschien wel de beste team van de wereld en eindigde Dortmund vorig seizoen 2de, waar Arsenal 4de eindigden. Sws vind Dortmund beter dan heel de EPL behalve Chelsea, City en Lfc.

17 september 2014 om 22:57

Jaja dat hoor ik altijd. Vandaar dat Schalke en Leverkusen altijd overwinteren in de CL. Wolfsbrug en Gladbach gaan het ook goed doen in de El, let maar op.

17 september 2014 om 23:00

Het helpt wanneer je groep niet al te moeilijk is. Schalke verloor met 6-1 van Real en Leverkusen 5-0 tegen Chelsea en PSG als ik het goed heb.

EL is geen goede graadmeter.

17 september 2014 om 23:01

Leverkussen ging er vorig seizoen kansloos af tegen het slechste Manchester United in meer dan 25 jaar.

17 september 2014 om 23:03

@thereddevil

Och och dat zegt wat. Leverkusen faalt altijd Europees. Enige ploeg die nooit wat presteert in CL. Net zoals City van Engeland dus.

17 september 2014 om 23:05

Het is een beetje lastig presteren voor City wanneer je altijd in een moeilijke groep zit.

17 september 2014 om 23:07

Dortmund niet beter dan Liverpool? Hou toch op. Liverpool is niet eens beter dan Arsenal.

17 september 2014 om 23:08

Kan me nog wel herinneren hoe Leverkusen, waar we zo bang voor moesten zijn, vorig jaar helemaal aan gort werd gespeeld door het slechtste united van de afgelopen 2 decenia 😂. Maar bayern en dortmund heersen echt ben ik het mee eens, due klopp is echt een meesterbrein.
Vind het nu zo ontiegelijk zuur dat united zich niet mag bewijzen in de CL want met dit team zouden echt kunnen verassen denk ik

17 september 2014 om 23:10

De speelstijl van LFC en Dortmund lijken erg op elkaar, drm zijn ze aan elkaar gewaagd. Waar duidelijk is dat de speelstijl van Dortmund makkelijk Arsenal zou overklassen.

17 september 2014 om 23:33

@hansieajax

Ik snap ookniet waarom Leverkusen faalt in CL want in Buli winnen we altijd bij Dortmund en andere topteams. Ook tegen Bayern geven we ook altijd goed tegengas. Maar tegen grote teams in CL spelen ze altijd met poep in de broek zo lijkt het.

17 september 2014 om 23:50

Hahah ik denk dat Ajax dit Arsenal klopt.. nee man Arsenal moet zich zelf echt herpakken anders word het volgende keer 5-0

17 september 2014 om 23:53

Daar zit wel wat in ja. Dit Arsenal met deze Wenger is tactisch enorm zwak. Zal niet de eerste x dit seizoen worden dat ze zo afgemaakt worden, alleen dan met een grotere uitslag.

18 september 2014 om 07:44

Liverpool is gewoon beter dan arsenal hoor, veel meer team, snelheid en creativiteit

18 september 2014 om 09:58

Op het moment is alles beter, maar qua kwaliteit zullen ze echt niet veel voor elkaar onder doen. Het loopt voor geen zak bij Arsenal, er is helemaal geen balans en het is los zand. Bij Liverpool is het idd veel meer een team en zit er ook een idee achter.

17 september 2014 om 23:04

Je ziet de laatste jaren al dat de Engelse top teleursteld. Real, Barca en Bayern zijn al jaren een klasse beter. City en Chelsea hebben enorm veel kwaliteit, maar ben benieuwd wat het wordt dit seizoen. Arsenal en Liverpool hebben nog geen goede vorm en die komen er sws niet aan te pas de komende jaren.
Dortmund en Atletico kun je normaal in hetzelfde rijtje als Arsenal en Liverpool zetten, maar die zijn als team en tactisch zoveel verder dat ze ook als outsiders gezien kunnen worden.

Benieuwd wanneer Engeland weer terug komt. Toch zeker wel de sterkste competitie maar de top valt zeer tegen in europa.

17 september 2014 om 23:21

Wanneer valt Chelsea tegen in de laatste 11 jaar? Wat voor onzin is dit nu weer?

Chelsea stelt zelden teleur hoor.

17 september 2014 om 23:51

Oh mijn excuses. Zat met mn hoofd bij de grote 3 (bayern barca en real) en vergat helemaal dat Chelsea de enige is die Europees wel iets klaar speelt idd.

18 september 2014 om 00:57

@ElPhenomeno

Bayern had een doelpunt nodig in de blessuretijd na een zwakke wedstrijd. Ze waren helemaal niks beter dan City.

Schalke had het geluk dat Chelsea niet de kansen afmkaat en met 5 a 6-0 wint.

Ga nou slapen jonge.

GE-WEL-DIG! Wat een fenomenale terug komst is dit voor Roma. Ik heb echt genoten de passing van Totti en Pjanic, de passie, de kracht, de inzet, de snelheid echt goed gewoon. Jammer dat ze de laatste 10 minuten iets 'te rustig' deden waardoor er 1 (eigenlijk 2) tegendoelpunten kwamen. Het had wel 10-0 kunnen wezen, maar Roma liet ze het laatste half uurtje nog even voetballen.

Ik gun het Roma van harte in de Champions League

___________________________

Eigenlijk wilde ik het niet vermelden, maar toch jammer van de ruzie op de tribunes. Het is echt niet nodig om fakkels over te gooien (zowel Cska als Roma) en het is zeker niet nodig om iemand in zijn arm te steken ...

17 september 2014 om 23:02

Schiet me te binnen: Benatia tegen oude club!

17 september 2014 om 23:03

Ik las dat het gezeik in het stadion begon door de CSKA fans, die fakkels richting de Curva Sud gooiden. Daarna onstonden er rellen tussen supporters en stewards. Al kan dat ook weer in verband staan met de neergestoken CSKA supporters. Zonde, zoiets is nergens voor nodig. Maar het verbaasd me eigenlijk helemaal niks, met Roma/Napoli/Lazio gaat het in Europa bijna altijd fout.

De meeste mensen hadden me al attent gemaakt op roma, maar wat een heerlijk team, wedstrijd niet gezien. maar Cska oprollen doe je niet zomaar.

17 september 2014 om 23:07

Nee, ze speelden echt heel goed en hebben heel goed gebruik gemaakt van onze zwakke defensie. Vooral Nababkin was echt drama met een hoofdletter d.

Heb me weer geërgerd aan het spel van Bayern. Ik zag vaak of te zachte pasen, waardoor de counters niet vloeiend konden lopen, of te harde passes, waardoor je de bal aan naam en die alle kanten op kon gaan.
en dan de voorzetten vanaf de zijkanten, meestal waren die laag. Vroeger hadden ze Gomez en Mandzukic en gingen die ballen hoog en dan kopten ze de bal erin of anders met de benen.
En dan Neuer, waar Guardiola hem heeft getransformeerd tot een speler, vind Neuer echt gene keeper meer, komt altijd zo ver uit zijn doel. Oke het kan soms handig zijn, maar dan heb je die ballen die hij altijd aan de dichtstbijzijnde verdediger geeft. Gelukkig kwam dat goed, maar er waren ook vaak momenten, waardoor het verkeerd afliep.
Maar gelukkig heeft Bayern gewonnen, dat is het belangrijkste.

17 september 2014 om 22:49

Dat komt deels ook omdat Lahm en Alaba niet meer op de vleugels staan. Die Bernat kan me niet echt overtuigen.

Van de combi Robben Lahm kan zoveel gevaar af. Zag je ook meteen weer bij het doelpunt.

17 september 2014 om 22:55

Guardiola kan me niet overtuigen, ik mocht hem niet, maar toen hij bij Bayern kwam dacht ik: hij zit nu bij 1 van me favoriete clubs, misschien moet ik hem ene kans geven en ik riep God elke dag, dat hij het systeem van Heynkess niet dood liet gaan, maar tevergeefs, Guardiola doet wat hij wil.

17 september 2014 om 23:12

Dante komt niet tot zijn recht in dit systeem. Lahm gaat beter spelen als Guardiola bedenkt dat hij toch echter beter is op de rb positie.



17 september 2014 om 23:16

niet slechter op, Wat heeft hij bereikt bij Bayern. de 2 bekerfinales tegen Dortmund beiden verloren. Keihard afgemaakt door Real Madrid in de CL en de enigste lichtpuntje was dat ze zo vroeg kampioen werden, maar wat daarna gebeurde, dat hoef ik niet uit te leggen, want dat spreekt voor zich. een echte top coach, zoals Mourinho, Heynkess, Klopp, Ancelotti had die moed erin kunnen houden, om nog betere resultaten te kunnen boeken.
Zoals vandaag, hadden ze ook best veel balbezit, maar de kansen vielen tegen.

17 september 2014 om 23:57

Zeker zijn ze er wel slechyer op. Dat overdrevem balbezit zonder enige snelheid. Die man profiteert van de enorme klasse die er aanwezig is bij Bayern. Het Bayern van Heynkess was 2 klasse beter en zelfs ik had meer bereikt met deze selectie dan Guardiola.

Wat een vreselijke pot dat Bayern - City. Bayern was drukker met duikelen en kaarten aannaaien dan met voetbal en af en toe creëerde ze een kans. Tweede helft van Bayern was echt lachwekkend, David Silva had een 100% strafschop moeten krijgen en het commentaar van meneer Mantingh was ronduit zielig. Ik hoop dat AS Roma en Manchester City doorgaan, laat dat duikelende zootje (inclusief Robben) maar lekker uitgeschakeld worden.

17 september 2014 om 22:48

Je ben gaan kijken vanaf minuut 2?

17 september 2014 om 22:58

Ik zie dat jij vanaf minuut 60 begon met kijken. Er hadden meer kaarten kunnen vallen en penalty's maar die waren er niet. Bayern creeerde ook meer kansen dan city.

Ik voel heel veel woede, onbegrip en verdriet. Woede omdat de spelers met een verschrikkelijke instelling het veld opgingen, onbegrip waarom ze zo begonnen, want op deze manier kunnen we ons beter uit gaan schrijven, want hier word ik echt verdrietig van. Ik ga me ook niet druk maken om een bal dat duidelijk over de lijn was, omdat dit resultaat simpelweg veel te vernederend is.

Het moet nu echt eens de hoogste tijd worden dat Cska eens gaat in de verdediging gaat investeren, want Berezutskiy en Ignashevich hebben hun beste tijd gehad en Nababkin op links kan gewoon niet. Die moet nooit meer het rood-blauwe shirt aan doen als hij linksback moet spelen.

Gefeliciteerd Romanista's en nog veel succes op het toernooi. Ik ga me opmaken voor het ergste scenario...

17 september 2014 om 22:50

Misschien kan putin helpen?

17 september 2014 om 22:55

Die helpt alleen Zenit en misschien nog Dinamo Moskou.

Wij worden helaas gestraft omdat wij precies hetzelfde doen als Ajax(lees Overmars). We hebben veel geld, maar geven dat nauwelijks uit.

17 september 2014 om 22:54

Als ze zo blijven spelen hebben ze na 6 wedstrijden 0 punten en een enorm aantal tegendoelpunten.

17 september 2014 om 22:57

Ik kan je verzekeren dat ik daar serieus rekening mee houd. Wat dat betreft gaan we Marseille achterna helaas.

Geweldige wedstrijd wat een strijd en passie de 1e helft! Verdiend gewonnen maar de defensie baard me toch zorgen want Cska kon er ook wel makkelijk 4 maken vandaag en Ja ook wij konden er een stuk of 7-8 maken.. Daje Roma! Forza Lupi

Bayern was sterker, maar City had zomaar kunnen winnen als ze die penalty hadden gekregen. Bayern was bij vlagen goed, maar City kon nog prima meevoetballen. In ieder geval in de eerste helft.

17 september 2014 om 22:47

Hahaha dat is een mooie, Bayern hoorde 4 strafschoppen te krijgen. Eerste minuut overtreding op Muller. Handsballen van Kompany en Fernandinho en Sagna die letterlijk aan het shirtje van Benatia hing bij een hoekschop.

17 september 2014 om 23:18

Hij moet zijn hand tegen zijn lichaam houden. Simpel, arm was niet tegen het lichaam en daarmee blokt hij zde bal. Fernandinho controleert de bal met zijn arm, gewoon een strafschop, helemaal als dat moment van Silva een strafschop is.

17 september 2014 om 22:48

Was natuurlijk never nooit een penalty, Benatia blokkeerde de bal, en Silva valt erover heen.

17 september 2014 om 22:48

Hoezo winnen ze daardoor?

Los van het feit dat er niets aan de hand was, was toch niet zo dat het duel in de laatste minuut tot stand kwam? Bayern zou daarna nog tijd hebben om er eventueel nog een gelijk spel uit te halen...

Bayern had genoeg goede kansen gemist.. Soms krijg je de deksel op de neus soms loopt het zoals in dit geval (en terecht ook) goed af.

17 september 2014 om 23:00

@isimic
@gnst
@acolinho

Ik baal er gewoon van dat het weer in de laatste minuut mis gaat. En net na zo'n wedstrijd ga je vaak dit soort dingen roepen. Bayern was gewoon sterker en vooral gevaarlijker. City was moe en ging te veel verdedigen. Achteraf hadden ze beter kunnen aanvallen. Maarja dat zeg je achteraf. Ik had het gewoon mooi gevonden als ze een punt zouden halen in deze lastige poule.

De commentatoren zeiden dat het een 100 penalty was van Silva. Ik heb het niet goed genoeg gezien. Maar denk niet dat Bayern 4 penalties had moeten krijgen hoor.

17 september 2014 om 23:10

@silvacity

Natuurlijk had Bayern geen 4 penalty's moeten krijgen..

Maar een andere scheids had er misschien wel één gegeven net zoals een andere scheids misschien ook voor dat gebeuren met Silva op te stip zou wijzen.

Persoonlijk vond ik alle "mogelijke" penalty's zowel voor City als ook Bayern in dit duel gewoon veels te licht.

18 september 2014 om 00:00

Ze hadden er allebei een moeten krijgen. Navas en Robben zeker weten, rest kun je over discussieren.

Dankje A.s., jullie hebben ons heerlijk vertegenwoordigd vandaag! Werkelijk fenomenaal dit. Het Italiaans voetbal kan dit goed gebruiken, wat hoop ik dat in eerste plaats Juve uiteraard het goed doet, maar ook dat Roma haar klasse laat zien deze campagne. Want dat is brood en broodnodig.

forza Italia!

17 september 2014 om 22:50

Juve moet door, roma mag door met hun groep. Maar het zou geweldig zijn als roma het red maar er is een lange en moeilijke weg te gaan. Ook moeten we hopen dat napoli en inter de europa league serieus nemen.

17 september 2014 om 22:53

Maak daar maar Fiorentina & Inter van, Napoli gaat zoals gewoonlijk niets doen in de EL.

17 september 2014 om 23:02

Ik noemde Fiorentina expres niet omdat ik verwacht dat zij wel alles gaan geven. Maar van Inter en inderdaad Napoli verwacht ik niet zoveel inzet. Ik hoop op een italiaanse finale. Mocht Roma 3e eindigen in de groep dan zou een derby del sole de mooist denk bare finale zijn voor mij, anders hoop ik dat fiorentina de europa league wint.

Beste FIFA, hoe kan Akinfeev 83 krijgen op FIFA 15?

AS Roma is heerlijke ploeg om naar te kijken vooral met Gervinho, Destro en Iturbe, kunnen het Bayern en City nog moeilijk maken!

17 september 2014 om 22:54

Je bedoelt denk ik totti in plaats van destro. En dan kan je naingolan, pjanic, keita, maicon en de sanctis er nog bij zetten

17 september 2014 om 22:56

Ach FIFA. Dat spel waarbij Depay 5* skills heeft en Ibra 4* skills. Tsja niet serieus nemen die handel haha

Wat doen we nog in de CL. Opnieuw een waardloze prestatie tegen bijna Bayern B. Die gewoon met Ribery , Robben en Schweinsteiger hun 3 topspelers missen. En nog kunnen we niet fatsoenlijk voetbal op tafel leggen. Bayern verdiend gewonnen.

17 september 2014 om 22:47

Ik snap ook geen moer van die Pellegrini, waarom stelt hij in deze wedstrijd Zabaleta, Mangala, Kolarov en Aguëro op? Dat scheelt een slok op een borrel.

17 september 2014 om 22:54

Aguero is hij zuinig op en is nog niet helemaal fit om weer 90 minuten te spelen
Zabaleta was geschorst
Mangala nog geen minuut gespeelde en Demichelis deed het gewoon goed
Kolarov is te aanvallend en tegen een Robben geef je dan te veel ruimte weg. Glichy speelt meestal in de grote wedstrijden.

17 september 2014 om 23:18

Demichellis deed het goed? Hij moest doordekken maar dat deed ie nooit. Ook bij het ingrijpen waren het halve maatregelen. En als hij de bal naar een middenvelder moest spelen kwamen die ballen de helft van de keren niet aan. Maargoed slechter dan Sagna kan natuurlijk niet. Die leverde letterlijk alle ballen in. En die Bernat is er wel 15x langsgekomen vanaf zijn flank. Zelfs kreeg ie het voorelkaar om de bal uit te spelen zonder iemand in de buurt. En dan wil ik het niet eens hebben over Clichy. Met dit elftal hebben wij gewoon neits te zoeken in de Cl. In de premier league gaat het lekker omdat we vooral de thuis wedstrijden met veel indruk weten te winnen. Maar dit in de CL gaat al 4 jaar zo. Tegen een half uitgekleed Bayern dat 3 cruciale spelers mist kunnen we nog geen indruk op maken. We hadden zo 2/3-0 voor rust achter kunnen staan.

18 september 2014 om 00:28

@idenis
Je kunt echt niet zeggen dat Bayern met het missen van 3 toppers zwakker wordt.
Bayern heeft een ongelofelijk brede selectie. Ik deel dus jouw mening niet dat City vandaag een gehavend Bayern heeft getroffen.

Alleen City heeft gewoon heel veel pech met haar speelschema deze week. Eerst Arsenal uit, daarna Bayern om dan af te sluiten tegen een Chelsea (thuis) die in Engeland in een flow zit.

Pellegrini heeft gewoon gedacht Bayern uit 'kun je verliezen', maar Chelsea (thuis) mag ik in deze vorm niet verliezen. Er moet namelijk iets gebeuren met het vertrouwen van Chelsea. Als City Chelsea weet te verslaan dit weekend wordt het opeens een hele andere competitie. City heeft dan 10p en Chelsea 12. Zeker als Liverpool/arsenal en Utd ook punten weten te pakken. Maar als Chelsea weet te winnen krijgt Chelsea 15p en City 7. Feitelijk hebben dan alle teams de competitie nu al weggegeven.

Eerste helft was heerlijk tegen City. Heel hoog tempo en het spel ging op en neer. Toch wel jammer dat het maar bij 1-0 bleef, Bayern was vandaag niet effectief. Als muller en Lewa iets scherper waren gingen we met 3-0 de rust in.

Verder wil ik toch Boateng mijn complimenten geven, die jongen is momenteel in zo een geweldige vorm, eigenlijk net voor het WK begonnen, en op het WK was hij geweldig, en die lijn trekt hij moeiteloos door. Niet zozeer die goal, maar vandaag hield hij het achterin echt dicht, echt een wereldverdediger.

Ook het debuut van Benatia vond ik zeer sterk, was een beetje aftastend, maar eenmaal in zijn element deed hij mee alsof hij jaren bij Bayern speelt. Heel blij met deze aankoop, sterk duo achterin. En Dante liet in de slotfase maar weer eens zien waarom Benatia erin staat. Die Dante had ons in de slotfase bijna 2 punten gekost, gek.

Het heeft jaren geduurd, maar ik durf nu te zeggen dat we een heel goed centraal duo hebben. Ondanks dat ik verder niet gek ben op Bernat, deed hij het echt goed vandaag, goede voorzetten en in de aanval steeds aanspeelbaar, verdedigend deed hij het ook verdienstelijk.

Al met al een zeer verdiende overwinning van een ''gemankeerd'' Bayern. En City stelde me, zoals al jaren in de CL, wel zwaar teleur. Deden het de eerste helft heel goed, maar vervolgens compleet ingezakt. De tweede helft was City dan ook alleen aan het verdedigen.

17 september 2014 om 22:57

Ik vond het ook zeer tegenvallen dat City de 2e helft ging verdedigen. Ze gokten weer op een gelijkspel. Ze waren best dichtbij, dus het had ook kunnen werken.

Bayern was zeer gevaarlijk en had wel moeten scoren inderdaad. Ze waren beter en vooral gevaarlijker, omdat City naar achter loopt met verdedigen. Ik ben wel te vrede met het positiespel van City in de eerste helft. Dat zag er prima uit allemaal.

17 september 2014 om 23:01

Dat klopt. De eerste helft en tweede helft van City was een wereld van verschil.

17 september 2014 om 23:02

Even op het feit dat city jou zwaar teleur stelt in europa de laatste jaren: natuurlijk is het voor mij ook teleurstellend om te zien dat ze de eerste jaar zelfs niet verder kwamen dan de groepsfase maar sinds ze de draad een weer een beetje hebben opgepakt was het weer de ongunstige lotingen. Natuurlijk het is de CL! Daar krijg je gewoon goeie tegenstanders in de groep. Maar als ik dan naar clubs zoals chelsea kijk die met alle respect een maribor en sporting geloot hebben en dan makkelijk eerste worden en dan met alle waarschijnlijkheid een grote team ontwijken (waar city weer een barca lootte vorig seizoen) baart het me toch wel. Uiteindelijk heeft city het natuurlijk in haar eigen hand om in pot 1 te komen.


Even weer on topic: bayern al met al toch het meeste gevaar gecreerd en de goal zat er een beetje aante komen omdat city zich meer liet terugzakken. En dan komt die 1-0 en tja, het had niet op een ergere moment kunnen komen voor mij , was al echt blij dat we waarschijnlijk met 1 punt naar manchester konden maarja er wacht nog een revanche thuis en moge dat een leuk partij worden!

18 september 2014 om 01:06

@GNST

Daarbij wordt elke keer maar weer vergeten dat in Engeland 3 wedstrijden per week wordt gespeeld als er een CL ronde is.

Je ziet gewoon elke keer weer dat de Engelse teams hun niveau niet halen. Als jij als City tegen Bayern moet en over 3 dagen weer tegen Chelsea tja.

Same for Chelsea. Moet hun topschutter op de bank zetten omdat hij gewoon kapot is van al die wedstrijden achter elkaar.

Fernandinho en hart, klasse. Echt een k** manier om te verliezen maar we halen hier wel weer moed uit tegenover de rest.

Moet zeggen dat bayern echt matig speelde en dacht echt dat we de 0-0 zouden houden maarja het gebeurt wel vaker dat het op het eind misgaat.

Op naar roma en dan cska. Cska moet een makkie zijn lijkt mij (al onderschat ik ze nooit) en tegen roma wordt het echt belangrijk. Zeker omdat ze vanavond een dikke overwinning hebben gezet.

Moed houden en doorzetten!

Net als gisteren bij Liverpool ook ni weer een oude mooie mythische club terug in de CL. Prachtig terugkomst voor Roma. Succes Romanisti!

18 september 2014 om 01:28

laten we niet gaan romantiseren, waar is dan ac milan..?

Lekker Roma, heerlijk resultaat! Had verwacht dat ze wel zouden winnen, maar zeer zeker niet op deze manier. Maar alleen maar goed, zien die onwetenden die nog denken dat Italiaans voetbal saai is, dat dat juist niet zo is. Hopelijk dat Italië veel puntjes kan pakken dit jaar, nu hogpen dat morgen de andere 4 Italiaanse clubs allemaal winnen waaronder mijn eigen cluppie

Heel blij met dit resultaat! Ik ben echt heel trots op onze jongens en wat is het mooi om zo terug te keren in de CL. Iturbe was geweldig, na 25 minuten 1 goal en 2 assist, wat een CL debuut. Overigens valt zijn blessure waarschijnlijk heel erg mee. Eigenlijk was iedereen super goed! Jammer van die 5-1 want het doelsaldo kan fataal worden. Daar is Napoli ook akelig bewust van geworden vorig jaar. En natuurlijk staat het wel leuk, een clean sheet.
Maar wat een rentree is dit in de CL zeg!

Daje Roma!

Prachtig resultaat van Roma. Natuurlijk is de weg richting overwinteren nog lang, maar een mooie eerste stap is gezet. Als je ook uit bij CSKA wint, ben je al goed op weg. Thuis tegen Bayern en City heeft Roma ook echt wel een kans, met het publiek er flink achter. Het zou echt heerlijk zijn als beide Italiaanse teams zich kunnen kwalificeren voor de volgende ronde! Enige minpunt van de avond zijn de rellen in- en rondom het stadion, maar dat verbaast me ook al totaal niet meer.

City is mij 100% mee gevallen . Voetballend ( bijna) gelijkwaardig aan Bayern. Zonder de kansen dan !!

Bayern speelde vandaag goed op een aantal vlagen van zwakke momenten na. De eindstand had eigenlijk zo'n 3-0 moeten zijn als je de kansen bekijkt en de penalty's die ons zijn ontnomen (wie zuurt tot silva een penalty moet krijgen is niet wijs, Benatia speelt hem gewoon goed van de bal). Benatia maakte een erg goede indruk bij mij bij z'n debuut. De grootste fan ben ik niet van Bernat maar eerlijk is eerlijk hij speelde vandaag echt goed was verdedigend zeer actief en gaf vaker goeie passes en behield het overzicht. En jah wat kunnen we zeggen over Boateng, mijn god wat een goal en wat speelde hij vandaag weer goed, het duo Boateng - Benatia is super.

Wat had ik Roma graag gezien. 2e keus was bayern-city. Maar om onbegrijpelijke redenen zond espn (ik zit in het buitenland) deze 2 niet uit. Daarom me maar 90 minuten verveeld en geërgerd met die gigantische Zaadpartij (met hoofdletter Z) van Ajax en PSG.

Romeinen gefeliciteerd!!!! Geweldig begin. Laten we hopen dat het alleen nog maar beter gaat worden :-p

akinfeev ging verder waarmee hij in brazilië eindigde, blunderen..

Wat een prestatie van Roma. Diepe buiging. Hopelijk gaan ze door want City en Bayern worden moeilijker dan Cska. Juve en Roma al gewonnen, mooi. Vandaag hopelijk winst van Inter, Napoli, Fiorentina en Torino in de EL.

Dante stond er maar 5 minuten in en maakte meteen een dodelijke fout waardoor City bijna met een punt kon weg komen..
Dante mist echt snelheid..
Lijkt me vrij duidelijk toch? Benatia vanaf nu 1e keus naast Boateng..

Lekkere overwinning van AS Roma, hopelijk kunnen ze deze vorm vasthouden in deze toch vrij moeilijk poule. Daarnaast een uiterst kostbare zege van Bayern Munchen thuis tegen Manchester City.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren